Bugün su siparişi verecektim geçen sefer de geç kalmıştı bugün de 1 saat geç kaldı ve siparişi verirken acil diye bildirdim. Neyse ikinciye aradığımda bir bayan çıktı ''1 saat olacak neden bu kadar geç kalıyorsunuz, oysa yeriniz de yakın'' dedim. Bana cevaben '' Siz çok sabırsızsınız sipariş veriyorsunuz diye bizi satınmı aldınız'' deyince çıldırdım tabii. Kendisine '' sen ne diyorsun yahu ben müşteriyim biraz saygılı konuş '' dedim. Ancak baktım ki kadın halen carlıyor ''sizi şikayet edeceğim'' deyip telefonu kapattım.
Ardından genel müdürlüğü aradım ve şikayet ettim , yani kız bana dese ki ''tamam çıktı siparişiniz hanfendi geliyor yada hemen arıyorum sizin için'' dese tamam diyeceğim kapayacağım telefonu ama bana öyle carlayınca şaşırdım kızdım ve şikayet ettim.
Sonra eşim geldi eve ona '' bundan sonra buraya su siparişi vermiyoruz haberin olsun'' dedim ve olayı anlattım. Bana vay efendim seni öldürürler de başına bir şey geldiğinde beni sakın arama bana saldırdılar diye de vs. vs. dedi. Yahu sen ne diyorsun
www.sikayetvar.com var şikayet için dağ başında mı yaşıyoruz yani dedim. Birisinin bir başkasına kırmızı ışıkta geçtiği için levyeyle saldırdığını anlattı bana.
Ben de asıl kısdığım olayın hattaki hanımın saygısız oluşunu ve birinin haddini bildirmesi gerektiğini söyledim. Ben suyun geç gelmesine kızmadım onun bana ukala bir şekilde cevap verişine ve terbiyesizliğine kızdım diye açıkladım.
Yani şimdi o adam evi biliyor, ya birini yollarsa ya kendi gelirse diye endişelendi eşim. Tamam Türkiye kötü bir yer olabilir ama yapacak bir şey yok yani o kapıma gelecek cesareti bulucak da ben onun kafasına kaynar suyu boşaltamayacak mıyım sence ? dedim aramızda böyle saçma bi tartışma geçti.
Eşim hep böyle buna kızıyorum ben ne olursa olsun hakkını aramaz 35 yaşındasın , özgüven patlaması yaşaman lazım dedim ama yok.
Bir de apartmanda bizim faturalarımız yırtılmış halde yada zarflarımız açılmış halde buluyorduk. Bu durumla karşılaşınca bir kaç kere yazı yazdım ve apartmanda görünen bir yere astım. Eşim bunun için bile bana kızdı yani bu kadar cesaretsiz anlamadım gitti.
İş bitirici kadının pasif kocası ne olacak hıh
......
Anlamayanlar olmuş , bir kaç yeri düzelttim dileyenler daha net anlamak için okuyabilirler. Konu sahibi umarım yanlış anlamaz. Ara sıra klavyenin azizliğine uğrayabiliyoruz. Benim tavsiyem eşinize '' vay efendim sen ne pasif adamsın'' demektense onu özgüvenini geri kazandıracak kurslara seminerlere beraber gitmeye yönlendirebilirsiniz. Kişisel gelişim kitapları ve meditasyon cdleri alabilirsiniz. Ama ben iş bitiriciyim çok iyiyim sen e tü kakasın ezik sen de
diyerek bu işi çözemez aksine eşinizden yakınır durursunuz. Saygılarla.