- 24 Ekim 2019
- 731
- 1.536
- 63
- 29
Sende onla git eğlen yada sende başka eğlence yerine git arkadaşlarınlaKapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurumalkolluyken deli oluyo resmen üstüne gidemiyorumki kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm
Sürekli yapıyorsa normal değil rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi bu durumdanMerhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım kimsenın karısı aramaz sormazmıs ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Dayak var, evden kovulma var, it gibi davranma var ama sen 3 kez tüp bebek denedin.
Hala çocuk istiyorsun.
Kafası güzel olan bir tek kocan değil. Sen içmeden saçma sapan davranıyorsun.
İçsen neler olur kimbilir?
Ayrıca evlilik bu değil. Ortada bir yuva yok. Bir de masumun günahına girme.
yeni mi evlisiniz?Merhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım kimsenın karısı aramaz sormazmıs ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Soyle kızlar cocugumuz olmadı tedavı goruyoruz.. bi olsa bütün dünyası o olucak cunku asırı ıstıyo ,hep soyluyo bı olsa bırakcam herseyı dıye ,de tabı belli olmaz oda... kızlar gıttıgı hıcbı mekanda para vermıyo okdr cevresi varki..mekanların sahıpleri kankası resmen o yuzdende ,cevresındekı herkes bedava dıye ,hadı bızi bgn suraya gotur ,bugun burda içelim die sureklı arıyolar..bı bakıma arkdslarıda cok kanına giriyobi gün ahmetle cıkıyo bıgun mehmetle bole oluyo ıkı ucu b.degnek
Kocanız gerçekten yalancının tekiymiş, nasıl para vermez arkadasım saka mısın.Ya ben senin yerinde olsam giyinir süslerim baskın yaparım o gittiği barlardan birine.Bak bakalım kimlerleymiş beyefendi.Soyle kızlar cocugumuz olmadı tedavı goruyoruz.. bi olsa bütün dünyası o olucak cunku asırı ıstıyo ,hep soyluyo bı olsa bırakcam herseyı dıye ,de tabı belli olmaz oda... kızlar gıttıgı hıcbı mekanda para vermıyo okdr cevresi varki..mekanların sahıpleri kankası resmen o yuzdende ,cevresındekı herkes bedava dıye ,hadı bızi bgn suraya gotur ,bugun burda içelim die sureklı arıyolar..bı bakıma arkdslarıda cok kanına giriyobi gün ahmetle cıkıyo bıgun mehmetle bole oluyo ıkı ucu b.degnek
Cnm vermıyo cnku versem hayatta cıkmam ben dıyo bıraz cımrıdır cunku kendısı ..bılıyorum vermıyoda emınım ondan ..Kocanız gerçekten yalancının tekiymiş, nasıl para vermez arkadasım saka mısın.Ya ben senin yerinde olsam giyinir süslerim baskın yaparım o gittiği barlardan birine.Bak bakalım kimlerleymiş beyefendi.
Siz de onun gittigi aksamlar kayinvalideye gidin gece orada kalin. Ispatinizda kolay olur hem, kimse de birsey diyemez ama esinize de nereye gittiginizi haber vermeden gidin. Kayinvalideler de haber vermemeli ama. Eve dondugunde sizi bulamasin azicin yansin dondun dursun. O gece de kayinvalideler de acmasa telefonu cok iyi olur...Ah kızlar evliliğin başlarında ne kavgalar yaptık ayrılma noktasına geldık..ama okdr yoruldumkı kavgadan gurultuden bıktım bi süre oda cıkmadı haftada bır di .. ama yıne azıttı aılesıde biliyo kızıyolar ona ama kandırıyo onları agzı ıyı laf yapar cnkuen dogrusu benmde cıkıp aynı saatte eve gelmem anlaması ıcın evet kızlar bunu yapıcam bir gün bakalım noluyomus ama işde ataerkil toplum varya kadınların malsf o saatte cıkarsa suclu damgası vuruldugu toplumumuz .. baskılıyo benıde direk suclu olurum ben bı cıksam of ne bilim ya keske erkek olsaydım
Çocuk istediği için mi tedavi aşamasında ailesinin gelip kalmasını istemediniz diye sizi evden kovdu eşiniz?Soyle kızlar cocugumuz olmadı tedavı goruyoruz.. bi olsa bütün dünyası o olucak cunku asırı ıstıyo ,hep soyluyo bı olsa bırakcam herseyı dıye ,de tabı belli olmaz oda... kızlar gıttıgı hıcbı mekanda para vermıyo okdr cevresi varki..mekanların sahıpleri kankası resmen o yuzdende ,cevresındekı herkes bedava dıye ,hadı bızi bgn suraya gotur ,bugun burda içelim die sureklı arıyolar..bı bakıma arkdslarıda cok kanına giriyobi gün ahmetle cıkıyo bıgun mehmetle bole oluyo ıkı ucu b.degnek
Sen evde susup beklersen daha çoook beklersin.Bi arkadasın dediği gibi kv denlere git o olmadığı zaman evde korkuyorum kalamıyorum artık de.Bu sıkıntını herkese duyur,onlarda rahatsız olsun oğullarına kızsınlar.Bir de bu ortamlar çok masum değil ona göre.Bana göre eşin herkesi ayarlayan kişi demedi deme.Cnm vermıyo cnku versem hayatta cıkmam ben dıyo bıraz cımrıdır cunku kendısı ..bılıyorum vermıyoda emınım ondan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?