Kocamın Benden Ne Sakladığını Çözemiyorum

yazdıklarına çok canım sıkıldı, çok üzüldüm
allah akıl fikir versin kocana, inşallah kötü bişeyler yapmıyordur.
inşallah tez zamanda durumunu düzeltip aydınlığa çıkarsın, şu kandil akşamında dua edicem senin için
çocukların için de ayrıca üzüldüm, ama en azından başlarında sen varsın. sağlığına kavuştuktan sonra onları kimseye muhtaç etmeyeceğine eminim. allah yardımcın olsun...

Ben seni cok eskiden hatirliyorum esin bu imkansizliklarla nasil akilli telefon alabiliyor anlamadim. Kendi ailenin evine tasinsan is bulsan falan birseyler olamazmi ?

Allah yardimciniz olsun cok zor. Ama anlamiyorum esiniz ayakkabi boyaciligi bile yapsa eline asgari ucretten fazla para gelir. Surekli is bulana kadar yapsin birseyler.

Canım her konunda senin kızların için çırpınışlarını okuyorum, eşin ise bir senede 17 gün çalışacak kadar rahatmış. Bu kadarına pes. Eşinin eğitim durumunu bilmiyorum lakin şimdiye kadar bir fabrikaya işçi olarak girse asgari ücret alırdı. Yarısı borçlara gitse dahi çocukların gıda ihtiyacını doğalgaz faturasını karşılardı. Taşıma suyla değirmen dönmez iki küçük çocuk var ortada Allah sana ve çocuklarına hayırlı kapılar açsın inşallah.

4 yasina girmemis cocuk muzun hesabini yapiyor. Yersen bize kalmaz diyor, baba lakapli yaratik ondan bundan buldugu sadakayla arabasina benzin aliyor. Hem de sagda solda gezmek arkadaslarini evlerine birakmak icin. Yuh yani daha beteri olmaz heralde diyorum ama bu forumda daha neler okuyacagim artik. Iki engelli kardesi, iki tane de kücük cocugu var ama adam akilli telefon kullaniyor. 10 yilin hatiriymis sevgiymis, cocugunuza kraker alamiyorken veya akrabalardan para isterken nasil düsünebiliyorsunuz bunu? Evde bebek engelli varsa disarda da 24 saat taksi var. Hadi sizi ve annesini enayi gibi kullaniyor cocuklarina engelli kardeslerine nasil acimiyor? Allahim evlerden uzak tut böylelerini. Ben calisirken onu evde yan gelip yatirmam diyorsunuz, bosanmam da diyorsunuz ne yapacaksiniz peki?

Ya yasadigim yerde asgari ücretle 5 tane akilli telefon aliniyor, yine de millet eskisi bozulmadan yenisiyle degistirmiyor. Bizdeki bu hava gösteris meraki nedir yahu? Kayinvalidenizin üstüneymis madem araba. Kredisi biter bitmez arabayi da telefonu da alin elinden satin. Yok mu yakininizda taksi duragi, bir durum oldumu binin taksiye. Hem kredi, hem benzin ödemeyin bosuna. Evdeki hic bir ise yaramayan da para bulursa binsin otobüse dolmusa parasi yoksa da yürüsün.

Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin okurken dehşete düştüm şuan

el yardımıyla nereye kadar çalışıp çabalamak lazım

birde 2 tane küçücük çocuk varmış en çok onlara üzüldüm

siz bu hallerdeyken vurdum duymaz eşiniz nasıl gezip tozabiliyor üstelik yalancı

hiç çekilecek bir durum değil

Çok üzüldüm ( yakınımda olsanız da arada meyve sebze yardımı yapabilseydim.. Bu mübarek gece hatrınA rabbim ferahlık versin size

Canim Allah yardimcin olsun insaalh madde kullanmiyodur dikkat et gozlerine hal ve hareketlerine ben erkek kardesimi anlamamistim saglikci olmama ragmen bazilari belli etmiyor etrafimizda bir suru insan var kullanan anlamiyoruz biliyosun ufak paralara aliniyo bu pislikler 5lira 10 lira derken bitiyor eldeki bence Allah sigin yaradan dualari gorur kabul eder insaalh

Bende suna taktim.
Koca adam halasindan para almaya cekinmiyormu? Bide 5 alip 2 soyluyor sana.
Insan utanir ceknir ya. Siz o zmn akrabalarinizdan gelen desteklerle yasiyosunz bildigin?
Ben inanmiyorum bi erkegin is bulamayacagina. Tasi sikar suyunu cikarir egerki istese benim gozumde. Nasil oluyoda en fazla 17 gunluk bi is sureci yasiyor. Bi adam ezilsede, hamal gibi calistirilsada yavrularim icin, yuvam icin katlanmam gerek der benim bildigim.

Evinizde 2 degil 3 cocuk var!!!Siz bence esinizin degil cocuklarinizin gelecegini düsünmeniz gerekiyor...Esiniz zaten düsünmüyor...Bence onun ne yaptigindan cok siz ne yapicaksiniz ona bakin...

Cnm kocanin iyi seyler yapmadigi gayet belli kayinpederin yokmu suphelerinden bahsetsen yada esini bi gun takip ettirebilsen ogrenirsin nereye gittigini kimlerle gezdigini vs..

kayınpederim geçen yıl vefat etti.sonrasında iki kaynım da hastaneye yattı.sürekli hastaneler ile hastalıklar ile uğraşıp durduk.
geç gelmelerinden, yalanlarından şüphelerim var elbet fakat her ne yapıyorsa yakalayamıyorum.takip ettirebileceğim kimse de yok.
şu saattte benim kulağım ağrıyor, kızlardan biri 39,5 ateşli yatıyor, eşim iş bakıyor(du) balkona çıkınca nete ben geçtim.
bu akşam taksi şöförlüğü yaptı.elimize harçlık geçsin diye.şaşırmadım değil.
adam hayattan vazgeçmiş gibi yaşıyor.ona verdiğim son şansın sanırım farkında.bugün iş aradı, yarın da bulduğu ilanlara başvuracak.soranlar olmuş kendisi lise mezunu.ne iş bulsa atlaması lazım bu durumumuzla.
benim bahara kadar beklemem lazım.2016 benim yılım olmalı.ben dik duracağım kızlar.
şimdilik sabrediyorum, şans veriyorum ama sonsuza kadar böyle çekecek değilim.
hepinizin kandilini kutlarım.Rabbim dualarımızı kabul etsin.görüşmek üzere

böyle bir adamı seviyosanız bir derdiniz yok. böyle rezil yaşamak hoşunuza gidiyor. sizin için erkeksizlik çocuklarınızın tüm güzelliklerden mahrum yaşamasından daha kötü demekki

eski yazılarınızda eşinizin çocuklara şiddet uyguladığını yazmışsınız. bence naptığını anlamaya bile çalışmadan ayrılın hayatınızı kurun.çocuğa acımayan size hiç acımaz.

Bu konu içimi çok acıttı öyle üzüldüm ki

Allah yardımcın olsun.
Birimiz ölsek diye dua eder olduysan bil ki bu eşten ümidi sen de kesmişsin aslında.
Sevgi de var ile çözülseydi keşke her şey.

Bu rahat herifle net ve sert konuşman şart.

Sana 2 ay süre veriyorum.
Gir bir işe adam gibi çalış, evine bak.
Yoksa gideceğim, boş tehditlerle adam olunulmuyor.
Adamsan koca ol, bizi muhtaç etme.
Çalışır, çocuklarıma bakarım, ailemle yaşarım.
Korkmuyorum zerre kadar yemin ederim 2 ay sonra işe başlamamış olursan gideceğim.
Şimdi git ister sokaklarda sürt ister iş kapısında.

Çok sinirlendim herife, muz değil, b.k yesin diycem ayıp olacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…