geçici olduğuna inanıyorum canım. sabretmelisin.
sen aynıyım diyorsun ama kilo mu verdin, ne bileyim saç rengin mi değişti... bak benim eşim de ç ok kıskançtır. ben de çok süslüyüm. yolda bir adam mı baktı, gözü kaymıştır belki bir sürü şey olabilir sonuçta, eşim bana bir şey demez ama surat asar. eğilmeme kalkmama giyimimi oturşuma ... her şeyime kulp takar. sinir olurum ağlarım. yok yumuşamaz. ama tel, pc ... karıştırma huyu yoktur. ortada bırakırız ikimiz de banyoya bile giderken...
senin hakkında başka erkeklerin konuşmasını duymuş olabilir, sana birnin bakışını görmüş olabilir... sonuçta erkekler bunu söylemezler. benim eşim hayatta şu adam sana baktı demez eskeza görürsem anlarım, hee ondan çoştu kocam derim.
telefonunu mahsus ortada bırak. hatta bi arkaşaşına "kocamı çok seviyorum, çok beğeniyorum iyiki onu tanımışım" gibi bir mesj at. karıştırınca görsün :)
kişi karşısındakini kendi gibi bilir diyeceğim ama araştırmışsın bir halt yediği de yok.
ya dediğim gibi birinin ilgisini farketti dellendi, ya gözüne daha bir çekici gözüküyorsun, ya biri fiştekledi....
5 senedir bu kadar değilmiş madem geçer emin ol. sabret. açık verme ama ezik de durma. savun kendini. tabiki adama şoför muamelesi yapmayacaksın yani.
ben etrfımda birine eşimin kıskançlığından boğulduğumu anlattığımda "keşke benimki de karışsa" yorumları da aldım. herkes yaşadığını bilir. kıskanan adam çok zor. benimki çıkarken, nişanlıyken bu kadar kıskanç değildi mesela. meğer saklıyormuş imzayı atana kadar. şimdi burnumdan getiriyor kıskançlığı ile. 1.5 senelik evliyiz. zamanla geçer diye umut ediyorum. yeni sayılırız hala.
ama sen 6 senelik evlisin. 5 sene dozunda kıskançmış bunda bir iş var. 37 antropoz yaşı da değil. onda başka iş var sabırla bekle arkadaşım.