kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

Kadesa nerelerdesin? Tercüme lütfen, anlamadık biz :)

hahahaha :)

kusura bakmayın dün gece erken uyumuşum yoksa konuyu sahipsiz sizi tercümesiz boynu bükük bırakmazdım

şimdi limonci iş bitiren,kocası pasifmiş

limoncugilin suyu bitmiş limoncu su istemiş 1 saat olmuş gelmemiş telle aramış görevli kız da bacım çok sabırsızsın dur hele gelir demiş limoncu da çok sinirlenmiş.şikayet etmiş.

iş bitiren limoncu kocası eve gelince olanları anlatmış ama 35 yaşında özgüven patlaması yaşamayan pasif koca sus kimse duymasın şikayet etme,ülke öyle bu hal aldı ki hakkını arayanı baltayla kesiyorlar odunla dövüyorlar,ümüğünü sıkıyorlar ya gelip evi bassalar ne olacak demiş.

limoncu da sen nası kocasın korkak şey demiş.ona kızmış.

sonra buraya konu açıp fikrimizi sormak istemiş.zaten kaç gündür konu açmıyordu endişeliydim şu anda rahatladım.

son söz;inşallah kocanın bu eziyeti biter limoncu adamı rezil ettin kk da.

tüm sayfaları okudum bitirdim aradan kaynak olmaya çalışıp kendi konusunun hırsını limoncuyu kullanarak almaya çalışan üye ye selam olsun :KK51:

limoncu cidden bir şey soracağım,sen kocanı seviyor musun? gerçekten merak ediyorum.adam ne yapsa ya da yapmasa tahammülün yok su falan bahane.asıl sorun bu olmasın?

Bu su konusunda hakli olmayabilirsin ama maalesef islerini iyi yapmayan insanlarla ben de cok karsilasiyorum. okadar cokki isinin kiymetini bilmeyen, saygisiz, ahlaksiz insan. Haksizliga ugradigimda da sessiz kalmam, kimse kalmasa keske. Belki ozaman hersey daha guzel olurdu...

bugun su sparişi vericektim gecen seferde gec kalmıstı bugunde 1 saat gec kaldı ve sparisi verirken acil diye bildirdim neyse 2 ciye aradıgımda bi bayan cıktı dedim 1 saat olucak neden bu kadar gec kalıyosunuz yerinizde yakın iste siz cok sabırsızsınız spariş veriyosunuz diye bizi satınmı aldınız deyince cıldırdım tabi dedim sen ni se diysoun ya ben müsteriyim biraz saygılı konusun falan baktım kadın hala carlıyo siz sikayet edicem dedim kapattım
genel müdürlgünü aradım ve sikayet ettım yani kız bana dese tatam cıktı hangfendi geliyo yada hemen arıyorum sizin icin dese tamam dicem kapıcam bana öyle carlayınca sasırdım kızdım ve sikaye ettim

sonra esim geldi dedim bundna sonra buraya su sparisi vermiyorz haberim olsun olayı anlattım bana seni öldürülerde beni sakın arama bana saldırdılar diye ya dedim sen ne diyosun sikaet var .com var sikayet icin dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye

dedim o saygısız kıza biri haddini bildirmeli ben suyun gec gelmesine kızmadım onun bana ukala bi sekılde cvplarını terbiyesizligine kızdım

yani simdi o adam evi biliyo ya birini yollarda ya kendi gelire dedim tama türkiye kötü ama yapıcak bisey yok yani o kapıma gelicek cesareti bulucakta ben onun kafasına sıcak suyu bosaldırım dedim öyle sacma bi tartısma yasadık

esim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yasındasın özgüven patlaması yasaman lazım dedim ama yok

bi kerede apartmanda bizim faturalarımız yırtıp yada iclerini acıyolardı bi kac kere yazdı yazdım diye kızdı bu kadar cesaretsz anlamadın gitti
iş bitirici kadının pasif kocası......
ah be limoncu ne olacak bu adamın hali böyle.. hayır senden şöyle biraz gördüklerini yapsa adam olacak da işte olmamış anacım iş bitirici olamamış :63:

Kadesa tercumen superdi limoncunun su gec geldi diye cemkirmesinin sonucunda kizin su alinca bizide satin almiyorsun demesi cok yerinde olmus hizmet sektorunde calisanlara hizmetci gozuyle bakmamak lazimmis degil mi limoncu siparis vermistim gecikti biraz ilgilenirseniz sevinirim deseydin ne kalp kirardin ne can sikardin is bitiricilik sarlamak degil kocana sabir dilerim

tüm sayfaları okudum bitirdim aradan kaynak olmaya çalışıp kendi konusunun hırsını limoncuyu kullanarak almaya çalışan üye ye selam olsun :KK51:

limoncu cidden bir şey soracağım,sen kocanı seviyor musun? gerçekten merak ediyorum.adam ne yapsa ya da yapmasa tahammülün yok su falan bahane.asıl sorun bu olmasın?

her zaman derim kin tutmak iyi değildir kadesa:KK66: o arkadaşa aynen buradan selam olsun:KK28:

bak limoncuya neler diyoruz kızın hiç kini yok bu konuda tebrik ederim kendisini gerçi akşam beni ve diğer kızları kiblese de en azından kibledim dedi...:KK9::KK9:

ya
bende su ısmarlarım,sabah ısmarlarım akşam gelir bazen. neden bunu yapmıyrum. benmi çok coolum acep..

ya
bende su ısmarlarım,sabah ısmarlarım akşam gelir bazen. neden bunu yapmıyrum. benmi çok coolum acep..

bunun coollukla ilgisi yok çünkü sen iş bitirici değilsin...işinin bitmesi için önce kızı arayıp kızıcak sonra en üstlere şikayet ediceksin ha bide eşin yok...

yine şu durumda akşama geliyormuş şanslısın 24 saat sonrada gelebilir...önce işbilir ve bitirici olmak gerek:KK48:

yazmak icin yazıyosunuz konuyla ilgili yazın yoksa kendi özelinizde yazsın arkadasım kiblemekten sıkıldım yani yazan 2 3 kişi insan gibi sormus kalanları kendi aralarında dalga geciyor

bence seni sevdiklerinden ki ben kısa zamandır takılıyorum burda senin konu açtığını görünce hemen tıklıyorum....

bir de diğer kişilerle böyle dalga geçilse konuyu kapatırlar hiddetlenirler vs sen yazmayın demekle yetiniyorsun..

çok renkli bir karaktersin..eşin sana ayak uyduramıyor..

sucu meselesine gelirsek bence kafaya takılcak bir şey değil öyle konuştuysa senden daha kıdemli biri varsa ona bağla dersin ya da sizden bir daha su almıyorum dersin..bu şikayetler çok büyük bir şey olmadıkça işlemiyor...hem insanların bi günü bi gününü tutmaz kızın da kötü bi günü senin de stresli bi günün denk gelmiş olabilir..eşiniz de sizin gibi olsa fırtına kopar en akıllıcasını yürütüyor dengeliyor bu durumu..sen pasif davransan o atağa geçer.

bugun su sparişi vericektim gecen seferde gec kalmıstı bugunde 1 saat gec kaldı ve sparisi verirken acil diye bildirdim neyse 2 ciye aradıgımda bi bayan cıktı dedim 1 saat olucak neden bu kadar gec kalıyosunuz yerinizde yakın iste siz cok sabırsızsınız spariş veriyosunuz diye bizi satınmı aldınız deyince cıldırdım tabi dedim sen ni se diysoun ya ben müsteriyim biraz saygılı konusun falan baktım kadın hala carlıyo siz sikayet edicem dedim kapattım
genel müdürlgünü aradım ve sikayet ettım yani kız bana dese tatam cıktı hangfendi geliyo yada hemen arıyorum sizin icin dese tamam dicem kapıcam bana öyle carlayınca sasırdım kızdım ve sikaye ettim

sonra esim geldi dedim bundna sonra buraya su sparisi vermiyorz haberim olsun olayı anlattım bana seni öldürülerde beni sakın arama bana saldırdılar diye ya dedim sen ne diyosun sikaet var .com var sikayet icin dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye

dedim o saygısız kıza biri haddini bildirmeli ben suyun gec gelmesine kızmadım onun bana ukala bi sekılde cvplarını terbiyesizligine kızdım

yani simdi o adam evi biliyo ya birini yollarda ya kendi gelire dedim tama türkiye kötü ama yapıcak bisey yok yani o kapıma gelicek cesareti bulucakta ben onun kafasına sıcak suyu bosaldırım dedim öyle sacma bi tartısma yasadık

esim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yasındasın özgüven patlaması yasaman lazım dedim ama yok

bi kerede apartmanda bizim faturalarımız yırtıp yada iclerini acıyolardı bi kac kere yazdı yazdım diye kızdı bu kadar cesaretsz anlamadın gitti
iş bitirici kadının pasif kocası......

Öffff, bu nasıl bir Türkçe Allah aşkına!
İçim şişti yazdıklarınızı anlamaya çalışırken. Ne bir imla, ne bir noktalama!

Bence limoncu konu açmak için sorun yaşatıyor ve akabinde yaşıyor.

Sabah uyandığında bugün acaba ne sorunu yasasamda koşa koşa bdvde gidip konu açsam diye düşünüyor ve ta ta ta taaaam limoncu sahnede

Begenmiyorsan boşan gitsin adama acir hale geldik kk olarak bir insan 7/24 saat elestirilir mi yahu evliya gibi adam yemin ederim iyi sabrediyor

X