- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MemetaliTwitter memetali kesin limoncu...
Ne odlek bi kocan varmis arkadasim yaa... hakikaten pasif ve korkak.
bizim burda öyle degil araba yoksa motorsiklete getiriyolar ayrıca ben sparisi veririken 20 dakıkada gelicek ded yani ben ona göre üye oldum oraya ayrıca ben 1 saatte gelmesine kızmadın o dengesiz kızın bi müsteriyle böyle konusmasına kızdım sen bi firmayı tanıtıosun böyle konusamazsınPardon da siz de çok asabisiniz. Eşiniz sadece su için dememiş bunu genel olarak söylemiş, herkese böyle kızar bağırırsan iş alırsın başına demiş bu eşinizin pasifliği filan değil. Siz telefon açtığınız kadına güzellikle su acildi bakabilir misiniz araç nerede deseydiniz nazik konuşsaydınız bence nazik cevap alırdınız o insanlar da sizin bağırmanızı dinlemek zorunda değiller. Yerin yakın olmasıyla ilgili değil ki su dağıtımı o anda araç uzak bir yerde su dağıtıyor olabilir bu su şirketi dğeil başka yerle de anlaşsanız bu böyle olacak anında getirmiyorlar. Biz erikliden alıyorduk sadece haftasonları evdeyiz sipariş veriyorduk eee uzaktalar yarım günde ancak geliyordu. Yapacak birşey yok. Sonra pazar günü su dağıtmadıklarını öğrenince yerel su var şehrimizde kapıcı akşamdan boş bidonları alıyor araba geziyor zaten bizim mahalleden geçince alıyor koyuyor kapıya siz de beklemek istemiyorsanız suyunuzu kendiniz alın. Eşiniz haklı bunun adı pasiflik değil ne yapsaydı bir de açıp ı mu ağzına geleni söyleseydi o kızın ne suçu var o sadece siparişleri arabaya bildiriyor o mu sürüyor arabayı Allah aşkına acil ihtiyacınız varsa bitmeden suyunuz siparişinizi verecekseniz yedek su tutacaksınız.
Ne suymus arkadaş ya..bizim burda öyle degil araba yoksa motorsiklete getiriyolar ayrıca ben sparisi veririken 20 dakıkada gelicek ded yani ben ona göre üye oldum oraya ayrıca ben 1 saatte gelmesine kızmadın o dengesiz kızın bi müsteriyle böyle konusmasına kızdım sen bi firmayı tanıtıosun böyle konusamazsın
Pizza firmalarının 30 dk politikası yüzünden insanların yaşadığı kazaları ölümleri bilse böyle yapmazdı. Para veriyo ya canını alacakNe suymus arkadaş ya..
o da çalışan bi insan ne yapsın sanki sadece ına mi bakıyor o iş. .
O getirmiyor sonuçta ..
kendinden güçsüz olanları ezmek bağırmak marifet mi yani ......
Aynen öyle hiç sorma. .Pizza firmalarının 30 dk politikası yüzünden insanların yaşadığı kazaları ölümleri bilse böyle yapmazdı. Para veriyo ya canını alacak
bence limoncu sucu kızdan hırsını alamamış amladığım kadarıyla kız bunu çözmüş ve bir güzel ağzının payını vermiş buda hırsını kocasından çıkarmak istemişşşş bu arada limoncu insanlarla nasıl konuşursan öyle cevap alırsın herkese senın çalısanın değil tek müşteride sen değilsinnnnLimoncu, ciddi yorum istiyorsun da ben sana yazdım hiç cevap vermedin.
bence limoncu sucu kızdan hırsını alamamış an
ladığım kadarıyla kız bunu çözmüş ve bir güzel ağzının payını vermiş buda hırsını kocasından çıkarmak istemişşşş bu arada limoncu insanlarla nasıl konuşursan öyle cevap alırsın herkese senın çalısanın değil tek müşteride sen değilsinnnn
limoncu konu açınca olay oluyor kocasını o öyle kabul edicekse bizde limoncuyu böyle kabul edicez .
kadın samimi bulmuş konu açmış istediği kadar ne var ki beğenmeyenler okumaz. kadının her konusu makara konusu oluyor. dertleşmek istiyor belki bizle hergün nolmuş ki