Birbirimizi eski konulardan vuracak isek bende sizin hamile kaldığınız için, sevgilinizin "başıma kaldın,paragöz, bilerek hamile kaldın, ailem seni istemezdi sen açıksın" diye yaftaladığı konuyu size atardım ama üzgünüm terbiyem de kişiliğim de izin vermez. Kendinizde bulamadığınız bir özelliği başkasında görünce lütfen insanları yargılamayın.
Konuya gelince: konu 2019 yılının mart ayında açmışım, yani 11 ay önce. Şuan yıl 1 şubat 2020 yani arada bayağı bir zaman dilimi var. Ve ben ilgisizliğe, probleme gelemeyen bir insanım, orada da yazdığım gibi ayrıldım. Ve bambaşka bir insan ile beraberim, kendisi prestijli, saygın bir iş insanı ve bana çok değer veriyor. Ne dersem yapıyor, ağzımın içinden çıkacak olan 2 kelimeye bakıyor. Tabi bu size benim kölem gibi de gelebilir ama neyse. Eski konularına açık aramak için bakacağınıza şuanki sevgilim hakkında yazdığım konulara da bir zahmet göz gezdirseydiniz, hep açık aramak hep açık aramak olmaz ama

Dediğim gibi bazı insanlar kendinde olmayan şeyi ister ve buna sahip olanları yaftalar, anormal bulur. Ben gayet düzgün, normal ve olması gereken bir sevgiliye sahibim en azından beni karnımda bebeğimle ortada bırakıp kürtaja tek başına yollayacak bir asalak bir sevgilim olmadı. Attığınız konudaki bahsi geçen eski sevgilim dahi ilgisiz olmasına rağmen kesinlikle beni bu şekilde ortada bırakmazdı. Lütfen seçtiğiniz/seçeceğiniz insanlara karşı dikkatli olun. Herhangi bir pürüzde sizi bırakacak, size saygı göstermeyecek ve başına buyruk hareket edecek insanlarla ilişki içerisine girmeyin, üzülürsünüz. :)
Not: ha pardon, şuanki sevgilinizde sizi arayıp sormuyormuş, yani kısaca umursamıyormuş. Yaranıza tuz basmak istemezdim.