- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.829
- 248
Dogru arayip sormazdim ben de. Cunku eve almazdim.Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım kimsenın karısı aramaz sormazmıs ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Kapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurumalkolluyken deli oluyo resmen üstüne gidemiyorumki kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm
Ayda yilda bir olsa neyse de haftada bir kaç gece normal değil evli bir adam için. Bende cikacam arkadSlarmla takilcam diyin bakalm ne tepki verecek.Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım kimsenın karısı aramaz sormazmıs ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Ah kızlar evliliğin başlarında ne kavgalar yaptık ayrılma noktasına geldık..ama okdr yoruldumkı kavgadan gurultuden bıktım bi süre oda cıkmadı haftada bır di .. ama yıne azıttı aılesıde biliyo kızıyolar ona ama kandırıyo onları agzı ıyı laf yapar cnkuen dogrusu benmde cıkıp aynı saatte eve gelmem anlaması ıcın evet kızlar bunu yapıcam bir gün bakalım noluyomus ama işde ataerkil toplum varya kadınların malsf o saatte cıkarsa suclu damgası vuruldugu toplumumuz .. baskılıyo benıde direk suclu olurum ben bı cıksam of ne bilim ya keske erkek olsaydım
Kurana el basıp tövbe etmediği sürece vazgeçmez gibi duruyor bu huyundan
Ben sabah gelip dus alıp isine o kafada o halde toparlanip uykusuz giden gördüm he heeeeyyy bunlar herşeye razı anacim böyle adamlarHaftada 2-3 gece eve 4.30da gelen adam ne iş yapıyor?
Bu gözler yalan söylediği halde Kuran üstüne yemin edeni gördü. İnsanın içinde olacak yani.Kurana el basıp tövbe etmediği sürece vazgeçmez gibi duruyor bu huyundan
Kiz saka yaptımKuran_ı Kerime el basma şeklinde bir yemin çeşidi yoktur. Böyle yapana da asla güvenmem.
Ayrıca haftanın dört günü barlarda gezen , sabaha kadar alkol alan birine mi bunu yaptıracak ve vazgeçecek ?
Bunun tek yolu akıllılar tedavi olacak. Konu sahibi madem yapamıyor bosanacak
Ciddi değildim ya şaka yaptımBu gözler yalan söylediği halde Kuran üstüne yemin edeni gördü. İnsanın içinde olacak yani.
Gerçek sandım,yalancı yalancıysa hiç bir şey kâr etmez demek istedimCiddi değildim ya şaka yaptım
Değil haftada iki defa ayda bir defa bu tarz yerlere gittiği için eşinden boşanan arkadaşım varMerhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım kimsenın karısı aramaz sormazmıs ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?