• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın iş arkadaşına beni gömmesi

İki komşu çok iyi anlaşıyor öyle ki aralarından su sızmıyor. Neyse kocalar da kanka modunda iyi anlaşıyor. Sonra kadın kocasının telefonunda komşu kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarını görüyor. Kocasına hesap soruyor, kocası klasik "bana yapıştı" diyor. Ama fotolarda gayet mutlular. Bu arada komşu kadın doğum yapıyor ve birkaç ay sonra bu kadının kocasıyla çocuğunu da alıp kaçıyorlar. Ve çocuk kendi kocasından değil yapıştığı iddia edilen adamdanmış meğer.
Sonuç; komşu kadın kocasıyla barıştı, diğer kadın çocuğuyla kayıp.

Niyeyse bu hikayeye benzettim ben.
Hadi canım, komsu kadın gercekten kocasıyla baristı mı😥

Karşılıklı sexe hazırlık konuşmaları...Memnun değiliz ikimiz de eşlerimizden modu...

Bir de kendini savunmuşsun burda yemeğimi yaparım vs diye...Zaten kocanın hiçbi yazdıgının senle alakası yok, memnuniyetsiz eş imajı yaratma çabası, karşıdakine ayak uydurmuş yatağa atabilmek için...Zaten çok yakında da beraber olurlar veya olmuşlardır kaçarı yok kesinlikle...Şimdi evi terketsen de kaçarı yok, engellesen de boşansan da barışsan da kaçarı yok...

İğrenç gerçekten. Yorum bile yapasım gelmedi klavyeme yazık şu adam için...Bir de mühendissin cok yazık

Konuya inanasım gelmedi. Fake olduğunu düşünüyorum çünkü bu kadar da olmaz...Gömmek deyince sadece kötüledi sandım, gömmek kelimesi hafif kalmış bunca terbiyesiz lafın üstüne.

İki komşu çok iyi anlaşıyor öyle ki aralarından su sızmıyor. Neyse kocalar da kanka modunda iyi anlaşıyor. Sonra kadın kocasının telefonunda komşu kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarını görüyor. Kocasına hesap soruyor, kocası klasik "bana yapıştı" diyor. Ama fotolarda gayet mutlular. Bu arada komşu kadın doğum yapıyor ve birkaç ay sonra bu kadının kocasıyla çocuğunu da alıp kaçıyorlar. Ve çocuk kendi kocasından değil yapıştığı iddia edilen adamdanmış meğer.
Sonuç; komşu kadın kocasıyla barıştı, diğer kadın çocuğuyla kayıp.

Niyeyse bu hikayeye benzettim ben.

Sizde konumu dağıtıyorsunuz lütfen yazmayın

Çocuk eşinden kanısına nasil vardiniz hic savunulmyacak şekilde çirkin bir konuşma var katılıyorum ama cocuk neden eşinden olsun.

Konu sahibi kendisi söyledi mayıs ayında bir akşam bowlinge gitmişler diye.
Bunu gizleyen adam o gece kadınla birlikte oldum der mi ?
Ayrıca bir tek ben söylemişim gibi konuşmuşsunuz.
Yorumları okursanız genel olarak o yargıya varıldığını görürsünüz.

Lütfen konuma yorum yapmayın konuyu dağıtıyorsunuz
Niye dagitayım eski konunuzu okudum upuzun esınızı Sıkayet edip bu son sansı demıssınız, simdı bu olay olmus son sansı bıttı demeniz lazım degıl mı?
Ustelık sizi incitmek istemem diye baslamıs im cumleme neden hosunuza gitmeyen durumlarda, konu dağıtıyorsun dıyorsunuz?

Niye dagitayım eski konunuzu okudum upuzun esınızı Sıkayet edip bu son sansı demıssınız, simdı bu olay olmus son sansı bıttı demeniz lazım degıl mı?
Ustelık sizi incitmek istemem diye baslamıs im cumleme neden hosunuza gitmeyen durumlarda, konu dağıtıyorsun dıyorsunuz?

Baya baya cinsellik konuşmuşlar siz diyorsunuz ki konu sahibi iş konuyor a çevirdi. Yazışmanın başı işti sonra arada bunu konuşmuşlar benim anlamadığım zaten bu. Direkt nasıl anlıyor eşim cinsellik olduğunu iş konuşurken birden biri bana böyle yazsa hayırdır anlamadım derim. Bir boklar dönmüş belli. 1 gün önce işten sonra bunla olduğunu buldum. Şimdi bu kızın eşi bedelli askerliğe gitmişti o da eğer aynı tarih ise direkt adliyeye

Kızlar Merhaba,

Eşimle alkol konusunda sorunlarımız vardı, düzeldiğini düşünüp mutlu olurken, dün eve iş bilgisayarını getirmiş sürekli getirir. Çalışacaktı bir program ile çalışması gerekiyordu açılmıyor dedi gayet güzel oturdum yanına yardım etmeye çalıştım sonra ben biraz uyuyayım dedi yatak odasına gitti ben de açmaya çalıştım sonradan altta yazışmalar gördüm okudum. Kadın evli tanıyorum seviyordum da ama konuşmalar çok iğrenç. Eşimi uyandırdım afedersiniz ağzına ettim yatak odasından attım kapıyı kitledim uyudum düşünene kadar konuşmayı düşünmüyorum. Sizden fikir bekliyorum ben mi abartıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

Kadın: gece hiç hoş olmadı yaaaaa uykudan uyanıp olması

Eşim: dimi, evet , görevmiş gibi oluyor.

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Eşim: ünlü ustat haydar dümenin dediği gibi akışına bırakmak lazım.

Kadın kocası ile sex hayatının performansını eşimle paylaşması eşimin de böyle saçma salak yorumlar yapması normal mi? Benim midem o kadar geniş değil. Dahası da var. Hepsinin resmini çektim mailime de yedekledim.

Eşim: x(adımı yazmış) hiçbirşey yapmıyor evde. Yine (bu dikkatimi çekti daha önce de gömdü demekki) yemek yapmıyor, hiçbirşey hazırlamıyor. Camış gibi yatıyor. (Terbiyesiz adama bak camış demiş bana) ben öğrenci gibi liste yapacam ona artık. Gücüm vallahi yetmiyor. Çok yoruluyorum. 15 günde bir kadın temizliğe geliyor diye hiçbirşey silmiyor, süpürmüyor.

Kadın: seni o kadar iyi anlıyorum ki Y de (kocasının ismini yazmış) hiçbirşey yapmıyor

Eşim: liste hazırlayacam excelde çıktı alıp imza attıracam

Kadın: hahhahahhaha çok faydalı olur

Eşim: işine geliyor çünkü. O varya o. Tencere yemeğini özledim. Burada yediğimiz yemekler güzel gelmeye başladı.

Kızlar yazıklar olsun bu adama. 15 günde bir değil ayda 1 geliyor Kadın. Ayrıca her hafta sonu temizlik yaparım hafta içi yapmam, yapamam akşam 7 de evde oluyorum zaten sabah 7 de çıkıp. O da en iyi ihtimal mesai kaldığım, seyahate çıktığım oluyor. Yemek sayfam var instagramda yemeksiz evi bırakmam. Yemek yapmadığım için mi acaba 15 kilo aldı evlendiğimizden beri. Ayrıca o ara salata ile beslenmeye karar vermiştik Mayıs ayında konuşmuşlar.

O kadar kırıldım ki. Eşim bana neler yaşattı ben bir kez olsun burası dışında detaylı kimseye anlatmadım.

Bana diyor ki onlar da birşey yok öylesine yazdım özür dilerim daha iş dışında konuşmam. Hayır dedim bu böyle olmaz bu yazışmaları ben kocasına da göndereceğim. Sakın yollama diyor dedim hani birşey yok bu konuşmalarınızda neden panik yapıyorsun. Kocası performansından şikayetçi olduğunu bilmesi lazım dedim. Madem o kocasından sen benden şikayetçisin boşayın bizi evlenin dedim.

Çok sinirlendi eşim önce özür diledi alttan aldı baktı ben alttan almıyorum, bu sefer beni iş arkadaşı ile arasını bozmakla suçladı. Napim işi mi bırakım dedi yorum yapmadım. Çekti gitti kapılara vurarak. Çok uzatmışım iyi niyetli yazışmalarmış. Kadın hamile şimdi yazıkmış yollamamalıymışım

Yollayacağımdan değil zaten ama gerçekten çok sinirli ve kırgınım

Uzun bir süre yüzüne bakmak istemiyorum. Aslında boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama alkolü bile yendik, kafam çok karışık.

Sen hala yemek derdindesin ama eşinle kadın nerdeyse alev alacaklar bi kibritlik iş kalmış. Bi boşayamadın şu adamı :(

Baya baya cinsellik konuşmuşlar siz diyorsunuz ki konu sahibi iş konuyor a çevirdi. Yazışmanın başı işti sonra arada bunu konuşmuşlar benim anlamadığım zaten bu. Direkt nasıl anlıyor eşim cinsellik olduğunu iş konuşurken birden biri bana böyle yazsa hayırdır anlamadım derim. Bir boklar dönmüş belli. 1 gün önce işten sonra bunla olduğunu buldum. Şimdi bu kızın eşi bedelli askerliğe gitmişti o da eğer aynı tarih ise direkt adliyeye
Sonuc olarak siz naptıniz suan.?

Kızlar Merhaba,

Eşimle alkol konusunda sorunlarımız vardı, düzeldiğini düşünüp mutlu olurken, dün eve iş bilgisayarını getirmiş sürekli getirir. Çalışacaktı bir program ile çalışması gerekiyordu açılmıyor dedi gayet güzel oturdum yanına yardım etmeye çalıştım sonra ben biraz uyuyayım dedi yatak odasına gitti ben de açmaya çalıştım sonradan altta yazışmalar gördüm okudum. Kadın evli tanıyorum seviyordum da ama konuşmalar çok iğrenç. Eşimi uyandırdım afedersiniz ağzına ettim yatak odasından attım kapıyı kitledim uyudum düşünene kadar konuşmayı düşünmüyorum. Sizden fikir bekliyorum ben mi abartıyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

Kadın: gıcıktım ben gece biraz. Sevmedim. Aynen bu sefer görev gibi oldu. Zorunlu gibi hissettim.

Kadın kocası ile sex hayatının performansını eşimle paylaşması eşimin de böyle saçma salak yorumlar yapması normal mi? Benim midem o kadar geniş değil. Dahası da var. Hepsinin resmini çektim mailime de yedekledim.

Eşim: x(adımı yazmış) hiçbirşey yapmıyor evde. Yine (bu dikkatimi çekti daha önce de gömdü demekki) yemek yapmıyor, hiçbirşey hazırlamıyor. Camış gibi yatıyor. (Terbiyesiz adama bak camış demiş bana) ben öğrenci gibi liste yapacam ona artık. Gücüm vallahi yetmiyor. Çok yoruluyorum. 15 günde bir kadın temizliğe geliyor diye hiçbirşey silmiyor, süpürmüyor.

Kadın: seni o kadar iyi anlıyorum ki Y de (kocasının ismini yazmış) hiçbirşey yapmıyor

Eşim: işine geliyor çünkü. O varya o. Tencere yemeğini özledim. Burada yediğimiz yemekler güzel gelmeye başladı.

Kızlar yazıklar olsun bu adama. 15 günde bir değil ayda 1 geliyor Kadın. Ayrıca her hafta sonu temizlik yaparım hafta içi yapmam, yapamam akşam 7 de evde oluyorum zaten sabah 7 de çıkıp. O da en iyi ihtimal mesai kaldığım, seyahate çıktığım oluyor. Yemek sayfam var instagramda yemeksiz evi bırakmam. Yemek yapmadığım için mi acaba 15 kilo aldı evlendiğimizden beri. Ayrıca o ara salata ile beslenmeye karar vermiştik Mayıs ayında konuşmuşlar.

O kadar kırıldım ki. Eşim bana neler yaşattı ben bir kez olsun burası dışında detaylı kimseye anlatmadım.

Bana diyor ki onlar da birşey yok öylesine yazdım özür dilerim daha iş dışında konuşmam. Hayır dedim bu böyle olmaz bu yazışmaları ben kocasına da göndereceğim. Sakın yollama diyor dedim hani birşey yok bu konuşmalarınızda neden panik yapıyorsun. Kocası performansından şikayetçi olduğunu bilmesi lazım dedim. Madem o kocasından sen benden şikayetçisin boşayın bizi evlenin dedim.

Çok sinirlendi eşim önce özür diledi alttan aldı baktı ben alttan almıyorum, bu sefer beni iş arkadaşı ile arasını bozmakla suçladı. Napim işi mi bırakım dedi yorum yapmadım. Çekti gitti kapılara vurarak. Çok uzatmışım iyi niyetli yazışmalarmış. Kadın hamile şimdi yazıkmış yollamamalıymışım

Uzun bir süre yüzüne bakmak istemiyorum. Aslında boşanmalı mıyım diye düşünüyorum ama alkolü bile yendik, kafam çok karışık.
Eşinizde o kadında tam iğrençler.Allahım sen yardım et ne olursun.Kıyamet alametı bunlar.

Aynı tarih değilse adliyeye gitmeyecek misiniz?
Bakın burada kocasına "selam" diyen kadını boğazlamak isteyen kadınlar da var, kadın ve erkeğin arkadaşlığına normal bakanlar da... Ki bence de normal.
Ama hiç kimsenin erkek arkadaşıyla eşiyle yaşadığı cinselliği konuştuğunu sanmam.
Bu normal mi sizce, böyle bir şey olabilir mi?

Üstelik adam sizden camış diye bahsediyor elin kadınına.
Eşim yüzüme camış dese ağzını yırtıp rahatladıktan sonra belki devam ederim evliliğime ama arkadan konuşmak ayrı bir rezillik. Bunun izahı yok, affı da olamaz.

Yorumları okuyunca insanlardan soğuyorum kadının derdi ne buradakilerin derdi ne. ALLAH aşkına içinizde ki Bu düşmanlık niye, neden bu kadar kadının üstüne gidiyorsunuz. Konu sahibi arkadaşım zaten durumu sende anlamışsın kocan ve o kadın ciddi anlamda ahlak sınırlarını aşmış ve gerçekten durum iğrenç bir hal almış birde buradaki insanların egolarıyla uğraşma. Umarım en doğru kararı verirsin ama şuan içinde bulunduğun durumu yutarsan hayatın boyunca hep acabaların olacak ve mutlu olamayacaksın. Allah yardımcın olsun.

Konu sahibi kendisi söyledi mayıs ayında bir akşam bowlinge gitmişler diye.
Bunu gizleyen adam o gece kadınla birlikte oldum der mi ?
Ayrıca bir tek ben söylemişim gibi konuşmuşsunuz.
Yorumları okursanız genel olarak o yargıya varıldığını görürsünüz.
Ben sizi taşlayarak ya da nasil anladiniz bilmiyorum kötü niyetle bisey yazmadim. Nerden bu kaniya vardınız sebep ne dedim , son sayfaya baktım gördüm yazdim. konuyu okudum tek tek sayfa okumadım girip cikip baktıkça acilan sayfadan devam ettim.

Kızlar Merhaba,

Hiç abartmıyorsun aynı şeyi sen yapsan eşin seni namussuzlukla suçlar belkide boşardı
Çok çirkin iğrenç ötesi hiç abartmıyorsun
Az bile verdiğin tepki

Ben bu terbiyesizliği kabul edemezdim asla. Mahkemede biter bu terbiyesizlik...

Back