kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

allah razı olsun

pardonda burda herkez esinden dert yazıyo hangısına bosan dedin konu benim diye yazıypsun bosanmak öyle kolya degil cnm sen öyle yaparsın

sag cnm keske herkez senin gibi i niyetli olsa

pardonda burda herkez esinden dert yazıyo hangısına bosan dedin konu benim diye yazıypsun bosanmak öyle kolya degil cnm sen öyle yaparsın

ben her gün buraya şikayet edecek kadar dertse ''boşan'' dedim farkındaysan.
benim için boşanılacak ya da kavga edilecek bir konu değil bu.
ama sen eşinin karakterini kabullenmek yerine her dk şikayet ediyorsun.
ya şikayet etmeyi bırakıp alış ya da boşan. adam 35 yaşından sonra senin istediğin şekile karaktere giremez.
boşanmak kolay değilse alışmayı kabullenmeyi oldugu gibi kalmasını kabullen. bu kadar

ahhh limoncu ahh
pek büyütülecek birşey değil aslında
sadece sinirine yenik düşmüşsün
ya ben aslında bastata yazdım da anlamamak istiyolar bilerek
suyun 1 saat gelmesine kızmadım kızın 2ciye aradıgımda bi yetkili gibi konusmadı cok garipti yani o firmada calısıyosan ona göre calısıcaksın bide iste calıstık 11880 dede turkceldede adam küfür ettimi tesekkür ederdik yüzüme kapatma lüksümüz bile yoktu

gereksiz şeylerden eşinle aranızı açmayın bence. onuda öyle kabul edin yoksa hayat çekilmezz be ablacım

Erkeğin siniri kadına benzemez adam hapishaneye düşer yada eve para cezası dahi gelir eşim bekarken haksızlığa hiç gelemezmiş kaç tane adamı dövmüş ama şimdi oda korkar çünkü ben ve kızım mağdur oluruz diye oldukça sabırlı hemen parlamaz erkeğe yakışanda bu bence

konuyu ben acınca ne olur olsun belli üyeler okumadan bile olsa elestiriryor kendileri konu acar bisey olmaz ben acındna acma sanane arkadasım yani limit yok dedigin gibi

Evlilikte erkegin rolünü de ustlenmek zor olsa gerek
sadece bu olsa amenna fatura diger banka isleri market tüm gelir gider hersey bende toplandılar gezme planları ne ararsan
esim cocuk gibi burda yazdım diye bosan demisler bosanmak öyle kolay degil burda millet kocasını yazıyor ne olursa olsun insan gibi cvp veriyolar
esim farklı mesela araba alıcaz bakıyorz ben pazarlık besindeyim diyorm koltukların örtüsü eskimiz iste icinen su böyle falan esim adamın yanında tutturuyo askım alalım nolur alalım
diyorum biraz sert ol yaa ama yok :)) ben cocuk gibi tutyorm kolundan :))

Pardon da siz de çok asabisiniz. Eşiniz sadece su için dememiş bunu genel olarak söylemiş, herkese böyle kızar bağırırsan iş alırsın başına demiş bu eşinizin pasifliği filan değil. Siz telefon açtığınız kadına güzellikle su acildi bakabilir misiniz araç nerede deseydiniz nazik konuşsaydınız bence nazik cevap alırdınız o insanlar da sizin bağırmanızı dinlemek zorunda değiller. Yerin yakın olmasıyla ilgili değil ki su dağıtımı o anda araç uzak bir yerde su dağıtıyor olabilir bu su şirketi dğeil başka yerle de anlaşsanız bu böyle olacak anında getirmiyorlar. Biz erikliden alıyorduk sadece haftasonları evdeyiz sipariş veriyorduk eee uzaktalar yarım günde ancak geliyordu. Yapacak birşey yok. Sonra pazar günü su dağıtmadıklarını öğrenince yerel su var şehrimizde kapıcı akşamdan boş bidonları alıyor araba geziyor zaten bizim mahalleden geçince alıyor koyuyor kapıya siz de beklemek istemiyorsanız suyunuzu kendiniz alın. Eşiniz haklı bunun adı pasiflik değil ne yapsaydı bir de açıp ı mu ağzına geleni söyleseydi o kızın ne suçu var o sadece siparişleri arabaya bildiriyor o mu sürüyor arabayı Allah aşkına acil ihtiyacınız varsa bitmeden suyunuz siparişinizi verecekseniz yedek su tutacaksınız.

Hahaa bir sey olursa gelsin arkaniza saklansin. Sadece bu mevzu degil hicbir konuda hakkini arayamiyor kendisi bu durumu nasil kabbullenmis anlayamadim. Boyle yaparsa her yerde ezilir cunku.
iste bende bunu anlamıyorum diyorum bi haksızlıgın oldumu gözlerinden ates cıkmalı mesela annesina karsıda öyle karsısında 3 yasında cocuk oluyo resmen bilemiyroum
ben asla böyle icime atan sessiz duran biri olamam yanii

sevmek baska karakteri baska biz asla iki uymayan ama cok seven karakteriz o yüzden zıtlastıgımız konu cok ayrıca burda kocasıyla ilgili herkez konu acıyo hatta adam tokat atıyo herkez bosan degilde bi kere daha dene diyo biz kocamızı elestirdikmi bosan yok öyle hikaye

Kinci demeyelim o üyeye. Ortalık karıştırıcı tabiri daha uygun

msjımda ki boşan dediğim ya da ima ettiğim kısmı bi gösterir misin?

ayrıca bize ne ya hu senin evli kalmandan ya da ayrılmandan

calısıyosan müsteriye güleryüz göstericeksin ne derse insan gibi cvp vericeksin dank diye ben sizin gibi müsteri görmedin beni satınmı aldnız diyemezsin bizde calıstık para kazanıyosan gıkını cıkaramazsın yoks aher kapıdan kovulursun müsteri hizmletlerinde halkla iliskiler departmanında calıstım adam küfür eder tesekkür ederdik yok öyle suratına kapatma

ya
bende su ısmarlarım,sabah ısmarlarım akşam gelir bazen. neden bunu yapmıyrum. benmi çok coolum acep..
bizim öyle degik cnm aradıkmı 2o dakikada gelir ayrıca araba degil motıor kuryeyle geliyo ben sparis vermeden yeri sorup ona göre sparıs veriydum eve getirme hızına göre 45 dakıkayı gecicekse ne anladım bu isten sizin orası öyle olabilir burda öyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…