Haklısnız sürekli konuşuyorum yine denicemHemen ayrıl diyemeyiz açık açık konuşmak gerekiyor sürenin kısa oldugunu gerekirse ilişki anında bak çok kısa sürdü diye söylemek veya internetten normalde ne kadar sürmesi gerektiğini bu sürenin senin için yetersiz olduğunu anlatmaya calis
Normalde kısa sürüyordu şimdi hamilesiniz iliski şıklığı azalacak ve neredeyse haftalar derken ayda 2 olacak belkide bu sefer başlamadan boşaldığı da olacak bunuda bilinHaklısnız sürekli konuşuyorum yine denicem
Yani siz ve eşiniz kaç yaşında yazmamışsın ama koskoca 10 sene.libidolar tutmuyor olabilir.10 sene etki eder bence.ben 31 yaşındayım.ben bile 4,5 sene önceki gibi değilim.Kızlar merhaba çok utanarak konu açmaya karar verdim .
8 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var ikinci çocuğuma hamileyim …
Eşim benden 10 yaş büyük görücü usülü bir evlilik ama kimsenin zoruyla değil gördük beğendik güzel bir nişanlılık dönemi geçirdik..
Eşimde cinsel anlamda isteksizlik var .
Nişanlılık döneminde anlamadım çünkü ,gayet bana karşı yakın ve konuşmalarından istekli gibiydi .
Evlendik ev aldım borca girdik bir süre onun sıkıntısına çok düştü ,baya zorlandık daha sonra herşey güzel gitti bir dönem ,ama erken boşalma sorunu var ve hemen yoruluyor uykuyu aşırı seviyor ..
Defalarca kavga ettim ,işte farkındayım doktora gidicem vs geçiştirdi bir dönem de cinsel istek ilaçları kullanmak istedi …
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ,yataktayken yattığı yerden öpüyor sarılıyor hiç bir tutku yok gibi heyecan bitmiş gibi ..bende kızdım baya ,işte hamilesin ne yapim falan dedi ..
Sonra ben salona geçtim geldi üzerimi örtüyor hiç bir şey olmamış gibi bende ona yaşlılar gibisin ,falan dedim biraz kızdım ama gerçekten beş dakika sürüyor birlikteliğimiz ve gerçekten üzülüyorum artık bize evine ilgisi var bazen diyorum böyle iyi bir baba olması yetiyor ,cinsellik olmasada çocuğunu çok seviyor ilgili ,onu kaybetmek istemiyorum hiç bir şeyimizi eksik etmez efendi işinde gücünde herkes takdir eder ama bu yönü beni bitirdi …
Ne yapıcam bilmiyorum ..kimseye bişey diyemiyorum buraya yazdım
Eşim 40 yaşında ben 31 ne bilim hep böyleydi eşim yaYani siz ve eşiniz kaç yaşında yazmamışsın ama koskoca 10 sene.libidolar tutmuyor olabilir.10 sene etki eder bence.ben 31 yaşındayım.ben bile 4,5 sene önceki gibi değilim.
bu anlık bir durum degil gibi tabi ramazan gebelik vs etkilemiştir ama anladıgım kadarı ile uzun ssüredir devam eden bir sorun bundan dolayı bir çözğm bulmalı . sizin için bunu yapmalı.çözülmeyecek bir durum değil ama uğraşması lazımDoktora gider büyük ihtimal gidecekti çünkü bir ara kendi söylüyordu farkındayım gidicem hatta ilaç falan kullanmaya kalktı bir dönem
Ama şimdi ramazan ve birde hamileyim diyorum acaba bunlardan mı daha çok bu şekilde oldu
Bizdede ayni sorun kaç kere ürolojiye gitti. Tam 16 senelik evliyim yasimda cok degil 38 oda 40. 20 yasimdan beri birlikteyim evlenmeden once boyle degildi nisanlilik surecinde birlikte olduk her firsatta birlikte olurduk ya ben cok bisey bilmiyordum anlamiyormuydum hatirlamiyorum. evlendik ayni anlattiginiz gibi ben istersem oluyo kendi istegiyle ayda 1 belki. simdi reglm bitti banyomu yaptim parfumler kremler ve bu arada uyanikti namazimi kilana kadar uyuduDoktora gider büyük ihtimal gidecekti çünkü bir ara kendi söylüyordu farkındayım gidicem hatta ilaç falan kullanmaya kalktı bir dönem
Ama şimdi ramazan ve birde hamileyim diyorum acaba bunlardan mı daha çok bu şekilde oldu
Sen bir kadın olarak kendini cinsel konuda aç tutkulu hissediyorsun ama böyle düşünmen hissetmen dogal sonuçta sen bır kadınsın ve cinsellige her zaman aç birisin tabıı kocanın evine bakması ıyı bır sey ama kocan ne kadar ıyı olursa olsun sende bır kadınsın sana sonuna kadar hak veriyorum bu konudaKızlar merhaba çok utanarak konu açmaya karar verdim .
8 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var ikinci çocuğuma hamileyim …
Eşim benden 10 yaş büyük görücü usülü bir evlilik ama kimsenin zoruyla değil gördük beğendik güzel bir nişanlılık dönemi geçirdik..
Eşimde cinsel anlamda isteksizlik var .
Nişanlılık döneminde anlamadım çünkü ,gayet bana karşı yakın ve konuşmalarından istekli gibiydi .
Evlendik ev aldım borca girdik bir süre onun sıkıntısına çok düştü ,baya zorlandık daha sonra herşey güzel gitti bir dönem ,ama erken boşalma sorunu var ve hemen yoruluyor uykuyu aşırı seviyor ..
Defalarca kavga ettim ,işte farkındayım doktora gidicem vs geçiştirdi bir dönem de cinsel istek ilaçları kullanmak istedi …
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ,yataktayken yattığı yerden öpüyor sarılıyor hiç bir tutku yok gibi heyecan bitmiş gibi ..bende kızdım baya ,işte hamilesin ne yapim falan dedi ..
Sonra ben salona geçtim geldi üzerimi örtüyor hiç bir şey olmamış gibi bende ona yaşlılar gibisin ,falan dedim biraz kızdım ama gerçekten beş dakika sürüyor birlikteliğimiz ve gerçekten üzülüyorum artık bize evine ilgisi var bazen diyorum böyle iyi bir baba olması yetiyor ,cinsellik olmasada çocuğunu çok seviyor ilgili ,onu kaybetmek istemiyorum hiç bir şeyimizi eksik etmez efendi işinde gücünde herkes takdir eder ama bu yönü beni bitirdi …
Ne yapıcam bilmiyorum ..kimseye bişey diyemiyorum buraya yazdım
Sen bir kadın olarak kendini cinsel konuda aç tutkulu hissediyorsun ama böyle düşünmen hissetmen dogal sonuçta sen bır kadınsın ve cinsellige her zaman aç birisin tabıı kocanın evine bakması ıyı bır sey ama kocan ne kadar ıyı olursa olsun sende bır kadınsın sana sonuna kadar hak veriyorum bu konuda
Benim eşim dede 40 yaşında başladı ve bende hamile iken ☺☺☺☺Eşim 40 yaşında ben 31 ne bilim hep böyleydi eşim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?