• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

Kadının kocasına göndermeyin mesajları.

Ülkemizde bu meseleden cinayet çıkıyor bu bir gerçek. Olmaz diyemeyiz ve öyle birşey olursa bunun hem vicdani sorumluluğu olacak hem de belki hukuki. Şu an sakin kalmaya çalışın. Ne kadar soğukkanlı olursanız o kadar iyi. Zaten aralarında birşey olduğuna dair daha somut kanıt bularak boşanirsaniz kadının kocasının kulağına gider belki ve bundan direkt siz sorumlu olmazsiniz.

Bana bu konuşma kendi aralarında gecen ilişkiyle ilgili bir konuşmaymiş geldi nedense ... "görev gibiydi" "ben biraz gıcıktım" falan demeler bana böyle düşündürdü siz biraz daha irdeleyin isterseniz

Kadının kocasina sorun bence bedelli tarihlerini. Hem adam da bilsin. Ortak cocuk yapacaklar faln. Bir kez yapan her zaman yapr. Bu kadin illa yakalanacak. En azindan ortak cocuklari olmadan ayrilsinlar. Yada adam başkasının cocugunu kendi cocugu sanmasın. Adamin da bilmeye hakkı var.

Ben sizi taşlayarak ya da nasil anladiniz bilmiyorum kötü niyetle bisey yazmadim. Nerden bu kaniya vardınız sebep ne dedim , son sayfaya baktım gördüm yazdim. konuyu okudum tek tek sayfa okumadım girip cikip baktıkça acilan sayfadan devam ettim.

Yok yok bende kötü niyetle yazmadım bütün yorumları okuyunca o kanıya varıldı dedim.
Kendi görüşüm de bu yönde.

Bazı kadınlar için aldatma ancak yatakta gözü ile görürse aldatmadır. Onda bile kadını suçlar kocamı ayartmış diye. Malesef sizin tavrınızda onu gördüm. Adamın yemediği halt kalmamış her hareketi boşanma nedeni, siz ona rağmen halen düşüneceğim diyorsunuz. Ne düşüneceksiniz cidden merak ettim kocanızda adam gibi pişmanlık bile yokken. Birde suçlu gibi evden siz gidiyorsunuz, neymiş apartmana rezil olacakmışsınız. Kilitleyin kapıyı çekin zinciri baktınız utanmadan kapıya dayanıp rezillik çıkarıyor çağırırsınız polisi alırsınız uzaklaştırmayı bir deliliniz daha olur mis gibi. Bir daha semtinize uğrayamaz. Ama dediğim gibi sizin kocanız kıymetli bırakamazsınız vardı bende sizin kafadan bir müvekkil üç ayda bir gelirdi bir boşanma sebebi ile tam davayı açacağız, aman bir yuva kolay kurulmuyor masalı ile vazgeçerdi ama kocanın umru değil. Kadın patronumun arkadaşının kızı olduğu için birşeyde diyemezdik. Arkasından acırdık sadece. Muhtemelen eşinizin işyerindekilerin sizin arkanızdan acıdıkları gibi. Bence evden falan gidip boşuna iyice yüz göz olmayın. Hele öğrencisini şikayet eden öğretmen gibi anneye şikayet etmek ne demek. Yetişkin olarak kocanızın size yaptığı rezillikleri annesine şikayet mi edeceksiniz. Ya o ne yapacak milletle karını aşağlamışsın, aldatmışsın diye söylenip kulağını mı çekecek. Bence boşuna ortalığı daha fazla karışrırmayın. Nasıl olsa affedeceksiniz. En azından kocanızı iyice havaya sokmayın.

Kadının kocasına göndermeyin mesajları.

Ülkemizde bu meseleden cinayet çıkıyor bu bir gerçek. Olmaz diyemeyiz ve öyle birşey olursa bunun hem vicdani sorumluluğu olacak hem de belki hukuki. Şu an sakin kalmaya çalışın. Ne kadar soğukkanlı olursanız o kadar iyi. Zaten aralarında birşey olduğuna dair daha somut kanıt bularak boşanirsaniz kadının kocasının kulağına gider belki ve bundan direkt siz sorumlu olmazsiniz.
Bir de cinayet falan olmasa bile şiddet olma ihtimali çok yüksek ve çocuk zarar görebilir o yüzden lütfen kocasına mesaj atmayın.

Aynı tarih değilse adliyeye gitmeyecek misiniz?
Bakın burada kocasına "selam" diyen kadını boğazlamak isteyen kadınlar da var, kadın ve erkeğin arkadaşlığına normal bakanlar da... Ki bence de normal.
Ama hiç kimsenin erkek arkadaşıyla eşiyle yaşadığı cinselliği konuştuğunu sanmam.
Bu normal mi sizce, böyle bir şey olabilir mi?

Üstelik adam sizden camış diye bahsediyor elin kadınına.
Eşim yüzüme camış dese ağzını yırtıp rahatladıktan sonra belki devam ederim evliliğime ama arkadan konuşmak ayrı bir rezillik. Bunun izahı yok, affı da olamaz.
Çok yakın bir erkek arkadaşım var. Kanka diye tabir ettiklerimizden. Cinsellik de dahil her şeyi konuşuruz. Ama hiç "J de bi b.k yapamadı. Canım sıkıldı resmen. Şeyi de küçük" falan gibi bir konuşma geçmez. Hani genel olarak cinselliğe kadın bakışı erkek bakışı vs konuşulur ama direk eşlerden örnek vermek "kanka" bile olsa çok kötü. Hele hele eşin cinsel performansı gömülüyorsa o konuşmada direk karşı tarafa yürünüyordur. Net.

Konuya inanasım gelmedi. Fake olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar da olmaz...Gömmek deyince sadece kötüledi sandım, gömmek kelimesi hafif kalmış bunca terbiyesiz lafın üstüne.

Ben yorum yazmak istemedim fakat bende aynisini düsünüyorum. Bilmiyorum 10uncu sayfada sanirim konu sahibi birden "haa simdi hatirladim bu kadin bide regl üzerine konusuyordu". Ve sayfalarca böyle. Sayfalarca sürekli birseyler hatirliyor. Güya toplantida fakat tüm yorumlara yetisiyor.

En bastan alirsak, o programda madem mustehcen konusmalar var (ki program dedigim muthemelen outlook mail), niye esinin yaninda açsin bu adam? Niye esini o laptop ile yanliz biraksin? Bu kadar zeka geriligide olmaz bence.

Ve konu sahibi üstüne basa basa "o kadin hamile" diyor. Yani sair burda "benim kocamda olma ihtimali var" demek istiyor. Yoksa aldatilan kadin baska birinin hamileligini düsünmez.

Bahs ettigim yorum

Aynen öyle kesinlikle tavrım net. Konuşmayı uzun bir süre düşünmüyorum ne yapacağıma karar verene kadar. Ayrıca kadın hamile eşime kanamam var yazmış. Ondan önce regl zamanını yazmış bir de bir kız hakkında konuşmuşlar kız çok güzel demiş o kadın eşimde evet çok güzel. Artık o kız ne giydiyse kadın demiş çok güzel eşim de demiş evet ama çok açık Kadın demiş benimde var öyle şeylerim eşim giyme demiş namahrem var ben benim hanıma giydirmem demiş (aklına gelmişim) kadın da demiş ben giyerim. Yani böyle seviyesiz aptalca bir sürü şey okudum

Eşinizin alkol problemi dolayısıyla, ne kadar sıkıntılı zamanlar geçirdiniz. Bu zamana kadar onun toparlanması ve iyi olması için ne çok fedakarlık yaptınız. Hep destek olup, toparlamaya çalıştınız. Bunlara konularınızdan dolayı bizlerde gördük.Kolay kolay hiçbir kadının yapamayacağı kadar sabırlıydınız hep.Bu yönünüzle çok takdir edilecek bir kadınsınız. Yalnız, eşiniz bir kadın bu kadar sabırlıysa, onunda bir sınırının olduğunun, her şeyide kabullenemeyeceğini anlamamış.Size ve evliliğinize hak ettiğiniz sevgi ve saygıyı duymuyor maalesef.Bencillik hat safhada.Her boyayı boyandı, bir fıstığı yeşilin eksikti sanki.Aldatma veya buna teşebbüs için ön çalışma,farketmez.Elinin altında olmayı bırakın artık.Her durumda destek oldunuz, bırakıp gitmediniz diye, aldatılmayı kabullenecek değilsiniz değil mi? Kadın kendi kendine saçma sapan konuşuyorsa, bu adam ne diye devam ettiriyor. Bizim sabır taşımız çatladı burada.Sizinkide daha fazla dayanmaz sanırsam.

İnsanlarda genel olarak şöyle bir algı var,bilmiyorum dikkat ettiniz mi kimse kimseye boşan diyemiyor çünkü bunu söyleyene kötü, fesat damgası vuruluyor. Özellikle kadınlar birşey yaşadığında hep yuvanı kurtar, konuş, şununyap bunu yap deniliyor. Asla boşan denmiyor. Ama erkeklerde durum böyle değil. Şu durum erkek tarafından yaşasaydı. Kadın dayak yerdi birde öldürülürdü. Adam bunu anasına ona buna söylerdi kadınla herkes irtibatını keserdi. Yemediği hakaret küfür kalmazdı. Herkes bırak ayrıl takma sen adamsın bilmemne derdi. Kimse adama yuvan için mücadele et konuş demezdi. Şu an da bile durumdan kadının kocasının haberi yok. Konu sahibinin kocası bile çekiniyor öğrenmesinden.çünkü bu konularda erkekler affedici olmaz.kadınlarada hep alttan almak öğretilir. Bilmiyorum bana çok saçma geliyor. Velhasıl kelam bu olay tek başına boşanma sebebidir ki konu sahibinin daha önce de yaşadıkları var. Ama artık bunuda görmezden gelip afederse daha beterlerine hazırlıklı olsun.

Kuvvetle muhtemel eşiniz sizi aldatıyor. Kadınlada cinsellik yaşamış olabilir bıda net görünüyor. Eski konularınızı okumadım ama artık kendinizi bu adam için paralamayın

Baya baya cinsellik konuşmuşlar siz diyorsunuz ki konu sahibi iş konuyor a çevirdi. Yazışmanın başı işti sonra arada bunu konuşmuşlar benim anlamadığım zaten bu. Direkt nasıl anlıyor eşim cinsellik olduğunu iş konuşurken birden biri bana böyle yazsa hayırdır anlamadım derim. Bir boklar dönmüş belli. 1 gün önce işten sonra bunla olduğunu buldum. Şimdi bu kızın eşi bedelli askerliğe gitmişti o da eğer aynı tarih ise direkt adliyeye

Baya baya cinsellik konuşmuşlar siz diyorsunuz ki konu sahibi iş konuyor a çevirdi. Yazışmanın başı işti sonra arada bunu konuşmuşlar benim anlamadığım zaten bu. Direkt nasıl anlıyor eşim cinsellik olduğunu iş konuşurken birden biri bana böyle yazsa hayırdır anlamadım derim. Bir boklar dönmüş belli. 1 gün önce işten sonra bunla olduğunu buldum. Şimdi bu kızın eşi bedelli askerliğe gitmişti o da eğer aynı tarih ise direkt adliyeye
Konu açtığınız icin bu kadar haddimiz buluyoruz aslında ve burda boşan naralari atanlara gıcığim ama sizin durumda tam demelik bir durum nolur kızmayın kırılmayın. Durum çok net çok açık ama kendinizi kandirmaya çalışır gibisiniz. Elbette zordur bilmiyorum ama ben sizi hatırlıyorum diğer konulardan da yeterince bu olgun olmayan küçük bir canlı gibi davranan kocanizi adam etmek için çok ugrasmadiniz mi ? Bence kadınla da yüzleşin en azından onun eşinin de bilmeye hakkı var insanlar insanları bu kadar kolay kandırmamalı ya . Önceside var bu muhabbetlerin, samimiyetin bence illa fiziksel temas gerekmez bazen .saygıyı yitirmek o insanı hayatimizdan atmamiz için geçerli bir sebeptir. Sizin için hayırlı olsun

Konu sahibi ne yaptınız ? Şu an arkadaşınızda mısınız ? Mail atan eşinize cevap dahi vermemeniz lazım.

Çünkü kabul etmese de kocaya bağımlı ve ayrılmak istemiyor bence.
Adam bir gece önce bowling oynayacağız diye bu kadınla görüşmüş, ertesi günde konuda geçen mesajlaşma olmuş. Konu sahibi hala kadının kocasının bedelli askerliği aynı tarihe denk gelirse adliyedeyim diyor eğer değilse boşanmayacak yani. Bağımlılık mı adı her neyse insanın aklını ,onurunu hiçe saydıran bir durumun içerisinde.

Şimdi burada boşan diye ısrar edince de kötü oluyoruz. Ama roller değişseydi de bu rezil konuşmaları konu sahibi iş arkadaşıyla yapsaydı herşey çok farklı olurdu.

Mesleği olan, çocuk gibi bir bahanesi de olmayan bir kadın için şu durumda kadina ve kocasına mesajları göndermeyip bir umut ayrılmama gayretinde oluşunu hiç bir yere koyamıyorum ben.

Bir kadın kendine değer vermiyorsa eğitimli ve meslek sahibi oluşu hiçbirşey ifade etmiyor, en güzel örneği de konu sahibi.

Back