Bu heriften hayır gelmez gibi duruyor ne bu ayol sorumsuzMerhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım kimsenın karısı aramaz sormazmıs ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Kurana el basıp tövbe etmediği sürece vazgeçmez gibi duruyor bu huyundanKapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurumalkolluyken deli oluyo resmen üstüne gidemiyorumki kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm
Ve bacaklarının kırılmasını da4:30 da eglenceden gelen koca eve alinmamayi hak eder :)
Alkollü birine gücün yetere tabi kuzum :) en iyisi ayrılmak doğru olanVe bacaklarının kırılmasını da
Evlenince ozgurluk alanina girilmesine karşıyım ancak haftada iki uc kere cok cok fazla. Siz de arkadaşlarınızla evlerinde bulusun ve o saatte gelin eve, bakalım kendisi kabullenecek mi?Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?