Kocamın ilşkisi

aynen böyle dememizi bekliyor herhalde

Amin canim, butun kalbimle amin diyorum, ins duzelir diyorum bu gidisat degisir, ve namus iffet meftumu genclerimiz icin onemli bir hayat felsefesi olur. Dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor malesef, ama internet ve bu tip dizilerimiz oldukca biraz zor degisim olur, cunku toplum bu gibi hayasiz isleri sanki cagdaslik gibi gormeye basladi, ne aci...Tabi dizilerin etkisini unutmamak gerekli, iki kiz kardesin ayni kisiyi sevmesi moda oldu bizim dizilerimizde, aile ici aldatmalar hos gosterilmeye baslandi, hirsizlik yapanlar dizilerde iyi insan konumuna getirildi, dizilerin hakkini yememek lazim, cok ilerletti bizi, cagdas olduk ya..sanki butun teknoloji elele vermis, anlasmis gibi, maneviyatimiza, orf ve ananelerimize savas acmis, ne diyeyim gayette basarili oluyorlar. ben kendi adima soyliyeyeim, dizi bakmayi biraktim, cocuklarimda baktiriyorum, cunku sadece kotu yonde mesajlar veriyorlar. dikkat edin butun diziler ayni hep, aldatmalar, evlilik disi hamilelik, ahlaksizlikla vs. dolu.
ya ben hatirliyorum bizim gnclik yillarimizda filimlerde, dizilerde opusme sahnesi bile cok azdi yok sayilirdi, sevdigi olan arkadaslarim vardi, ama elini bile tutmazdi kizlar sevdiklerinin,temizasklar vardi,ve genellikle evlilikle sonuclanirdi, simdi kk da kac kere rastladim, sevgilisyla beraber yasiyan, hamile kalan onlarca hikaye, hatta sevgilim bana dokunmuyor diye bir konu bile gormustum, ve o arkasa diger uyelerin verdigi akillari soyle boyle yap sevgilin san dokunsun vs.artik o kadar normalki bu konular ters birsey soyleyince hemen geri kafali damgasi yiyorsun.
offf soyliyecek cok sey var ama....
Allah yardimcimiz olsun, genclerimzi cocuklarimiz karekter sahibi, kendini bilen hayirli insanlar yapsin...

çocukları eşine bırakmak mı bunu asla düşünme.çocukları kendinden uzaklaştırırsın.ayrıca eşinin ailesine neden anlatmıyorsun?sen aynı davranışı yapsaydın eşin senin ailene söylemez miydi?boşanma meselesine gelince belki de ayaklarının üstünde sağlam duramadığın için şu an cesaret edemiyorsun ama ayakların yere sağlam bastığı an mutlaka vur tekmeyi.ama çocuklarınsız asla.birde merak ettim karşı tarafa bunu anlattığın zaman o kadının eşi ne tepki verdi?hala evliler mi?

evlilermiş nasıl oluyor ben anlamadım
çocuk konusuna gelince sinirle söylediğimi itiraf etmek istiyorum çok canım yanmıştı.
ama şimdi öyle düşünmüyorum.ama çocuklarımı ona asla göstermezdim düşüncesi de
onların psikolojisini bozacak bir şey eğer onları düşünmem gerekirse hiç ayrılmamam lazım ozaman

bu ne şimdi ya kadın derdini anlatmış lafa bak tapu sende
sen tapunu paylaşırsın başkasıyla emi

hiç güleceyim yoktu ya

canım konuşmayan anne baba, evdeki huzrsuzlluğu onlarda fark ediyordur böyle piskolojileri daha çokk bozulur.
ben asla boşan bilmem ne diyemem sonuçta senin ve çocuklarının hayatı,
10 yıldan sonra bu şerefs.. yapan kocanada yazıklar olsun

arkadaşım eşin anlaşmalı boşanmayı kabul etmiyormu niyeti ne sormadınmı
seni istemiyorsa sana güvence vermesi gerek ve nafaka
konuşmadınmı eşinle anlaşmayı kabul ediyorsa boşan derim böyle ruh haliyatın bozulucağına ve inan yapıcı olmaktan yanayım ama uzun süredir adam seni umursamıyorsa bu senin psikolojini bozar..

canim ne diyeyim bilemedim, zor bir donemden geciyorsun, bunca yildan sonra iki cocukla bosanmaya karar vermek zordur eminim, ama bu sekilde onunla yasamaya devam etmende senin icin buyuk bir izdirap olacaktir. belki bosanma karari vermek cok aci ve zor ama, boyle bir adamin yaninda daha fazla yillarini heba etme, degmez, hic kimse icin degmez.
bu adam pisman olsa senden ozur dilese sen bilirsin diyecegim, ama o zeytin yagi gibi uste cikmis durumda, sana yapacak fazla bir sey kalmamis bosanmaktan baska.
zaten esinin duzelmiyecegini en iyi sen biliyorsundur, ayrilirsan eminim bir muddet sonra kendinle guru duyacaksin, iyi bosanmisim diyeceksin, ama boyle bir evliligi surdurmek seni yiyip bitirecek, olan sana olacak,baska kimse zarar gormiyecek, kendini dusun sen utlu olursan cocuklarinda mutlu olacaktir. tabi biz sana sadec tavsiye verebiliriz, bu senin hayatin ertilei eksileri bir araya getit kararini ver. allah yardimcin olsun.

ayy hep yanlis yazmisim, kizlar kusura bakmayin, yeni fark ettim duzeltemiyorumda

sizi anlamıyorum boşanın eşinizden siz kendinizi böyle davranarak aşalamış oluyorsunuz çocuklarınıza yazık siz aynı seyi yapanız o sizle yaşamayı sürdürücekmi sizce bence bu kadar ezik davranmayın çocuklarınız için güçlü olun siz hep fedakarlık yapan olsanızda eşiniz size bunları yaşatarak zaten gözden çıkarmış

boşanmak ona hediye olur
ama onunla yaşamakta bana ceza o yüzden evi ayırmayı teklif ettim ben bu ahlaksızlıkla yaşamak zorunda değilim dedim allah senin belanı vermiş ama sen farkında değilsin dedim
zaten sen de bunu istiyordun tek başına ne halt yersen ye dedim
artık herkese söyliycem numara yapmak istemiyorum dedim
iki gecedir bilgisayarın başına oturmuyor

elimde kanıtım da yok ayrılsam kanıtlayamam biraz güçlenmem lazım

Arkadaşım yazdıklarını dehşetle okudum ,ve anlam veremediğim için birkaç kez okumam gerekti.. nasıl yaa??eşinin yaptıkları ........lik bu ayrı bir konu hem suçlu hem güçlü denir bu duruma ne demek hayatıma müdahele edemezsin,ne demek bana karışamazsın??sen aynısını yapsan karışmayacak mıydı?sen eski sevgilinle aynı şeyleri yaşasan özel hayatın diye susacak mıydı?üstelik nasıl affederim ne demek af edilmeye onun ihtiyacı var..çok arsızca bi yaklaşım kusura bakma bu adam bu tavrıyla koca değil arkadaş bile olmamalı..
sana gelince nasıl bunu kaldırıyorsun?çocuklarım falan deme onlar için bu daha iyi bi seçim mi?insan annesinden bir kere doğuyor ve kimse için sevgisiz bi hayata katlanmak zorunda değilsin..hani eşin hatasını anlasa şansı hak edebilir diyecem ama sana bu kadar haksızlık yapacak,üste çıkacak,gururunu ayaklar altına alacak sende daha emek verip işi yoluna koyma peşine düşeceksin öyle mi?? valla ne diyeyim herkes kendi derdini kendi seçiyor demekki...

Eşınız tepkısı ne hala ozurler dılemıyor mu

Kusura bakmayın biraz ağır olacak belki ama kocanız midesiz bir adam. Evli bir kadınla birlikte olabilecek kadar geniş bir adamdan ne koca olur ne baba olur.Aynı şey kadın içinde geçerli.Evli insanların bu tür ilişkilerinde hiç bir haklı taraf bulamıyorum ben.Savaşmak istemenizi de anlıyorum ama o savaş için vereceğiniz emeği hayata tutunmak için verin bence.Böyle bir durumu telafi etmek ya da yok sayıp normal bir yaşama dönmek imkansız.Özellikle çocuklarınızın en az hasarı alması için uğraşmalısınız. Anne babalarının hırslarıyla arada kalan çocuklar bunu asla atlatamıyor.Onlara ömür boyu taşıyacakları acılar vermeyin.Aileniz de artık bu durumda ikinci planda çünkü siz ve çocuklarınız bir ailesiniz öncelikle.Güçlü olun ve gerekli kararları verin.Siz yapılması gerekenleri zaten biliyorsunuz.Allah yardımcınız olsun

ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcınız olsun boşanın yada boşanmayın diyemem ama eşiniz gerçekten çok adi bir adammış çok özür dilerim ben bu kadar yüzsüz bu kadar pişkin bir adam görmedim ben kendimi düşünemiyorum o anda ne yapardım diye ama çok sinirli anında gözü kararan biriyim o yüzden neler yapabileceğimi kestiremiyorum ama kesinlikle hiç birşey yapmasam bile adamı kapı dışarı ederdim çalışsamda çalışmasamda bu şekilde birşey yaşatmasın Allahım kimseye kocanızıda Allah bir an önce ıslah etsin

Kesinlikle katiliyorum.

Ne demek ya o sizi aff edemezmis ?? Gercekten pes dogrusu.

Evli barkli iki cocuk babasi utanmadan bide gidiyor baska evli bir bayanla aldatiyor sizi.

Hic bir yuvanin yikilmasini istemem kesinlikle.

Ama ben sizin yerinizde olsaydim o adamla ayni havayi solumaya bile tahammül edemezdim.

Ayrica diger kadinin kocasina haber vermeklede dogru yapmisiniz bence.

Allah yardimciniz olsun.

InsaAllah bu kötü günleri arkanizda birakip temiz bir baslangic yapabilirsiniz.

iyi demissiniz hatta az bile demisiniz..

Allah yardımcınız olsun umarım en kısa sürede bu durumdan kurtulur çocuklarınızla mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…