Kocamın Benden Habersiz Yaptığı Borçlar

O ne dedi bu sözlerinize?

Adamı adam etmişsiniz o da şımarmış zevki icin size borç takmış cok yazıkk
Bende aynı şeyi söyledim ilk duyduğumda, sen bana güvenmişsin bu borçları yaparken diye. Başka bir açıklaması yok çünkü.

Keşke haberim olsaydı en başta bu kadar zarar etmeden önlerdik dedim ama olan olmuş, iş işten geçtikten sonra yanıma geldi maalesef.

Tokadi indirirdim, 1 milyon ne demek hem de borsa morsa coin bombos isler icin... alinteriyle calisan alem gerizekali, tek akilli bu beyefendi mi uyaniklikla zengin olmaya calisiyor? Hicbir ceza kesmemissiniz, cuvalla parayi hic etmis. Tokadi indiririm, evden kovarim, akillanana kadar da eve almam. Kapatsin borcunu, kendi paramdan da 1 kurus isletmem. Affedecekseniz de bundan sonra her ay bordrosunu gostersin, parayi kurus kurus eline saysin ancak oyle kabul edin.

Ben siz kendi eliniz ile odemediyseniz ya yenilerinin geldigine yada odenmedigine eminim.
Cabanizi anliyorum ama sonrasi icin kendinize haksizlik ettiginiz icin cok uzuleceksiniz

İnşallah tekrarlamaz yoksa sırtınızda taşımayın yük size

En önemli şeyi sormayı unutmuşum
Size ve annesine o paralari ödeyecek değil mi çünkü belli ki hesabında para olunca duramıyor bence ödesin

1 kurus vermezdim, kendi batirmis kendi odesin. Kadin parasi a guvenmekte yeni moda oldu sanirsam, kadin parasi yiyen erkekler icin yorum yaziyorum esitlikci uyeler!! gelip tasliyorlar. Boyle koca, boyle baba mi olur kardesim colugun cocugun rizkiyla kumar oynuyor???

Utancından kimseye söyleyememiş, onu da sordum. Başka birşeyin varsa söyle yoksa daha sonra öğrenirsem çok kötü yaprım, evi ateşe verip öyle giderim dedim. Hastalığı bilmeden teşhis koyamam dedim, findeks raporuna göre tam borcunu gördüm zaten. Yıllarca benden sakladı ve yalan söyledi maalesef ve haklısınız. Birde çok bilgili ve dindar geçinir, tam hocanın dediğini yap ama yaptığını yapma atasözünün karşılığı olmuşsun dedim. Allah'a havale ettim. Benden yıllarca sakladın ama ayaklarıma düştün şimdi dedim. Çünkü daha önce çok defa bu maaşını benden gizlediği için rahatsız olduğumu söylemiştim ve tartışmalarımız olmuştu bu konuda.

Parayı nereye harcadığını, yaptığı kişisel birikimleri ne yaptığı sorulduğunda ‘ sana mı hesap vereceğim’ diyen adam borçlanınca niye size soruyor ? Niye üstleniyorsunuz?
Yıllardır bana sormadan ne halt ettiysen şimdi de aynısını yap diyebilirdiniz.
Bunu ödedikten sonra da aynı şekilde pislik çıkarmaya devam edecek emin olun.

Anne babasına acıdığım için ödüyorum bende. Yoksa haklısınız, benimle mi yedi parayı ki bana ödetiyor borcunu. Ama krediler bitince maaşını almaya devam edeceğim ve bundan sonra ikimizin maaşından artan paramızı sadece ben biriktireceğim.

En önemli şeyi sormayı unutmuşum
Size ve annesine o paralari ödeyecek değil mi çünkü belli ki hesabında para olunca duramıyor bence ödesin
Evet ödeyecek, annesi ödemesiniz de olur dedi ama ben yok ödeyecek dedim. Borçlar bitince önce onun parasını, sonra da benim biriktirdiğim parayı fazlasıyla yerine koyacak. Kabul etti, zaten başka çaresi var mı? Aklı varsa bundan sonra beni dinler.

Bana da öyle geliyor bir kaç aya biti kanlanacak ve sana hesap mi verecegim diyecek sanki karısına
Ama bence bu verilen paralari esine ve annesine ödemeli o zaman bedel ödemiş olur ve oynayacak da parası kalmaz

Borsa, coin tamam da eşiniz çok büyük ihtimalle kumar oynuyor ve bağımlı. Bir milyon öyle kolay yapılacak bir borç değil, kapatmak için harcadığınız paralara da yazık olacak. Bu borç kapandıktan sonra yine yapacağını düşünüyorum çünkü arkası temizleniyor nasıl olsa. İnsan karısının birikimine, annesinin yıllardır biriktirdiği paraya kadar da düşmez artık, ne demeye oynamış bunları zaten kiranız yok, çok masrafınız yok, 100 K ile çok rahat geçinir bir aile bu masraflar olmadıktan sonra. Tamamen rahat batmış adama.

Çok üstünüze de gitmek istemiyorum sorunu çözmüşsünüz zaten de. Erkeklerin tüm işlerini üstünüze almayın. Evi geçindirmek ,faturaları ödemek, çocuğun ihtiyaçlarını ödemek, giysi almak vs. erkeğin görevi.

Çok iyi
Dövize veya altına endexleyin kaybiniz olmasin sizin de kayinvalideninde cok ciddiyim

Bence de rahat battı. Umarım akıllanır. Çünkü ben bundan sonra gezer tozariz hayatımızı yaşarız diye düşünmüştüm hep. İster benimle benim şartlarımda yaşar, istemezse de defolup gider.

Bence devam eder o borç bitince siz varsiniz nasılsa sponsor bu evliliği yürüten ben inanmıyorum eşinize üzgünüm fikrim bu gelişmeleri yazarsınız mallarınızı onun için satmayın tek tavsiyem bu
Az daha arabayı satmayı düşünmüştüm tamamen kapatmak için ama sonra vazgeçtim. Ödesin faizli borçları eşek gibi. 2 yıl boşuna çalışmış olacak birde bana söylemeden ödedikleri var. Kendine de mi acımadın dedim. Neler söyledim

Size çok net ve açık olarak söylüyorum , yalan söylüyor. Findeks raporu sadece bankalara ilişkin bir özet sunuyor . Başkalarına zaten kumar borcum var diyerek para alamaz , kimseye tabi ki söylemedi. Başladının kredi kartını kullanmak, başkasına kredi çektirmek gibi işlere girişirler.
Dindar olarak kumar oynamak , kumar borcunu eşten saklamak tam bir ikiyüzlülük. O oruçlar , namazlar nasıl kabul olsun. Bu işten çok rahat ve hasarsız kurtuldu, borçları da ödendi. Sizin kızmanız , bağırmanız , tehditleriniz vız gelir ona. Çocuğunun rızkını yiyen adam sizin lafınıza takılır mı hiç?
Maaşının tamamının size yatırsın, siz eline düzenli harçlık verin. Kredi kartı yok. Hatta banka uygulama şifresini bile vermeyin. Öyle hesap hareketlerini findeks raporunu takip etmekle olmaz o iş. Dindar olup , kumar oynayan gene bi yolunu bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…