Kocamın isteksizliği

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.283
-8
118
Kızlar merhaba çok utanarak konu açmaya karar verdim .
8 yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var ikinci çocuğuma hamileyim …
Eşim benden 10 yaş büyük görücü usülü bir evlilik ama kimsenin zoruyla değil gördük beğendik güzel bir nişanlılık dönemi geçirdik..
Eşimde cinsel anlamda isteksizlik var .
Nişanlılık döneminde anlamadım çünkü ,gayet bana karşı yakın ve konuşmalarından istekli gibiydi .
Evlendik ev aldım borca girdik bir süre onun sıkıntısına çok düştü ,baya zorlandık daha sonra herşey güzel gitti bir dönem ,ama erken boşalma sorunu var ve hemen yoruluyor uykuyu aşırı seviyor ..
Defalarca kavga ettim ,işte farkındayım doktora gidicem vs geçiştirdi bir dönem de cinsel istek ilaçları kullanmak istedi …
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim ,yataktayken yattığı yerden öpüyor sarılıyor hiç bir tutku yok gibi heyecan bitmiş gibi ..bende kızdım baya ,işte hamilesin ne yapim falan dedi ..
Sonra ben salona geçtim geldi üzerimi örtüyor hiç bir şey olmamış gibi bende ona yaşlılar gibisin ,falan dedim biraz kızdım ama gerçekten beş dakika sürüyor birlikteliğimiz ve gerçekten üzülüyorum artık bize evine ilgisi var bazen diyorum böyle iyi bir baba olması yetiyor ,cinsellik olmasada çocuğunu çok seviyor ilgili ,onu kaybetmek istemiyorum hiç bir şeyimizi eksik etmez efendi işinde gücünde herkes takdir eder ama bu yönü beni bitirdi …
Ne yapıcam bilmiyorum ..kimseye bişey diyemiyorum buraya yazdım

Son düzenleme:
Zaten hata ile bir çocuk yapmışsınız, şimdi 2. yolda. Biz boşan desek ne olur, doktora götür desek ne olur. 10 yıl çekmişsin , bir 10 yıl daha çekersin defter açılmamalı üzere kapanır zaten .

Zaten hata ile bir çocuk yapmışsınız, şimdi 2. yolda. Biz boşan desek ne olur, doktora götür desek ne olur. 10 yıl çekmişsin , bir 10 yıl daha çekersin defter açılmamalı üzere kapanır zaten .
İlk çocuğumuzdan sonra düzelmişti ilk zamanlar borç vs diyordu şimdi ramazan ve hamilelik eşimi kaybetmek istemiyorum düzeltmek istiyorum .

Erken boşalma sorunu yüzünden kendisini yetersiz hissediyor olabilir.
Sizin bilmediğiniz bir stresi olabilir ve onu aşamıyor olabilir.
Hamile olduğunuz için psikolojik olarak cinsel istek azalması yaşıyor olabilir.
Canınızı acıtmaktan veya bebeğe zarar geleceği düşüncesini taşıyor olabilir.

Yani bir çok olabilecek sebep var.
Fakat başlıca sebebini erken boşalmasına bağladım ben.
Bu sorun sebebiyle yaşadığınız kavgalar da ayrı bi baskı oluşturuyordur eşinizde tabi.

Ayrıca sizin beklentiniz nedir? Mesela burada hergün 1 kere ilişkiye girip 2. ilişkiyi aynı gün içinde yaşayamadığı için şikayet eden bayanlar var, siz de onlardan mısınız ? Yoksa gerçekten ilişki sürelerinizin günleri çok mu uzun ?

Erken boşalma bir rahatsızlık zaten . Erkekler genelde erkek boşaldığı için kendini kötü hissederler bunun tedavisi psikiyatri değil üroloji doktoruna gitmeniz gerekiyor altında yatan sebep psikolojikse zaten yönlendirilir . Siz ürolojiye gitmeye ikna edin belki gerçekten bir problemi var üzerine düşülmesi gerekiyor.

Evet erken boşalma sorunun farkında ve hep kendisi derdi bir doktora gidicem diye hatta erken boşaldığında çok üzülüyordu ..
Bizim ilişkimiz bir kere oluyor ve çok yorgun düşüyor ,hafta bir kere birlikte oluyoruz en fazla ,yani nasıl desem böyle sanki isteği var gibide ben zorluyorumda o yüzden mecbur kalıyor gibide algı oluşturuyor .

Evet çok haklısnız evliliğimizin başında hep kendi derdi farkındayım ,ürologa görüneyim diye hep geçiştirildi .
Tekrar kendim açıcam bu konuyu uygun bir dille sürekli erteliyor .

Siz istemeseniz mesela o Aralık ne kadar olur hiç yakınlaşmak istemez mi

Ben 31 eşim 40 yaşında
Evliliğimizin başında böyleydi borçlarımız vs çok vardı .
Daha sonra düzene girdi değişti .
Şimdi hamileyim yine aynı erken boşalma sorunu hep var
10 yaş ciddi fark bence ama adam da yaşlı değilmiş. Doktora gidip araştıracaksınız o zaman, yapacak başka bir şey yok.

bu şekilde devam etmez doktora gidip çözüm bulmalı, yoksa hep yemek pişirip pişirdiği yemeği hiç yememiş aşı gibi olursunuz hayatta. sizin için gitmeli doktora

Ay düzelmez. Hiç çare aramayın. Bir de ikinci cocuğu yapmışsınız. Üzgünüm.

bu şekilde devam etmez doktora gidip çözüm bulmalı, yoksa hep yemek pişirip pişirdiği yemeği hiç yememiş aşı gibi olursunuz hayatta. sizin için gitmeli doktora
Doktora gider büyük ihtimal gidecekti çünkü bir ara kendi söylüyordu farkındayım gidicem hatta ilaç falan kullanmaya kalktı bir dönem
Ama şimdi ramazan ve birde hamileyim diyorum acaba bunlardan mı daha çok bu şekilde oldu

Hemen ayrıl diyemeyiz açık açık konuşmak gerekiyor sürenin kısa oldugunu gerekirse ilişki anında bak çok kısa sürdü diye söylemek veya internetten normalde ne kadar sürmesi gerektiğini bu sürenin senin için yetersiz olduğunu anlatmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…