• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ilşkisi

ne dersi Allah aşkına ya boyle bı adamla evlı mı kalınır resmen yaptığı ş.refsizlik yanı ne dıyım ıyı kı soylemıssın kocasına var mı boyle bı rahatlık keske ıspat etseydın kocan senı suçlu gosterıyo cok komık gercekten boyle bı adamla mutlu olamazsın bence burda kı kımseye boşan dıyemem ama bence sen kesınlıkle boşan aılesıne de anlat

Allah yardımcınız olsun. siz eşinizi affettikçe onun ihanetini bilip de hala onun yanında olmaya devam ettikçe o bunu yapmaya devam edecektir diye düşünüyorum. nasıl olsa ne yapsam da yapmasam da karım benim yanımda, her dediğimi yapıyor. bağırınca susturuyorum, bekar gibi istediğimi yapıyorum. gibi bir düşünce yapısına sahip olduğunu düşünüyorum eşinizin. Allah bunu kimsenin başına vermesin. Zor bir durumdasınız gerçekten. ama sizin kıymetinizi bilmeyen bir adam için hayatınızı heba etmeyin bence. insan hayata bir defa geliyor. kendinizi ağırdan satın. hemen affetmeyin. pişman olmasını bekleyin. ama hala pişman olmuyor da aynı tutum ve davranışlarla siz yaklaşmaya devam ediyorsa, belki sizin için çok zor ama boşanın ondan. aileniz de istemiyormuş boşanmanızı. ama kızlarının üzülerek, hor görülüp terslenerek bir hayat yaşamasına hangi aile dayanabilir ki? aile her zaman iyiliiğini ister insanın. eminim onlar da çocuklarınız var diye boşanmanızı istemiyorlardır. ama hayat sizin ve bir defa geliyorsunuz hayata. eğer siz eşinize aynı şeyleri yapmış olsaydınız, eşiniz ne yapardı??????? sizden boşanmaz mıydı?????? çalışan bir hanımsınız. kimseye muhtaç da değilsiniz. boyun eğmek zorunda değilsiniz. çocuklarınızla kendinize çok huzurlu bir hayat sunabilirsiniz. size böyle davranan bir adama hayatınızı adamayın kendinize yazık etmeyin bence. yine de karar sizin. Allah yardımcınız olsun. Belki de mutluluğu başka bir zaman başka bir insanda da bulabilirsiniz. hayat bu hiç bişey belli olmuyor.... eşiniz sadece kendini düşnüüyor. siz de öyle yapın ve sadece kendinizi düşününün....................

erkeklere kiziyoruz nasil yapar,beni nasil kandirir vs.diye amaaa ya bircok kadinin yaptigi ikiyuzluluk degil mi?yok ailem izin vermiyor,yok cocuklar uzulur..kimse kendini kandirmasin..ayrilmayacaksaniz hic olayi desmeyin yok gibi davranin,olayi ortaya cikarip isin icine dahil oluyorsanizda ayrilin..cunku hatalar zincirini baslatan kocaysa,devam ettiren de aldatildigini soyleyen, kadin oluyor..
o kadin kesin kocamizi ayartmistir yoksa kuzu gibi kocalarimiz var..yapmayin Allah askina..
koca evdeki karisina saygi duymayip ihanet ediyorsa evdeki kadin diger kadindan saygi,merhamet kesinlikle beklemesin..ayrilmayarakta odullendirmeye devam etsin..

Şu anlattıklarınızı ben okurken bile sinirden titredim.Sizin sakinliğinizi takdir ettim.

Çocuklarınızı sırf kocanıza ceza olsun diye ona bırakma fikrinizi sinirle söylediniz farzediyorum. Bir anne öyle bir adama değil çocuğunu, çocuğunun eskimiş ayakkabısını bile emanet edemez!!!

İşleri bu kadar sürüncemede bırakmanızın kocanıza değil, size ve çocuklarınıza zarar verdiğini farkedemiyorsunuz. Kocanız zaten evli bir kadınla ilişki kurduğu için şu anda siz onun ayağına bağ olmadan onun ilişkisini yaşamasına ve düzeninin de bozulmamasına neden oluyorsunuz. Size ve çocukların psikolojisine yazık ediyorsunuz.Ordan öğreneceğiniz iş eksik kalsın. Anladığım kadarıyla elinizden iş gelen becerikli bir kadınsınız. Kendinize başka bir iş bulup çocuklarınızla yeni bir hayat kurmayı en azından kafanıza koyun ki kendinize güveniniz gelsin ve eşiniz sizin çantada keklik olmadığınızı düşünsün. Ama şu anda sizde öyle bir düşünce göremedim ben ve yanlışın taaa buradan başlıyor diye düşünüyorum...

Hakkınızda hayırlısı olsun inşllh.

asia arkadaşa tamamen katılıyorum ve kesinlikle o adam (denebilirse tabi) bir an önce boşanmalısınız bence. yaşadıklarınız ve ilişkiniz öye bir noktaya gelmiş ki adam artık pişkinliğe vuruyor ve resmen hala ortada bişey yok gibi hala sizin düzeninizde yaşamaya devam ediyor. yerinizde olsam onu biran önce hayatımdan öyle bir çıkarırım ki tepetaklak kalsın. Allah yardımcınız oılsun. ama bukadar beklemeye gerek yok bence

ders vermek istiyorum demişsiniz. gitmeyin işe calışşın kendisi. evde de hiçbir işini yapmayın, zıkkım yesin. cocukları da o gelmeden doyurun. kendinizle ilgilenin, giyinin süslenin gezin. sizi fark etsin, kıskanır da belki..

işte buuuuu . tamamen doğru nokta. özellikle de zıkkım yesin

Erkekler bun yapmayı svıyor hem suclu hem guclu

ılk tepkı cok buyuk olmalı kı erkek agzını acamamalıı

Kendinizi kandırıyorsunuz bence.

Size her türlü tıynetsizliği yapmış bir adamın işini oturtmak da neyin nesi? İş öğrenmeyi başka yerde yapın. Ne diye onun işini düzene sokasınız ki? İşler rayına girip para kazanmaya başlayınca sizi yanında tutacak mı bakalım?

Bende sena01'e yazdıklarına katılıyorum Anne olarak çocuklarınızı kocanıza bırakma fikrine aklım sırrım ermedi Böyle bir kişiliğe sahip insanla aynı evde nasıl bir ruh halinle iş öğrenip para kazanma yolunda adımlar atacaksın

Bu adama bu fütursuz insana neden katlanıyorsun arkadaşımm?
neden sen çabalıyorsun?
silkelen ve kendine gel çalışıyormuşsun kendi ayakların üstünde duruyorsun
neden gururunu bu derece senden geçmiş bir insan için ayaklar altına alıyorsun.
koy kapının önüne gitsinnn..
o çocuklarda mutsuz bir anne babanın yanında büyümesin...

Nasıl affedermiş öyle mi?
Pişkinliğin bu kadarı!
Hakikaten peygamber sabrı gerekiyor bazen!

o kadının kocasına anlatmakla eşinizi resmen o kadına vermişsiniz ama bence iyi de yapmışsınız.
başkasına aşık olan bir adamla evlilik yaşamak da nasıl bir cehennem azabıdır tahmin edemiyorum bu evliliğin devam etmesini de dileyemiyorum sizin için.
adam başkasına aşık bu evlilik bitmiştir. kağıt üzerinde olmasa da fiilen bitmiştir.

kızlar ne olur bi akıl verin bana ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık,artık diyorum çünkü 1.5 yıldır bir sıkıntının içindeyim.12 yıllık evliyim görücü usulü evlendik.eşimin ailesi çok düzenli bir aile ve birbirlerine çok bağlılar.ablalrı var ve görücü usulüyle çok kızla görüşmüşler biz evlenmeden önce.birbirimizi gördük çok etkilendik ve ailelerin de uyuşmasıyla evlendik.son 1.5 yıla kadar mutlu bir brlikteliğimiz vardı.daha doğrusu ben öyle zannediyordum ama eşim mutlu olmadığını söylüyor.herne kadar bunu bana hiç yansıtmasa da....neyse 1.5 sene önce benden önce nişanlandığı kızla rastlaşıyorlar ve görüşmeye başlıyorlar.önce telefonlaşıyorlar sonra mesajlaşmalar ve ben birgün mesajı yakaladım.aşk dolu bir mesajdı.böyle birkaç mesaj yolladığını ve kendisinin de cevap yazdığını söyledi bana.tartıştık tabii ki.....
bana hep bitecek diyordu ama hep yakalıyordum ama sadece mesajlaşıyorlardı çünkü kadın başka bir şehirde yaşıyor ve evli.....
eşim geçen yaz iş değişikliği yaptı ve başka bir şehire gitti kurs görmek için ama bizi almadı yanına geçici diyerek orda bir sene kaldı küçük bir ev tuttu biraz eşya götürdük oraya ben arada gidiyordum yanına ama oraya gittikten 2 ay sonra değişmeye başladı bana soğuk davranmaya yanında istememeye başladı.......
görüştüklerinden şüpheleniyordum ama emin olamıyordum ne zman konu açılsa büyük bir hiddetle bana karşı çıkıyor ve susturuyordu beni.....
işin açıkçası ben de kadının evli olmasından dolayı bu işin fazla yürümeyeceğini düşünüp çok üstüne gitmiyordum.....ama beni ordan kovmaktan beter bir halde yolldaı ilişkimizi düşünmem lazım diye.....
ben de elimden birşey gelmediği için onu orda bırakarak döndüm.......
yaklaşık 10 ay sonra biz düzenimizi kurmak için harekete geçtik ve ikimizin de doğup büyüdüğü yerden ayrılarak başka bir şehire taşındık ama bu arada eşim bana hala soğuk davranıyordu.arada birlikte olsakta ilişkimiz adeta ev arkadaşlığına dönmüştü iki çocuğumuz var.....
bundan bir ay önce ben hala görüştüklerini ve o kadının geçen sene eşimin kaldığı eve geldiğini anladım,eşim ne kadar inkar etse de herşey onu gösteriyor.
msn yazışmalarını buldum ve ben onu bırakıp ailemin yanına döndüm aslında tamamen terketmemiştim ama yaptığı yanlışı anlasın istiyordum çünkü bunun bi geleceği yok boşanmak istemiyor o kadın da evli zaten böyle iğrenç bir durum var ortada
sonuç;ben bir hafta sonra geri döndüm (gelip almadı bile)neden döndüm şu an işte bende çalışıyorum ve işi oturtmak için uğraşıyoruz onun için ......

o kadının kocası herşeyi öğrendi benim sayemde şu an çok emin olmamakla birlikte galiba görüşmüyorlar ama eşim bana resman düşman oldu.neden kocasına mesaj çekmişim herşeyi kurcalamışım onun hayatına müdahale edemezmişim....ve bunun gibi birçok saçma ama kırıcı sözler sarfetti.....bu kadar yaptıklarımdan sonra beni nasıl affedermiş....evet bana söyledi bunu.......

ve biz şu an sadece iş arkadaşıyız çoğu zaman yemeklerimizi ayrı yiyoruz hiç konuşmadan yaşıyoruz
ama ben evin düzenini sağlamaya devam ediyorum

eşim bu durumdan hiç şikayetçi değil.......ben iki arada kaldım oğlum 12 yaşında 4 yaşıda kızım.....
ailem ayrılmamı kesinlikle istemiyor onun ailesinin hiçbirşeyden haberi yok.......

en güzel yıllarım uğruna değmiyecek bir adam ve ilişki için heba oluyor
ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bir ders almasını istiyorum ama elimden birşey gelmiyor
siz ne dersiniz ne yapmalıyım...........................

esiniz hem sizi aldatiyor hem de bu yaptiklarindan sonra size ''seni nasil affedebilirim?'' mi diyor?????? :53: :53:
aman Allah'im yuzsuzlugun daniskasi...
hem suclu hem guclu herife bak ya saka gibi...
ben bosanin diyecegim ama belli ki sizin bosanmaya niyetiniz yok...

vay be adama bak ya
hem sen evde cocuklarınla ne olursa olsun senı bekleyen kadını aldat
hemde aldattıgı..... kocasına soyledı dıye bır suru laf et!

yok oyle arkadasım
bosver sende bu adamı ya
yuzune tukursen yarabbı sukur der boylelerı..

sevıyesız ınsan..
kusura bakma ama ınsan bıle degıl gozumde..

sende kur ısını gucunu canım bak kendı hayatına
bu adamla omur gecmez cunku...

Bu devirde koca kolay bulunmuyor, bir tane kapmışsın başka kadına yar etme. :51:
Unutma tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.
Kocan o kadınla yatsın kalksın sonuçta o senin kocişin... :61:
Tapu sende, verme ellere :86:

kızlar ne olur bi akıl verin bana ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık,artık diyorum çünkü 1.5 yıldır bir sıkıntının içindeyim.12 yıllık evliyim görücü usulü evlendik.eşimin ailesi çok düzenli bir aile ve birbirlerine çok bağlılar.ablalrı var ve görücü usulüyle çok kızla görüşmüşler biz evlenmeden önce.birbirimizi gördük çok etkilendik ve ailelerin de uyuşmasıyla evlendik.son 1.5 yıla kadar mutlu bir brlikteliğimiz vardı.daha doğrusu ben öyle zannediyordum ama eşim mutlu olmadığını söylüyor.herne kadar bunu bana hiç yansıtmasa da....neyse 1.5 sene önce benden önce nişanlandığı kızla rastlaşıyorlar ve görüşmeye başlıyorlar.önce telefonlaşıyorlar sonra mesajlaşmalar ve ben birgün mesajı yakaladım.aşk dolu bir mesajdı.böyle birkaç mesaj yolladığını ve kendisinin de cevap yazdığını söyledi bana.tartıştık tabii ki.....
bana hep bitecek diyordu ama hep yakalıyordum ama sadece mesajlaşıyorlardı çünkü kadın başka bir şehirde yaşıyor ve evli.....
eşim geçen yaz iş değişikliği yaptı ve başka bir şehire gitti kurs görmek için ama bizi almadı yanına geçici diyerek orda bir sene kaldı küçük bir ev tuttu biraz eşya götürdük oraya ben arada gidiyordum yanına ama oraya gittikten 2 ay sonra değişmeye başladı bana soğuk davranmaya yanında istememeye başladı.......
görüştüklerinden şüpheleniyordum ama emin olamıyordum ne zman konu açılsa büyük bir hiddetle bana karşı çıkıyor ve susturuyordu beni.....
işin açıkçası ben de kadının evli olmasından dolayı bu işin fazla yürümeyeceğini düşünüp çok üstüne gitmiyordum.....ama beni ordan kovmaktan beter bir halde yolldaı ilişkimizi düşünmem lazım diye.....
ben de elimden birşey gelmediği için onu orda bırakarak döndüm.......
yaklaşık 10 ay sonra biz düzenimizi kurmak için harekete geçtik ve ikimizin de doğup büyüdüğü yerden ayrılarak başka bir şehire taşındık ama bu arada eşim bana hala soğuk davranıyordu.arada birlikte olsakta ilişkimiz adeta ev arkadaşlığına dönmüştü iki çocuğumuz var.....
bundan bir ay önce ben hala görüştüklerini ve o kadının geçen sene eşimin kaldığı eve geldiğini anladım,eşim ne kadar inkar etse de herşey onu gösteriyor.
msn yazışmalarını buldum ve ben onu bırakıp ailemin yanına döndüm aslında tamamen terketmemiştim ama yaptığı yanlışı anlasın istiyordum çünkü bunun bi geleceği yok boşanmak istemiyor o kadın da evli zaten böyle iğrenç bir durum var ortada
sonuç;ben bir hafta sonra geri döndüm (gelip almadı bile)neden döndüm şu an işte bende çalışıyorum ve işi oturtmak için uğraşıyoruz onun için ......

o kadının kocası herşeyi öğrendi benim sayemde şu an çok emin olmamakla birlikte galiba görüşmüyorlar ama eşim bana resman düşman oldu.neden kocasına mesaj çekmişim herşeyi kurcalamışım onun hayatına müdahale edemezmişim....ve bunun gibi birçok saçma ama kırıcı sözler sarfetti.....bu kadar yaptıklarımdan sonra beni nasıl affedermiş....evet bana söyledi bunu.......

ve biz şu an sadece iş arkadaşıyız çoğu zaman yemeklerimizi ayrı yiyoruz hiç konuşmadan yaşıyoruz
ama ben evin düzenini sağlamaya devam ediyorum

eşim bu durumdan hiç şikayetçi değil.......ben iki arada kaldım oğlum 12 yaşında 4 yaşıda kızım.....
ailem ayrılmamı kesinlikle istemiyor onun ailesinin hiçbirşeyden haberi yok.......

en güzel yıllarım uğruna değmiyecek bir adam ve ilişki için heba oluyor
ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum bir ders almasını istiyorum ama elimden birşey gelmiyor
siz ne dersiniz ne yapmalıyım...........................

Arkadaşım senin yerinde olsam kocanın rezilliğini ailesine anlatırım:47:.Bencede ayrılma eşinden.Eninde sonunda anlayacak hatasını...AMA ailesi mutlaka öğrensinn..Madem düzgün bi ailesi var eşinin iyi bi kulağını çekerler...:57:

çok özür dilerim ama nasıl bi pişkinlik bu yaaaaa. senin için en iisini sen bilirsin ama yazık dğil mi sana ... çocuklarına... bence bu işi iice düşünmeli taşınmalı ve sizin için en ii kararı sen vermelisin.

aslinda cocuklarini esine birakmayi dusunmesi sadece intikam alabilmek icin, sanmiyorumki is ciddiye bindiginde cocuklarini ona birakabilsin.
su an o adamin canini nasil yakabilirim, o bana hayati nasil zindan ettiyse bende ona nasil zindan edebilirim diye dusunuyor.
ya bilmiyorum, anlayamiyorum, ne oluyor bu erkeklere, kadinlara....
evli kadinlar cok kolaylikla eslerini, erekelerde ayni sekilde eslerini aldatabiliyorlar.
acaba bu kadar hizli bir sekilde nasil bu duruma geldi bizim insanlarimiz.
teknolojimi?
facebook, mesajlar, msn ....duydugum butun aldatma hikayeri hep bu kelimelerle basliyor.
cok degil 10-15 yil once boyle degildi bizim insanlarimiz, aile onemlidi, cok az ratlanirdi aldatmalara, simdi herkes yapiyor nerdeyse, insanlar acimassiz, kendi sefalari icin yillarca ayni yastiga bas koyduklari eslerini, cocuklarini bir baskasi icin dusunmeden silebiliyorlar.
toplumumuzda bir seyler yalnis gidiyor, mutsuz kadinlar, mutsuz, guvensiz cocukar artiyor.
kimsenin umrunda degil sanki, herkes kendine odaklanmis.
cocularimiz nasil bir gelecek bekliyor, bilemiyorum, acikcasi ben cok korkuyorum bu gidisattan.
bu kk da okudugum kacinci olay, evli erkek evli kadinla gayet rahat eslerini aldatabiliyor, ve hicde sucluluk duymadan karsi tarafi suclayabiliyorlar. ya erkekleri gectim bizim kadinlarimiz boyle degildi, boyle olmamaliydi...
artik ne diyecegimi bilemiyorum, gercekten cok uzgunum, guvenszi geleceklere cocuk buyuttugum icin.
basina boyle olaylar gelen arkadaslara teselli edecek sozumde, aklimda kalmadi.
Allaha hepimizin yardimcisi olsun, evlatlarimiz iyi insanlarla karsilastirsin.....

Sevgili kurbet sizin duanıza içten bir amin diyerek başlamak istiyorum sözlerime teknoloji bu kadar yerlerde olmamıştı dünyada ve türkiyede ama en çok da bizim ülkemizden başka bir yerde insanların akıllarını bu kadar uçkurlarına odaklamamıştır sanırım odaklasa bile bir avrupalının kültürü zaten çok eşlilik üzerine onları manevi yönden pek sarsmıyor bu durum 14 yaşında cinselliğe başlayan ve hayatında kaç kişiyle olduğunun çetelesini tutamayacağı kadar çok kişiler geçiyor insanların hayatından bizde durum farklı maneviyata,aileye,sevgiye hep değer veren bir kültürümüz ve dinimiz var bende"eşim ev ailem" başlığı altındaki çoğu konuları okudum aldatma ,aldatılma,bit pazarına nur yağar misali kıymete binen eski sevgililer,eski karılar,eski nişanlılar tuhaf gerçekten ve de artık o kadar sıradan geliyo ki hepimize alıştık toplumda bu tür seviyesizliklere maalesef bir toplumu ayakta tutan kadınların iffeti,kültürü,vicdanı,merhameti ve namusu gerisi boş kocaman bir boşluk...Ahlaki yönden çöküşteyiz ülke olarak.Zevkler, bastırılan sapık düşünceler, internetin,facebookun,msnin hayasızca kullanımı yüzünden ortaya garip ilişkiler,aile manzaraları hortladı peki bu iletişim araçları olmadan da yok muydu bunlar vardı elbette ama sanal alemdeki kadar özgür değildi , azdı aile mefhumu bu kadar yıpratılmamıştı insanlar sevgiye değer veriyorlardı ama şimdi netten kadın ve hatta erkek şipariş eder hale gelindi içler acısı bir durum [kepazelik]

Söylenecek şeyler bir yerden sonra kifayetsiz kalıyor ne söylense karşısında bir rezillik sıralanıyor masum aşk kisvesi altında herkes kendi yaşadığını bilir çıkmazda olmak kolay değil Allah bizlere irade,akıl ve güç vermiş eminim zor da olsa altından kalkılır bişeylerin istendiği zaman ,bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz neden onurlu ve saygı duyacağımız insanlarla ,anlamlı ve seviyeli bir hayat sürmeyelim..Karısına ,kocasına,sevgilisine,sevdiğine değer veren kaliteli,prensip sahibi,onurlu,namuslu,seviyeli kadın ve erkeklerin yolunu Allah hep açık etsin...sevgiler

Son düzenleme:
Sevgili kurbet sizin duanıza içten bir amin diyerek başlamak istiyorum sözlerime teknoloji bu kadar yerlerde olmamıştı dünyada ve türkiyede ama en çok da bizim ülkemizden başka bir yerde insanların akıllarını bu kadar uçkurlarına odaklamamıştır sanırım odaklasa bile bir avrupalının kültürü zaten çok eşlilik üzerine onları manevi yönden pek sarsmıyor bu durum 14 yaşında cinselliğe başlayan ve hayatında kaç kişiyle olduğunun çetelesini tutamayacağı kadar çok kişiler geçiyor insanların hayatından bizde durum farklı maneviyata,aileye,sevgiye hep değer veren bir kültürümüz ve dinimiz var bende"eşim ev ailem" başlığı altındaki çoğu konuları okudum aldatma ,aldatılma,bit pazarına nur yağar misali kıymete binen eski sevgililer,eski karılar,eski nişanlılar tuhaf gerçekten ve de artık o kadar sıradan geliyo ki hepimize alıştık toplumda bu tür seviyesizliklere maalesef bir toplumu ayakta tutan kadınların iffeti,kültürü,vicdanı,merhameti ve namusu gerisi boş kocaman bir boşluk...Ahlaki yönden çöküşteyiz ülke olarak.Zevkler, bastırılan sapık düşünceler, internetin,facebookun,msnin hayasızca kullanımı yüzünden ortaya garip ilişkiler,aile manzaraları hortladı peki bu iletişim araçları olmadan da yok muydu bunlar vardı elbette ama sanal alemdeki kadar özgür değildi , azdı aile mefhumu bu kadar yıpratılmamıştı insanlar sevgiye değer veriyorlardı ama şimdi netten kadın ve hatta erkek şipariş eder hale gelindi içler acısı bir durum [kepazelik]

Söylenecek şeyler bir yerden sonra kifayetsiz kalıyor ne söylense karşısında bir rezillik sıralanıyor masum aşk kisvesi altında herkes kendi yaşadığını bilir çıkmazda olmak kolay değil Allah bizlere irade,akıl ve güç vermiş eminim zor da olsa altından kalkılır bişeylerin istendiği zaman ,bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz neden onurlu ve saygı duyacağımız insanlarla ,anlamlı ve seviyeli bir hayat sürmeyelim..Karısına ,kocasına,sevgilisine,sevdiğine değer veren kaliteli,prensip sahibi,onurlu,namuslu,seviyeli kadın ve erkeklerin yolunu Allah hep açık etsin...sevgiler

çok haklısınız özellikle internet bu tarz şeyleri özendiriyor. açıkçası kendi kişiliğime güvendiğim halde çevrenin bu artık kokuşacak duruma gelmiş halinden etkilenmemek için face mi 2 sene önce kapattım. msne girmiyorum. girdiğimde de zaten konuşacak normal arkadaş olarak bile erkek arkadaşlar yok, sildim çoğunu. geriye kalanlar da üniversiteden birkaç arkadaş konuştuğumuz da yok zaten.

demek istediğim herkes kendi adına olabildiğince bu tür şeylerden uzak durmalı. biz iffetli insanlar olmaya çalışırsak inşallah Rabbimiz de böyle ağır imtihanlar yaşatmaz bizlere.

Son düzenleme:
Back