• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın gece hayatından bıktım napıcam?

Birbirimizi eski konulardan vuracak isek bende sizin hamile kaldığınız için, sevgilinizin "başıma kaldın,paragöz, bilerek hamile kaldın, ailem seni istemezdi sen açıksın" diye yaftaladığı konuyu size atardım ama üzgünüm terbiyem de kişiliğim de izin vermez. Kendinizde bulamadığınız bir özelliği başkasında görünce lütfen insanları yargılamayın.
Konuya gelince: konu 2019 yılının mart ayında açmışım, yani 11 ay önce. Şuan yıl 1 şubat 2020 yani arada bayağı bir zaman dilimi var. Ve ben ilgisizliğe, probleme gelemeyen bir insanım, orada da yazdığım gibi ayrıldım. Ve bambaşka bir insan ile beraberim, kendisi prestijli, saygın bir iş insanı ve bana çok değer veriyor. Ne dersem yapıyor, ağzımın içinden çıkacak olan 2 kelimeye bakıyor. Tabi bu size benim kölem gibi de gelebilir ama neyse. Eski konularına açık aramak için bakacağınıza şuanki sevgilim hakkında yazdığım konulara da bir zahmet göz gezdirseydiniz, hep açık aramak hep açık aramak olmaz ama :KK70:
Dediğim gibi bazı insanlar kendinde olmayan şeyi ister ve buna sahip olanları yaftalar, anormal bulur. Ben gayet düzgün, normal ve olması gereken bir sevgiliye sahibim en azından beni karnımda bebeğimle ortada bırakıp kürtaja tek başına yollayacak bir asalak bir sevgilim olmadı. Attığınız konudaki bahsi geçen eski sevgilim dahi ilgisiz olmasına rağmen kesinlikle beni bu şekilde ortada bırakmazdı. Lütfen seçtiğiniz/seçeceğiniz insanlara karşı dikkatli olun. Herhangi bir pürüzde sizi bırakacak, size saygı göstermeyecek ve başına buyruk hareket edecek insanlarla ilişki içerisine girmeyin, üzülürsünüz. :)

Not: ha pardon, şuanki sevgilinizde sizi arayıp sormuyormuş, yani kısaca umursamıyormuş. Yaranıza tuz basmak istemezdim. 🙊
Dahada bulurdum ama profiline sinirlama getirmissin uzdu:KK43: Bak bende sinirlama vs yok epi topu 800 mesaj donup istedigin zaman bulup atabilirsin hic sorun degil:-)

O ne ya öyle? Madem bekar gibi takılmak istiyormuş evlenmeseymiş. Valla kimsenin karısı sizin fibi değil siz sabırlı çıkmışsınız. Ben olsam koyardım kapının önüne

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:KK43: ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :KK43: kimsenın karısı aramaz sormazmıs :KK43: ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Hangisine sasırayım bilemedim
4 senedir neden cekiyorsunuz?
Canına yazık saat 4 e kadr beklenir mi?
Bosanmıyosan yat uyu yahu😨
Esli gidilen ortamda tek takılıyor ama siz kıskanc oluyorsunuz😨
Es buluyo demek orlarda kusura bakmayın da😏
Cok değisik bi iliski.

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:KK43: ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :KK43: kimsenın karısı aramaz sormazmıs :KK43: ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Boyle bir durumu bende hos goremezdim
Ya benle gidecek yada gitmeyecek
Bu arada eşimin arkadaşlarıyla çıkmasına görüşmesine hayatta karışmam kendide de pek çıkmaz zaten
Yerinde olsam saglam bi cazz yapardım aynı tavırları sen sergilesen nasıl karşılardı acaba

Yalan söylemedim kocasinin bara kulübe gidip sabaha karşı eve gelmesine ses çıkarmayan kadının genişliği konya ovasiyla yarışır. Bence tartışma değil de şöyle içinizdeki herseyi dokeceginiz bı cinnet, ya da her dışarı çıktığında ben de gelicem diye tutturup onunla gidebilirsiniz. Benimki bı kere öyle gece 12de dışarı cikicam demişti de o anahtarı kapıya takarım eve göremezsin demiştim, o da biliyodu yapicagimi gitmedi

Hayatım acı ama yüzde 99 olmuş ve olanı söyleyeceğim. Afedersin ama yüzlerce boynuz takmıştır sana.. bu tarz gece klüpleri, içki vs. Millet tuvalette bile iş görüp çıkıyo.. kim kime dum duma. Kocan olacak kişinin böylesi yerlerden çıkmayıp sana sadık kaldığını mı düşünüyorsun.!! Bu tarz yerlerden çıkmadığına göre muhtemelen cebinde parası, altında iyi arabası vs da var. Bi de yedirmeyi seviyorsa.. emin ol o tarz yerlerde evliymiş bekarmış kimsenin umrunda olmaz. Eskortlara da takılıyordur muhtemelen. 4 yıl iyi dayanmışsın

Adım Doug Copp. Dünyanın en tecrübeli kurtarma birimi Amerikan Uluslararası Kurtarma Ekibinin Kurtarma şefi ve afet olayları müdürüyüm. Bu makaledeki bilgiler bir deprem anında hayat kurtaracaktır.

İçinde 20 maket olan bir okulu ve evi yıktık. On maket “çömel ve korun” metodunu uygularken, 10 maket “hayat üçgeni” metodumu uyguladı. Tasarlanmış yıkımdan sonra görüntüleri filme almak ve sonuçları belgelemek için enkazı geçip binaya girdik. Bina yıkımlarında oluşabilecek şartlar dahilinde direk olarak gözlemlenebilen ve bilimsel şartlar altında hayatta kalma tekniklerimi uyguladığım film “çömelip korunan/saklanan” kişiler için hayatta kalma şansının sıfır olduğunu ortaya koydu. Hayat üçgeni metodumu kullananlar için hayatta kalabilme şansı yaklaşık olarak % 100 oldu. Bu film Türkiye de ve Avrupanın geri kalan kısmında milyonlarca izleyici tarafından izlendi. Bu film ABD, Kanada ve Güney Amerika da bir TV programında izlendi.

Enkazına girdiğim ilk bina 1985 Mexico City depreminde bir okuldu. Bütün çocuklar sıralarının altındaydı. Her bir çocuk kemiklerinin kalınlığına kadar ezilmişlerdi. Sıralarının yanındaki koridorlara uzanmış olsalardı hayatta kalmış olabilirlerdi. Bu “ayıptı, gereksizdi” ve çocukların neden koridorlarda (sıraların arasında) olmadığını merak ettim. O an, çocuklara bir şeyin/eşyanın altına saklanmalarının söylendiğini bilmiyordum.”

1-27-650x346.jpg

Basitçe ifade edilirse, binalar yıkılırken, objelerin üzerine düşen tavan ağırlığı veya içerideki mobilyalar bu nesnelere çarparken yanlarında bir yer, boşluk bırakırlar. Bu boşluk benim “hayat üçgeni” dediğim alandır. Nesne ne kadar büyük ve ne kadar dayanıklı olursa daha az ezilecektir. Nesneler ne kadar az ezilirse boşluk ve bu boşluğu kullanan kişinin yaralanmama olasılığı o kadar artar. Bir dahaki sefere televizyonda yıkılan bina izlerken gördüğün üçgenleri say. Her yerdeler. Yıkılan bir binada göreceğiniz en yaygın biçimdir.

1. “Binalar Çökerken Basitçe “Çömelen Ve Korunan” Kişiler İstisnasız Her Defasında Ezilerek Ölüyorlar.
2-25-650x405.jpg

Masa, Araba Gibi Nesnelerin Altına Giren Kişiler Her Zaman Ezilirler.

2. Mutlaka Cenin Pozisyonu Alın.
3-25-650x490.jpg

Kediler, köpekler ve bebeklerin hepsi doğal bir şekilde dizlerini ana rahmindeki gibi karınlarına doğru çekerek kıvrılırlar. Deprem anında siz de bu şekilde kıvrılmalısınız. Bu doğal bir güvenlik ve hayatta kalma içgüdüsüdür. Daha küçük bir boşlukta hayatta kalabilirsiniz. Hafifçe ezilecek ama yanında boşluk oluşturacak bir kanepenin, geniş büyük bir eşyanın yanında dur.

3. Ahşap Yapılar Daha Güvenlidir.
4-24-650x256.jpg

Ahşap evler deprem anındaki en güvenli yapılardır. Sebebi basittir; ahşap esnektir ve depremin zorlamasıyla hareket eder. Eğer ahşap bina çökerse geniş yaşam boşlukları oluşur. Ayrıca, ahşap binalar daha az yoğunlukta yıkılış ağırlığına sahiptir. Tuğla binalar ayrı tuğla parçalarına ayrılacaklardır. Tuğlalar bir çok yaralanmalara sebep olacaktır ama (beton) bloklardan daha az ezilmiş vücutlar oluştururlar.

4. Gece Depreme Yakalanırsanız Yataktan Basitçe Düşün.
ytk-650x360.jpg

Eğer gece yataktayken deprem olursa, basitçe yuvarlanarak yataktan düşün. Yatağın çevresinde güvenli bir boşluk oluşacaktır. Oteller müşterilerine deprem anında yatakların yanında yere uzanmalarını salık veren bir uyarı notunu odalarda her kapının arkasına asarlarsa depremlerde çok büyük hayatta kalma oranlarını sağlayabilirler.

5. Salonda Yakalanırsanız Koltuğunuza Sığının.
5-23-650x433.jpg

Televizyon izlerken deprem olursa ve kolayca kapıdan veya pencereden dışarı kaçmak mümkün değilse, kanepe veya büyük bir koltuğun/sandalyenin yanında cenin pozisyonunda kıvrılarak yere uzanın..

6. Kapı Kirişlerinden Uzak Durun.
6-23.jpg

Bina çökerken kapı kirişlerinin altına geçen herkes ölür…Nasıl mı? Eğer kapı kirişlerinin altına geçerseniz ve kapı kirişi öne veya arkaya doğru düşürse inen tavanın altında ezilirsiniz. Eğer kapı kirişi yana doğru yıkılırsa ikiye bölünürsünüz.

Her iki durumda da ölürsünüz!

7. Merdivenlerden Uzak Durun.
7-19-650x366.jpg

Hiçbir zaman merdivenlere gitmeyin/yönelmeyin. Merdivenler (ana binadan) farklı bir “frekans aralığına” sahiptir; ana binadan bağımsız/ayrı olarak sarsılırlar. Merdivenler ve binanın geri kalanı devamlı olarak birbirlerine çarparlar, ta ki merdivenlerin yıkılışı gerçekleşene kadar. Merdivenlere ulaşan insanlar basamaklar yüzünden yaralanırlar. Korkunç şekilde sakatlanırlar. Bina yıkılmasa dahi, merdivenlerden uzak durun. Merdivenler binanın hasar görmesi en muhtemel kısmıdır. Depremde yıkılmamış olsa dahi, merdivenler bağırarak kaçmaya çalışan insanların aşırı yüklenmesi ile çökebilir. Merdivenler binanın geri kalan kısmı zarar görmemiş olsa dahi her zaman güvenlik açısından kontrolden geçirilmelidir.

8. Binanın Dış Duvarlarının Yakınında Olun.
8-17-650x366.jpg

Binanın dış duvarlarına yakın yerlerde durun, mümkünse dışına çıkın. Binanın iç kısımlarındansa dış kısımlarına yakın yerlerde olmak çok daha iyidir. Binanın dış çevresinden ne kadar içeride olursanız, çıkış yolunuzun kapanma ihtimali o kadar artacaktır.

9. Araçta İseniz Aracınızdan Çıkıp Yanına Kıvrılın.
9-17-650x488.jpg

Aynen Nimitz yolundaki katlar arasındaki (yıkılan) blokların meydana getirdiği gibi, deprem anında üst yolun yıkılmasıyla ezilen araçların içinde bulunan insanlar ezilirler. San Francisco depreminin kurbanlarının hepsi araçlarının içindeydiler. Hepsi öldü. Araçlarının dışına çıkıp, aracın yanına uzanıp veya oturarak kolaylıkla hayatta kalabilirlerdi. Ölen herkes eğer araçlarından çıkıp, araçlarının yanına oturabilseler veya uzanabilselerdi yaşıyor olabilirdi. Ezilen bütün araçların yanında-kolonların direkt olarak üzerine düştüğü araçlar hariç- 3 feet yükseklikte boşluklar oluşmuştu.

10. Bulunduğunuz Yerde Büyük Kağıt Yığınları Varsa Şanslısınız.
10-17-650x488.jpg

Enkaz halindeki gazete ofislerini ve çok miktarda kağıdın olduğu ofisleri dolaşırken kağıdın sıkışmadığını/ezilmediğini keşfettim. Kağıt yığınlarının/kümelerinin etrafında geniş boşluklar bulunur/oluşur.
Hadi ben cok gormedim diyelim peki doktor bu ne😂🙈
Birbirimizi eski konulardan vuracak isek bende sizin hamile kaldığınız için, sevgilinizin "başıma kaldın,paragöz, bilerek hamile kaldın, ailem seni istemezdi sen açıksın" diye yaftaladığı konuyu size atardım ama üzgünüm terbiyem de kişiliğim de izin vermez. Kendinizde bulamadığınız bir özelliği başkasında görünce lütfen insanları yargılamayın.
Konuya gelince: konu 2019 yılının mart ayında açmışım, yani 11 ay önce. Şuan yıl 1 şubat 2020 yani arada bayağı bir zaman dilimi var. Ve ben ilgisizliğe, probleme gelemeyen bir insanım, orada da yazdığım gibi ayrıldım. Ve bambaşka bir insan ile beraberim, kendisi prestijli, saygın bir iş insanı ve bana çok değer veriyor. Ne dersem yapıyor, ağzımın içinden çıkacak olan 2 kelimeye bakıyor. Tabi bu size benim kölem gibi de gelebilir ama neyse. Eski konularına açık aramak için bakacağınıza şuanki sevgilim hakkında yazdığım konulara da bir zahmet göz gezdirseydiniz, hep açık aramak hep açık aramak olmaz ama :KK70:
Dediğim gibi bazı insanlar kendinde olmayan şeyi ister ve buna sahip olanları yaftalar, anormal bulur. Ben gayet düzgün, normal ve olması gereken bir sevgiliye sahibim en azından beni karnımda bebeğimle ortada bırakıp kürtaja tek başına yollayacak bir asalak bir sevgilim olmadı. Attığınız konudaki bahsi geçen eski sevgilim dahi ilgisiz olmasına rağmen kesinlikle beni bu şekilde ortada bırakmazdı. Lütfen seçtiğiniz/seçeceğiniz insanlara karşı dikkatli olun. Herhangi bir pürüzde sizi bırakacak, size saygı göstermeyecek ve başına buyruk hareket edecek insanlarla ilişki içerisine girmeyin, üzülürsünüz. :)

Not: ha pardon, şuanki sevgilinizde sizi arayıp sormuyormuş, yani kısaca umursamıyormuş. Yaranıza tuz basmak istemezdim. 🙊
Pes

Ahahhahahahahahhaha biliyodum boyle yapacagini ben bak en basinda ne dedim HADI DIYELIM BEN COK GORMEDIM yazdim dimi istedigini yaz umrumda degil ben attigim her mesajin arkasindayim o mesaji atarken bile sonuna guleryuz koydum yani evet sizde cok gormussunuz zamaninda boyle insanlardan ama sizinki herkese evet diyormus eger hala ayni kisiyle beraberseniz savunmanin bi manasi yok

Geri kalan ne yazdiysan okumadim eski konularinizdan yazdiktan sonrasini biraktim eger soyle iyi sevgilimiz boyle iyi dedikten sonra zamaninda kotu diye konu acmissan bunu dile getirdim benim hamileligimle bunun ne alakasi var????????? amacin sadece bende nerden vursam vs konus hic sikinti yok yaptigin sacma sadece

Terbiyem kisiligim izin vermez deyip bambaska bir konuyu buraya bahsederek tasiman bile terbiyen ve kisiligini gosteriyor🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Hanımefendi siz hayatınıza sevgi, değer görmediğiniz insanları alıyorsunuz diye böyle seviyesizlesme hakkına sahip değilsiniz, seviyesizlesiyosunuz ve başkalarını da oraya cekiyosunuz. Umrumda değil kiii duymadım kiii diye gerçekleri görmezden gelerek çok mutlusunuz anladığım kadariyla ama bakın o "gündüzleri ne yaptığını size haber vermeyen erkekler"den neler cekmissiniz... Kendi çektiğiniz çileyi herkes çeksin diye uğraşıyorsunuz kıskançlık sizinki başka bişey değil

Böyle hayat isteyen insanlar evlenmesin.
Niye evlenmiş ki?
Barlar yuvası olmuş. 4 buçuğa kadar durmuş, orda uyusun bari akşam uyanır içmeye devam eder.
Bir tane akli başında büyük bir şey demiyor mu?

Çocuk istiyormuşsunuz sanırım.
Belki baba olunca bebeği bırakıp gitmek istemez sanıyorsunuz.
Maalesef böyle rahat herifler evde bebek huysuzluğu vs olunca ondan kaçmak için daha çok dışarıya bile yönelebilir..

Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamam 😬kafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok:( ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo 😬 kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım :( kimsenın karısı aramaz sormazmıs :( ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Sizde buna inandınız mi. Başkalarının eşi adamı eve almaz burnundan getirir.

Dahada bulurdum ama profiline sinirlama getirmissin uzdu:KK43: Bak bende sinirlama vs yok epi topu 800 mesaj donup istedigin zaman bulup atabilirsin hic sorun degil:-)
Siz anlamıyorsunuz sanırım, ben sizin gibi aldatıldığım adamın peşinden koşmadım ya da ortada bırakılmadım. Evet ilgisiz bir sevgilim vardı fakat ben ondan ayrıldım ve bitti. Şuan yeni bir ilişki içerisindeyim kendisi bana çok değer veriyor a desem yapıyor sürekli haber veriyor. Sizde önceki konularınızda sevgilinizin size haber vermemesinden yakınmışsınız, biz eşimizi ya da sevgilimizi övünce bize saldırmışsınız, Allah aşkına en gerek var? Yeter artık yahu. Bir daha alıntılamayın beni, lüzumsuz konuşmalara gerek yok. İyi günler.

Ahahhahahahahahhaha biliyodum boyle yapacagini ben bak en basinda ne dedim HADI DIYELIM BEN COK GORMEDIM yazdim dimi istedigini yaz umrumda degil ben attigim her mesajin arkasindayim o mesaji atarken bile sonuna guleryuz koydum yani evet sizde cok gormussunuz zamaninda boyle insanlardan ama sizinki herkese evet diyormus eger hala ayni kisiyle beraberseniz savunmanin bi manasi yok

Geri kalan ne yazdiysan okumadim eski konularinizdan yazdiktan sonrasini biraktim eger soyle iyi sevgilimiz boyle iyi dedikten sonra zamaninda kotu diye konu acmissan bunu dile getirdim benim hamileligimle bunun ne alakasi var????????? amacin sadece bende nerden vursam vs konus hic sikinti yok yaptigin sacma sadece

Terbiyem kisiligim izin vermez deyip bambaska bir konuyu buraya bahsederek tasiman bile terbiyen ve kisiligini gosteriyor🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Aynı kişiyle beraber değilim diyorum anlamak istemiyor musunuz? Hayret birşey. Sizin terbiyeniz ya da kişiliğiniz benim eski konularım üzerinden dalga geçmeye müsaade edebilir ancak benimki etmiyor, ben size konularınızdan bahsettim tutup konularınızı buraya atmadım. Ayrıca ben hamileliğinizden bir ayrıntı olarak bahsettim, orada anlatmak istediğim sizi hamile bir şekilde ortada bırakıp paragöz, bilerek hamile kaldın diyerek yaftalayan sizi tek başınıza kürtaja yollayan erkek arkadaşınıza dikkat çekmekti. 8 martta açtığım o konudaki ESKİ SEVGİLİM bile beni bu durumda bırakmazdı demek istedim. O konuda sadece bir ilgisizliğinden bahsetmiştim ben, o adam beni sokağın ortasında dövdü de ben yine sinip ona dönme planları yapmadım. Siz neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına? Siz kendiniz nereden vursam kardır mantığıyla eski konularımı didiklemekleyince problem yok ama ben eski konularınızdan bahsedince problem var öyle mi? Lütfen iyi günler.

Edit: profilime sınırlama getirmedim, sadece arkadaşlarıma açtım. Siz arkadaşım olmadığınız için göremezsiniz. Ki zaten o konuyu ararken bayağı bir kurcalamış üstüne bayağı bir kıskanmışsınızdır diye düşünüyorum. Zira başka dilinize dokunacak bir konu yok,nazarınız değmesin mükemmel bir sevgiliye, mükemmel bir hayata sahibim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzgün adam karısını koluna takıp beraber gezer, sabahlara kadar onunla bununla dolanmaz. Sen bir hafta o şekilde arkadaşlarınla gezsen seni ne yaparsa sen de ona aynısını yap.

Ortada bir evlilik sizi seven bir eş yok ki farkında degil mısınız ? Arkadaşları gelecek diye size annenin evinde kal diyen, sizi sürekli evden kovan ve üzerine bir de döven bir eş var ve bu eşten 3 kere de çocuk yapmaya çalışmışsiniz. Amacınız nedir tam olarak ? Çocukla anne evine geri dönmek mi ? Tek sorun gece clubu olsa okey de gece dışarı çıkmasından çok daha büyük sorunlariniz var zaten. Siz evde oturup bekleyeceksiniz neden ne yapabilirim diye soruyorsunuz ki? dayak yiyen kadın gitmiyorsa eşi gece dışarı çıktı diye hiç sesini bile cikaramaz.
Ayrıca gece hayatına da hic karşı değilim ama eşinizin işi club işletmeciliği falan olsa okey işi bu diyeceğim de evli bir erkek haftada 4 gün eğlenmeye gidiyorsa zaten onlar 4 gün erkek erkeğe eğlenmiyorlardir. Bu konuda emin olun. Eşinizin sizi kaybetme korkusu yok dövüp evden kovmuş clublerde aldatmaya mi korkacak ?
Bence kendinize gelin. Kendinizi bu kadar ezik duruma düşürmeyin.

Back
X