Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Kızlar Merhaba,

Eşimle alkol konusunda sorunlarımız vardı, düzeldiğini düşünüp mutlu olurken, dün eve iş bilgisayarını getirmiş sürekli getirir. Çalışacaktı bir program ile çalışması gerekiyordu açılmıyor dedi gayet güzel oturdum yanına yardım etmeye çalıştım sonra ben biraz uyuyayım dedi yatak odasına gitti ben de açmaya çalıştım sonradan altta yazışmalar gördüm okudum. Kadın evli tanıyorum seviyordum da ama konuşmalar çok iğrenç. Eşimi uyandırdım afedersiniz ağzına ettim yatak odasından attım kapıyı kitledim uyudum düşünene kadar konuşmayı düşünmüyorum. Sizden fikir bekliyorum ben mi abartıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Kadın kocası ile sex hayatının performansını eşimle paylaşması eşimin de böyle saçma salak yorumlar yapması normal mi? Benim midem o kadar geniş değil. Dahası da var. Hepsinin resmini çektim mailime de yedekledim.

Eşim: x(adımı yazmış) hiçbirşey yapmıyor evde. Yine (bu dikkatimi çekti daha önce de gömdü demekki) yemek yapmıyor, hiçbirşey hazırlamıyor. Camış gibi yatıyor. (Terbiyesiz adama bak camış demiş bana) ben öğrenci gibi liste yapacam ona artık. Gücüm vallahi yetmiyor. Çok yoruluyorum. 15 günde bir kadın temizliğe geliyor diye hiçbirşey silmiyor, süpürmüyor.

Kadın: seni o kadar iyi anlıyorum ki Y de (kocasının ismini yazmış) hiçbirşey yapmıyor

Eşim: liste hazırlayacam excelde çıktı alıp imza attıracam

Kadın: hahhahahhaha çok faydalı olur

Eşim: işine geliyor çünkü. O varya o. Tencere yemeğini özledim. Burada yediğimiz yemekler güzel gelmeye başladı.

Kızlar yazıklar olsun bu adama. 15 günde bir değil ayda 1 geliyor Kadın. Ayrıca her hafta sonu temizlik yaparım hafta içi yapmam, yapamam akşam 7 de evde oluyorum zaten sabah 7 de çıkıp. O da en iyi ihtimal mesai kaldığım, seyahate çıktığım oluyor. Yemek sayfam var instagramda yemeksiz evi bırakmam. Yemek yapmadığım için mi acaba 15 kilo aldı evlendiğimizden beri. Ayrıca o ara salata ile beslenmeye karar vermiştik Mayıs ayında konuşmuşlar.

O kadar kırıldım ki. Eşim bana neler yaşattı ben bir kez olsun burası dışında detaylı kimseye anlatmadım.

Bana diyor ki onlar da birşey yok öylesine yazdım özür dilerim daha iş dışında konuşmam. Hayır dedim bu böyle olmaz bu yazışmaları ben kocasına da göndereceğim. Sakın yollama diyor dedim hani birşey yok bu konuşmalarınızda neden panik yapıyorsun. Kocası performansından şikayetçi olduğunu bilmesi lazım dedim. Madem o kocasından sen benden şikayetçisin boşayın bizi evlenin dedim.

Çok sinirlendi eşim önce özür diledi alttan aldı baktı ben alttan almıyorum, bu sefer beni iş arkadaşı ile arasını bozmakla suçladı. Napim işi mi bırakım dedi yorum yapmadım. Çekti gitti kapılara vurarak. Çok uzatmışım iyi niyetli yazışmalarmış. Kadın hamile şimdi yazıkmış yollamamalıymışım

Yollayacağımdan değil zaten ama gerçekten çok sinirli ve kırgınım

Uzun bir süre yüzüne bakmak istemiyorum. Aslında boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama alkolü bile yendik, kafam çok karışık.
Bu yazışmaları gidin kadının kocasına gösterin. Bunu hemen yapın çünkü arkanızdan iş çevirebilirler. Boşanacaksanız gidin iş yerine bu yazışmaları gösterin. Herkes tiksinerek baksın psikolojisi bozulsun. Eşiniz ömür boyu bunun pişmanlığıyla yaşasın

size değer vermeyen biri için gerçekten değmez
o kadına zaten diyecek birşey yok ar damarı çatlamış ve eşiniz utanmadan öyle bir kadını savunmaya kalkıyor hamileliğini bahane ederek ya da kendi rezilliğinin ortaya çıkmasından çekiniyor

Kızlar Merhaba,

Eşimle alkol konusunda sorunlarımız vardı, düzeldiğini düşünüp mutlu olurken, dün eve iş bilgisayarını getirmiş sürekli getirir. Çalışacaktı bir program ile çalışması gerekiyordu açılmıyor dedi gayet güzel oturdum yanına yardım etmeye çalıştım sonra ben biraz uyuyayım dedi yatak odasına gitti ben de açmaya çalıştım sonradan altta yazışmalar gördüm okudum. Kadın evli tanıyorum seviyordum da ama konuşmalar çok iğrenç. Eşimi uyandırdım afedersiniz ağzına ettim yatak odasından attım kapıyı kitledim uyudum düşünene kadar konuşmayı düşünmüyorum. Sizden fikir bekliyorum ben mi abartıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Kadın kocası ile sex hayatının performansını eşimle paylaşması eşimin de böyle saçma salak yorumlar yapması normal mi? Benim midem o kadar geniş değil. Dahası da var. Hepsinin resmini çektim mailime de yedekledim.

Eşim: x(adımı yazmış) hiçbirşey yapmıyor evde. Yine (bu dikkatimi çekti daha önce de gömdü demekki) yemek yapmıyor, hiçbirşey hazırlamıyor. Camış gibi yatıyor. (Terbiyesiz adama bak camış demiş bana) ben öğrenci gibi liste yapacam ona artık. Gücüm vallahi yetmiyor. Çok yoruluyorum. 15 günde bir kadın temizliğe geliyor diye hiçbirşey silmiyor, süpürmüyor.

Kadın: seni o kadar iyi anlıyorum ki Y de (kocasının ismini yazmış) hiçbirşey yapmıyor

Eşim: liste hazırlayacam excelde çıktı alıp imza attıracam

Kadın: hahhahahhaha çok faydalı olur

Eşim: işine geliyor çünkü. O varya o. Tencere yemeğini özledim. Burada yediğimiz yemekler güzel gelmeye başladı.

Kızlar yazıklar olsun bu adama. 15 günde bir değil ayda 1 geliyor Kadın. Ayrıca her hafta sonu temizlik yaparım hafta içi yapmam, yapamam akşam 7 de evde oluyorum zaten sabah 7 de çıkıp. O da en iyi ihtimal mesai kaldığım, seyahate çıktığım oluyor. Yemek sayfam var instagramda yemeksiz evi bırakmam. Yemek yapmadığım için mi acaba 15 kilo aldı evlendiğimizden beri. Ayrıca o ara salata ile beslenmeye karar vermiştik Mayıs ayında konuşmuşlar.

O kadar kırıldım ki. Eşim bana neler yaşattı ben bir kez olsun burası dışında detaylı kimseye anlatmadım.

Bana diyor ki onlar da birşey yok öylesine yazdım özür dilerim daha iş dışında konuşmam. Hayır dedim bu böyle olmaz bu yazışmaları ben kocasına da göndereceğim. Sakın yollama diyor dedim hani birşey yok bu konuşmalarınızda neden panik yapıyorsun. Kocası performansından şikayetçi olduğunu bilmesi lazım dedim. Madem o kocasından sen benden şikayetçisin boşayın bizi evlenin dedim.

Çok sinirlendi eşim önce özür diledi alttan aldı baktı ben alttan almıyorum, bu sefer beni iş arkadaşı ile arasını bozmakla suçladı. Napim işi mi bırakım dedi yorum yapmadım. Çekti gitti kapılara vurarak. Çok uzatmışım iyi niyetli yazışmalarmış. Kadın hamile şimdi yazıkmış yollamamalıymışım

Yollayacağımdan değil zaten ama gerçekten çok sinirli ve kırgınım

Uzun bir süre yüzüne bakmak istemiyorum. Aslında boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama alkolü bile yendik, kafam çok karışık.
Eger imkanin varsa evden uzaklas biraz burnu surtsun derim haddini asmis :KK43:

Perlitik Perlitik Bu konu sahibi benim içimi yakıyor hep,ailesi yetiştirmiş okutmuş elinden geleni yapmış ki bildiğim kadarıyla kaliteli de bi ailesi var ,hem onlardan saklıyor bu adamın hallerini hem de bi konusunda anlatmıştı tüm gece bu sarhoş adamı şehirde gezdirmişti arabasıyla. Evi filan dağıtıp cehennemi yaşatıyordu bu kadına. Tüm bunları çektiğini o güzelim ailesi bilse ne kadar üzülürler.. Bir de inanılmaz naif ve sabırlıdır bu mühendis hanım ,eski konularına bakın herkese inanılmaz sabırla cevap verir,saldırıları göğsünde yumuşatır ,her yorumun yapıcı tarafını görmeye çalışır vs vs,o yüzden unutamadığım üyelerdendir..

O zaman da söylemiştim yine söylüyorum inş bu adam seni terkeder yoksa sen kesinlikle yapamıycaksın ömür boyu sürüneceksin. Allah acısın sana,senin kendine acıdığın yok..

Asla affedilir yanı yok. Kocan sana gram değer vermıyor üstelik elalemin kadınına neler neler anlatıyor abartarak... Kesinlikle affetmem.. Şu hayatta affetmeyeceğim tek şey ihanettir.. Herşey çözülür ama ihanet asla.. Konuşmalar bildiginiz ikisinin arasını bulmaları için yapılmış.. İkisi de birbirine alttan alttan kapı aralamışş.. Siz bu iğrençliklere katlanabilirseniz o adamın söylediklerini de kabul etmiş sayılırsınızz... Ayıp ya. Eşsin sen eş.. Kadın iş atsa bile eşinin geride durması lazımdı.. İkisi de birbirinden terbiyesiz.. Sinirlendim sabah sabah :KK14:

Bunlar aynı ofisteler. 2 kişiler. Bir ara ofisleri tadilat oldu. Sonra başka ortak alanda çalıştılar şimdi hatırladım bu kadın eşime whatsaptan yuvamıza gidelim demişti bende ne alaka bu dedim ofise öyle diyor o dedi
Neden konu sahibi ban yedi ki ..

Bu konu gerçek mi ya inanamıyorum artık.

Eğer gerçekse de açın gözünüzü çok pis kandırılıyorsunuz.

Konu için fake diyenler, bence değil, eski konuları var ve bu adamdan çekiyor ve çekmiş.
Kesin bir yargı değil ama bunu kendisinn daha önceki konusunda okumuştum
fakat soyle bir durum var saçma gelecek belki sizlere.
ben çok güçlü bir kadinim. is yerimde de gayet basariliyim.
evliliğim dışında hersey yolunda. bosansam sanki kendimi başarısız gorecekmisim gibi saçma sapan bir ruh haline girdim.

Konu sahibi bu adamdan ayrılmayacak

Benim yaşadıklarım konu sahibinin hikayesinin elli katı şiddetindeydi. Sabırlı ve güçlü olmak, iş yerindeki başarının evliliğe faydasının olmadığını görmek, içinde yaşarken olmuyor. Keşke dışarıdan bir çift göz olarak bakabilse yaşadıklarına. Ben de çoğu zaman çıkış noktası bulamıyordum. Nihayetinde eşim ailemin yanında iç yüzünü gösterdi ve kendi pimini kendi çekti. Dilerim konu sahibi de bir çok konuda netleştirir kendini ve boşanma kararı alabilir.

Konu sahibine fake diyenler yüzünden banlandi bence. Bu kadar sacmaliga cogu insandan farkli tepki gostermesi konu sahteliğini gostermez ve sahte konuda bu tarz
Ustaca bir yazisma bulamazsiniz bence. Bal gibide gercekti simdi neler oldugunnu nasil bilecegiz aklim hep konu sahibinde insallah dogru karari verir ve boşanır o asalaktan

İnsanlar ne hayallerle evleniyor sonrasında neler yaşıyor. Benim evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkim var, erkek arkadaşıma güvenmememi gerektirecek hiçbir sorun da yaşamadım ama değil bugün evli ve çocuklu olarak yaşasam da bunun binde birini kabul edemem. Bekara boşanmak kolay sözüyle değil tamamen karakterle ilgili bir şey çünkü bu. İnsan kendini tanımalı çünkü. Ben hadi boşanmayayım yuvam yıkılmasın diyemem, çünkü yuva iki kişiliktir eğer bir taraf bunun bilincinde ve özeninde değilse ortada zaten yuva yoktur.
Bu durumda ben olsam kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmez ve o konuşmaları kadının eşine gönderip, o koca müsveddesini de evden gönderirdim, kendim gitmezdim onu gönderirdim. Soranın da eline o konuşmaları verirdim. Bunu çok gururluyumdur diye söylemiyorum, bunu kendimi tanıdığım için söylüyorum çünkü o saatten sonra devam edemem. O adama sevgim, saygım, hürmetim kalmaz, onla olan hiçbir andan keyif alamam, olayı unutup ona tekrar güvenemem, burnundan getiririm, ne kendim mutlu olur ne de onu mutlu ederim. Böyle olacağına en başta kendime olan saygım ve sevgimden ötürü beni hak etmeyen ve üzen hiçbir şeyin içinde yer almayıp hiç kimseyi hayatımda tutmamayı tercih ederim. Emin olun aynısını siz yapsanız malesef sizi sadece kendi hayatından değil, bu hayattan bile gönderirdi. Bence yeter artık bu kadar erkek egemenliği, yeter artık ağayım paşayım erkeğim yaparım iğrençliği, artık biraz kendimizi sevelim, sayalım ve kendi değerimizi bilelim, üç kuruşluk adamlara bir kere geldiğimiz hayatlarımızı harcatmayalım hanımlar bizim buna ihtiyacımız var.

ne mide bulandırıcı bi durum.. ne olursa olsun evi temızlemek yemek yapmamak bunlar iki kişinn konusup halledilmesi gereken seyler 3.sahısları ilgilendirmez.. ayrıca eş demek ayıp örtmek demektr ne bileyim her sey 4 duvar arasında kalmalı bırakın iş arkadası arkadası anne kardese bile eşinle durumunu olayını anlatmamalı insan . . ben direk kadının eşine verirdim.. karısına sahip çıksın . .

Bakalım banı ne zaman kalkacak ve konuyu güncelleyecek 🤔
Barışmışlar mıdır acaba ?

Konu sahibi ban kalkmıs, bize bir bilgi versen.. insallah barısmamıssındır...

X