kocamın isteği:((

Eevet zaten erkek organları özellikle büyük olanları zaafı kurduğu fantazilerde

20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...
Yok daha neler bosan bacim 7 yildir durduğun kabahat

Böyle fantezileri olan erkekler var ama 7 yıl diyorsun yani 7 yıldır sürekli bunu isteyen bir koca ve istemeyen bir kadın. sizin durumda yolları ayırmaktan başka çare yok gibi.

sismaniye çok doğru söylüyor, o fotoyu kaldırmanız çok iyi olur.

bir erkeğin böyle bir fantezisi olabileceği hiç aklıma gelmezdi.

hadi bazıları dekolte giydirmeyi sever de bu çok çok aşmış.

Eevet zaten erkek organları özellikle büyük olanları zaafı kurduğu fantazilerde

Evet aynı bu konu dosdoğru

E o zaman gay. Ya açık açık gay, kendi de biliyor, ya da gizli gay. Beraber gay ilişkisi filmi izleyip emin olun isterseniz. Sonra da mutlaka iyi bir psikoloğa gidip tavsiye alın.

Böyle bir şeyi eşinize söylerseniz nasıl bir tepki alacağınızı bilmiyoruz. Sen benim namusuma nasıl laf söylersin diyip kriz geçirebilir. Can güvenliğiniz herşeyden önemli. Ya da iftira atıyor diye sizi dava edebilir. Herşeyi çok ince düşünüp çok akıllıca davranın.

Ona hiçbir şey söylemek zorunda da değilsiniz. Bence emin olduktan sonra, ona bu konuyu hiç açmayın. Bence boşanın. Talepleri sebebiyle boşanabilirsiniz zaten. Tazminatınızı nafakanızı, hakkınız olan herşeyi alın.

Yine de siz bilirsiniz tabii. Hakkınızda hayırlısı olsun.

20 yıllık kocam son7 yıldır kendisini bir başka kişi ile aldatmamı istiyor.sekste fantazisini bunun üzerine kuruyorve benimle sadece oral yolla ....neyse tiksiniyorum bu HAYATTAN NE YAPABİLİRİM...
Fantaziye gel

Korkarim kocaniz sapkin ve sapık bi kişilikte....

Ne demeliyiz sizce bu durumda siz napicaginızi bilmiyomusunuz pekte

durumdan hoşnut olmadiginizi varsayarsak....

Böyle adamlarda içimizde iste is yerimizde sokakta okulda çocuklarımizin oldugu yerlerde...Allah ıslah etsin ... sizide Allah kurtarsın....

Konu sahibi h8cbir açıklama yapmıyorsunuz..neden bosanmiyorsunuz diyoruz cevap yok..İnşallah konu fake tir.

Söyleyince bana kızıyorlar.
Bunların hepsi o pislik p..no filmlerden kaynaklanıyor.
İzliyorlar, izliyorlar birsüre sonra normal ilişki sıkıcı geliyor.
Aklı videodakilerde kalıyor.
Yasaklanmalı bu türk fantezili videolar. İlle insanlar bunları izleyeceklerse de daha soft videolar falan yapılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…