hem ağladım hem gittim :))

anam en sulu göz benim herhalde
yazıyı okurken bile ağladım
istemeye geldiler ağladım söze geldiler ağladım nişana geldiler ağladım
Temmuz'da Trakya'yı su basacak demek ki
müstakbel kocişimi çok seviyorum ama aile bi başka basıyo
neyse ya durmıyım ben bu topikte
hain Liberty

kız çıtır gelin adayı,yakında çıtırdıcanmı sen....çookkk mutlu ol güzelim allah geçim versin inşallah :Saruboceq:

cansucLk kıyamam sana...aslında ağlatmak değil bu yazdıklarım ama ağlanıyor işte yani hayatın ortasına tak diye bırakılıyorsun yüremeye çalışan çocuk gibi oluyorsun...bu sendromda ailesiyle dipdibe hayat sürenlerde oluyo zaten...birde arada uzaklık varsa :1shok: böyle kalıyon işte...yasın 30da olsa bocalamanda %50 indirim yapmıyor hayat sana...
mutlulukların daim olsun canım,uzun ve güzel bir evlilik hayatı nasip etsin allah size a.s

cansucLk kıyamam sana...aslında ağlatmak değil bu yazdıklarım ama ağlanıyor işte yani hayatın ortasına tak diye bırakılıyorsun yüremeye çalışan çocuk gibi oluyorsun...bu sendromda ailesiyle dipdibe hayat sürenlerde oluyo zaten...birde arada uzaklık varsa :1shok: böyle kalıyon işte...yasın 30da olsa bocalamanda %50 indirim yapmıyor hayat sana...
mutlulukların daim olsun canım,uzun ve güzel bir evlilik hayatı nasip etsin allah size a.s

teşekkür ederim canımmm rabbim herkesin evliliğini mutlu mesut yapsınömür boyu....

sabah sabah ağlattınız benide yaa senağlamasenağlama

benim babam hep kaybolur düğün zamanlarında evden çıkışımızı görmek istemez asla kurdelamı erkek kardeşim taktı düğün salonuna gelene kadar bişey yoktu bende düğün oldu bitti vedalaşmaya geldi misafirlerle sıra anneme geldiğinde feryat figan ağlamaya başladı annem o ağladıkça bende ağladım sonra bir baktım ablamlar teyzelerim yengelerim hep ağlıyor bana sarılan bir daha sarılıp ağlıyor ( eşimde kızdı şakayla karışık sanki fizana götürüyorum kızınızı 1 sokak üstte evimiz her zaman görüşeceksiniz zaten diye) bende ağladım bayağı tabi teselli etmek eşime düştü sonra sakinleşelim diye boztepeye çay bahçesine çıkardılar bizi açık hava sakinleştik ve evimize döndük 6 aylık evliyim anneme her gittiğimde takılır bana bırakıp gittin beni diye bende ona sen anneni bırakmadın çünkü bana sitem ediyosun der takılırım:roflol:

Hepiniz ağLattınız beni zaten ağLamaya pek müsait bi yapım varr senağlama
nası koyar nası dokunur insana,kendimi düşünemiyorum ben zaten içim çıkar ağLamaktan eminim senağlama
ahh kızLar şimdi mutLuysanız ne mutLu ne huzurLu .. Rabbim daim etsinn inşaLLahh

Eftelya6122
hüzünlü ama güzel anılar işte....sen bayağı bi şanslısın canım annene epey yakınmışsın ne güzel...ama hep derim gurbetse şayet bir üst sokakta gurbet ..............şutarafagitti
hayat ağlatacaksa bu şekilde ağlatsın bizi,taze evlilere mutluluklar dilerim............a.s.

Hepiniz ağLattınız beni zaten ağLamaya pek müsait bi yapım varr senağlama
nası koyar nası dokunur insana,kendimi düşünemiyorum ben zaten içim çıkar ağLamaktan eminim senağlama
ahh kızLar şimdi mutLuysanız ne mutLu ne huzurLu .. Rabbim daim etsinn inşaLLahh

amin canım senide öyle...........:Saruboceq:

Ağlamak ne ki sabah bir başladım susturuna aşk olsun. Eşim eğer çok istersen gidelim yanlarına bir gör babanı ve anneni demişti ilk gece.
Bide annemlere ilk gittiğim gün 2-3 saat kesintisiz ağlamıştım dizlerinin dibinde.
Hatta annem babam beni uğurlarken çekildiğimiz sarmaş dolaş ve salya sümük bir fotoğrafı kapıya astırtmış babama ve ne zaman o fotoğraf görsem gözlerim dolar.

hepinizin çok güzel gerçekten arkadaşlar....

ama ben düğün günümü hatırlamak bile istemiyorum....
neden mi?
çünkü kaçarak evlendim ve çok pişmanım....
kına gecem olmadı...
düğünümde benim akrabalarım yoktu....
kırmızı kuşağımı erkek kardeşim bağlamıştı...
kaçtıktan 1ay sonra düğün oldu...
herkesin bakışları öyle bunaltıyor ki insanı...
bin pişmanım şimdi ama geçti artık...
düğün konusu açılınca kendi ailemin yanında bir kenarda pusulup kalıyorum agzımı açamıyorum kızacaklar diye...
kaçmamın sebebide:
aslında bende nişanlıydım....
bilenler bilir biz kardeşimle eltiyiz....
ve kardeşim benden önce evlendi mutsuzdu...
babamın baskıları artmıştı ve dayanamadım ...
benimkide böyle işte...
a.s.

olsun be ASSKIM...şartların getirdiğini yaşamıyormuyuz,ne dicen....fisfisfis
bence mutlumusun ona bak...sende içinde kalanı kızında yaşarsın inş...
allah onda yüzünü çokça güldürsün.........:Saruboceq:

Eftelya6122
hüzünlü ama güzel anılar işte....sen bayağı bi şanslısın canım annene epey yakınmışsın ne güzel...ama hep derim gurbetse şayet bir üst sokakta gurbet ..............şutarafagitti
hayat ağlatacaksa bu şekilde ağlatsın bizi,taze evlilere mutluluklar dilerim............a.s.

tabiki bir üst sokakta olsa ayrıyız akşam işten çıkınca her zaman gidemiyorum haftada bir veya iki kez sonuçta ayrı ev ayrı bir sorumluluk annemde her akşam dört gözle yolumu gözlüyor işten çıkış saatimi bekliyor geçerken uğrayayım diye baze uğrayamıyorum işte üzülüyorum... :çok üzgünüm:

annem düğünden bikaç hafta öncesinde devamlı kızarık gözlerlen dolaşıyordu zaten evin içinde
babam deseniz sinir küpü
bende onların o haline üzülüyordum gece yatağı yatarken hele çok koyuyordu
bu gece yatağımdaki yatışımın son 5. günü son 4 günü. vs. vs. diye her akşam sayıyordum :a015:
kına gecemde hiç ağlamadım
ama düğün günü evden çıkarken ve düğün bittikten sonra salondan çıkarken ağladım çok
aileme sım sıkkı sarılıp ağlaştık
hele küçük kardeşimin bana sarılıp ağlamasını asla unutmam hatırladıkca gözlerim dolar senağlama
çokda resimlerimiz var öyle hiç bakasım gelmez
ama ondan sonra daha ağlamadım yani ertesi gün felan ondan sonra çok güzel günler başladı eşimlen beraber :nazar:
zaten çokta ağlanacak bir durumum yoktu ailemi özlememe bile gerek yoktu çünkü evlendikten sonra ailemin üst katında yaşamaya başladık

yok yok bişey sonu hoşuma gitti annemlerin üst katı demişsinya...ondan ana:1shok: dedim de kaldım.........:dance:

ben daha dün ağladım annem babam kardeşim mis kokulu baba evi için senağlamasenağlamasenağlama

ben hiç ağlamadım hemde hiç bende anneme çok düşkün bi kızdım ama babam için aynı şeyleri söyleyemem.. beni en çok ağlatan şey seninde yazdığın gibi abimin kuşağımı bağlarken ki halim... hiç bu kadar içimin titrediğini hatırlamıyorum hayatım boyunca hemde...
çok derin şeyler geliyor aklıma kendi kızlrımında bunları yaşamasını istemiyorum onlar ağlasın gelin olurken bu ailenin evlatlarına verdiği değeri gösterir benim kzılarım ağlasın ?????

X