P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi çiçek4
ya canım birkaç saat telefonu açmadı diye aldattı damgasını yapıştırmak biraz vicdansızlık değil mi?
gerçekten uyuyordur ya..
gerçekten uyuyordur ya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kk daki aldatma hikayelerini okuya okuya paranoya mi oldun yoksa
sadece tel. olayı ıse sanmıyorum.ama takıp edın caktırmadan.telefonlarına bakın.mesajlarına bakın.evde telefon sureklı yanındamı tasımaya basladı mesela.yada eve gelıs saatlerı degısmeye basladımı herzamankınden farklımı? hersey ıpucu aslında.cunkı sozum meclısten dısarı cok salak oluyolar bu konuda.cabuk ele verıyolar kendılerını.
aslında çok haklısın.diyelimki böyle birşey var.o zaman ne olacak.herşey daha beter olur.gitsen gidemezsin kalsan kalamazsın.çünkü gerçekten çok mutluyuz.bir sorunumuz yok allaha şükür,herşey çok güzelken...ayyy siz olsanız ne yapardınız?öyle bişey varsa bile fazla kurcalama bence durup dururken
♥gözyaşı♥;2628520 .!.:madem evveliyatı yok size şiddetle kk nın aldatmakla ilgili olan konularını okumamanızı tavsiye ediyorum çünkü paranoya olmuşsunuz resmen. E yuh derim eşiniz iyi ki inkar etmekle kalmış ben direkt aldatmadım ama bu kadın böyle düşünüyo dgidim direkt aldatım de kavgalar sebepsiz olmasın derdim :S