Kocamın gece hayatından bıktım napıcam?

Ozel hayattan kastim siz 7/24 esinizle misiniz kendinize ait ozel alaniniz hobileriniz ugrastiginiz herhangi bisey tek basiniza veya esinizden ayri vakit gecirdiginiz olmuyor mu hic sadece esiniz ve sizmisiniz rutin olarak

Ozel hayattan kastim siz 7/24 esinizle misiniz kendinize ait ozel alaniniz hobileriniz ugrastiginiz herhangi bisey tek basiniza veya esinizden ayri vakit gecirdiginiz olmuyor mu hic sadece esiniz ve sizmisiniz rutin olarak

Yahu siz niye takildiniz istersek tuvalete giderken izin aliriz, bu kadar basit.
Ben de, eşim de birbirimizle olmayacaksak bu plani oncesinde birbirimize haber verir danisiriz cunku haftanin belirli gunleri ayri takilan insanlar degiliz biz, belli bir "arkadaslarla gorusme" rutinimiz yok, her zaman belli gunlerde arkadaslarla vakit gecirme rutinine sahip tipler olsak haber verme geregi olmayabilirdi belki . Biz arkadas bulusmalarina da genelde birlikte katilim gosteririz cunku benden ayri olmasi cok sık olan ve rutin bir durum degil.

Disardaki hobimizlerimizi de birlikte yapiyoruz. Eşimden ayri yaptigim spor ve yoga rutinim var onlari da esim işteyken yapiyorum gunduz ve tabi ki rutin oldugu için haber vermiyorum

Tatmin oldunuz mu artik

Yok istediginiz izini alin umrumda degil de konu sahibinin esine tu kaka diyip benim esim gunduz gidecegi yeri bile bana sorar diye ego yapmaniz mantiksiz bu onemsenmek degil
Onceden birbirimize haber veririz degildi bahsettigim sey
Benden ayri olmasi cok sık olan bir durum degil derken bile adama cocuk muamelesi yapiyorsunuz neyse daha fazla yorum yapmiycam

Oralara damsız girilmiyor ki. Aşık olduğum adam bazen 3-4 haftada 1 kez gidiyordu bir kız arkadaşıyla aynı şehirde değildik anlayacağınız. Kız arkadasıda beni bilirdi. Ortamıda cok sever düskündü, bagımlılık gibi bişey resmen. Sizinkisi haftada 3-4 gün hastalık derecesinde. Pes.

Konu sahibi eşim sabahlara kadar barda geziyor ve cok mutluyum deseydi yorum yapmazdim. :) Sabahin 4unde bardan gelecegine gunduz bana danişsin siz aksini tercih ederseniz kendi bileceginiz iş.

Eşim için "benden ayri" yazdim. Kendim icin de "eşimden ayri" yazdim ikisinin bir farki yok. Siz inatla kelime cekip mana bulmaya yer ariyorsunuz. Ben bu sekilde olmasindan mutluyum, her ilişkinin dinamigi farklidir ve iki tarafta mutluysa sizi ilgilendiren birsey yoktur. Ama konu sahibi halinden pek memnun degil.

Daha fazla yorum yapip uzatmiycam dogru bildiginizi yapmaya devam edin

Tek sorununuz adamın dışarı çıkması mı sizce?

Yani ben anlamıyorum, içinde bulunduğunuz, adına evlilik dediğiniz şeyin içinde olmaması gereken her şey var.
Yine de bile isteye devam ediyorsunuz, hiçbiri "ulan ben ne yaşıyorum" dedirtmiyor size. Ama adam dışarı çıkınca problem oluyor.

Bu adam sizin demenizle evde mi oturacak? Hayır.
Siz bizim önerilerimizi yapacak mısınız? Hayır.
E o zaman bulaşmayın adama, o da size bulaşmasın, başınız ağrımasın.
Başka bir yol yok.

4 yıllık evlisiniz, evliliğinizin başında beri böyle ve ayrılmak için bir adım atmadınız?
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum, değişik hayatlar. Özgürlüğü savunurum ama bu kadar da değil. Haftanın 2 3 günü ne demek ya.

Gunduz bulusmasini bile karisina danisip izin alan erkekte ne bileyim..
Bu "izin almak" değil "DANIŞMAK".
Benim sevgilim de gündüz planda olmayan bir işi çıktığında "Cheryl, akşam için planımız yoksa ben arkadaşlarımla dışarı çıkacağım, haberin olsun." diyor ve merak etmememi söylüyor. Doğrusu budur zaten. Bu erkeği kılıbık ya da hanımköylü yapmaz. Evlilik, ilişki iki kişiliktir, 2 kişiden birisi başına buyruk haber vermeden etmeden hareket ederse bu evlilik ya da ilişki olmaz. Siz hayatınızda eşine, sevgilisine çok bağlı, saygılı, onun düşüncelerine önem veren erkekleri çok görmediniz sanırım ama üzgünüm doğrusu budur.

Hadi ben cok gormedim diyelim peki doktor bu ne

Hadi ben cok gormedim diyelim peki doktor bu ne
Birbirimizi eski konulardan vuracak isek bende sizin hamile kaldığınız için, sevgilinizin "başıma kaldın,paragöz, bilerek hamile kaldın, ailem seni istemezdi sen açıksın" diye yaftaladığı konuyu size atardım ama üzgünüm terbiyem de kişiliğim de izin vermez. Kendinizde bulamadığınız bir özelliği başkasında görünce lütfen insanları yargılamayın.
Konuya gelince: konu 2019 yılının mart ayında açmışım, yani 11 ay önce. Şuan yıl 1 şubat 2020 yani arada bayağı bir zaman dilimi var. Ve ben ilgisizliğe, probleme gelemeyen bir insanım, orada da yazdığım gibi ayrıldım. Ve bambaşka bir insan ile beraberim, kendisi prestijli, saygın bir iş insanı ve bana çok değer veriyor. Ne dersem yapıyor, ağzımın içinden çıkacak olan 2 kelimeye bakıyor. Tabi bu size benim kölem gibi de gelebilir ama neyse. Eski konularına açık aramak için bakacağınıza şuanki sevgilim hakkında yazdığım konulara da bir zahmet göz gezdirseydiniz, hep açık aramak hep açık aramak olmaz ama
Dediğim gibi bazı insanlar kendinde olmayan şeyi ister ve buna sahip olanları yaftalar, anormal bulur. Ben gayet düzgün, normal ve olması gereken bir sevgiliye sahibim en azından beni karnımda bebeğimle ortada bırakıp kürtaja tek başına yollayacak bir asalak bir sevgilim olmadı. Attığınız konudaki bahsi geçen eski sevgilim dahi ilgisiz olmasına rağmen kesinlikle beni bu şekilde ortada bırakmazdı. Lütfen seçtiğiniz/seçeceğiniz insanlara karşı dikkatli olun. Herhangi bir pürüzde sizi bırakacak, size saygı göstermeyecek ve başına buyruk hareket edecek insanlarla ilişki içerisine girmeyin, üzülürsünüz. :)

Not: ha pardon, şuanki sevgilinizde sizi arayıp sormuyormuş, yani kısaca umursamıyormuş. Yaranıza tuz basmak istemezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi an kocamla ilk yılımızda kavga ettiğim şeyleri gördüm bir de başka kadınları örnek vermeleri yok mu

Böyle alışmış dört yıl böyle geçmiş.. değiştirmek çok zor. Ama şunu bilin hiç normal değil. Kimsenin eşi de öyle değil. Size psikolojik baskı yapıyor..

Ah annemle babam 30 yılı devirdiler. Babam keyfine çok düşkündür oda bara değilde türkü evlerine giderdi zavallı annem yıllarca uğraştı önce ben çok küçüktum boşanacağım derdi. Ortaokula gectim 3 4 yıl beraber çıktılar. Lisede söyle böyle idare derken yine gidiyordu yaşım 28 hala arada gidiyor sağlığı el verse daha çok gider :) yani değişmez anacim bunlar sen çekersin yıllarını veriririm sabırla beklerim uğraşırım demen lazım beraber gidin onları eşleriyle hiç konuşmuyor musunuz ? Takılın peşlerine. Ben annemin oraya gelip seni ceketinden tutup eve getiririm in aşağı geliyorum dediğini biliyorum tıpış tıpış gelirdi oda ay gülüyorum ama çok zor uğraşması çok

ya kilidi değiştirir sokakta bırakırım ya da geldiğinde beni bulamaz evde kadınlık görevlerimi de yapmam. alkol benim bam telim diyebilirim alkol içen bi eş nedeniyle çok rahat boşanırım.

Bence hiç kavgaya bulaşma zaten denemişsin düzelmemiş. Onun gittiği bir akşam çağır taksiyi annene git. Geldiğinde o bulamasın seni. Ama arayınca kızdım evi terkettim diye konuşma. Hastalandım acile gittik başımda koca olmadığından anam babam götürdü diye yüksel kapat

Dayak var, evden kovulma var, it gibi davranma var ama sen 3 kez tüp bebek denedin.
Hala çocuk istiyorsun.
Kafası güzel olan bir tek kocan değil. Sen içmeden saçma sapan davranıyorsun.
İçsen neler olur kimbilir?

Ayrıca evlilik bu değil. Ortada bir yuva yok. Bir de masumun günahına girme.

Ahahhahahahahahhaha biliyodum boyle yapacagini ben bak en basinda ne dedim HADI DIYELIM BEN COK GORMEDIM yazdim dimi istedigini yaz umrumda degil ben attigim her mesajin arkasindayim o mesaji atarken bile sonuna guleryuz koydum yani evet sizde cok gormussunuz zamaninda boyle insanlardan ama sizinki herkese evet diyormus eger hala ayni kisiyle beraberseniz savunmanin bi manasi yok

Geri kalan ne yazdiysan okumadim eski konularinizdan yazdiktan sonrasini biraktim eger soyle iyi sevgilimiz boyle iyi dedikten sonra zamaninda kotu diye konu acmissan bunu dile getirdim benim hamileligimle bunun ne alakasi var????????? amacin sadece bende nerden vursam vs konus hic sikinti yok yaptigin sacma sadece

Terbiyem kisiligim izin vermez deyip bambaska bir konuyu buraya bahsederek tasiman bile terbiyen ve kisiligini gosteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…