Ben peşin peşin yazayımda sonra ben kibliyorum dikkate alınmıyor demeyin gayette dikkate alınıyor ama kurallara uygun olan Yorumlara üye istedi diye işlem yapma gibi bir misyonumuz yok, hep başıma geldiğinden baştan açıklayayım da, evlilikle ilgili yorum yapanları da bildirmişsiniz, konu burda evliliğiniz, bunu konuyu açarken içerikte belirten sizsiniz, mevzuyu su siparişi verdiğim yerdeki telefona çıkan kız bana laf söyledi, bende şikayet ettim dediğiniz yerde kesip atsaydınız, içerik su firmasındaki kız olurdu ama siz devamında eşinizden bahsediyor, konu başlığını da "su siparişi verdiğim yerdeki kız" yerine "kocamın korkuları pasifliği yada bilemiyorum" olarak yazıyorsanız konu telefondaki kişiden çok eşinizdir, insanlarda eşinizle ilgili serzenişe istinaden evliliğinizle ilgili yazarlar.
Onlara bu konuyu açarak bu hakkı veren sizsiniz. Içerikte eşinizden bahsederken evliliğimle ilgili yazmayın istemiyorum deme lüksünüz yok maalesef.
Üsluplara dikkat edildiği sürece yazılabilir.
Birde lütfen bakın sizi son kez ikaz ediyorum, yazım ve noktalama işaretlerine dikkat ediniz, telefon veya siteye girerken kullandığım cihazdan diyorsanız, telefon cvp, ii gibi kelimeler yazmaz, aksine eksik yanlış yazdığınızda düzeltir, araya koyulan noktalama işaretlerini de silmez, biraz özen gösterin, mükemmel bir yazım beklemiyoruz, hiçbirimiz mükemmel yazamayız ama biraz dikkatli olursak konularımız hem daha rahat okunur hemde yorum yapacakların sağlıklı yorum yapabilmesi için anlaşılır olur.