- 22 Kasım 2010
- 11.048
- 19.334
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle eski eşini eski nişanlısını sevgilisini uzun uzun detaylı yeni eşlerine anlatan adamlara ayar oluyorum ya!Eşim benim ilk sevgilim eşimin benden önce konuştuğu bir sevgilisi varmış Okul yıllarında falan İlk Aşkı gibi ( eşimi dışarıdaki insanlar kızın ailesine kötüledikleri için ayrılmışlar gibi bir şey benim bildiğim neden bu ) Hatta isminin dövmesini yaptırmış göğsüne 2 parça halinde birinin üstüne başka bir şey yaptırmış Gül olan hala duruyor sildir deyince para yok zaman yok vesaire Araya bir şeyler giriyor neyse asıl konu şu
Öncelikle eşim biraz serseri bitipti kendini çok seven içip gezen biri . Biz sevgili olduk 3 ay geçti askere gitti konuşurken beni çok sevdiğini falan anlamış gerçekten duramıyorum falan dedi yapamadı askerliği çıktı geldi 2-3 ay geçti Biz nişan yaptık ama ben çok istiyordum körkütük aşıktım O da anlamış doğru kişi olduğumu düşünüyordu vesaire Neyse Nişandan sonra o kız duymuş buna yazmış konuşmuşlar biraz aklını çelmeye çalışmış ev tutalım beraber yaşayalım gibi biraz konusmuslar bana yol verceklermis hatta neyse o siralar biz esimle birlikte olmustuk nisandan sonra esimde demiski anlams salak sacma muhabbet yol vermis kiza bana gelmis.. (biliyodum bu muahbbetleride tam detayiyla.bilmiyodum gecen sahilde yururken aklimiza geldi konustuk eskilerden) dediki yasanmamisliklar heyecan felan aklimi celiyodu dedi ama sonra bu tarafta sen varsin sana bunu yapamazdim dedi
KIz yuzunden cok tartismistik esimin onun ismini bile soylemesine tahammul edemiyorum belki abartiyorum ama icim aciyo yani kendimi degersiz hissediyorm onuda cok seviyorum.
Velhasil kelam esimin 10 yillik iliskimiz var ilk baslarknda olmustu bu olay. Ama ben o zamanlardan beri hala aklımda içimde acaba konuştular mı bir daha gibi şeyler düşünüyorum hala kıskanıyorum kız da evlendi bu arada eşimin onu unutamadığını içinde bir Ukte olarak kaldığını düşünüyorum eşimin bana karşı hiçbir yanlışını da görmedim Bilmiyorum ya o zamanlar çok aşıktım gözüm kördü yani 18 yaşındaydım hala bu tür konular aklıma gelince üzülüyorum Geçen gün de böyle söyleyince esim uyuz oldum
He bir de şöyle bir şey oldu ben biraz çekingen biriyim bu konuşmalardan sonra 7 aylık bebeğimiz hastaydı doktora götürdük çocuğun boğazına bakarken tutamadım çocuğu kıpırdadı Doktor da sürekli tutamıyor musun düzgün tutsana kocadanaları tutuyorlar vesaire dedi Ben de tecrübesizim canı acıyacak diye tutamıyorum dedim sadece Neyse çıktık uyuz oldum söyleniyordum eşim de bana dedi ki sen de ne söyleniyorsun biraz yırtıcı ol ben orada doktoru bozmanı beklerdim bir Aceleniz mi var diye dedi O an kendimi beceriksiz a**** biri gibi hissettim direkt aklıma şey geldi acaba o kız benim tam tersimdi de bizi mi kıyaslıyor kendince diye düşündüm Paranoyak oldum resmen Yani şöyle o kız bunda yaşanmamışlıklar olduğu için yarım kaldığı için hala özelmiş gibi geliyor eşim için bana bu arada eşim beni sürekli eleştirir Yani benim de yapamadığım şeyler var tabii ama karakter meselesi o şekilde olamıyorum Acaba beni mi beğenmiyor diye düşünüyorum bazen uzun oldu kusura bakmayın
İyi biri olmak evlenmeye yetseydi hepimiz her iyi adamla evlenirdik biter giderdi , 18 yaşındaydım dediğiniz yaşta kendinizi yeterli görmüşsünüz ki cinsellik yaşayıp nişanlanabilmişsiniz yani cümle o kadar açık ki adam sizi terk edecekmiş karşı güven vermemiş vazgeçmiş bunda anlaşılmayacak yaşa vurulacak tek bir şey yok o kadar açıkDediğim gibi 18 yaşındaydım o zaman insan düşünemiyor ki ha mutluyum mutluyuz yani eş Gerçekten iyi birisidir
Evet cok dogru soyluyosunuz suanİlk aşk her zaman güzel bir şey değildir ki zaten aldatmıştır diyorsunuz güvenmiyor diyorsunuz. Yanlışını da görmemişsiniz yani bence sizi seviyor. İkinci kadın olma düşüncesi o kadar yer etmiş ki hayatınızda basit bir eleştiri bile size önceki kadınla kıyaslama gibi geliyor. Önce kendinize o değeri layık görün. Kendinizi değerli hissetmediğiniz için takıntı yapıyorsunuz
Yasanmis bitmis iste akla geliyor diye paylastim kendimi rahatsiz eden biseyi.. ne olmus yani yasadiklarim yuzunden ölelimmi Allah Allah olani anlatiyoruzİyi biri olmak evlenmeye yetseydi hepimiz her iyi adamla evlenirdik biter giderdi , 18 yaşındaydım dediğiniz yaşta kendinizi yeterli görmüşsünüz ki cinsellik yaşayıp nişanlanabilmişsiniz yani cümle o kadar açık ki adam sizi terk edecekmiş karşı güven vermemiş vazgeçmiş bunda anlaşılmayacak yaşa vurulacak tek bir şey yok o kadar açık
Kimse size ölün demiyor yargılamıyor ama şunu diyoruz adamın aklının nerede olduğu belli erkekler öyle bizim gibi değil yaşlı başlı biri bile çoğu zaman iç çekerek bir sevdiğim vardı alamadım falan diyor yani erkekler çok ruhsuz gibi görünsede sevdi mi gerçekten seviyor ve çok güzel unutmuş taklidi yapıyor , biz sevmeden bir hayat yaşayamıyoruz çoğunlukla ama erkekler böyle değil maalesefYasanmis bitmis iste akla geliyor diye paylastim kendimi rahatsiz eden biseyi.. ne olmus yani yasadiklarim yuzunden ölelimmi Allah Allah olani anlatiyoruz
Dilek hanımın İlyas'ı göğsünden öptüğü gibi öpmüyor demekki Yoksa bunca yıl o dövmenin orada duruyor olması aşırı anormal.Nasıl dövmesi halen durur bu daha büyük bir sorun bence ayrıca para ve zaman nerelere harcanmıyor ki dövmeyi sildirmeye harcanmasın, saçma buldum.
Dilek hanımın İlyas'ı göğsünden öptüğü gibi öpmüyor demekki Yoksa bunca yıl o dövmenin orada duruyor olması aşırı anormal.
Siz nasil eşinize güvenebiliyorsunuz? Oda sizi, eski sevgilisiyle aldatmış ya hani...Ama büyük ihtimal kız bunu başka biriyle aldattı ki eşim güvenemedi