Benim anlamadığım bu adam neden sizinle evlendi. Konu siz değilsiniz, konu evlilik.
Yani demek istediğim bana göre tabi; evlilikte eşten gizlenen bir telefon şifresi olmaz. Şifreler bilinir. Arkadaşlar tanıştırılır. Özel arkadaşlar yoktur. Kadınlar kadın arkadaşlarıyla, erkekler erkek arkadaşlarıyla ara ara sosyalleşir sonra ailece de sosyalleşilir ancak gerçekten ortada gençlik veya çocukluk arkadaşları varsa, artık akraba gibi olunduysa diğer eş bunu muhakkak bilir, çoktan tanışılmıştır, çok kez hep beraber bir araya gelinmiştir ki arada güven problemi olmasın. Madem bunları yapmaya hazır değildi evliliği neden seçti bu adam ben onu anlamadım.
Ha bi de siz rahatsız olduğunuzu da söylemişsiniz. İnatla tek kişilik yaşamaya devam ediyor. “ hayatım seni üzdüysem özür dilerim, düşününce haklısın ben bilemedim. Seni hem arkadaşlarımla tanıştırıcam hem hoşlanmadığın şeyleri yapmayaya özen göstericem” gibi bi tavrı da yok. Yani pişman da olmuyor. Neyseki bunları baştan yapması daha iyi. Hala geç değil.