kocamın isteği:((

sıkıldı mı acaba sizden neden böyle bir talebi var

20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...
boşanman ve tazminat istemen gerekiyor.
şerefsize bu kadar sene katlanman hata.

Seks fantezisini de adamı da kapıya koyardım .

Sen ne yaparsın bilmem !

İstemiyorsun değil mi arkadaşım.... istemiyorsun .

O zaman değil 20 sene ... beşik kertmen olsa arkana dahi bakma .

Tiksineceğin hiç bir şeyi hayatında tutma .

20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...

istemediğin biseyı yapmak zorunda değilsin.eşin bu davranışından vazgeçmicekse bosan derim..

İstemediğiniz şeyleri ısrarla istiyorsa elbette ayrılmalısınız. Manevi şiddet bu.

Bu nasil bi fantazi....esinizin pskolojik problemleri mi var? Hayvanlar bile eslerini baskasiyla paylasamaz.bu ne genislik canim...reddedin israrci davranirsa bosanacagiinizi soyleyin. Her seye bosanin demem ama bu adam normal degil

Hayvanların çoğu tek eşli değildir nereden çıkarıyorsunuz bunları?

Konu sahibi, ne yapman gerektiği belli değil mi?

Bence bu bildiğin sapkınlık hangi adam karısına beni aldat der ciddi ciddi konuşun eşinizle ama boşanma ihtimalini de düşünün derim

Yazılı olarak sana bu isteğini belirtmesini sağla. Mesaj olur, mail olur, bir kağıda yazabilir. Yani bunu sağlamak için rol yapacaksın. Sonra boşanma davası ve manevi olarak 20 yıllık eşinin yıllardır sana bu teklifi yaptığı için yıprandığından tazminat isteyeceksin. Nafaka falan saymıyorum bile.

O sapık ruhlu adamla 7 yıldır aynı evi paylaşabiliyor olmana şaşırdım.

Valla ben korkardım. Gecenin bi yarısı herifin tekini alır, eve almakla kalmaz seninle başbaşa bile bırakır. Ay korktum vallahi.

Allah yardımcın olsun. Mukayyet ol kendine. :O Şuan ağzım açık kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…