kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
bugun su sparişi vericektim gecen seferde gec kalmıstı bugunde 1 saat gec kaldı ve sparisi verirken acil diye bildirdim neyse 2 ciye aradıgımda bi bayan cıktı dedim 1 saat olucak neden bu kadar gec kalıyosunuz yerinizde yakın iste siz cok sabırsızsınız spariş veriyosunuz diye bizi satınmı aldınız deyince cıldırdım tabi dedim sen ni se diysoun ya ben müsteriyim biraz saygılı konusun falan baktım kadın hala carlıyo siz sikayet edicem dedim kapattım
genel müdürlgünü aradım ve sikayet ettım yani kız bana dese tatam cıktı hangfendi geliyo yada hemen arıyorum sizin icin dese tamam dicem kapıcam bana öyle carlayınca sasırdım kızdım ve sikaye ettim

sonra esim geldi dedim bundna sonra buraya su sparisi vermiyorz haberim olsun olayı anlattım bana seni öldürülerde beni sakın arama bana saldırdılar diye ya dedim sen ne diyosun sikaet var .com var sikayet icin dünya bumu yani dedim iste biri leylelye saldırımıs birine neden kırmızı ısıkta gec gecmis diye

dedim o saygısız kıza biri haddini bildirmeli ben suyun gec gelmesine kızmadım onun bana ukala bi sekılde cvplarını terbiyesizligine kızdım

yani simdi o adam evi biliyo ya birini yollarda ya kendi gelire dedim tama türkiye kötü ama yapıcak bisey yok yani o kapıma gelicek cesareti bulucakta ben onun kafasına sıcak suyu bosaldırım dedim öyle sacma bi tartısma yasadık

esim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yasındasın özgüven patlaması yasaman lazım dedim ama yok

bi kerede apartmanda bizim faturalarımız yırtıp yada iclerini acıyolardı bi kac kere yazdı yazdım diye kızdı bu kadar cesaretsz anlamadın gitti
iş bitirici kadının pasif kocası......

yok artık her şikayet edilen kapılara dayansaydı.... eşinde çok abartmış

Siz ağzınızdan çıkan her kelimeyi buraya yazıyorsunuz , en ufak bir sorunu bile yazar olmuşsunuz , insanların ne dertleri var her hafta bir iki konu var sizde.

eşinize gelecek olursak pasif felan değil olabilecek şeyleri söylemiş hayatta neler oluyor o kızı işinden ederseniz buun acısını sizden çıkarabilir şu zamanda iş kolay bulunmuyor biraz vicdan...

yok artık her şikayet edilen kapılara dayansaydı.... eşinde çok abartmış
dünya böyle olursa koyun gibi güdülürsün dedim biraz basını dik tut ya dedim haksızı söyle geregince dedim o hemen seni takip ederler ya bisey olursa dedim bunu annem ilk okulda yapardı abisi olan eve gitme tecavüzcüye ya bana saldırcak hemen kafaya bak
böyle olursa ne sikayet edersin ne bisey herkez istedigi gibi at kosturur

2. paragraf bende iptal! Kaç kez okudum nafile... Kocanızın karakteri bu maalesef değişmez, alışmalısınız..

Sizi ve konularınizi ne zaman okusam sanki cennet Mahallesi kıvamında bi hayat izliyorum......
is bitiriçi demişsiniz kendiniz için ama iş bitirmek telefonda ona buna bağırmak onune gelene carlamak demek değildir ;
Kendi ailenizle olan problemlerinizi bi bitirin önce , sonra çalışıyor musunuz bilmiyorum ama üreten faydali bi insan olun , sonra gelir burada is bitiririm dersiniz....

Kavgaci biri olsun demiyorum ama sizi savunmali elbette
yok be cnm nerdeeee ben yıllardı böyle olmaktan haksızlıga gelemem ve sonuna kadar giderim esim yıllardır oturdugu apartmanda faturalarını actılar hatta bazen yırttılar genede sustu bende kızdım yazı astım yeter artık acayın faturalarımı gelen zarflarımızı diye ona bile benden yana cıkmadı fazla bi özgüvensizlik var benim kocamın gözlerinden ates cıkmalı benim kendi apartmanım olcak varya oooo neler yapardım benim zafrlarımı faturalrmı acıkcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…