- 9 Şubat 2022
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi wonderwomen77
Eşimle çok severek evlendik. 4 senedir evliyim. Cinsel hayatımız bana göre yok gibi birşey ikimizde çalışıyorduk. İlk zamanlar bile zor birlikte olduk hep ben istekli görünüyordum zamanla bu ayda bir 2 ay da bir olmaya başladı. Sonra ben araştırmaya başladım neden diye çevremden olsun internetten normal mi diye hep baktım hep sorun olduğu gözüküyordu. Sonra onunla defalarca konuştum doktora gidelim dedim ama hep bunun normal olduğunu evlilik cinsel ilişki mi veya sürekli bahaneler bularak benim söylediklerimin saçma olduğunu savundu 2. Yılın sonunda bende artık çocuk isteyince önce istemedi maddi durumları bahane etti bende artık zorladım gerçekten çocuğum olsun istiyordum cinsel ilişkiye girmek istediğim için değil biraz daha sıklaştı oda zoraki seks gibi birşeydi çok kısa sürüyor hiç tatmin etmiyordu ayda bir veya 2 kere oluyordu 10 ay sonunda hamile kaldım hamilelik dönemi zaten ilk 3 ay risk yüzünden birlikte olmadık sonra bir iki defa belki en son 6.ayımda birlikte olduk daha sonra da kafasında bebeğe birşey olur düşüncesi ile bana yanaşmadı bende artık zorlamadım. Şimdi son birlikteliğimizden beri 9 ay geçti ve hala birlikte olmadık. Hamilelik bitti lohusalık bitti çocuğum 6 aylık oldu ama hala bahanelere sığınarak benden uzak bende artık soğumaya başladım. Sizce ne yapmalıyım. Sorunun kaynağına inemiyorum. Onunla çok konuştum açık açık söyledim bazı şeyleri ama nafile istekli göründüm olmadı isteksiz olayım dedim belki anlar o gelir dedim oda olmadı. Beni aldatıyor mu diye düşündüm adamın işten eve evden işe giden biri dışarı bile normal zamanda çıkmaz dışarı hayatı da hiç yok üşengeçlik desen hat safhada yani anlayacağınız kızlar ne yapacağı mı şaşırdım.