kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

KK'ya üye olurken keşke bir dil bilgisi testi olsa, kontrollerini gönüllü yapardım böyle ısrarla yazamayanları da almazdım

Defalarca leyve, leyye yazıldı. L-E-V-Y-E
Sesli harfe basınca para mı alıyorlar neden kullanmıyorsunuz?
Bu kadar tiye alınmayı hakediyor kimse kusura bakmasın. Dalga geçer gibi sürekli yazım yanlışı. Okuyanlara yazık, 15dk ne yazdı diye çözmekle geçiyor.Bu sözüm limoncuya değil çoğu üyeye; forumdaki üyelerin çoğu iyi kötü lise mezunu asgari , nasıl yazamıyorsunuz kelimeleri benim aklım almıyor...

Ben peşin peşin yazayımda sonra ben kibliyorum dikkate alınmıyor demeyin gayette dikkate alınıyor ama kurallara uygun olan Yorumlara üye istedi diye işlem yapma gibi bir misyonumuz yok, hep başıma geldiğinden baştan açıklayayım da, evlilikle ilgili yorum yapanları da bildirmişsiniz, konu burda evliliğiniz, bunu konuyu açarken içerikte belirten sizsiniz, mevzuyu su siparişi verdiğim yerdeki telefona çıkan kız bana laf söyledi, bende şikayet ettim dediğiniz yerde kesip atsaydınız, içerik su firmasındaki kız olurdu ama siz devamında eşinizden bahsediyor, konu başlığını da "su siparişi verdiğim yerdeki kız" yerine "kocamın korkuları pasifliği yada bilemiyorum" olarak yazıyorsanız konu telefondaki kişiden çok eşinizdir, insanlarda eşinizle ilgili serzenişe istinaden evliliğinizle ilgili yazarlar.
Onlara bu konuyu açarak bu hakkı veren sizsiniz. Içerikte eşinizden bahsederken evliliğimle ilgili yazmayın istemiyorum deme lüksünüz yok maalesef.

Üsluplara dikkat edildiği sürece yazılabilir.

Birde lütfen bakın sizi son kez ikaz ediyorum, yazım ve noktalama işaretlerine dikkat ediniz, telefon veya siteye girerken kullandığım cihazdan diyorsanız, telefon cvp, ii gibi kelimeler yazmaz, aksine eksik yanlış yazdığınızda düzeltir, araya koyulan noktalama işaretlerini de silmez, biraz özen gösterin, mükemmel bir yazım beklemiyoruz, hiçbirimiz mükemmel yazamayız ama biraz dikkatli olursak konularımız hem daha rahat okunur hemde yorum yapacakların sağlıklı yorum yapabilmesi için anlaşılır olur.

Son düzenleme:
su konusunda kızın carlama kısımlarını ve konu baslıgından kocanın pasif ve pısırık oldugunu anladım.
eee adam evlencegın zaman da böyle degıl mıydı, sonradan böyle olmadı ya? adamın yapısı bu degıstıremezsın kı..

Neden bukadar sinirlendin, kız sadece dogruyu söylemiş. Boşuna dememişler, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Bence eşin pasif değil yapıcı bir kişilige sahip. Keep cool misali

Soru ekleri ayrı yazılır..

Türkçede ".." şeklinde bir noktalama işareti yoktur.

Konuya gelince, iş bitirici kadının pasif kocası durumu yok bence eşinizin, normal günlük olaymış. Gerçekten hayata karşı dediğiniz kadar pasif olsa, yanında işiniz ne?

Son düzenleme:
Konu sahibi, gayet haklısınız sinirlenmekte..

Soru ekleri ayrı yazılır..

Yanlışsın duygu, arkadaş doğru yazmış.

"Kullanmıyor musun?" dese sanırım ayrı yazılırdı ama bahsi geçen kelimede -mi/-mu eki göremiyorum. Olumsuzluk ekleri bitişik yazılır

not: Türkçe öğretmeni değilim, hatam varsa beni de düzeltin.

limoncunun konusunda kelimeleri türkçe kullanmayı bitirdik eklerin kullanımına geldik öyle mi?

aslında herkesin aynı tepki içinde olup limoncu konuyu anlamadık biraz daha düzgün ifade et demesi gerekirken dil bilgisi dersi vermek nasil bir mantık ürünüdür?

işte bu yüzden limoncu da beni anlayanlar var deyip konu açarken bir çok yazım yanlışı yapmaya devam ediyor.cunku buna tepki verenler hatali duruma dusurulmeye calisiliyor hep.

bravo size alkış alkış!

Eşinizde sıkıntı yok bence . Herkes car car konuşcak diye bişey yok fıtrat meselesi ..

Nasıl bir mantık olduğunu bilmiyorum ama bu şekilde yazı yazmayı "candanlık ve samimiyet" sanan mantıkla aynı yerden geldikleri kesin. Üstüne insanı zorla dilbilgisi zabıtalığı yaptırıyorlar :/

Kimseye dil öğretmeye kalkmıycam.. İnsanlar burada sıkıntılarını paylasmaya korkar oldu.. Lale de eminim çok mutludur şimdi, bir sürü avukatı varmış :)

Nasıl bir mantık olduğunu bilmiyorum ama bu şekilde yazı yazmayı "candanlık ve samimiyet" sanan mantıkla aynı yerden geldikleri kesin. Üstüne insanı zorla dilbilgisi zabıtalığı yaptırıyorlar :/

Sayfalarca düzgün yaz dedikçe, ısrarla okunmaz yazdığı için herkes coştu sonunda derse geçti.

Kimseye dil öğretmeye kalkmıycam.. İnsanlar burada sıkıntılarını paylasmaya korkar oldu.. Lale de eminim çok mutludur şimdi, bir sürü avukatı varmış :)

Sen orda ders vermeye çalışırken normaldi , ama patlayınca mı sorun oldu?

Herkes sıkıntısını paylaşabilir, anlaşılır yazsın. Kimsenin -de/-da hatasına müdahale edilmiyor. Konu çok başka, neden bu kadar dil bilgisine takılması da ayrı sebep LEYVE diye nickimi değiştirebilirim hatta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…