Insallah diyelim ama esim bu aralsr hem urologun dediklerinden hemde ben hssta oldugim icin yaklasmiyor cinsel anlamda ama ben onu istiyorm
Belli ettigimde de bie yerin acir dedi
Ellerim ve asi yerim acir diye dusunuyor yani ama bilmiyorum istenmemek kotu hissettiriyor.
Ben de kalktim yataktan uyumuyorum...
Kırıldim ama ona nssil ifade edicem
Ek olarak onunda kendince sebebi var..
Eski duzenmize bir turlu donemiyoruz.
Canım, cinsellik konusunu şu ana kadar konuştuğumuz prensiplerden biraz ayrı olarak ele almak lazım.
Örneğin benim söylediğim prensiplerden biri "isteklerini ifade et" idi. Bu kuralın tek bir istisnası var, o da seks.
Cinsellik içten gelen bir dürtüdür, bu yüzden istek olarak ifade edilmesi erkekte baskı yaratabilir.
Genelde herkesin düşündüğü şudur: Erkekler her istediğinde seks yapmaya hazırdır, ama kadınların moda girmesi gerekir. Aslında durum bunun tam tersidir. Kadınlar fizyolojik olarak her an seks yapmaya hazırdır. Esas erkekler her an hazır olmayabilir. Anladınız ne dediğimi.
Cinselliğin güzel yanı, erkeğin aktif, kadının pasif olmasıdır. Tabii ki bir kadın olarak kendine bakman, temiz olman, güzel giyinmen erkeği sana çekecektir. Bununla birlikte, erkek için en güçlü afrodizyak aslında giyilen kıyafetler veya sürülen kokular değil, "SAYGI"dır.
Saygı, kırılganlık, neşe, bunları bir kadını çekici yapan en önemli özelliklerdir.
Sen onun sana kendi isteği ile yanaşmasını istiyorsun değil mi? Bu senin istediğin anda olmayabilir. Çünkü dediğim gibi, erkekler aslında her an sekse hazır değillerdir. Hele de hormonel bir problemleri varsa.
Tabii ki açıkça seks istediğini belirtmeden, onu harekete geçirebilecek şeyler yapabilirsin. Örneğin güzel bir gecelik giyip elinde bir kitapla yatağa uzanmak gibi. Ya da gece çok sıcak oldu deyip yatağa çıplak girmek gibi. Ya da o duşa girdiğinde soyunup yanına girmek gibi. Bu örnekler çoğaltılabilir, ve hepsi bir derecede risk içeriyor. Burada seçeceğin yöntem, almaya hazır olduğun riske göre değişebilir.