Kocamın ergen halleri

konuyu yeni sanip yorum yapcakdim sonra baktim eskiymis ama icimde kalmasin

bacim bu adam seni dupeduz aldatiyo ama sen acaba beni aldatiyomu diye sormamissin bile yazinda. farkinda diilmisin olmakmi istemedin aceba. ya hersey bitarafa, feysdeki resimler yanlislikla silinmez, hadi diyelim silindi, geri eklemek cok zor diil, bide yok efndim cekici cikiyomusda falan filan diye resimler ekliyo. insallah eger oyle bisi varsa ogrenmis ve gururlu ve imkani olan bi kadina yakisani yapmissindir.

selametle,

kesinlikle cok rahatsız edici bir durum, eşin bu ara kendıne takmıs kafayı, tam da tanımladıgın gıbı ergen tavırları.. valla belkı sacma ama benım aklıma dırekt cevresınde onun kendını fark etmesını saglayabılecek kızlar geldı, ona hayran olan, cok begenen varsa, o da havaya gırmıstır. kuzenlerım, akrabalar fılan esım ıcın 'aaa cok yakısıklı cocuk, cok guzel adam' demıslerdı kendının yanında da, bızımkı bır hafta yaa ben cok yakısıklıyım erkek guzelıyım dıye gezmıstı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…