Kocamın birden bire ortaya çıkan kıskançlık huyu

noree arkadaşım tam senin dediğin gibi oldu durum yani buna ne der şuna ne der diye düşünmekten yoruldum
o kadar çok dikkat ediyorum yine bir şey buluyor dün ki olay gibi işte

hyt , eşimi ne kadar çok sevdiğimi ona her fırsatta söylerim ama diğer söylediklerini de dikkate alacağım
ve umarım geçici bir dönemdir. :26:

geçici olduğuna inanıyorum canım. sabretmelisin.

sen aynıyım diyorsun ama kilo mu verdin, ne bileyim saç rengin mi değişti... bak benim eşim de ç ok kıskançtır. ben de çok süslüyüm. yolda bir adam mı baktı, gözü kaymıştır belki bir sürü şey olabilir sonuçta, eşim bana bir şey demez ama surat asar. eğilmeme kalkmama giyimimi oturşuma ... her şeyime kulp takar. sinir olurum ağlarım. yok yumuşamaz. ama tel, pc ... karıştırma huyu yoktur. ortada bırakırız ikimiz de banyoya bile giderken...

senin hakkında başka erkeklerin konuşmasını duymuş olabilir, sana birnin bakışını görmüş olabilir... sonuçta erkekler bunu söylemezler. benim eşim hayatta şu adam sana baktı demez eskeza görürsem anlarım, hee ondan çoştu kocam derim.

telefonunu mahsus ortada bırak. hatta bi arkaşaşına "kocamı çok seviyorum, çok beğeniyorum iyiki onu tanımışım" gibi bir mesj at. karıştırınca görsün :)

kişi karşısındakini kendi gibi bilir diyeceğim ama araştırmışsın bir halt yediği de yok.

ya dediğim gibi birinin ilgisini farketti dellendi, ya gözüne daha bir çekici gözüküyorsun, ya biri fiştekledi....

5 senedir bu kadar değilmiş madem geçer emin ol. sabret. açık verme ama ezik de durma. savun kendini. tabiki adama şoför muamelesi yapmayacaksın yani.

ben etrfımda birine eşimin kıskançlığından boğulduğumu anlattığımda "keşke benimki de karışsa" yorumları da aldım. herkes yaşadığını bilir. kıskanan adam çok zor. benimki çıkarken, nişanlıyken bu kadar kıskanç değildi mesela. meğer saklıyormuş imzayı atana kadar. şimdi burnumdan getiriyor kıskançlığı ile. 1.5 senelik evliyiz. zamanla geçer diye umut ediyorum. yeni sayılırız hala.

ama sen 6 senelik evlisin. 5 sene dozunda kıskançmış bunda bir iş var. 37 antropoz yaşı da değil. onda başka iş var sabırla bekle arkadaşım.

Kişi kendinden bilir işi, Eşinizde yurtdışına gidiyomuş orda naptıgı belli değil sizin tepki vermeniz gerekirken o size neler yapıyor

yazını okumak iyi geldi bana, kıskanan adam çok zormuş gerçekten,aldığım nefesin hesabını soracak nerdeyse
telefonlarım zaten hep ortadadır,es kaza bir kitabın,örtünün altına girse niye bunu buraya sakladın bile der yani.
hep koyduğu yasağa tepkiye başlarda açıklama getirmek istesem de o bildiğininden şaşmıyor
bana da tamam demek düşüyor,arkadaşlarımla çıkmalarım,ne bileyim işte kıyafetim giyim kuşamım konuşmam
hepsine tamam diyorum senin istediğin gibi olsun,
ama işte geçici bir durumdur diye böyle yapıyorum,eğer bundan sonra böyle olacaksa bu adam benim sürekli tamam demem daha sıkıntı olmaz mı
verdikçe daha fazlasını istemez mi ?

Kişi kendinden bilir işi, Eşinizde yurtdışına gidiyomuş orda naptıgı belli değil sizin tepki vermeniz gerekirken o size neler yapıyor

eşim yurt dışına çıkıyor diye niye tepki vereyim anlamadım,eşimin orda iş yerleri var onları düzenli olarak kontrol etmek ve bir sorun olduğunda oraya gitmek zorunda :26:

Son düzenleme:
Eşiniz saçma sapan kıskançlık içersine girmiş sonuçta evden işe işten eve gidiyomuşsunuz. Ama eşiniz sizden çok çok uzak bir ülkeye gidiyor yani birşey yapsa ruhunuz duymayacak biryerde. Her bayanda eşinin yurt dışına gitmesini istemez kıskanabilir sonuçta demek istedim. Siz kıskançlık göstermezken eşiniz kıskançlık yapmışş..

aslında haklısın
her akşam arkadaşlarıyla buluşan çok sosyal hayatı olan bir kadın değilim
nereye gideceksem eşimle gidip gelirim,üç dört tane arkadaşım vardı onlarla da görüşemiyorum artık

baştan beri böyle olsa sabret demem, koy tavrını alıştırma böyle derim. ama birden olmuş. o yüzden sabret diyorum. 2-3 ay sabret. sonra da baktın geçmedi alenen konuş " alttan aldım kendimden kıstım yeter artık sen bana bu şekilde hakaret ediyorsun, seni seviyorum diyorum yalan söyleyecek halim yok, başka birine bakacak bir kadın olduğumu mu düşünüyorsun...." gibi es gürle o zaman. sonuna kadar da haklısın ama önce bir kaç ay bekle derim canım. bak inan bunda bir iş var. bakalım neymiş derdi.

canım bence sen eşini al karşına konuş. Gereksiz kıskançlık yaptıgını anlat ona. Kendisininde yurtdışına gittiğini söyle bende seni görmüyorum sonuçta diye anlat belki biraz olsun anlar seni.

bir kaç kere konuşmaya çalıştım ama sonuç değişmedi,
bu hafta sonu tekrar konuşmayı düşünüyorum aslında üzülüyorum çünkü
en son çare dediğin gibi esip gürlemek dilinin altında bir şey varsa çıkartsın artık
neden bu şekilde davranıyor beş ay önce ne değişti de bu hale geldi

canım bence sen eşini al karşına konuş. Gereksiz kıskançlık yaptıgını anlat ona. Kendisininde yurtdışına gittiğini söyle bende seni görmüyorum sonuçta diye anlat belki biraz olsun anlar seni.

eşim de sanırım senin düşündüğünün tam tersini düşünüyor,
yaşadığımız yerde eşimin de benim de akrabamız yok,bir kaç arkadaş işte
belki giderken gözü arkada kalıyordur.
çünkü eşim yurt dışına giderken mutlaka alnımdan öper gider
seni sana emanet ediyorum der.
bu yaz da işte ki yoğunluğundan dolayı çok sık gitti yurt dışına bir ayın üç haftası değişik ülkeleri dolaştığı oldu
bir insanın beyninden geçenleri bu kişi eşim dahi olsa anlamak mümkün değilmiş
keşke açık açık söylese bana niye böyle yaptığını

bende sürekli sevdiğimi söyler,söylemekle de kalmaz gösteririm de...

biz çıktığımız dönemde de ben ne yaparsam nereye gidersem gideyim haber verirdim..

ayrıca ben geçici olduğunu evlenince bu duygunun köreleceğini düşünmüştüm ama daha fazla sıkmaya başladı..

umarım geçicidir canım...

Canım seven insan kıskanır tabiki ama sanırım eşinde elinde olmadan böyle davranıyor olabilir. Zaman içersinde düzelir umarım. Sonuçta ayrı kalıyosunuz ya birbirinizden demekki kuruntu yapıyo kendi kendine kuruyo kuruyo sonrada sana karşı baskı yapıyo. Konuşarak çözersin umarım.

Son düzenleme:
Çok enteresan. Aklıma şöyle birşey geldi konuyu okuyunca, acaba eşinizin arkadaşlarından (erkek arkadaşlarından) biri sizin için güzel birşey mi söyledi ya da ima etti,... Ne bileyim, eşin çok güzel vs gibi birşey. Normalde çok uygunsuz kaçar birine eşiyle ilgili böyle bir söz söylemek ama vardır ya ağzına geleni söyleyen insanlar... Belki de böyle birşey oldu ve sizin başkaları tarafından da farkedildiğinizi, beğenildiğinizi anladı ondan böyle yapıyor?

daha önce de arkadaşlar bunu söylemişti ama biri bana güzel dedi diye eşimin niye gözü dönsün
altı yıllık karısıyım,altı yıldır en ufak onu süpheye düşürecek davranışım olmadı.
güzelliğimin altı yıldır farkında değildi de biri söyleyince mi farketti onu düşünüyorum.

Bilgisayarınız ortak mı acaba orada birşey mi gördü yanlış yorumladığı ?

Genelde insanın bir hatası varsa karşı tarafla uğraşmaya başlar, madem incelediniz yok böyle birşey öyleyse dönemsel değişimlerdir eşinizin yaşadığı zamanla eski haline döneceğini düşüyorum.

Özelse cevaplamayın, çocuğunuzun olmaması eşinizden mi kaynaklanıyor ? Eğer böyleyse buda neden olabilir böyle değişmesine..

evde kullandığımız bilgisayar ortak ama zaten evde doğru düzgün bilgisayar açmıyorum.kk ya bile girmiyorum
ara sıra yemek tarifinde takıldığım bir şey varsa onlara bakıyorum o kadar.
zaten iş yerinde bütün gün bilgisayar başında olduğum için gerek duymuyorum.
2-3 yıllık evliyken hamile kalmıştım ama malesef düşük yaptım,daha sonrada korundum hep
ben pek istemediğim için eşimde çocuk konusunda ısrar etmedi bana.
yani çocuk konusu eşimden değil benden kaynaklanıyor.

dün gece geç saatlere kadar çalıştı eşim.geldiğinde de duş alıp yattı
konuşuyoruz ediyoruz ama siniri hala geçmemiş belli,bende artık suçum olmadığı halde
bana bu şekilde davranmasını kaldıramıyorum.

Son düzenleme:

Küçük bir not yazsanız mektup kıvamında, duygularınızı güzelce ifade eden. :)

İşe yarama ihtimali çok yüksek.

Canımcım durumun hakikaten çok ilginç. Karmaşık gibi görünse de altından çok basit bir sebep çıkacak sanki...
Benim eşim de çok kıskançtır. Hele nişanlıyken daha da beterdi, ses etmiyordum çünkü ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Şimdilerde biraz toparlandı, güvenmeye başladı sanırım...
Yine de senin durumunda ben olsaydım ikide bir ona açıklama yapmaya çalışmazdım. Tam aksine konunun üzerine gider, ağzındaki baklayı çıkarmasını sağlardım. Kavga dahi çıkartırdım çünkü ekseriyetle insanlar kavga anında gerçek düşüncelerini söylüyorlar. Eğer ben ona iyilikle anlatmaya uğraştıkça daha beter oluyorsa kesin bir dille "onu sevdiğimi, 6 yıldır sadık olduğunu ve ömür boyu da sadık kalacağımı; ancak bu 6 yılda gerekli güveni sağlayamadıysam bundan sonra ne yaparsam yapayım sağlayamayacağımı; bu sebeple de artık daha fazla yalvarmayacağımı" belirtir kendi haline bırakırdım. Sonrasını o düşünsün artık.

Küçük bir not yazsanız mektup kıvamında, duygularınızı güzelce ifade eden. :)

İşe yarama ihtimali çok yüksek.

eğer huyu değişmez böyle devam ederse,tavsiyelerinizi birer birer yapmaya başlayacağım.

kavga çıkartmak istemiyorum açıkçası,
kavga sırasında ağzımdan çıkacak en ufak bir şey,beni suçlu durumuna düşürür eşimin karşısında
çünkü eşim öfke kontrolu konusunda çok başarılı.
6 yıldır bana güveniyordu,yani küçük kıskançlıkları vardı elbet ama dört aydır ne oldu ne değişti anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…