• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ilşkisi

bizim iş biraz ilginç ev oficdeyiz yani sürekli evdeyiz
ben de giyinip süslenip salınıyorum o yokmuş gibi davranıyorum
yemeğimi yapıyorum ama kendi alıp yiyor özel olarak birşey yapmıyorum ona
şu an için ayrılmamamın bir nedeni de işi öğreniyor olmam tecrübe kazanmam lazım
ayrıldığımda ortada kalmak istemem ama zaten onu mutlu etmek istemiyorum şu an ayrılıp
ben gidicem çocuklarla hayat mücadelesi vericem 12 yıldır kahrını çektiğim adam
işleri yoluna girdikten sonra tekbaşına sorumluluk olmadan rahatına bakıcak yok öyle yama
belkide onun imtihanı da benim böyle daha mutsuz
ikizler burcu ve özelliklerini çok taşıyor gamsız bencil kurcalanmaktan nefret eder ben de tam bunları yaparak onu mutsuz ediyorum
adam benimle küstüğü zaman özgür oluyormuş öyle diyor
onu özgür bırakmıycam ben çocuklarımla mutlu olmayı öğreniyorum
zaman ne gösterir bilmiyorum bu böyle gitmez zaten biryerden kopacaktır
ama kopana kadar ona eziyet edicem varlığımla.....................

bencede iyi fikir, en azindan ofkeyle kalkip zararla oturmamissin. maddi yonden kendini iyi hissettigin anda bas k......na tekmeyi:1: baksana adam seni coktan gozden cikarmis.. ozur ve af dilemek yerine nerdeyse seni suclu durumuna dusurecek, kadinin kocasina haber verdin diye.. pess yani yuzsuzlugun bu kadari:20: bu adamdan sana hayir gelmez bence arkadasim:50:

Tamam anladım boşanmayacaksınız.
İşi öğrenene kadar,kendinizi maddi/manevi güçlü hissedene kadar boşanmaya niyetiniz yok.
Adam da şu an uslu duruyor gibi dursa zamanında yaptıklarını hata olarak görmüyor ya her an tekrarlayabilir ya da zaten siz farkında olmadan aldatılıyorsunuz.
Aynı evin/iş yerinin içinde 2 yabancısınız. İş arkadaşları bile yemeklerini beraber yer,iki kelam sohbet eder çünkü.
Tüm bunları bile bile yaşamaya devam ediyorsunuz nasıl bir yorum bekliyorsunuz bizden bunu bilemedim.

ya adam çok yüzsüz yada ona siz bu fırsatı verdiniz yaptığının utancını bile yaşamıyor sanki sizin çocuğunuz gibi ..

evet ayrılmak çok zor ben bu adamı çok sevdim
10 yıl ufak tefek tartışmalar haricinde mutlu bir evliliğim vardı
oğlum herşeyin farkında ve bana ayrılmamam için ağlıyor
dışarıdan ben de böyle bir konu okusam kesinlikle boşan ne duruyorsun derdim sizin gibi
ama yaşadığım ortam ve aileler buna mani ne yazık ki bu söylediğimde çok saçma gelecek belki size
ama gerçekten en azından şimdilik bu benim için mümkün görünmüyor
dediğim gibi kendimi de güçlü hissetmem lazım en başta
bir de bunun bir imtihan olduğunu düşünüyorum çoğu zaman
bir ahlaksız kadın yüzünden düzenimi bozmak................
eşim normalde daldan dala konan hovarda bir tip olsa bu adam düzelmez
boşver derim ama öyle biri değil gerçi bu yaptığı hovardalıktan daha ağır belkide......
ama onun ruhunun hasta olduğunu düşünüyorum ben şu an
çünkü mantıklı değil yaptığı ve söylediği şeyler
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
yalnız olmadığını bilmek çok güzel.......................

böyle durumlarda kadınlar eşlerinin bunu bilinçli yaptığını düşünmek istemiyor, belki de bu bi savunma mekanizması... belkide böyle düşünmek lazım bilemiyorum, ama bunu yaşayan iki kişi bu bi gerçek. Bir ahlaksız kadın yüzünden diyosun ya...
ve sana karşı eşin diğer kadından çok çok daha suçlu,, çünkü sana sözler veren sana karşı sorumlulukları olan ailesine karşı sorumlulukları olan eşin, o kadın değil ki

Son düzenleme:
evet ayrılmak çok zor ben bu adamı çok sevdim
10 yıl ufak tefek tartışmalar haricinde mutlu bir evliliğim vardı
oğlum herşeyin farkında ve bana ayrılmamam için ağlıyor
dışarıdan ben de böyle bir konu okusam kesinlikle boşan ne duruyorsun derdim sizin gibi
ama yaşadığım ortam ve aileler buna mani ne yazık ki bu söylediğimde çok saçma gelecek belki size
ama gerçekten en azından şimdilik bu benim için mümkün görünmüyor
dediğim gibi kendimi de güçlü hissetmem lazım en başta
bir de bunun bir imtihan olduğunu düşünüyorum çoğu zaman
bir ahlaksız kadın yüzünden düzenimi bozmak................
eşim normalde daldan dala konan hovarda bir tip olsa bu adam düzelmez
boşver derim ama öyle biri değil gerçi bu yaptığı hovardalıktan daha ağır belkide......
ama onun ruhunun hasta olduğunu düşünüyorum ben şu an
çünkü mantıklı değil yaptığı ve söylediği şeyler
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
yalnız olmadığını bilmek çok güzel.......................

He şimdi de boşanmaktan vazgeçtiniz sanırım.
İlk okuduğumda kendinizi maddi/manevi toparladıktan sonra boşanacağınızı düşünmüştüm.
Pardon!
Eşinizin ruhu iyileştiği zaman sizin ruhunuzdaki tahribatı kim tamir edecek,çocuğunuz bir gün büyüyüp kendi hayatını kurduğunda siz neler yaparsınız bilemiyorum.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah!

bir şey yanlış anlaşılmasın ben bu adamın bu saatten sonra bana koca olmasını beklemiyorum
baba olsun yeter çocuklarına düşkündür aslında ama kendine daha düşkündür ayrı şehirde olduğu zamanlarda 2 ay görmediği oldu çocukları.........................
ben çocukları alıp gitsem ona en büyük hediyeyi vermiş olurum özgürlüğünü
aman ne yaparsa yapsın demek gelmiyor içimden gaddar olmak istiyorum çünkü............
çocuklarına bakmak zorunda uzaktan değil ama yakından ben olsamda olmasamda yani ayrılırsam çocukları ona bırakırım...................
bu onun için en büyük ceza demek
ayrıca şu an maddi açıdan bana vereceği hiç birşey yok üstüne üstlük bir sürü borç yapmış
bana nafaka bile veremez ben de hepten tek başıma kalırım mücadelemde
işler çok karışık yani...........................

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
çalışıyosunuz ne diye çekiyosunuz ki valla baya genişmişsiniz sizde

bu durumdan nefret ediyorum ben ya, anne baba hesaplaşması yüzünden arada harcanan iki çocuğa, oğlunuz 12 yaşındaymış en hassas dönemi, onu ne biçim kötü etkilicek bu yaşananlar belki bir ömür etkisinden çıkamıcak. çocuklarınızı en iyi siz düşünürsünüz tabii ki ama bazen inat duygular vs insanın gözünü kör edebiliyor. ben sizin yerinizde olsam, o adamın o kadının saçını başını güzelce yolar soyar soğana çevirir kapının önüne koyardım. ortak iş var diyorsunuz kanun size belli haklar verir tabii ki boşanma durumunda, onunla kocanız olmadan çocuklarınızla acaip huzurlu bi hayata adım atmak için hiç beklemeyin bence. ardınızda bırakın onu özgür bırakmamak için tuttuğunuz kin en çok size zarar verir...

şimdi gördüm bide çocuklarını ona bırakırım en büyük ceza olur demişsiniz de valla kusura bakmayin tillahı gelse babaları dahi olsa onu cezalandırmak için çocuklarımı kullanmam yanımdan da ayırmam, onlar birey onlar insan siz doğurmuş dahi olsaniz kuklanız değil...

Son düzenleme:
ne mi yapmalısın tabiki de bir an önce boşanmalısın
adam hem suçlu hem güçlü :53:senden özür dileyeceğine birde sana kızıyor:20:
yerinde olsam şu durumda 1 dk bile durmam seni bu kadar küçük düşürmesine izin vermemelisin:19:

bir şey yanlış anlaşılmasın ben bu adamın bu saatten sonra bana koca olmasını beklemiyorum
baba olsun yeter çocuklarına düşkündür aslında ama kendine daha düşkündür ayrı şehirde olduğu zamanlarda 2 ay görmediği oldu çocukları.........................
aman ne yaparsa yapsın demek gelmiyor içimden gaddar olmak istiyorum çünkü............
çocuklarına bakmak zorunda uzaktan değil ama yakından ben olsamda olmasamda yani ayrılırsam çocukları ona bırakırım...................
ayrıca şu an maddi açıdan bana vereceği hiç birşey yok üstüne üstlük bir sürü borç yapmış

Anne değilim.
Asla da anne olmayı düşünmüyorum.
Size ihanet eden adama ceza vermek nyetine evlatlarınızı ona bırakmak mantığınıza şaştım.
Evlat başka eş başka!
Eşinize takıntılı derecede bağımlı olduğunuzu düşünüyorum adam boşanınca hayatına bir kadın alması zorlaşsın diye nasıl çocuklarınızı kullanmayı planlarsınız inanın aklım almıyor!

DERHAL BOŞANIN...kimseye sormayın söylemeyin boşayın bu şefersizi, hiçbişey önemli olamaz onurunuzdan, ne çocuklar ne aile ne maddiyat hiçbirşey..:20:

tamam herşeyi anladım haklısınız buraya kadar hiç bir problem yok ama evlat bambaşka bişey sırf adamın özgürlüğü kısıtlansın diye bu yapılacak iş değil(tabi kendi fikrim)
farzedelimki adamda istemedi çocukları o zaman nolacak onların hali ,psikolojileri.....
ben olsam böyle bi adamdan kurtulayımda sonrasında ne cehenneme gidiyosa gitsin benden ve çocuklarımdan uzak cehenneme direk olsun derdim....
karısını aldatmış yalancı bi adamın elinde tek başına yetişen çocuklardan ne hayır gelir sorarım size...

Konuyu açan arkadaşım ,, sen zaten kararını vermişsin. neden akıl danıştın onu anlamadım şimdi... sen yıpranırsın bu süreçte...bunu şimdi anlamıyorsun ama ilerde hasta olursun bak...ben oldum hastanelerde yattım...öldürüyodum kendimi ya.. o yüzden diyorum yıpranırsın .. adama bişe olmaz. ama sen zaten kararını vermişsin. her yazılana bi kulp takıyosun...biliorum kötü günler geçiriyosun ama o adamla iş için dahi olsa aynı çatı altında kalman psikolojine zarar verir uzun süreçte...bıçak gibi kes bırak bakalım adam sudan çıkmış balığa döncek şok olcak bence :51: ama tabi sen bilirisn ne diyelim :14:

boşayın gitsin
şimdi bekara koca boşamak kolay diyeceksiniz ama bu adamla birlikte yaşamaya devam ederseniz kendinize saygısızlık etmiş olursunuz
Allah yardımcın olsun hiç kolay değil bu günleri kolay atlatman dileğiyle

Bir anne nasıl çocuklarını babasına bırakıp gitmeyi düşünebilir anlayamıyorum?

Hem de bu yolla kocasını cezalandırıp içini rahatlatmak maksadıyla.

Kusura bakmayın ama hastalıklı bir düşünce bu.

Benim bu durumda gözümde canlanan , yeni kuracağı hayatında çocuklarının ayağına bağ olmasını istemeyen bir anne fotoğrafı.

aslinda cocuklarini esine birakmayi dusunmesi sadece intikam alabilmek icin, sanmiyorumki is ciddiye bindiginde cocuklarini ona birakabilsin.
su an o adamin canini nasil yakabilirim, o bana hayati nasil zindan ettiyse bende ona nasil zindan edebilirim diye dusunuyor.
ya bilmiyorum, anlayamiyorum, ne oluyor bu erkeklere, kadinlara....
evli kadinlar cok kolaylikla eslerini, erekelerde ayni sekilde eslerini aldatabiliyorlar.
acaba bu kadar hizli bir sekilde nasil bu duruma geldi bizim insanlarimiz.
teknolojimi?
facebook, mesajlar, msn ....duydugum butun aldatma hikayeri hep bu kelimelerle basliyor.
cok degil 10-15 yil once boyle degildi bizim insanlarimiz, aile onemlidi, cok az ratlanirdi aldatmalara, simdi herkes yapiyor nerdeyse, insanlar acimassiz, kendi sefalari icin yillarca ayni yastiga bas koyduklari eslerini, cocuklarini bir baskasi icin dusunmeden silebiliyorlar.
toplumumuzda bir seyler yalnis gidiyor, mutsuz kadinlar, mutsuz, guvensiz cocukar artiyor.
kimsenin umrunda degil sanki, herkes kendine odaklanmis.
cocularimiz nasil bir gelecek bekliyor, bilemiyorum, acikcasi ben cok korkuyorum bu gidisattan.
bu kk da okudugum kacinci olay, evli erkek evli kadinla gayet rahat eslerini aldatabiliyor, ve hicde sucluluk duymadan karsi tarafi suclayabiliyorlar. ya erkekleri gectim bizim kadinlarimiz boyle degildi, boyle olmamaliydi...
artik ne diyecegimi bilemiyorum, gercekten cok uzgunum, guvenszi geleceklere cocuk buyuttugum icin.
basina boyle olaylar gelen arkadaslara teselli edecek sozumde, aklimda kalmadi.
Allaha hepimizin yardimcisi olsun, evlatlarimiz iyi insanlarla karsilastirsin.....

bana göre durduğun kabahat kendini bu kadar küçük düşürme onun ailesi ile de konuş sonra senden önce davranıp başka türden anlatır örneğin seni kötüleyerek başlar ailene de pes diyorum yaa bu adam seni aldatıyo seni bu durumda tek bırakıyorlar bize konuşmak kolay ama o evde de durma biraz tek dursun düşünsün beyefen di ama asla geri dönme kendini hafife aldırma evet arada 2 çocuk var o bu pisliğini yaparken düşünmemiş sen sana dönmesini bekliyorsun ne güzel işin de var ailenle tekrar otur konuş siz sahip çıkmıyosunuz ama en azından bir ev bulana kadar biraz yardım edin de son kez sonra kendi imkanına göre bir ev bulmaya çalış ordan da çıkarsın başka çaren yok gibi:26::26::26::26::25::25::25::25:
ah böylesi pis erkekler :57::57::57::57::57::57::57::57:

aslinda cocuklarini esine birakmayi dusunmesi sadece intikam alabilmek icin, sanmiyorumki is ciddiye bindiginde cocuklarini ona birakabilsin.
su an o adamin canini nasil yakabilirim, o bana hayati nasil zindan ettiyse bende ona nasil zindan edebilirim diye dusunuyor.
ya bilmiyorum, anlayamiyorum, ne oluyor bu erkeklere, kadinlara....
evli kadinlar cok kolaylikla eslerini, erekelerde ayni sekilde eslerini aldatabiliyorlar.
acaba bu kadar hizli bir sekilde nasil bu duruma geldi bizim insanlarimiz.
teknolojimi?
facebook, mesajlar, msn ....duydugum butun aldatma hikayeri hep bu kelimelerle basliyor.
cok degil 10-15 yil once boyle degildi bizim insanlarimiz, aile onemlidi, cok az ratlanirdi aldatmalara, simdi herkes yapiyor nerdeyse, insanlar acimassiz, kendi sefalari icin yillarca ayni yastiga bas koyduklari eslerini, cocuklarini bir baskasi icin dusunmeden silebiliyorlar.
toplumumuzda bir seyler yalnis gidiyor, mutsuz kadinlar, mutsuz, guvensiz cocukar artiyor.
kimsenin umrunda degil sanki, herkes kendine odaklanmis.
cocularimiz nasil bir gelecek bekliyor, bilemiyorum, acikcasi ben cok korkuyorum bu gidisattan.
bu kk da okudugum kacinci olay, evli erkek evli kadinla gayet rahat eslerini aldatabiliyor, ve hicde sucluluk duymadan karsi tarafi suclayabiliyorlar. ya erkekleri gectim bizim kadinlarimiz boyle degildi, boyle olmamaliydi...
artik ne diyecegimi bilemiyorum, gercekten cok uzgunum, guvenszi geleceklere cocuk buyuttugum icin.
basina boyle olaylar gelen arkadaslara teselli edecek sozumde, aklimda kalmadi.
Allaha hepimizin yardimcisi olsun, evlatlarimiz iyi insanlarla karsilastirsin.....

walla hayatım duygularıma tercüman oldun... ben anlamıyorum artık insanları...ya ben çok safım yada onlar çok akıllı...terbiyesizlik diz boyu...bi adamı seversin..herşeyini verirsin...evlilik beklersin... çocuk doğurusun borç harç kıt kanaat evlenmişsin zaten.. zor bela iş bulursun çalışırsın...adama bakarsın edersin...seversin bi de pat diye seni aldatır sırtını döner...insanlar birbirlerini doğruyolar ya ..kesiyolar ya mana bulmuyorum artık... Allah biliyo ya o çocuklara hasret ölür...ömrüm boyu göstermem o çocukları ona... Allah belasını versin böyle erkeklerin ya... hem sana çektirir..hem çocuğuna ...ahhh ahhh

Back