• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ilşkisi

Konu içeriği nedeniyle"Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

kızlar ne olur bi akıl verin bana ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık,artık diyorum çünkü 1.5 yıldır bir sıkıntının içindeyim.12 yıllık evliyim görücü usulü evlendik.eşimin ailesi çok düzenli bir aile ve birbirlerine çok bağlılar.ablalrı var ve görücü usulüyle çok kızla görüşmüşler biz evlenmeden önce.birbirimizi gördük çok etkilendik ve ailelerin de uyuşmasıyla evlendik.son 1.5 yıla kadar mutlu bir brlikteliğimiz vardı.daha doğrusu ben öyle zannediyordum ama eşim mutlu olmadığını söylüyor.herne kadar bunu bana hiç yansıtmasa da....neyse 1.5 sene önce benden önce nişanlandığı kızla rastlaşıyorlar ve görüşmeye başlıyorlar.önce telefonlaşıyorlar sonra mesajlaşmalar ve ben birgün mesajı yakaladım.aşk dolu bir mesajdı.böyle birkaç mesaj yolladığını ve kendisinin de cevap yazdığını söyledi bana.tartıştık tabii ki.....
bana hep bitecek diyordu ama hep yakalıyordum ama sadece mesajlaşıyorlardı çünkü kadın başka bir şehirde yaşıyor ve evli.....
eşim geçen yaz iş değişikliği yaptı ve başka bir şehire gitti kurs görmek için ama bizi almadı yanına geçici diyerek orda bir sene kaldı küçük bir ev tuttu biraz eşya götürdük oraya ben arada gidiyordum yanına ama oraya gittikten 2 ay sonra değişmeye başladı bana soğuk davranmaya yanında istememeye başladı.......
görüştüklerinden şüpheleniyordum ama emin olamıyordum ne zman konu açılsa büyük bir hiddetle bana karşı çıkıyor ve susturuyordu beni.....
işin açıkçası ben de kadının evli olmasından dolayı bu işin fazla yürümeyeceğini düşünüp çok üstüne gitmiyordum.....ama beni ordan kovmaktan beter bir halde yolldaı ilişkimizi düşünmem lazım diye.....
ben de elimden birşey gelmediği için onu orda bırakarak döndüm.......
yaklaşık 10 ay sonra biz düzenimizi kurmak için harekete geçtik ve ikimizin de doğup büyüdüğü yerden ayrılarak başka bir şehire taşındık ama bu arada eşim bana hala soğuk davranıyordu.arada birlikte olsakta ilişkimiz adeta ev arkadaşlığına dönmüştü iki çocuğumuz var.....
bundan bir ay önce ben hala görüştüklerini ve o kadının geçen sene eşimin kaldığı eve geldiğini anladım,eşim ne kadar inkar etse de herşey onu gösteriyor.
msn yazışmalarını buldum ve ben onu bırakıp ailemin yanına döndüm aslında tamamen terketmemiştim ama yaptığı yanlışı anlasın istiyordum çünkü bunun bi geleceği yok boşanmak istemiyor o kadın da evli zaten böyle iğrenç bir durum var ortada
sonuç;ben bir hafta sonra geri döndüm (gelip almadı bile)neden döndüm şu an işte bende çalışıyorum ve işi oturtmak için uğraşıyoruz onun için ......

o kadının kocası herşeyi öğrendi benim sayemde şu an çok emin olmamakla birlikte galiba görüşmüyorlar ama eşim bana resman düşman oldu.neden kocasına mesaj çekmişim herşeyi kurcalamışım onun hayatına müdahale edemezmişim....ve bunun gibi birçok saçma ama kırıcı sözler sarfetti.....bu kadar yaptıklarımdan sonra beni nasıl affedermiş....evet bana söyledi bunu.......

ve biz şu an sadece iş arkadaşıyız çoğu zaman yemeklerimizi ayrı yiyoruz hiç konuşmadan yaşıyoruz
ama ben evin düzenini sağlamaya devam ediyorum

eşim bu durumdan hiç şikayetçi değil.......ben iki arada kaldım oğlum 12 yaşında 4 yaşıda kızım.....
ailem ayrılmamı kesinlikle istemiyor onun ailesinin hiçbirşeyden haberi yok.......

en güzel yıllarım uğruna değmiyecek bir adam ve ilişki için heba oluyor
ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bir ders almasını istiyorum ama elimden birşey gelmiyor
siz ne dersiniz ne yapmalıyım...........................
sanırım sözün bittiği yerdeyiz siz ayrılmak değil evliliğinizi kurtarmak istiyorsunuzanladığım kadarıyla ama bi detayı atlıyorsunuz esiniz size ihanet etmiş,kovamaktan beter etmiş ve kadının kocasını aradığınız için size kızmıs affetmiycem demiş bunlara ragmen siz cabalıyorsunuz onun size kendini affettirmesi için cabalıyor olması gerekmez mı su durumda cok zor gunler geciryorsunuz buna eminim yuva yıkmak kolay degıl tabı ama bu adamın size saygısı kalmamış uzgunum yaptıklarından pişman olup çabalayacağına uste cıkıyor bence bırakın ne hali varsa görsun bu adam diyorum ama kusura bakmayın ama hayır gelmez ondan sıze ne guzel çalışyorsunuzda alın karşınıza konuşun herşeyi dökün içinizdekleri ondan sonra herşey olacagına varır zaten kusluk le hiçbirşeyi çözemezsınız sız daha hesap bile soramamışsınız bu kusluk durumu onun kesin işine geliyodur oyuzden oturun konusun ve bı karar varın konusurkende keskın olun tavrınızı ve haklılığınızı koruyun derim ben

başınıza gelenlere çok üzüldüm bir insanın yuvasına sahip çıkmak istemesi güzel boşanmanın kolay olmadığı fikrindeyim iki çocuk sorumluluklar ama beni istemeyeni ben hiç istemezdim
birde etki tepki yaratır derler ya sizin fazla tepki vermemeniz eşinizin sizin ona mecbur olduğunuzu düşündürmüş olabilir
bence alıp karşınıza konuşun amacı ne bundan sonra ne yapmak istiyor ayrılmak istiyorsa sizi ve çocuklarınıza güvence vermesini isteyin derim böylede yaşanmaz insanın ruh hali bozulur..

Çok üzüldüm.Ne desemboş.Düşünüyorum da ....biaz daha sabır mı acaba?Sonrasında bitmişse zaten bitmiştir.Kendinizi üzmenin bir anlamı yok.

allahım sana sabır güç kuvvet versin arkadaşım
basıma gelmediği için ayrıl demek dilime kolay geliyor ama sen savaşmayı seçmişsin
canım kocanı seviyormusun ve onu affedebilecekmisin ???
kadınlar hisseder eger geçiçi bir heves degilse ne kadar savasırsan savas onu kaybedersin ve harcadığın zamana emege yazık olur arkadasım bunu çok iyi düşün yıllarıma yazık olur derken gelecek olan yıllarınada yazık edebilirsin
ama ben kocamı seviyorum yuvamı yıkmayacagım diyorsan hiç olmadıgın kadar bakımlı ol güçlü bir kadın ol önce özgüvenini tazele çocuklarının en az etkılenmesını saglayacak kadar ilğili bir anne ol çünkü bu çöküntü haliyle onlarla ilgilenmeyi aksatabilirsin... eşin sendeki değişikliği farkedebilsin o monoton çöküntülü halinden bir an önce kurtul allah yardımcın olsun arkadaşım yuva yıkanın yuvası olmazmış ben balkonuma güvercinler yuva yapmış diye su güzel havalarda balkonumu kapattım değil insanın yuvasını bozmak... hakkında hayırlısı olsun

daha neler okuyacam bu forumda yarabbim sen aklıma mukayet ol..arkadaşım daha ne yapması lazım bu adamın sana ayrılmak için.çocukların için katlanıyorsan eğer onları sevgisiz,ilgisiz tartışma dolu bi ailede ortamında büyütmek daha mı sağlıklı sence?ailen nasıl yürüt dio o da başka bi tartışma konusu yani..kesinlikle eşinin ailesininde öğrenmesi lazım..onlarada anlat bence ..ilişkileri bitsede kocanın sana karşı sevgisinin eskisi gibi olacağına inanmıorum ben..sevgi biyana ayağın altına paspas olsa üstüne basar geçerim ben de...neyse...

yuuuuhhhh .... diyorum artık yaaaa... bu kadar utanmazlık bu kadar arsızlık nasıl olabiliyor... klasik bahane de hazır ''zaten ben önceden de mutsuzdum... ''hahhhh... zaten bunların mutsuzlukları nedense başka bir kadın ortaya çıkınca depreşiyor..ondan önce neden söylemedin eşine be adam... eşine şikayetini hiç söyledin mi diyesorsak adama öyleeee bakar... çünkü aslında mutsuzluğu yaratan kendileri ... hayatlaına başkalarını alırlar ...sonra kadın bişekilde şüphelenince adamı skıştırmaya başlar... sonra adam bir anda sıkılr bunalır mutsuz olur... sonrada ben zaten mutsuzdum... yemezler.....heps aynı aynı aynııııı... ya bari bi tanesinin farklı bir bahanesi olsa ...valla kendimi bi yerden ataca farklı bahane duyarsam...
şunu açıkça söyleyebilen erkek çıksın valla alnından öpeceğm...'''' kardeşim ben senle yıllardan beri beraberim,hep aynı hep aynı ,fiti fitilerde aynı, sıkıldım artık,artık yeni fiti fiti istiyorum,bak hazırda yeniside var,şimdi bu yeni ya, daha çok heyecan duyuyorum, haz alıyorum ,bütün mesele bu'''
gerçekten işin aslı bu yaaa...sırf bir heyecan uğruna herşey... ama bunu ERKEKÇE söylemek yerine kıvırmalar ,yandan kaytarmalar,sen söylesin böylesin demeler...
tek tipsizniz siz erkekler gerçekten....

İlk defa duyduğum bir mevzu değil... Ne sen unutursun, ne o yaptığından utanır.... Ya kabul edersin susarsın o bildiğini okur ve sen hep şüpheyle bakarsın, yada alır başını gidersin arkasından söve söve yaşarsın.... İkisindede en çok sen acı çekersin... Ama gidersen sende başını dinlersin belki sende başka bir hayat kurarsın... Tabi aile bütünlüğünden yanayız ama mutsuz aile mutsuz çocuk, mutsuz çocuk sorunlu insan bölle zincirleme bir döngü.... Ne desek boş sanki....

Kendinizi kandırıyorsunuz bence.

Size her türlü tıynetsizliği yapmış bir adamın işini oturtmak da neyin nesi? İş öğrenmeyi başka yerde yapın. Ne diye onun işini düzene sokasınız ki? İşler rayına girip para kazanmaya başlayınca sizi yanında tutacak mı bakalım?

Ya insanları anlamıyorum. Tertemiz eşlerini bırakıp kocasını aldatan, evli bir adamı ayartan aşağılık kadınları el üstünde tutuyorlar.

Şu anlattıklarınızı ben okurken bile sinirden titredim.Sizin sakinliğinizi takdir ettim.

Çocuklarınızı sırf kocanıza ceza olsun diye ona bırakma fikrinizi sinirle söylediniz farzediyorum. Bir anne öyle bir adama değil çocuğunu, çocuğunun eskimiş ayakkabısını bile emanet edemez!!!

İşleri bu kadar sürüncemede bırakmanızın kocanıza değil, size ve çocuklarınıza zarar verdiğini farkedemiyorsunuz. Kocanız zaten evli bir kadınla ilişki kurduğu için şu anda siz onun ayağına bağ olmadan onun ilişkisini yaşamasına ve düzeninin de bozulmamasına neden oluyorsunuz. Size ve çocukların psikolojisine yazık ediyorsunuz.Ordan öğreneceğiniz iş eksik kalsın. Anladığım kadarıyla elinizden iş gelen becerikli bir kadınsınız. Kendinize başka bir iş bulup çocuklarınızla yeni bir hayat kurmayı en azından kafanıza koyun ki kendinize güveniniz gelsin ve eşiniz sizin çantada keklik olmadığınızı düşünsün. Ama şu anda sizde öyle bir düşünce göremedim ben ve yanlışın taaa buradan başlıyor diye düşünüyorum...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşllh.

durumuna ne denir bilemiyorum açıkcası..........

eşinin bir yıl gibi uzunca bir süre seni hayatından çıkarmış olması bir çok şey için dönüşü olmadığını gösteriyor.

eşin çevresini,anne-babasını düşünerek devam ediyor.
böyle büyük bir ahlaksızlık yapmasına rağmen seni suçlayacak kadar güçlü görüyor kendini.

bu olayı duyduğunda tepkin büyük olsaydı onun etekleri tutuşurdu ve seni memnun etmeye çalışırdı.

yaşam tarzını,sosyal yapını ve çevreni bilemiyorum tabi ki ama başkası olsa dünyayı dar ederdi ona.

hiç bir şey yapamıyorsan suçlu olduğunu hissettir,hala onun için fedakarlık yapmamalısın.

sensiz hayatın nasıl olduğunu görsün.

ne yaparsam yapayım yaptığının ne kadar ahlaksızca olduğunu kabul ettiremedim.
ben de bu evliliğin bittiğini biliyorum allah cezanı versin diyerek ayrılmak istiyorum
bunu da yapıcam ama şu an ne kadar yanlış olsada kalmak zorundayım ama bu iş bitecek.......

ne yaparsam yapayım yaptığının ne kadar ahlaksızca olduğunu kabul ettiremedim.
ben de bu evliliğin bittiğini biliyorum allah cezanı versin diyerek ayrılmak istiyorum
bunu da yapıcam ama şu an ne kadar yanlış olsada kalmak zorundayım ama bu iş bitecek.......

12 sene evlilik 2 cocuk evli kadinla iliski okurken nerdeyim sasirdim
biz bu kadarmi düstük
ne oldu bize
aile hayatimiza güzelim ahlakimiza
bilmiyorum valla bugün zaten ruh halim dalgali
senin konun beni cok cokk astii

evli barkli bir kadinla bir arada olmasina ne denir bilmiyorum
ya o koca haberi olmus o ne yapti simdi bunlar
herseyi unuttu da oturup kahvalti edip yine kari koca hayatini
sürdürüyorlarmi
bu erkeklere ne oldu Ahirzaman dedigin bumu yarabbimm

Son düzenleme:
kızlar ne olur bi akıl verin bana ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık,artık diyorum çünkü 1.5 yıldır bir sıkıntının içindeyim.12 yıllık evliyim görücü usulü evlendik.eşimin ailesi çok düzenli bir aile ve birbirlerine çok bağlılar.ablalrı var ve görücü usulüyle çok kızla görüşmüşler biz evlenmeden önce.birbirimizi gördük çok etkilendik ve ailelerin de uyuşmasıyla evlendik.son 1.5 yıla kadar mutlu bir brlikteliğimiz vardı.daha doğrusu ben öyle zannediyordum ama eşim mutlu olmadığını söylüyor.herne kadar bunu bana hiç yansıtmasa da....neyse 1.5 sene önce benden önce nişanlandığı kızla rastlaşıyorlar ve görüşmeye başlıyorlar.önce telefonlaşıyorlar sonra mesajlaşmalar ve ben birgün mesajı yakaladım.aşk dolu bir mesajdı.böyle birkaç mesaj yolladığını ve kendisinin de cevap yazdığını söyledi bana.tartıştık tabii ki.....
bana hep bitecek diyordu ama hep yakalıyordum ama sadece mesajlaşıyorlardı çünkü kadın başka bir şehirde yaşıyor ve evli.....
eşim geçen yaz iş değişikliği yaptı ve başka bir şehire gitti kurs görmek için ama bizi almadı yanına geçici diyerek orda bir sene kaldı küçük bir ev tuttu biraz eşya götürdük oraya ben arada gidiyordum yanına ama oraya gittikten 2 ay sonra değişmeye başladı bana soğuk davranmaya yanında istememeye başladı.......
görüştüklerinden şüpheleniyordum ama emin olamıyordum ne zman konu açılsa büyük bir hiddetle bana karşı çıkıyor ve susturuyordu beni.....
işin açıkçası ben de kadının evli olmasından dolayı bu işin fazla yürümeyeceğini düşünüp çok üstüne gitmiyordum.....ama beni ordan kovmaktan beter bir halde yolldaı ilişkimizi düşünmem lazım diye.....
ben de elimden birşey gelmediği için onu orda bırakarak döndüm.......
yaklaşık 10 ay sonra biz düzenimizi kurmak için harekete geçtik ve ikimizin de doğup büyüdüğü yerden ayrılarak başka bir şehire taşındık ama bu arada eşim bana hala soğuk davranıyordu.arada birlikte olsakta ilişkimiz adeta ev arkadaşlığına dönmüştü iki çocuğumuz var.....
bundan bir ay önce ben hala görüştüklerini ve o kadının geçen sene eşimin kaldığı eve geldiğini anladım,eşim ne kadar inkar etse de herşey onu gösteriyor.
msn yazışmalarını buldum ve ben onu bırakıp ailemin yanına döndüm aslında tamamen terketmemiştim ama yaptığı yanlışı anlasın istiyordum çünkü bunun bi geleceği yok boşanmak istemiyor o kadın da evli zaten böyle iğrenç bir durum var ortada
sonuç;ben bir hafta sonra geri döndüm (gelip almadı bile)neden döndüm şu an işte bende çalışıyorum ve işi oturtmak için uğraşıyoruz onun için ......

o kadının kocası herşeyi öğrendi benim sayemde şu an çok emin olmamakla birlikte galiba görüşmüyorlar ama eşim bana resman düşman oldu.neden kocasına mesaj çekmişim herşeyi kurcalamışım onun hayatına müdahale edemezmişim....ve bunun gibi birçok saçma ama kırıcı sözler sarfetti.....bu kadar yaptıklarımdan sonra beni nasıl affedermiş....evet bana söyledi bunu.......

ve biz şu an sadece iş arkadaşıyız çoğu zaman yemeklerimizi ayrı yiyoruz hiç konuşmadan yaşıyoruz
ama ben evin düzenini sağlamaya devam ediyorum

eşim bu durumdan hiç şikayetçi değil.......ben iki arada kaldım oğlum 12 yaşında 4 yaşıda kızım.....
ailem ayrılmamı kesinlikle istemiyor onun ailesinin hiçbirşeyden haberi yok.......

en güzel yıllarım uğruna değmiyecek bir adam ve ilişki için heba oluyor
ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bir ders almasını istiyorum ama elimden birşey gelmiyor
siz ne dersiniz ne yapmalıyım...........................

yazıklar olsun diyorum başka bişi diyemiyorum
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin
ya adamdaki yüze bak birde üste çıkıyor
ne kadar yüz vermişsiniz bu adama utanması arlanması yok

Back