kocamın korkuları pasifligi yada bilemiyorum

eşini pasif görüyorsun da sen de süperman değilsin.. Bu kadar telaş yapılacak sinirlenecek konular değil.Hele ki eşine karşına alacak kadar.

Pardon da siz de çok asabisiniz. Eşiniz sadece su için dememiş bunu genel olarak söylemiş, herkese böyle kızar bağırırsan iş alırsın başına demiş bu eşinizin pasifliği filan değil. Siz telefon açtığınız kadına güzellikle su acildi bakabilir misiniz araç nerede deseydiniz nazik konuşsaydınız bence nazik cevap alırdınız o insanlar da sizin bağırmanızı dinlemek zorunda değiller. Yerin yakın olmasıyla ilgili değil ki su dağıtımı o anda araç uzak bir yerde su dağıtıyor olabilir bu su şirketi dğeil başka yerle de anlaşsanız bu böyle olacak anında getirmiyorlar. Biz erikliden alıyorduk sadece haftasonları evdeyiz sipariş veriyorduk eee uzaktalar yarım günde ancak geliyordu. Yapacak birşey yok. Sonra pazar günü su dağıtmadıklarını öğrenince yerel su var şehrimizde kapıcı akşamdan boş bidonları alıyor araba geziyor zaten bizim mahalleden geçince alıyor koyuyor kapıya siz de beklemek istemiyorsanız suyunuzu kendiniz alın. Eşiniz haklı bunun adı pasiflik değil ne yapsaydı bir de açıp ı mu ağzına geleni söyleseydi o kızın ne suçu var o sadece siparişleri arabaya bildiriyor o mu sürüyor arabayı Allah aşkına acil ihtiyacınız varsa bitmeden suyunuz siparişinizi verecekseniz yedek su tutacaksınız.
bizim burda öyle degil araba yoksa motorsiklete getiriyolar ayrıca ben sparisi veririken 20 dakıkada gelicek ded yani ben ona göre üye oldum oraya ayrıca ben 1 saatte gelmesine kızmadın o dengesiz kızın bi müsteriyle böyle konusmasına kızdım sen bi firmayı tanıtıosun böyle konusamazsın

Sen bu adamla evlendiysende yumaşaklığından evlenmişsindir ama şimdide gözüne batıyor 2 sinirlide evliliği yürütemezdi demek ki dengedesiniz

bizim burda öyle degil araba yoksa motorsiklete getiriyolar ayrıca ben sparisi veririken 20 dakıkada gelicek ded yani ben ona göre üye oldum oraya ayrıca ben 1 saatte gelmesine kızmadın o dengesiz kızın bi müsteriyle böyle konusmasına kızdım sen bi firmayı tanıtıosun böyle konusamazsın
Ne suymus arkadaş ya..
o da çalışan bi insan ne yapsın sanki sadece ına mi bakıyor o iş. .
O getirmiyor sonuçta ..
kendinden güçsüz olanları ezmek bağırmak marifet mi yani ......

Ne suymus arkadaş ya..
o da çalışan bi insan ne yapsın sanki sadece ına mi bakıyor o iş. .
O getirmiyor sonuçta ..
kendinden güçsüz olanları ezmek bağırmak marifet mi yani ......
Pizza firmalarının 30 dk politikası yüzünden insanların yaşadığı kazaları ölümleri bilse böyle yapmazdı. Para veriyo ya canını alacak

Pizza firmalarının 30 dk politikası yüzünden insanların yaşadığı kazaları ölümleri bilse böyle yapmazdı. Para veriyo ya canını alacak
Aynen öyle hiç sorma. .
Ben şikayet ettiği kıza acıdıM.
2 kuruş para kazanicam diye zavalli kızın düştüğü durumlara , muhatap olduğu insanlara bak...

Ezebildigin bi adami tabi bosamazsin limoncu. E o zaman niye yok pasif, yok cocuk gibi diye sikayet ediyorsun. Esin burayi okusa uzulmez mi? Adam seni rahat ettirmek icin calisip didiniyor, para himayesi sende, evin kontrolu sende. Daha ne istiyorsun? Madem sikayet edicektin keske bastan tum sorumlulugu uzerine almasaydin.
Konuya gelince eger suyu acele getirir misiniz diye belirtip bi saat gecmesine ragmen gelmezse ben de kizar, ikinci defa ararim. Yalniz acil degilse isterse aksama gelsin umursamam. Bu gecikme bi kerelik yasanan biseyse abartmissin. Simdi ilk kimin carladigi da onemli, calisan mi sen mi? Bence sen.

Eşin ne yapsa batıyor sana artık bu bariz. Boşan diyenler olmuş,kızmışsın ve diğer konularda farklı davranıldığını söylemişsin ama her konu açan senin gibi,konuşurcasına yazmıyor limoncu. Sabah baktım konuna okuyamadım sonra mealini yazmışlar onu okuyup yorum yapıyorum şu an. Dolayısıyla burada böyle yaziyorsun ya ağzına geleni,su firmasındaki kıza kimbilir nasıl söyledin ,nasıl davrandın. Marifet değil yani ohh ne guzelde bağırdim,şikayet ettim demek ki durup dururken sana senin tabirinle carladığını sanmıyorum. Biz KK ahalisi olarak sen yazarken bir irrite oluyoruz birde canlı yaşamak var seni.
Eşin konusunda şunu söyleyebilirim,hep böyleydi ve böyle olmaya devam edecek net. 35yaşında bir insanın hamuru serttir,yoğuramazsın. Amiyane tabirle ya bu deveyi güdecen,ya bu diyardan gidecen olayı bu.

limoncu28 limoncu28 nedense annen ,baban, kardeşin, eşin, forumda sana olumsuz yorum yapan herkes ama herkes tuhaf. bir tek sen doğru , düzgün, mantıklısın.
Az aynayı kendine cevir istersen. Haksız oldugun konular olabilecegını de gör biraz.

Sakin olmamak millete çemkirmek bu dünyada bir başarı değildir ayrıca.
Önüne geleni haşlayınca ''mükemmel kadın, insan'' olmuş olmuyorsun.

Ben damacana son iki surahi kala soyluyordum suyu isterse de aksama gelsin. Simdi tasimayi yapan o kiz degil, isleri yuruten o kiz degil, patron o kiz degil. Kendisi orada calisan maasli bir eleman. Muhtemelen sizin gibi kac musteriyle ugrasiyordur. Patronunun yonetim politikasi yuzunden kac kisiden azar yiyordur. Ayrica bir dunya sucu var servisini begenmiyorsaniz bir digerine gecersiniz boylelikle de kiza degil asil sorumlu olan patrona zarar vermis olursunuz.

Bir de; yaziniz coooook kotu....

bazen sakin davranmak gerekiyor.geçen gece çok bilinen bir yerden yemek sipariş ettim.1 saati geçti gelmesi.evime de çok yakın oysa ki.
bir saat sonra kapı çaldı sipariş geldi.kapıyı açar açmaz siparişi getiren çocuk hatırımı sordu.nasılsınız dedi.
çok şaşırdım.milletçe güleryüze hasret olduğumuz için.teşekkürler siz nasılsınız diye karşılık verdim.
daha sonra sipariş geç kaldığı için defalarca özür diledi.oysa ki benim için önemli değildi.karşılıklı teşekkür ettik.
çok acıkmıştım ama açlıktan ölmemiştim.ama kapıyı açar açmaz böyle bir güleryüzle karşılaşmasaydım ya da ben carlasaydım sonuç eminim böyle olmazdı.
benim böyle durumlarda tek düşündüğüm şey şikayet edersem ekmeğinden olabilir ve ben bunun vebalini taşıyamam.
siz de böyle konularda sakin davranmaya çalışın.yazık o da ekmek parası için çalışıyor.bir sıkıntı olmuştur o yüzden gecikmiştir.
kocanız için bir yorum yapamam.bu yaştan sonra sizin istediğiniz kalıba girmez.
mesela o sizi sakin ol diye uyarınca değişiyormusunuz? hayır.
demek ki insanın karakteri değişmez.

hakkınızı aramışsınız ne güzel işte, çokta iyi yapmışsınız ama eşinizin değişeceğini sanmıyorum. ya şu fatura, herhangi bi zarfı açma muhabbeti bizim apartmandada var kargo geldiğinde bile olay oluyor aile apartmanı amcamlar yengem falan açıyor bişey diyemiyorum çok sinir oluyorum.

limoncu konu açınca olay oluyor kocasını o öyle kabul edicekse bizde limoncuyu böyle kabul edicez :21: .
kadın samimi bulmuş konu açmış istediği kadar ne var ki beğenmeyenler okumaz. kadının her konusu makara konusu oluyor. dertleşmek istiyor belki bizle hergün nolmuş ki :KK24:

bizde kocam gık dedi hött dedi diye her dakika konu açsak burada konu patlaması yaşanır..

is bitirici kadinin pasif kocasi... kim soyledi bunu limoncu, bence sen esinin uzerine cok gidiyorsun, sevmiyirsan katlanamiyorsan bosanirsin, neden surekli asagiliyorsun burda, adam da sana katlaniyor senin kim bilir ne kotu huylarin vardir, askerdi esin degil mi dogru orada astlari cok eziyorlar adamin belki psikolojisi bozuk yanindayken de surekli ezikliyorsun bence esini yanlis yapiyorsun yanliss

Limoncu, ciddi yorum istiyorsun da ben sana yazdım hiç cevap vermedin.
bence limoncu sucu kızdan hırsını alamamış amladığım kadarıyla kız bunu çözmüş ve bir güzel ağzının payını vermiş buda hırsını kocasından çıkarmak istemişşşş bu arada limoncu insanlarla nasıl konuşursan öyle cevap alırsın herkese senın çalısanın değil tek müşteride sen değilsinnnn

bence limoncu sucu kızdan hırsını alamamış an
ladığım kadarıyla kız bunu çözmüş ve bir güzel ağzının payını vermiş buda hırsını kocasından çıkarmak istemişşşş bu arada limoncu insanlarla nasıl konuşursan öyle cevap alırsın herkese senın çalısanın değil tek müşteride sen değilsinnnn

limoncu konu açınca olay oluyor kocasını o öyle kabul edicekse bizde limoncuyu böyle kabul edicez :21: .
kadın samimi bulmuş konu açmış istediği kadar ne var ki beğenmeyenler okumaz. kadının her konusu makara konusu oluyor. dertleşmek istiyor belki bizle hergün nolmuş ki :KK24:

konu açsın isterse bin tane açsın da her konusunda türkçeyi doğru kullan diye uyarı aldığı halde değişmiyor ki.

konunun başına bir bak,geyiğin çıkış noktası yine limoncunun kullandığı yanlış kelimeler.

tamam misafirler suçlu da ev sahibinin hiç mi suçu yok :KK45:

X