Benim aklıma gay veya gizli gay olduğu geldi. Bunu iki sebeple düşündüm:
1) Sizin onu başka erkekle aldatmanızı istiyor. Bir araştırma duymuştum. Sürekli olarak yani devamlı yakın bir arkadaşının sevgililerine veya eşlerine aşık olan erkeklerin aslında o arkadaşlarına aşık olduklarını (yani gizli gay olduklarını) ama bunu kendilerine bile itiraf edemedikleri için arkadaşlarına aşık olan kadına aşık olarak bir nevi arkadaşlarıyla aşk ilişkisi bağlantısı kurduklarından bahsediyordu. Aklıma eşinizin belki kendi bile farkında olmadan sizi değil de sizinle beraber olacak adamı istiyor, bilinçaltında sanki onunla kendi beraber olacakmış gibi hissediyor olabileceği geldi.
2) Sizinle sadece oral yolla beraber oluyor. Bir erkekle de bu şekilde beraber olabilir. O yüzden bu yolu tercih ediyor olabilir. Aslında erkekle başka türlü de olabilir ana onu siz istememişsinizdir veya istemeyeceğimizi düşünmüş olabilir.
Sadece biri olsaydı neyse derdim ama bu 2 madde birden olunca ben ciddi olarak eşinizin gay veya gizli gay (kendi bile farkında olmayan gay) olduğunu düşündüm. Acaba biseksüel mi derdim ama sizinle oral ilişki dışında ilişki yaşamadığı için gay olma ihtimalini düşündüm.
Peki bunun doğru olup olmadığını nasıl anlarsınız? Çok basit. Araştırmalarda kullanılan bir metot var. Gay ilişkisi filmi izletiyorsunuz ve ne kadar erekte olduğunu, ne kadar istekli olduğunu gözlemliyorsunuz. Kendiniz de izlemek istiyor gibi yapmanız rahatlaması ve gerçeği öğrenmeniz için faydalı olur sanırım. Umarım değildir. Ama öyleyse hem sizin hem de onun bunu öğrenmeniz hakkınız.
Öyleyse de değilse de, ayrılsanız da ayrılmasanız da çift olarak cinsellik konusunda uzmanlaşmış bir terapistle görüşmeniz çok önemli. Güzel haberlerinizi paylaşmanızı diliyorum.