kocamın doğum günü (hediye sorunsalı) ne alsam?? yardım lütfennnn...

jiglypuff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
1.558
575
36
kızlar 18 ağustosa kadar lütfen yardım edin kocamın herseyi war o yüzden bu kadar zorlandım 2,5 yıllk ewliyiz ilk defa bu kadar tıkandım ne almalıyım yardım edin lütfennn

Son düzenleme:
birlikte romantik bir yemek ..
eşinize anlamlı bir hediye ..
nice senelere ..

ben eşime özel bir yüzük yaptırmayı düşünüyorum.içinde ikimizin adının yazdığı

1 yıllık evliyim 30 ağustosta doğumgünü ben hediye alma taraftarı değilim arkadaşım .... yıldönümümüzde şık bir masa hazırladım birde çocukluğumuzdan evliliğe kadar olan fotoğraflardan birde slayt :) mumdan yollar filan hazırladım çok mutlu olmuştu :) doğum günü içinde güzel bir pasta hazırlatıp şık bir sofra kurmayı içimden geçen güzel şeyleride mektup yazarak anlatmayı düşünüyorum .... sende gül yapraklarıyla süslü bi masa hazırlayabilirsin

1 yıllık evliyim 30 ağustosta doğumgünü ben hediye alma taraftarı değilim arkadaşım .... yıldönümümüzde şık bir masa hazırladım birde çocukluğumuzdan evliliğe kadar olan fotoğraflardan birde slayt :) mumdan yollar filan hazırladım çok mutlu olmuştu :) doğum günü içinde güzel bir pasta hazırlatıp şık bir sofra kurmayı içimden geçen güzel şeyleride mektup yazarak anlatmayı düşünüyorum .... sende gül yapraklarıyla süslü bi masa hazırlayabilirsin
benim eşim ewe 3 de gelio geceee :KK43: o yüzden o tarz bişey yapabileceğimi sanmıyorum ama işyerine sürpz yapıp kaçırıp onu bi restauranta götürebilrm de somut bi hediyede wermek istiorum

tuttuğu takımın orijinal forması ya da saati..
normal bir saat..
eğer klasik gömlek giyiyorsa isminin baş harflerinin yazılı olduğu özel dikim gömlek...
sevdiği sanatçının konserine bilet..
maç bileti ...

aklıma şimdilik gelenler :KK66:

Bence de saat güzel fikir. İçine de not yazabilirsiniz " her saatimi her dakikamı bir ömür seninle geçirmek istiyorum" gibisinden. Hem saat ile espirili ve anlamlı olur hem de baktıkça sizi hatırlar.

tuttuğu takımın orijinal forması ya da saati..
normal bir saat..
eğer klasik gömlek giyiyorsa isminin baş harflerinin yazılı olduğu özel dikim gömlek...
sevdiği sanatçının konserine bilet..
maç bileti ...

aklıma şimdilik gelenler :KK66:
çok saol cnm forma saat we gömleği aldım daha önce yaşadığımız yer ilçe çok bi konser maç olmuyo ama baş harf gömlek olayı olabilir düşüneyim bunu :)

Bence de saat güzel fikir. İçine de not yazabilirsiniz " her saatimi her dakikamı bir ömür seninle geçirmek istiyorum" gibisinden. Hem saat ile espirili ve anlamlı olur hem de baktıkça sizi hatırlar.
saat almıştım daha önce ama bu notla bi saat daha alasım geldi :KK70:

bence alma ben benimkine aldım verdiği tepki ne gerek var kaç para verdin yaranılmıyor bunlara :KK70:
ama illaki alacam diyosan hediyesepeti.com dan isme özel cüzdan kemer anahtarlık aldım ben deri fiyatıda uygun en iyisini 129 a aldım.

cnm o bizde yazılı zaten alyansımızın içinde ama çok güzel bi fikir yaptırmalısın :) başka fikrin warmı :)
Yok canm alyans değil hani böyle erkek yüzüğü oluyor ya beyazıt öztürkün ki gibi belki ortasına ad yazdırmak yerine bir duada yazdırabilirim haber-211202A5.jpg
haber-211202A5.jpg

bir de geçen internette gördüm kendi saatini kendin yapabiliyormuşsun..
yani içine resim olarak istediğin resmi yüklüyorsun, kayış vs. seçip sipariş veriyorsun hemen gönderiyorlar..
bir arkadaş yapmıştı eşine iş yerimden ...
sever mi öyle bişi bilmiyorum, benimki hoşlanmaz da :p

bence alma ben benimkine aldım verdiği tepki ne gerek var kaç para verdin yaranılmıyor bunlara :KK70:
ama illaki alacam diyosan hediyesepeti.com dan isme özel cüzdan kemer anahtarlık aldım ben deri fiyatıda uygun en iyisini 129 a aldım.
:KK70: pahalı bişi alınca aynı tepkiyi benimkide werir hemen kaça aldın die :KK70: cnm netten alışweriş yapmıyorum ben bi kere dilim yandı töwbeliyim :KK70:

bir de geçen internette gördüm kendi saatini kendin yapabiliyormuşsun..
yani içine resim olarak istediğin resmi yüklüyorsun, kayış vs. seçip sipariş veriyorsun hemen gönderiyorlar..
bir arkadaş yapmıştı eşine iş yerimden ...
sever mi öyle bişi bilmiyorum, benimki hoşlanmaz da :p
:KK70: benimkide senin tayfadan sewmez cnm yaa ne uyuzlar ha sewin işte :KK70:

Bilmem..
Ben bi dizide görmüştüm bu kapakli cep saatlerinden almiati kiz.. kapagina da sonsuza dek seninim yazdirmisti......

çok zoruma gitti yahuu daha önceden uyaraydınız almazdım zaten:KK70:
ahahah dimi bende geçen doğum günnde gözlük aldım pahalıydı baya beğendim dio ama 1 kere takmadı değiştir diorum hayır çok beğendim dio ama hala takmadı oda benim içime oturdu :KK70:

X