- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
sizce değil mi?Kapıyı kırar girer bide üstüne ben suclu olurumalkolluyken deli oluyo resmen üstüne gidemiyorumki kızlar boşan kurtul diyosunuz da boşanmak mı çözüm
Sakın ha böyle yemınler ettırtme nolursaolsunKurana el basıp tövbe etmediği sürece vazgeçmez gibi duruyor bu huyundan
Annaaaaa sanki benim eşim yazdiklarinizin tıpa tipi sonucmu paranoyak olmuş bir ben bırakıyorum buraya vazgeçmiyorlar olmuyo maalesef cesaretin varsa sen ondan vazgeç bacimMerhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım kimsenın karısı aramaz sormazmıs ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Oralara damsiz gidilmiyor bunu biliyorsun dimiMerhaba kızlar . 4 yıllık evlıyım ..Esım evlendıgımızden berı hafta ıkı bazen uc defa arkdslarıyla cıkar ve sabaha karsı 4:30 cıvarı gelır eve ..gıttıgı yerler bar,clup tarzı sacma sapan yerler.. dıger arkdslarımın eslerıyle cıkar genelde.. defalarca kavga ettık ,ıyılıkle konustuk yok vazgecemıyo..cevresındekı herkes arar cagırır sureklı kıramaz gıder.. benı delirtir.. o gelene kdr bende uyuyamamkafayı yiycem artık...tamam cıkarsın vakıtlı gelırsın evıne ..ama oyle değilki ayarı yok ergenler gibi alkol aldımı bırakamıyo kimsenın esı benm gıbı degılmıs ,ben cok kıskancmısım kimsenın karısı aramaz sormazmıs ya ben napıcam kızlar bana bı akıl verırmısınız ?
Gunduz bulusmasini bile karisina danisip izin alan erkekte ne bileyim..Kimin esleriymiş onlar sabahin 4une kadar gezen adami normal gorup, arayip sormayanlar yahu
Etrafimizda bir suru evli insan var, evli arkadaslarimiz var bizimde kimse serseri gibi eve sabahin 4unde barlardan geliyor diye duymadim.
Aksine eşim de dahil cogu erkek kafasina gore plan yapmaz eslerine danisirlar gunduz bulusmalarini bile.
Gunduz bulusmasini bile karisina danisip izin alan erkekte ne bileyim..
Simdi esiniz gunduz suraya gidebilirmiyim dese ve siz hayir deseniz izin vermemis olmuyosunuz yani oylemiİzin almayi siz yazdiniz ben degil. Evet gunduz buluşmasi için de danışılır o gun icin başka yapacagimiz birsey var mi yok mu diye kimsenin erkekliginden birsey eksilmiyor bunu yapinca. Erkeklik karsindakini insan yerine koymamakla yapilmiyor.
Simdi esiniz gunduz suraya gidebilirmiyim dese ve siz hayir deseniz izin vermemis olmuyosunuz yani oylemi
Es onemsemek baska onemsedigini insan sadece bunlari danisarak anlayamazki adam size mehmetle bulusmaya gidebilirmiyim der git askim dersiniz solugu mervenin yaninda da alabilir misalNiye durduk yere hayir diyeyim? O gun için esime ihtiyacim yoksa veya baska onemli bir durum yoksa her zaman gitti gorustu arkadaslariyla.
Sırf zevkimden hayir köle dizimin dibinde otur diyecek biri olmadigim için eşim de bana karsi incelik yapiyor. Erkekliğe zeval gelmemesi için höt zöt yapmak gerekmiyor illa. Eşimin bir cok erkek arkadasinin da eşlerini onemsedigini goruyorum ve inanin bunun kimseye zarari yok. :)
Birde o gun yapacaginiz baska birsey olsa unutmasi haricinde zaten onceden planliyorsunuz ben gunluk disari cikmalari kastetmistim ki sizde ilk mesajda zaten ondan bahsetmissinizİzin almayi siz yazdiniz ben degil. Evet gunduz buluşmasi için de danışılır o gun icin başka yapacagimiz birsey var mi yok mu diye kimsenin erkekliginden birsey eksilmiyor bunu yapinca. Erkeklik karsindakini insan yerine koymamakla yapilmiyor.
Niye durduk yere hayir diyeyim? O gun için esime ihtiyacim yoksa veya baska onemli bir durum yoksa her zaman gitti gorustu arkadaslariyla.
Sırf zevkimden hayir köle dizimin dibinde otur diyecek biri olmadigim için eşim de bana karsi incelik yapiyor. Erkekliğe zeval gelmemesi için höt zöt yapmak gerekmiyor illa. Eşimin bir cok erkek arkadasinin da eşlerini onemsedigini goruyorum ve inanin bunun kimseye zarari yok. :)
Es onemsemek baska onemsedigini insan sadece bunlari danisarak anlayamazki adam size mehmetle bulusmaya gidebilirmiyim der git askim dersiniz solugu mervenin yaninda da alabilir misal
Ben hot zot le ilgili bisey demedim sadece her gunduz bulusmasini esine danismasi garip geldi herkesin bazen esi bile olsa ozel hayati olmali nasil ki biz herseyi onlardan izin almamaliyiz bazi kararlarimizi kendimiz verebilmeliyiz keza onlarda oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?