bizim iş biraz ilginç ev oficdeyiz yani sürekli evdeyiz
ben de giyinip süslenip salınıyorum o yokmuş gibi davranıyorum
yemeğimi yapıyorum ama kendi alıp yiyor özel olarak birşey yapmıyorum ona
şu an için ayrılmamamın bir nedeni de işi öğreniyor olmam tecrübe kazanmam lazım
ayrıldığımda ortada kalmak istemem ama zaten onu mutlu etmek istemiyorum şu an ayrılıp
ben gidicem çocuklarla hayat mücadelesi vericem 12 yıldır kahrını çektiğim adam
işleri yoluna girdikten sonra tekbaşına sorumluluk olmadan rahatına bakıcak yok öyle yama
belkide onun imtihanı da benim böyle daha mutsuz
ikizler burcu ve özelliklerini çok taşıyor gamsız bencil kurcalanmaktan nefret eder ben de tam bunları yaparak onu mutsuz ediyorum
adam benimle küstüğü zaman özgür oluyormuş öyle diyor
onu özgür bırakmıycam ben çocuklarımla mutlu olmayı öğreniyorum
zaman ne gösterir bilmiyorum bu böyle gitmez zaten biryerden kopacaktır
ama kopana kadar ona eziyet edicem varlığımla.....................
evet ayrılmak çok zor ben bu adamı çok sevdim
10 yıl ufak tefek tartışmalar haricinde mutlu bir evliliğim vardı
oğlum herşeyin farkında ve bana ayrılmamam için ağlıyor
dışarıdan ben de böyle bir konu okusam kesinlikle boşan ne duruyorsun derdim sizin gibi
ama yaşadığım ortam ve aileler buna mani ne yazık ki bu söylediğimde çok saçma gelecek belki size
ama gerçekten en azından şimdilik bu benim için mümkün görünmüyor
dediğim gibi kendimi de güçlü hissetmem lazım en başta
bir de bunun bir imtihan olduğunu düşünüyorum çoğu zaman
bir ahlaksız kadın yüzünden düzenimi bozmak................
eşim normalde daldan dala konan hovarda bir tip olsa bu adam düzelmez
boşver derim ama öyle biri değil gerçi bu yaptığı hovardalıktan daha ağır belkide......
ama onun ruhunun hasta olduğunu düşünüyorum ben şu an
çünkü mantıklı değil yaptığı ve söylediği şeyler
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
yalnız olmadığını bilmek çok güzel.......................
bir şey yanlış anlaşılmasın ben bu adamın bu saatten sonra bana koca olmasını beklemiyorum
baba olsun yeter çocuklarına düşkündür aslında ama kendine daha düşkündür ayrı şehirde olduğu zamanlarda 2 ay görmediği oldu çocukları.........................
ben çocukları alıp gitsem ona en büyük hediyeyi vermiş olurum özgürlüğünü
aman ne yaparsa yapsın demek gelmiyor içimden gaddar olmak istiyorum çünkü............
çocuklarına bakmak zorunda uzaktan değil ama yakından ben olsamda olmasamda yani ayrılırsam çocukları ona bırakırım...................
bu onun için en büyük ceza demek
ayrıca şu an maddi açıdan bana vereceği hiç birşey yok üstüne üstlük bir sürü borç yapmış
bana nafaka bile veremez ben de hepten tek başıma kalırım mücadelemde
işler çok karışık yani...........................
bir şey yanlış anlaşılmasın ben bu adamın bu saatten sonra bana koca olmasını beklemiyorum
baba olsun yeter çocuklarına düşkündür aslında ama kendine daha düşkündür ayrı şehirde olduğu zamanlarda 2 ay görmediği oldu çocukları.........................
ben çocukları alıp gitsem ona en büyük hediyeyi vermiş olurum özgürlüğünü
aman ne yaparsa yapsın demek gelmiyor içimden gaddar olmak istiyorum çünkü............
çocuklarına bakmak zorunda uzaktan değil ama yakından ben olsamda olmasamda yani ayrılırsam çocukları ona bırakırım...................
bu onun için en büyük ceza demek
ayrıca şu an maddi açıdan bana vereceği hiç birşey yok üstüne üstlük bir sürü borç yapmış
bana nafaka bile veremez ben de hepten tek başıma kalırım mücadelemde
işler çok karışık yani...........................
aslinda cocuklarini esine birakmayi dusunmesi sadece intikam alabilmek icin, sanmiyorumki is ciddiye bindiginde cocuklarini ona birakabilsin.
su an o adamin canini nasil yakabilirim, o bana hayati nasil zindan ettiyse bende ona nasil zindan edebilirim diye dusunuyor.
ya bilmiyorum, anlayamiyorum, ne oluyor bu erkeklere, kadinlara....
evli kadinlar cok kolaylikla eslerini, erekelerde ayni sekilde eslerini aldatabiliyorlar.
acaba bu kadar hizli bir sekilde nasil bu duruma geldi bizim insanlarimiz.
teknolojimi?
facebook, mesajlar, msn ....duydugum butun aldatma hikayeri hep bu kelimelerle basliyor.
cok degil 10-15 yil once boyle degildi bizim insanlarimiz, aile onemlidi, cok az ratlanirdi aldatmalara, simdi herkes yapiyor nerdeyse, insanlar acimassiz, kendi sefalari icin yillarca ayni yastiga bas koyduklari eslerini, cocuklarini bir baskasi icin dusunmeden silebiliyorlar.
toplumumuzda bir seyler yalnis gidiyor, mutsuz kadinlar, mutsuz, guvensiz cocukar artiyor.
kimsenin umrunda degil sanki, herkes kendine odaklanmis.
cocularimiz nasil bir gelecek bekliyor, bilemiyorum, acikcasi ben cok korkuyorum bu gidisattan.
bu kk da okudugum kacinci olay, evli erkek evli kadinla gayet rahat eslerini aldatabiliyor, ve hicde sucluluk duymadan karsi tarafi suclayabiliyorlar. ya erkekleri gectim bizim kadinlarimiz boyle degildi, boyle olmamaliydi...
artik ne diyecegimi bilemiyorum, gercekten cok uzgunum, guvenszi geleceklere cocuk buyuttugum icin.
basina boyle olaylar gelen arkadaslara teselli edecek sozumde, aklimda kalmadi.
Allaha hepimizin yardimcisi olsun, evlatlarimiz iyi insanlarla karsilastirsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?