Bu devirde koca kolay bulunmuyor, bir tane kapmışsın başka kadına yar etme.
Unutma tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.
Kocan o kadınla yatsın kalksın sonuçta o senin kocişin...
Tapu sende, verme ellere :86:
Sevgili kurbet sizin duanıza içten bir amin diyerek başlamak istiyorum sözlerime teknoloji bu kadar yerlerde olmamıştı dünyada ve türkiyede ama en çok da bizim ülkemizden başka bir yerde insanların akıllarını bu kadar uçkurlarına odaklamamıştır sanırım odaklasa bile bir avrupalının kültürü zaten çok eşlilik üzerine onları manevi yönden pek sarsmıyor bu durum 14 yaşında cinselliğe başlayan ve hayatında kaç kişiyle olduğunun çetelesini tutamayacağı kadar çok kişiler geçiyor insanların hayatından bizde durum farklı maneviyata,aileye,sevgiye hep değer veren bir kültürümüz ve dinimiz var bende"eşim ev ailem" başlığı altındaki çoğu konuları okudum aldatma ,aldatılma,bit pazarına nur yağar misali kıymete binen eski sevgililer,eski karılar,eski nişanlılar tuhaf gerçekten ve de artık o kadar sıradan geliyo ki hepimize alıştık toplumda bu tür seviyesizliklere maalesef bir toplumu ayakta tutan kadınların iffeti,kültürü,vicdanı,merhameti ve namusu gerisi boş kocaman bir boşluk...Ahlaki yönden çöküşteyiz ülke olarak.Zevkler, bastırılan sapık düşünceler, internetin,facebookun,msnin hayasızca kullanımı yüzünden ortaya garip ilişkiler,aile manzaraları hortladı peki bu iletişim araçları olmadan da yok muydu bunlar vardı elbette ama sanal alemdeki kadar özgür değildi , azdı aile mefhumu bu kadar yıpratılmamıştı insanlar sevgiye değer veriyorlardı ama şimdi netten kadın ve hatta erkek şipariş eder hale gelindi içler acısı bir durum [kepazelik]
Söylenecek şeyler bir yerden sonra kifayetsiz kalıyor ne söylense karşısında bir rezillik sıralanıyor masum aşk kisvesi altında herkes kendi yaşadığını bilir çıkmazda olmak kolay değil Allah bizlere irade,akıl ve güç vermiş eminim zor da olsa altından kalkılır bişeylerin istendiği zaman ,bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz neden onurlu ve saygı duyacağımız insanlarla ,anlamlı ve seviyeli bir hayat sürmeyelim..Karısına ,kocasına,sevgilisine,sevdiğine değer veren kaliteli,prensip sahibi,onurlu,namuslu,seviyeli kadın ve erkeklerin yolunu Allah hep açık etsin...sevgiler
Bu devirde koca kolay bulunmuyor, bir tane kapmışsın başka kadına yar etme.
hiç güleceyim yoktu yaBu devirde koca kolay bulunmuyor, bir tane kapmışsın başka kadına yar etme.
evlilermiş nasıl oluyor ben anlamadım
çocuk konusuna gelince sinirle söylediğimi itiraf etmek istiyorum çok canım yanmıştı.
ama şimdi öyle düşünmüyorum.ama çocuklarımı ona asla göstermezdim düşüncesi de
onların psikolojisini bozacak bir şey eğer onları düşünmem gerekirse hiç ayrılmamam lazım ozaman
evlilermiş nasıl oluyor ben anlamadım
çocuk konusuna gelince sinirle söylediğimi itiraf etmek istiyorum çok canım yanmıştı.
ama şimdi öyle düşünmüyorum.ama çocuklarımı ona asla göstermezdim düşüncesi de
onların psikolojisini bozacak bir şey eğer onları düşünmem gerekirse hiç ayrılmamam lazım ozaman
canim ne diyeyim bilemedim, zor bir donemden geciyorsun, bunca yildan sonra iki cocukla bosanmaya karar vermek zordur eminim, ama bu sekilde onunla yasamaya devam etmende senin icin buyuk bir izdirap olacaktir. belki bosanma karari vermek cok aci ve zor ama, boyle bir adamin yaninda daha fazla yillarini heba etme, degmez, hic kimse icin degmez.
bu adam pisman olsa senden ozur dilese sen bilirsin diyecegim, ama o zeytin yagi gibi uste cikmis durumda, sana yapacak fazla bir sey kalmamis bosanmaktan baska.
zaten esinin duzelmiyecegini en iyi sen biliyorsundur, ayrilirsan eminim bir muddet sonra kendinle guru duyacaksin, iyi bosanmisim diyeceksin, ama boyle bir evliligi surdurmek seni yiyip bitirecek, olan sana olacak,baska kimse zarar gormiyecek, kendini dusun sen utlu olursan cocuklarinda mutlu olacaktir. tabi biz sana sadec tavsiye verebiliriz, bu senin hayatin ertilei eksileri bir araya getit kararini ver. allah yardimcin olsun.
boşanmak ona hediye olur
ama onunla yaşamakta bana ceza o yüzden evi ayırmayı teklif ettim ben bu ahlaksızlıkla yaşamak zorunda değilim dedim allah senin belanı vermiş ama sen farkında değilsin dedim
zaten sen de bunu istiyordun tek başına ne halt yersen ye dedim
artık herkese söyliycem numara yapmak istemiyorum dedim
iki gecedir bilgisayarın başına oturmuyor
elimde kanıtım da yok ayrılsam kanıtlayamam biraz güçlenmem lazım
Kocanız hem suclu hem guclu bune terbıyesızlık evlı adam evlı kadınla sızı aldatıyor
ve sıze kızıyor nıye esıne msj cektınız dıye....
O adamın suratına bır tukurun once sonrada ne halı varsa gorsun...
Bu kadarına da pes dıyorum dogrusu......
boşanmak ona hediye olur
ama onunla yaşamakta bana ceza o yüzden evi ayırmayı teklif ettim ben bu ahlaksızlıkla yaşamak zorunda değilim dedim allah senin belanı vermiş ama sen farkında değilsin dedim
zaten sen de bunu istiyordun tek başına ne halt yersen ye dedim
artık herkese söyliycem numara yapmak istemiyorum dedim
iki gecedir bilgisayarın başına oturmuyor
elimde kanıtım da yok ayrılsam kanıtlayamam biraz güçlenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?