Konu kendi kendine acildi biseylerden bahsederken yani direk o yada ben degil10 sene önceki mevzuyu kim açtı durduk yere?
Konunun kendi kendine açılması mümkün değil, 2 insan konuşurken gaipten inmiyorsa konu birinin açması lazım ya hani :) Ya 10 sene önce şu kız vardı diye durduk yere konu gelmez ortayaKonu kendi kendine acildi biseylerden bahsederken yani direk o yada ben degil
Eşiniz siz nişanliyken eski sevgilisiyle konuşmuş ve sırf sizle birlikte olduğu için mi size yol verememiş doğru mu anladımm?
Konuşmuş çünkü soru sahibiyle ilişki yaşamış ama diğer kızla yaşamamış, yaşamadığı için de aklı kalmış diye anladım ben deEşiniz siz nişanliyken eski sevgilisiyle konuşmuş ve sırf sizle birlikte olduğu için mi size yol verememiş doğru mu anladımm?
Şu olaydan sonra evlenmek zaten bile bile lades zateno kız duymuş buna yazmış konuşmuşlar biraz aklını çelmeye çalışmış ev tutalım beraber yaşayalım gibi biraz konusmuslar bana yol verceklermis
Ya inan Bebekle uğraşıyorum Şu an hatırlamıyorum zaten çok da önemli değil kimin açtığı konu eşimin düşündükleri söyledikleriKonunun kendi kendine açılması mümkün değil, 2 insan konuşurken gaipten inmiyorsa konu birinin açması lazım ya hani :) Ya 10 sene önce şu kız vardı diye durduk yere konu gelmez ortaya
Konuyu kimin açtığı önemli çünkü siz açtıysanız takıntılı, eşiniz açtıysa aklında kalmış demektir.Ya inan Bebekle uğraşıyorum Şu an hatırlamıyorum zaten çok da önemli değil kimin açtığı konu eşimin düşündükleri söyledikleri
Dediğim gibi 18 yaşındaydım o zaman insan düşünemiyor ki ha mutluyum mutluyuz yani eş Gerçekten iyi birisidirŞu olaydan sonra evlenmek zaten bile bile lades zaten
Bence tam da dediğiniz gibi ben takıntılıyım Onun da zaten Büyük ihtimal kalmıştır ilk aşk sonuçtaKonuyu kimin açtığı önemli çünkü siz açtıysanız takıntılı, eşiniz açtıysa aklında kalmış demektir.
Doktor konusunda zaten takıntılı düşünce yapınız çıkmış, size yırtıcı ol demesiyle 10 sene önceki ilişkisini düşünmesi imkansıza yakınBence tam da dediğiniz gibi ben takıntılıyım Onun da zaten Büyük ihtimal kalmıştır ilk aşk sonuçta
Bence tam da dediğiniz gibi ben takıntılıyım Onun da zaten Büyük ihtimal kalmıştır ilk aşkKonuyu kimin açtığı önemli çünkü siz açtıysanız takıntılı, eşiniz açtıysa aklında kalmış demektir.
Tam olarak bu değil o kız eşimden ayrıldığı için geri gelmiş benimle nişanlandığını duyunca çevirmeye çalışmış eşim de beni kullanacaktı deyip yol vermiş Ama büyük ihtimal kız bunu başka biriyle aldattı ki eşim güvenemediEşiniz siz nişanliyken eski sevgilisiyle konuşmuş ve sırf sizle birlikte olduğu için mi size yol verememiş doğru mu anladımm?
Bu bir mazeret değil, onu demeye geldim.Onun da zaten Büyük ihtimal kalmıştır ilk aşk sonuçta
Tamam işte sen nisanli değil miydin onlarin konuştukları sıra nasil neden yol verdiği önemli değil sen varken konuşması mevzu konu sahibi anlamiyorsun.O zaman affetmişsin bir hata yapip simdide acisini cekiyorsun cunku affetmemen gerektigini sende biliyorsun normal degil aldatmaya girer bu cok asiktim ayrilamazdim vs bahanelerine sığınmayin zamaninda az kendinize güvenip esinizi şutlasaydiniz simdi hic bu soru işaretleri olmazdi kafanizda simdi düşünün durun acaba unuttu mu diyeBence tam da dediğiniz gibi ben takıntılıyım Onun da zaten Büyük ihtimal kalmıştır ilk aşk
Tam olarak bu değil o kız eşimden ayrıldığı için geri gelmiş benimle nişanlandığını duyunca çevirmeye çalışmış eşim de beni kullanacaktı deyip yol vermiş Ama büyük ihtimal kız bunu başka biriyle aldattı ki eşim güvenemedi