Kocamın bana vurması affedilebilir mi?

Artık ne düşüneceğimi bile bilmiyorum inanın ki ama hakkınız var😔

Artık ne düşüneceğimi bile bilmiyorum inanın ki ama hakkınız var😔 bir gün hayırlısıyla boşanacağımı ümit ediyorum 18 yaşımızdan beri birlikteyiz ama artık bitme zamanı gelmiş olmuyorsa olmuyor.
Darp raporu mutlaka alın. Alırsanız bir şey olmaz korkmayın.
Asıl korkup darp raporu almazsanız şiddet artarak devam eder.
Ve unutmayın, şiddet görüp çocuk veya başka şeyler için katlanan kadınların sonu ya hastanede, ya hapishanede, ya mezarda bitiyor.
O yüzden geç olmadan DARP RAPORU ALIN. Ve boşanmak için birikim yapmaya başlayın.

Darp raporu mutlaka alın. Alırsanız bir şey olmaz korkmayın.
Asıl korkup darp raporu almazsanız şiddet artarak devam eder.
Ve unutmayın, şiddet görüp çocuk veya başka şeyler için katlanan kadınların sonu ya hastanede, ya hapishanede, ya mezarda bitiyor.
O yüzden geç olmadan DARP RAPORU ALIN. Ve boşanmak için birikim yapmaya başlayın.
Haklısınız darp raporu alacağım teşekkür ederim ilginize 😔

Ilk siddeti siz baslatmissiniz tabi oda devam etmis.
Bu ilk degil belliki son olmayacak.madem bosanmayacaksiniz birbirinizden uzak durun.o konusunca ortamdan uzaklasin en azindan sinirlenmezsiniz bos yerer

Kendin için üzül ama çok da abartma oturup kendine acımaya başlama geçmiş olsun. Ben adamin durduk yere cani sikildikca ne bileyim alkol aldikca bi sebep yokken gelip dövmüyorsa duzelebilecegini düşünürüm. Şiddet benim için hic olmamasi gereken bisey degildir. Bazi durumlarda cok guzel sorun cozer karsidaki laftan anlamiyorsa ve sizi caresiz bırakıyorsa eğer. Ben de senin evladin gibi anne babasi tekme tokat birbirine giren bi ailede büyüdüm çünkü belki bu yuzden bilemicem. Ama tokat atan biri tokadi hak eder tamam da sirtima vuran birine birikmis bi hıncım yoksa dayak atmam benzer oranda karsilik verirsin. Cift tarafli duzelmez cogu sey iliskilerde bir kişinin önce değişmesi gerekir. Yani hadi 1-2-3 birakioruz bunlari diyemezsin. Sen karsidaki degissin istiosan önce sen degismelisin. Ve bunu da senin yerinde olsam cocugum icin yapardim kendimi eşimi falan geçerdim yani. Ona bir hayir yapiomussun gibi görme. Zaten gidecek bir yerin maddi bir gücün yok en azindan bunlari elde edene kadar adamin huyuna gitmenin yolunu bul derim.
Teşekkür ederim. Hep o anı düşünür düşünür ağlardım ama bugün iyiydim sadece kafamda neler yapabileceğimle ilgili sorular vardı. O işten eve geldi ama hiç bişey olmamış gibi davrandı. Ne düne ait tek kelime etti ne konuşalımmı bi dedi. Onun umrunda değilki nasıl olsa yaşandı bitti yine devam edeceğiz. Tek taraflı değişim olmuyor maalesef.benim kendimi değiştirmem demek onun yaptıklarını davranışlarını laflarını sözlerini kabullenmem demektir. O bir olay yaşandıktan sona veya hakaret ettikten sona hiç bişey olmamış gibi devam etmemi istiyor. Gelip sarılsın bende hiç bişey olmamış gibi itmeyeyim istiyor. Konuşmicak mısın dediğim de de ne konuşcam ya konuşcak ne var takma bu kadar diyor. Yani sevgiliyken asla böyle değildi 5 yıl çocuğumuz yoktu ozamanda bukadar değildi ama çocuk olduktan sona çok değişti. Zorbalık boyutuna geldi. Böle düşünen bir adamla hangi kadın yaşamak ister.

Ilk siddeti siz baslatmissiniz tabi oda devam etmis.
Bu ilk degil belliki son olmayacak.madem bosanmayacaksiniz birbirinizden uzak durun.o konusunca ortamdan uzaklasin en azindan sinirlenmezsiniz bos yerer
İlk değil her kavgamız böyle sonda olmayacak evet. Dilinin kemiği yok. Hiç bir kimseyi asla incitmez. Herkese çok dostça davranır. Ona yanlış yapanlara bile sesini çıkarmaz kolay kolay ama evde bana fiziksel psikolojik şiddet uygular. Bu davranışta bi adamla yaşamak çok zor. Boşanmak isterdim çantamı hazırlayıp baba evine gitmek çok isterdim.

İlk değil her kavgamız böyle sonda olmayacak evet. Dilinin kemiği yok. Hiç bir kimseyi asla incitmez. Herkese çok dostça davranır. Ona yanlış yapanlara bile sesini çıkarmaz kolay kolay ama evde bana fiziksel psikolojik şiddet uygular. Bu davranışta bi adamla yaşamak çok zor. Boşanmak isterdim çantamı hazırlayıp baba evine gitmek çok isterdim.
Naçizane bi gözlemimi paylaşmak istiyorum
Siz asla kendinizi eleştirmiyorsunuz
Hep eşim sussaydı eşim dursaydı eşim eşim
Ben de susabilirdim vurmayabilirdim diye de düşünün bence arada

Zaten gidecek yeri olmayan bir insan canına susamadıysa mümkün mertebe olayları uzatmamalı

Üniversite mezunu kadın da gidecek yerim yok güçlü kadın değilim diye dayak yiyip oturuyorsa yansın bu düzen gerçekten. Kimse anasının karnından güçlü doğmuyor ama dayağı hakareti sindirmek herkesin harcı değil. Siz sindiriyosunuz demek ki yoksa ipe sapa gelmez tehditlere boyun eğmezdiniz.

Öyle olsaydı böyle olsaydılarla da dönmüyor bu devran boşanacak cesaretiniz yoksa suyuna gideceksiniz şaplak falan atmayacaksınız adama.
İşte o kadar derim bende. Doğru söylüyorsunuz bu zamana kadar hep sindirdim benden daha kötüleri var dedim. Karı koca arasında olur böle şeyler dedim ama artık bu düzenden rahatsız olmaya başladım bu böle gidemez. Hiç değişmedi her tarışmamızda konu çok küçük olsa bile laflarıyla olayı büyüttü beni hep tahrik etti bende sinirime yenik düştüm vurdum sona o devam etti. Nasıl bir evlilik hayatım var !

Naçizane bi gözlemimi paylaşmak istiyorum
Siz asla kendinizi eleştirmiyorsunuz
Hep eşim sussaydı eşim dursaydı eşim eşim
Ben de susabilirdim vurmayabilirdim diye de düşünün bence arada

Zaten gidecek yeri olmayan bir insan canına susamadıysa mümkün mertebe olayları uzatmamalı
İnanın ki bir tartışma anında ben normal ilerliyorum kendimi okadar sorguluyorumki resmen kaseti sarıp sarıp izliyorum o anı. Benim tek hatam vurmam ve odayı çekilip kapıyı kapatmamam oluyor her defasında onun tuzağına düşüyorum mahvolan ben oluyorum o normal hayatına devam ediyor.

İnanın ki bir tartışma anında ben normal ilerliyorum kendimi okadar sorguluyorumki resmen kaseti sarıp sarıp izliyorum o anı. Benim tek hatam vurmam ve odayı çekilip kapıyı kapatmamam oluyor her defasında onun tuzağına düşüyorum mahvolan ben oluyorum o normal hayatına devam ediyor.
Size göre normal ne mesela?
Her defasında laf dalaşını uzatıp sonunda dayağımı yeyip oturacağımı bilmeme rağmen uzatmak bana normal ilerleme gibi gelmiyor yani

Siz hala bunları bir de normalmiş gibi yazıyorsunuz pessss doğrusu !! Yazıp da burada size yardımcı olmaya çalışan insanların bari sinirlerini zıplatmayın . Boşanın diyorlar yok diyorsunuz, suyuna gidin diyorlar yok diyorsunuz...
Ben yaşadıklarımı anlatıyorum kimseye anlatamıyorum sizlerle dertleşiyorum çokta iyi geliyor hepinizden Allah razı olsun. Normal şeyler değil yazınca böle anlaşılıyor sanırım. Ben iki arada kaldığım için yazdım sizlere. Ama çok güç ve cesaret verdiniz. Hayatımı böyle bir adama heba etmeyeceğim. Hiç birşey için geç değil çok şükür. Onun bana konuşalımmı demesini bekliyorum özür dilemesini dahi bekleyemiyorum anlıyor musunuz..

Size göre normal ne mesela?
Her defasında laf dalaşını uzatıp sonunda dayağımı yeyip oturacağımı bilmeme rağmen uzatmak bana normal ilerleme gibi gelmiyor yani
Ben uzatmıyorum kapat konuyu diyorum tamam diyorum sus artık diyorum resmen uyarıyorum çünkü sinir patlaması yaşamaktan korkuyorum. Uzatan ben değilim inanınki hep o oluyor. Ama birbirimize girdikten sonada o benim uzatmamamı küs kalmamamı istiyor.

Ben uzatmıyorum kapat konuyu diyorum tamam diyorum sus artık diyorum resmen uyarıyorum çünkü sinir patlaması yaşamaktan korkuyorum. Uzatan ben değilim inanınki hep o oluyor. Ama birbirimize girdikten sonada o benim uzatmamamı küs kalmamamı istiyor.
Geç başka odaya veya çık balkona ne bileyim konuşsun konuşsun sussun
İşin sonu belli çünkü
Aynı şeyi defalarca yaşamışsınız
Kulak tka müzik dinle hatta

Herkes konu sahibine saldırmaya gelmiş. Şiddeti savunmuyorum ama ülkemizde erkekler çığırından çıktı. Her kadın artık kendi başına kendini savunur oldu. Son haber Meleğin kovasına yaptığı işkence 🤬 kadının onu öldürüp hapse girmesi. Kerkes eşine sende neden vurdun sorusunu soruyor.. Da o kadın neler yaşadı patladı artık kadını darp edip yatmış uyumuş odun. Darp raporu alın lütfen 🙏 🙏 Allah yardımcınız olsun 🥺 🙁
Evet gerçekten herkes bunu soruyor. Şiddete meyillisin diyenler bile oldu ama asla.Sonrada ne güzel diyorum çoğu kişi böle bişey yaşamak zorunda kalmamış demek. sinir patlaması,tahrik edilimek kışkırtılmak patlamak sona da yaptığın şey yüzünden suçlu duruma düşmek. Allah kimseye böle şeyler yaşatmasın. Size de teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻😔

Geç başka odaya veya çık balkona ne bileyim konuşsun konuşsun sussun
İşin sonu belli çünkü
Aynı şeyi defalarca yaşamışsınız
Kulak tka müzik dinle hatta
Hep bidahakine öle yapcam dedim ama o an öle bişey ki girdap gibi beni içine alıyor damarıma öle bir basıyor ki kulaklarım duymasın diyorum net duyuyor gözüm görmesin diyorum hipnoz edilmiş gibi oluyorum. Davranışlarımı kontrol etmek zorunda kalmak bidaha ona izin vermicem diyerek hazır olda durmak onun tuzağına düşmicem demek savaşa hazırlanmak gibi çok yoruldum.

Herkes konu sahibine saldırmaya gelmiş. Şiddeti savunmuyorum ama ülkemizde erkekler çığırından çıktı. Her kadın artık kendi başına kendini savunur oldu. Son haber Meleğin kovasına yaptığı işkence 🤬 kadının onu öldürüp hapse girmesi. Kerkes eşine sende neden vurdun sorusunu soruyor.. Da o kadın neler yaşadı patladı artık kadını darp edip yatmış uyumuş odun. Darp raporu alın lütfen 🙏 🙏 Allah yardımcınız olsun 🥺 🙁
Darp olayı için şunu düşünüyorum aklı başında kimse aynı dayağı defalarca yemez
Kocam beni bir kere döver soluğu mahkemede alırız
Hadi affettim 2. Kez dövdü bu sefer kesin boşanırım
3.yü de dövme fırsatı vermem yani asla

Boşanmayacaksam gidecek yerim yoksa o tartışmaya devam edip sonunu tekrar dayağa getirmem

Hem boşanmayıp hem de üstüne sürekli tartışıp dayak yemem

Ha mutlaka isterdim ki konu sahibinin kocası darp etmeyen biri olsun
Niye herhangi bir insan dayak yesin isteyelim?
Ama darp edilip boşanmamayı, her tartışma sonunda darp edileceğimi bilerek fiziksel temas yaratma işi olunca sinirleniyorum gerçekten
İnsanın kendine yaptığı kötülük gibi geliyor bana

İlk sayfada gidecek yerim yok demişsiniz. Peki neden o konuştukça sizde konuşuyorsunuz? Allah korusun yarın eline bıcağı alıp saldırmayacağına emin misiniz? Canınızı düşünün biraz. Ya ayrılın kesin kararla ya da bulunduğu odayı terk edin kendi kendine konuşsun. Şok oldum bu yazdıklarınıza
O konuştuğunda nefes almadan konuşuyor ama zehrini akıtıyor büyük bi sebep olmadığı halde hemde. Beni tahrik ediyor sus kapat dememe rağmen devam ediyor. Sonra ben sinir patlaması yaşayıp bi tane yapıştırıyorum koluna veya sırtına. Sona devamı geliyor işte maalesef. O ikisinden birini yapamadım. Ama ikisinden birini yapacağım gerçekten yakın zamanda.

X