kocamın isteği:((

20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...
Tobe ya 20 yil olmus sa en az 40 yasindadir 40 indan sonra azdi demek boyle oluo

Iyyy igrenc bir es sizi sevmedigide kesin utanmadan kendi istegi irenc fantazisi icin seni kullanmaya calisiyor.ne hakla boşa gitsin deyyusu

Ayrıca diğer konularınızı okudum.
Eşiniz de pek evine barkına düşkün gibi gelmedi
hatta en son gidip, kapatmış bütün telefonlarını
Eee maddi olarak sizi hep zorlamış. Mutlu bir hayatınız da yok.
Neden hala evli kalmakta ısrar ediyorsunuz?
çocuklarınız zaten mutsuz
Eşinizle kalmanız için bir nedeniniz kalmamış.
Boşanma davasını böyle çirkin bir olayla açıp, ilerde çocuklar babaları yüzünden utanmasın diye düşünüyorsanız da
inanın boşanmak için bir milyon sebebiniz var zaten

20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...
Son 7 yildir.. gun degil ay degil YIL.
Yillardir bu baskiyla mi yasiyorsunuz.
Bosayin fantazisine tukurdugum su herifi.

7 yildir böyle bi teklifte bulunuyo ve sen yanındasın.. gitmeme yada gidedememe sebebin ne isinmi yok ailenmi arkanda değil merak ettim gercekten

Bunu ilk kez duymuyorum. Sizin adınıza üzüldüm.
Ne yapacağınızı bilmemenizde ilginç sanırım 7 yıldır bu teklifi duya duya bunu biraz daha katlanabilir hale getirdiniz.
Kabul ettiniz demiyorum.
Cekindiginiz durum bunu mahkemede ifade etmekse merak etmeyin bunu kimse dile getirmiyor. Bu tip uygunsuz teklifler için kullanılan genel bir tabir var. Ve direk bosanirsiniz.
He yok buna bile gücüm yok diyorsanız yine farklı sebepleriniz var onları kullanın.
Sebep mi bulamadınız öyleyse eşinize diyin, gel anlaşmalı bosanalim yada ben bu teklifini ortaya koyup seni bosayacagim diyin. .

Hanimefendi bu soruyu sorduunuza göre sizinde hatır içinde olsa azcık gönlünüz var sanırım.. varsa bu sizi ilgilendirir ne yaoarsaniz yapın. Ama durum iğrenç diyorsanız da bunuda bize soruyorsaniz ikiniz beraber psikolojik destek almalısıniz..ciddiyim!

O sizI tehdit ediyor değilmi?Bu yüzden mi boşanmaktan korkuyorsunuz?Yapmayın sakın emin olun herşeyin bir çaresi vardır.

Bu adama katlanmak zorunda degılsın bılıyorsun degıl mı
eger bosanmayacaksan bırdaha boyle bı talebı oldugunda kendısını rezıl ederek bosanacagını soyle ona

Benim aklıma gay veya gizli gay olduğu geldi. Bunu iki sebeple düşündüm:

1) Sizin onu başka erkekle aldatmanızı istiyor. Bir araştırma duymuştum. Sürekli olarak yani devamlı yakın bir arkadaşının sevgililerine veya eşlerine aşık olan erkeklerin aslında o arkadaşlarına aşık olduklarını (yani gizli gay olduklarını) ama bunu kendilerine bile itiraf edemedikleri için arkadaşlarına aşık olan kadına aşık olarak bir nevi arkadaşlarıyla aşk ilişkisi bağlantısı kurduklarından bahsediyordu. Aklıma eşinizin belki kendi bile farkında olmadan sizi değil de sizinle beraber olacak adamı istiyor, bilinçaltında sanki onunla kendi beraber olacakmış gibi hissediyor olabileceği geldi.

2) Sizinle sadece oral yolla beraber oluyor. Bir erkekle de bu şekilde beraber olabilir. O yüzden bu yolu tercih ediyor olabilir. Aslında erkekle başka türlü de olabilir ana onu siz istememişsinizdir veya istemeyeceğimizi düşünmüş olabilir.

Sadece biri olsaydı neyse derdim ama bu 2 madde birden olunca ben ciddi olarak eşinizin gay veya gizli gay (kendi bile farkında olmayan gay) olduğunu düşündüm. Acaba biseksüel mi derdim ama sizinle oral ilişki dışında ilişki yaşamadığı için gay olma ihtimalini düşündüm.

Peki bunun doğru olup olmadığını nasıl anlarsınız? Çok basit. Araştırmalarda kullanılan bir metot var. Gay ilişkisi filmi izletiyorsunuz ve ne kadar erekte olduğunu, ne kadar istekli olduğunu gözlemliyorsunuz. Kendiniz de izlemek istiyor gibi yapmanız rahatlaması ve gerçeği öğrenmeniz için faydalı olur sanırım. Umarım değildir. Ama öyleyse hem sizin hem de onun bunu öğrenmeniz hakkınız.

Öyleyse de değilse de, ayrılsanız da ayrılmasanız da çift olarak cinsellik konusunda uzmanlaşmış bir terapistle görüşmeniz çok önemli. Güzel haberlerinizi paylaşmanızı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…