aslinda cocuklarini esine birakmayi dusunmesi sadece intikam alabilmek icin, sanmiyorumki is ciddiye bindiginde cocuklarini ona birakabilsin.
su an o adamin canini nasil yakabilirim, o bana hayati nasil zindan ettiyse bende ona nasil zindan edebilirim diye dusunuyor.
ya bilmiyorum, anlayamiyorum, ne oluyor bu erkeklere, kadinlara....
evli kadinlar cok kolaylikla eslerini, erekelerde ayni sekilde eslerini aldatabiliyorlar.
acaba bu kadar hizli bir sekilde nasil bu duruma geldi bizim insanlarimiz.
teknolojimi?
facebook, mesajlar, msn ....duydugum butun aldatma hikayeri hep bu kelimelerle basliyor.
cok degil 10-15 yil once boyle degildi bizim insanlarimiz, aile onemlidi, cok az ratlanirdi aldatmalara, simdi herkes yapiyor nerdeyse, insanlar acimassiz, kendi sefalari icin yillarca ayni yastiga bas koyduklari eslerini, cocuklarini bir baskasi icin dusunmeden silebiliyorlar.
toplumumuzda bir seyler yalnis gidiyor, mutsuz kadinlar, mutsuz, guvensiz cocukar artiyor.
kimsenin umrunda degil sanki, herkes kendine odaklanmis.
cocularimiz nasil bir gelecek bekliyor, bilemiyorum, acikcasi ben cok korkuyorum bu gidisattan.
bu kk da okudugum kacinci olay, evli erkek evli kadinla gayet rahat eslerini aldatabiliyor, ve hicde sucluluk duymadan karsi tarafi suclayabiliyorlar. ya erkekleri gectim bizim kadinlarimiz boyle degildi, boyle olmamaliydi...
artik ne diyecegimi bilemiyorum, gercekten cok uzgunum, guvenszi geleceklere cocuk buyuttugum icin.
basina boyle olaylar gelen arkadaslara teselli edecek sozumde, aklimda kalmadi.
Allaha hepimizin yardimcisi olsun, evlatlarimiz iyi insanlarla karsilastirsin.....