kocamın isteği:((

hala ne yapabılırım mı dıyorsunuz şaka gbiiiiiii

Yok daha neler. Sakın bu adamın hayatında başkası olmasın.takipte kalın bence

Ya şimdi seksin binbir adı oldu .

Çift değiştirme vardı , swinger mı ne sallamış olabilirim ?

Yani bunu yapan , bundan zevk alan insanlar var .

Benim düşünmekten sakındığım şeyi yaşamaktan keyif alan insanlar var .

Ama bir kadın kelimeleri zor toparlayıp , buraya konu açmışsa ... hayatından tiksinir hale gelmişse ...

Hiç düşünme . Ayrıl derim.

7 senenin acısını çıkara çıkara ayrıl hem de .

Sanırım yanlış yazdınız, klavyede parmağınız yanlış tuşa bastı.

ulan ne demek 'beni aldatmanı istiyorum' Yarın ne diyecek 'evli adamla aldat' sonra gün oda karısını getirsin

canım istiyor zorluyor yalvarıyor ben o kadar şerfsz olsydım şimdiye kadar ben bir anneyim....
Canım senin kafa gitmiş.tabikide yapmıcaksın aldatmıcaksın ben başka bişe sölüyorum.senden bunu isteyen adamla hala aynı evde nasıl yaşıyosun,çocuklarını bu pis sapıkla aynı ortamda nasıl büyütüyosun.fantezisi aldatılmak mış..........Allahım nasıl insanlar içinde yaşıoz....

benim şu dünyada sadece 2 çocuğum var TEK İSTEĞİM BU DÜNYADAN BİR AN ÖNCE tez zamanda Allahımın canımı alması tek çıkar yoılum bu o gün inşallah yakındır
Neden boşanmak yerine ölümü düşünüyorsunuz? Az önceki yorumda ben bir anneyim demişsiniz. Anneler ardında bırakacaklari çocukları düşünerek hareket ederler. Psikolojiniz bozulmus sizin bir uzman yardımı almalısınız.

E ebrusu_22 ben senin diğer konularına da göz ucuyla baktım şimdi ... Derdin en çirkini bu ama dert bir değil ki sende..

Çocuklarında büyümüş .. işe de başlamışsın .

Gözünü seveyim bu çirkin teklifi mahkemede kanıtlayarak geçen 20 senenin acısını çıkar bu adamdan ve ayrıl .

Lütfen .

Lütfen ...

canım istiyor zorluyor yalvarıyor ben o kadar şerfsz olsydım şimdiye kadar ben bir anneyim....

Anladığım kadarıyla fantezi boyutundan ileri gitmemiş.
Cinsel fanteziler ucu bucağı olmayan bir alan
biraz ucu kaçarsa, dönüşü olmaz.
Belli ki sizin de böyle olmuş.
sadece yatak odanızda ikiniz arasında kalan bir durummuş
belli ki artık rahatsız etmeye başlamış sizi
o da yine yanlış anladıysam özür dilerim, yeterince tatmin olamadığınız için..

Bu tip konularda insanlardan mantıklı cevaplar beklemeyin, almanız mümkün değil
eşinizle ikiniz arasında olan zevki kimse bilemez, empati de yapamaz.
Bunu yine eşinizle çözeceksiniz.
7 sene çok uzun bir süre, buna alışmışsınız
güzel güzel konuşun. artık hoşlanmadığınız anlatın.
Ya da başka oyunlar oynayın.

Ama yok eğer, sadece fantezi olmaktan çıktıysa, bu konuda destek alarak boşanmanızı tavsiye ederim.
Her türlü destek almanız gerek. Orası ayrı mevzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…