• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Heyecanla 110. Sayfaya geldim. Kitap gibi sayfa sayfa okuyorum. B Bugunneselibirgun canim seni caniii gönülden tebrik ediyorum. Eger suan ki gencligin yarisi seninle ayni kafa yapisina sahip olsa bosanmalar en az yuzde 10 azalir. Ayrica bu platfirmda herkes olumsuz yorum yapip bosa o adami salak misin sen gibi yorumlar yaparken senin Z Zeynep B ve diger arkadaslara denk gelmen de senin kalbinin temizliginden sanirim.

Canim ben bosanmsk istemiyorum ama hersey ust uste geldi..
Burdaki insanlar olmasa ben birkac gun once kaynanama gereken resti cekemezdim..
Kaynanam artik bisey dediginde ben kendimi ifade etmekteb cekiniyordum..
Yavas yavas bu durumu asiyorum...

O ne bicim bir kaynana ya öyle ne demek bogaz sıkmak aslında hadi hizmet falan neyse katlanılir seyler bir yere kadarda kaynanadan siddette neymis. Bunu esin duysa onun tepkisi ne olur onu merak ettim

Cok kizdi ama o kadar detayli anlatmadim..
Esim bams karşı daha farkli iyi suan cok şükür
Ama dışarda yine ona buna bakıyor.
Bemde onemsememeye calisiyorum ustunde durmuyorum Z Zeynep B sen ne düşünüyorsun bendeki durumlsr icin

Oncellikle gecmis olsun caninin yanmasi umarm 2 gune gecer. Yasadigin seyler cok aci. Cok zor bir durum. Umarim bu karanlik gunleri cok cabuk asarsin..

Canim ben bosanmsk istemiyorum ama hersey ust uste geldi..
Burdaki insanlar olmasa ben birkac gun once kaynanama gereken resti cekemezdim..
Kaynanam artik bisey dediginde ben kendimi ifade etmekteb cekiniyordum..
Yavas yavas bu durumu asiyorum...
Daha rest kismina gelemedim canim. Firsat buldukca okuyorum surekli.

Evettt sonunda nihayete erdim. 2 gundur uykusuz kaldim resmen ama degdi yani. Super bilgiler edindim. Suan saat gec oldugu icin detayli yorumumu sonra yazacağım. Gecmis olsun B Bugunneselibirgun . Insallah senin de esin Z Zeynep B nin esi gibi etrafinda fir doner.
Insallah diyelim ama esim bu aralsr hem urologun dediklerinden hemde ben hssta oldugim icin yaklasmiyor cinsel anlamda ama ben onu istiyorm
Belli ettigimde de bie yerin acir dedi
Ellerim ve asi yerim acir diye dusunuyor yani ama bilmiyorum istenmemek kotu hissettiriyor.
Ben de kalktim yataktan uyumuyorum...
Kırıldim ama ona nssil ifade edicem

Ek olarak onunda kendince sebebi var..
Eski duzenmize bir turlu donemiyoruz.

Insallah diyelim ama esim bu aralsr hem urologun dediklerinden hemde ben hssta oldugim icin yaklasmiyor cinsel anlamda ama ben onu istiyorm
Ellerim ve asi yerim acir diye dusunuyor yani ama bilmiyorum istenmemek kotu hissettiriyor.

Eski sayfalari okurken aklima bir fikir geldi. Kv cocuk istiyor ya anladigim kadariyla sen de istiyorsun ki tedaviye basladiniz kv ne surekli size geldigimiz icin uykumuz geliyor yorgun oluyoruz eve gidince birbirimize vakit ayitmaya firsat kalmadan uyuyup kaliyoruz ondan cocuk falan da olmaz daha desen kadin belki duser yakandan.

Eski sayfalari okurken aklima bir fikir geldi. Kv cocuk istiyor ya anladigim kadariyla sen de istiyorsun ki tedaviye basladiniz kv ne surekli size geldigimiz icin uykumuz geliyor yorgun oluyoruz eve gidince birbirimize vakit ayitmaya firsat kalmadan uyuyup kaliyoruz ondan cocuk falan da olmaz daha desen kadin belki duser yakandan.

En sonunda dedim zaten.
Evw gidinc2 bisey yapmaya firsat kqlmadigi icin uyuyoruz dedim

Kizlar dun kaynanam bize eve erken gidin cayi evde icin dedi.kayin babam kovuyonmu xocuklwri dedi.
Neyse kalktik.
Esim bir yere mal birakcam diye beni deniz kiyisinds bir cafeye goturdu.
Ben şok tabi.

Orda oturduk
Eve gidicez dedi ama beni oyun alanina gotuedu cok eglendim
Bunlqri yaptigi icin mutlu oldugumu onla vakit gecirmekten hoslandigimi soyledim.

Eve giderkeb sevdiğim bie pastane var ordan dondurma aldi ..
Benm dondurmaya kwrsi asiri bir sevgim var.
En yakin arkadaslariyla disari cikicaktik bende bugun masraf col yaptb bzie gelsinler dedim.
Geldiler.
O da gersey guzeldi.
Son fssilda kahve makinesnden kahve ocaga kadar tasti
Onu temizlerken
Arkadasinin hanimi caydanligi devirdi.
Elim ayagim yandi.
Ben ilkte anlamaadim. Ayagima su tuttum vazelin surdum

Arkadasinin hanimi haliyi banyoya goturdu ne yaptimsq vazgecirwmedim. Neyse bende odayi topladim bulasigi yikqdim.
Sonra elimin ayagimin acisi bastirdi onlqr gidince bizde hsstaneye gittik.
Hem ignw yaptilar hemde iki elimi ayagimi sardilar..
Esim sagolsun
Carsaf gecirdi yatagimizs ustumu degistiedi..

Kaynanam gorur gormez sabah gondermeseydom keske dedi kayinbabamda kabahati onda buldu.
Bende olacagi varsa her yerde olcqkmis suclu hissetme dedim.

Oglen pansumana gittik.
Acik yars yok ama cok aciyor.
Gorumcem sabah saçımı topadi dugmelerimi bile ilikledi..
ALLAH raxi olsub ondan..
Canım, eşinin üstüne titremesi, sana jestlerde bulunması, bebek gibi bakması filan, ne biliyim o kadar sevindim ki anlatamam :)
Sizin hikayeniz çok ilham verici gerçekten. Birazcık çabanla bile eşin bu iyi adama dönüşüverdi. Çok mutlu oldum inan ki!
Bu yazdıklarında ufak birkaç şey dikkatimi çekti, onları söyleyeyim hemen:
"En yakin arkadaslariyla disari cikicaktik bende bugun masraf cok yaptın bize gelsinler dedim." Bu güzel bir düşünce tabii, ama sen bu masrafa değmez misin? Kendine daha çok değer verdiğini görmeyi çok isterdim. Bana niye masraf yapıyor ki diye düşünüp biraz suçluluk hissetmişsin. Ben de böyleydim ama artık değilim. Bir insan beni mutlu etmek istiyorsa onun yanlış yaptığını, bu kadar masraf yapmaması gerektiğini laf arasında belirtirdim eskiden. Çok yanlış bir davranışmış bu meğer. Çünkü o insanın iyiliğini, farkında olmadan reddetmiş gibi oluyorsun. İyiliği reddetmek, karşındaki kişiyi reddetmek demektir, aranızdaki ilişkiyi soğutur biraz. Açıkçası bu konuda ben de kendimi halen eğitmeye çalışıyorum. Birisi bana hediye aldığı zaman "ne gerek vardı" dememeye ve mutlu olup teşekkür etmeye çalışıyorum. Okuduğum yazarın bir kitabı var. "Hayat senin katlanabildiğin kadar güzelleşecek" kitabın ismi bu ve 300 sayfa boyunca almanın, iyilikleri ve iltifatları kabul etmenin faydalarından bahsediyor.

İkinci olarak "Arkadasinin hanimi haliyi banyoya goturdu ne yaptimsa vazgeciremedim." burada da bir iyiliği reddetme girişimi var :) Bırak arkadaşın yıkasın halıyı, elini yakmış, bunun karşılığında kendisini iyi hissetmeye ihtiyacı var değil mi? Tabii sonrasında çok teşekkür edersin yine. Dediğim gibi ben de bu konularda kendimi eğitmeye çalışıyorum. Nedense ailelerimiz bizlere mütevaziliği fazla fazla aşılamış.

Bunların dışında eşinden gördüğün ilgi ve sevgiye çok mutlu olduğumu yine söylemeden edemeyeceğim :)

Canım, cinsellik konusunu şu ana kadar konuştuğumuz prensiplerden biraz ayrı olarak ele almak lazım.
Örneğin benim söylediğim prensiplerden biri "isteklerini ifade et" idi. Bu kuralın tek bir istisnası var, o da seks.
Cinsellik içten gelen bir dürtüdür, bu yüzden istek olarak ifade edilmesi erkekte baskı yaratabilir.
Genelde herkesin düşündüğü şudur: Erkekler her istediğinde seks yapmaya hazırdır, ama kadınların moda girmesi gerekir. Aslında durum bunun tam tersidir. Kadınlar fizyolojik olarak her an seks yapmaya hazırdır. Esas erkekler her an hazır olmayabilir. Anladınız ne dediğimi.
Cinselliğin güzel yanı, erkeğin aktif, kadının pasif olmasıdır. Tabii ki bir kadın olarak kendine bakman, temiz olman, güzel giyinmen erkeği sana çekecektir. Bununla birlikte, erkek için en güçlü afrodizyak aslında giyilen kıyafetler veya sürülen kokular değil, "SAYGI"dır.
Saygı, kırılganlık, neşe, bunları bir kadını çekici yapan en önemli özelliklerdir.
Sen onun sana kendi isteği ile yanaşmasını istiyorsun değil mi? Bu senin istediğin anda olmayabilir. Çünkü dediğim gibi, erkekler aslında her an sekse hazır değillerdir. Hele de hormonel bir problemleri varsa.
Tabii ki açıkça seks istediğini belirtmeden, onu harekete geçirebilecek şeyler yapabilirsin. Örneğin güzel bir gecelik giyip elinde bir kitapla yatağa uzanmak gibi. Ya da gece çok sıcak oldu deyip yatağa çıplak girmek gibi. Ya da o duşa girdiğinde soyunup yanına girmek gibi. Bu örnekler çoğaltılabilir, ve hepsi bir derecede risk içeriyor. Burada seçeceğin yöntem, almaya hazır olduğun riske göre değişebilir.

Ayrica esini takdir ettigim bir nokta var o da kendisi pazarci olmasina ragmen (kucumsemek adına degil okulla isi yok diye diyorum) senin okuluna falan tam destek. Ayrica telefonuna da karismiyor ki her dakika buraya girip yazabiliyorsun. Bunlar bence sana deger verdigini gosteriyor ama iste bu aileye gitme mevzusu da kv nin etkisinden cikamadigi icin. Ayrica aklima gelmisken soyleyeyim senin kv ye gitmeyecegim diye diretmenin zamani cok yanlis bence. Yani her allahin gunu gittin ama tam misafir varken gitmeyecegim diye tutturdun. Bence diger gunler gitmesen bile misafir varken kendiliginden cikip gitmeliydin

Ayrica esini takdir ettigim bir nokta var o da kendisi pazarci olmasina ragmen (kucumsemek adına degil okulla isi yok diye diyorum) senin okuluna falan tam destek. Ayrica telefonuna da karismiyor ki her dakika buraya girip yazabiliyorsun. Bunlar bence sana deger verdigini gosteriyor ama iste bu aileye gitme mevzusu da kv nin etkisinden cikamadigi icin. Ayrica aklima gelmisken soyleyeyim senin kv ye gitmeyecegim diye diretmenin zamani cok yanlis bence. Yani her allahin gunu gittin ama tam misafir varken gitmeyecegim diye tutturdun. Bence diger gunler gitmesen bile misafir varken kendiliginden cikip gitmeliydin

Hasta olsugum icib gitmedim.
Ayni sekilde kendisi de telefobla benden fazla mesgul oldugu icin farketmiyor gibi gozuksede
Aslinda soyluyor birak su telefonu vs.

Okumaya karsi. Ama destek degil. Sadece soz verdigi icin izin veriyormus

B Bugunneselibirgun okul isin ne oldu? Kitaplarimi almaya gittik yazmisin da
Daha tecihler baslamadi canm.

Okuma kitabı.
Dun ilk defa esim bir kitabımı acti okudu biraz.
Bana dedigi laf bu kitap seni anlatiyor mutlaka okucam sende oku dedi.
Sonra ben onun oldugu yere kadar okudum ne anladin diye soru sordu.
Hoslqbmqdim bu durumdan

Canım, eşinin üstüne titremesi, sana jestlerde bulunması, bebek gibi bakması filan, ne biliyim o kadar sevindim ki anlatamam :)
Sizin hikayeniz çok ilham verici gerçekten. Birazcık çabanla bile eşin bu iyi adama dönüşüverdi. Çok mutlu oldum inan ki!
"En yakin arkadaslariyla disari cikicaktik bende bugun masraf cok yaptın bize gelsinler dedim." Bu güzel bir düşünce tabii, ama sen bu masrafa değmez misin? Kendine daha çok değer verdiğini görmeyi çok isterdim. Bana niye masraf yapıyor ki diye düşünüp biraz suçluluk hissetmişsin. Ben de böyleydim ama artık değilim. Bir insan beni mutlu etmek istiyorsa onun yanlış yaptığını, bu kadar masraf yapmaması gerektiğini laf arasında belirtirdim eskiden. Çok yanlış bir davranışmış bu meğer. Çünkü o insanın iyiliğini, farkında olmadan reddetmiş gibi oluyorsun. İyiliği reddetmek, karşındaki kişiyi reddetmek demektir, aranızdaki ilişkiyi soğutur biraz. Açıkçası bu konuda ben de kendimi halen eğitmeye çalışıyorum. Birisi bana hediye aldığı zaman "ne gerek vardı" dememeye ve mutlu olup teşekkür etmeye çalışıyorum. Okuduğum yazarın bir kitabı var. "Hayat senin katlanabildiğin kadar güzelleşecek" kitabın ismi bu ve 300 sayfa boyunca almanın, iyilikleri ve iltifatları kabul etmenin faydalarından bahsediyor.

İkinci olarak "Arkadasinin hanimi haliyi banyoya goturdu ne yaptimsa vazgeciremedim." burada da bir iyiliği reddetme girişimi var :) Bırak arkadaşın yıkasın halıyı, elini yakmış, bunun karşılığında kendisini iyi hissetmeye ihtiyacı var değil mi? Tabii sonrasında çok teşekkür edersin yine. Dediğim gibi ben de bu konularda kendimi eğitmeye çalışıyorum. Nedense ailelerimiz bizlere mütevaziliği fazla fazla aşılamış.

Bunların dışında eşinden gördüğün ilgi ve sevgiye çok mutlu olduğumu yine söylemeden edemeyeceğim :)

Bende mutluyum ama hastayim diye boyle yaptığını dusunuyorum

Sabah beraber toka aldik ev icin kase aldim..
Yanimdaydi..
Araba pazaruna gitti. Bugunum heba olmmus gibi hissetsemde gorumcemle oturup cay cerez fasli yaptik iyi oldu.

Esimi aradim kumese gitmis. Ama inanasim gelmedi sesi cok yankilaniyordu.
Guven konusunda hala sıkıntım var

Ve dedigin gibi bende her iyiligi oyle kabul edemiyorm
Annesi gibi orda para konusunda ogut vermekte istemedim.

Zeynep ya bu arada ben kendimde olumlu bir degisme gormuyorum...
Niyw boyle ki..
Sanki ben ona kotu davranıyorum o bana sabirli davraniyor...

Canım, cinsellik konusunu şu ana kadar konuştuğumuz prensiplerden biraz ayrı olarak ele almak lazım.
Örneğin benim söylediğim prensiplerden biri "isteklerini ifade et" idi. Bu kuralın tek bir istisnası var, o da seks.
Cinsellik içten gelen bir dürtüdür, bu yüzden istek olarak ifade edilmesi erkekte baskı yaratabilir.
Genelde herkesin düşündüğü şudur: Erkekler her istediğinde seks yapmaya hazırdır, ama kadınların moda girmesi gerekir. Aslında durum bunun tam tersidir. Kadınlar fizyolojik olarak her an seks yapmaya hazırdır. Esas erkekler her an hazır olmayabilir. Anladınız ne dediğimi.
Cinselliğin güzel yanı, erkeğin aktif, kadının pasif olmasıdır. Tabii ki bir kadın olarak kendine bakman, temiz olman, güzel giyinmen erkeği sana çekecektir. Bununla birlikte, erkek için en güçlü afrodizyak aslında giyilen kıyafetler veya sürülen kokular değil, "SAYGI"dır.
Saygı, kırılganlık, neşe, bunları bir kadını çekici yapan en önemli özelliklerdir.
Sen onun sana kendi isteği ile yanaşmasını istiyorsun değil mi? Bu senin istediğin anda olmayabilir. Çünkü dediğim gibi, erkekler aslında her an sekse hazır değillerdir. Hele de hormonel bir problemleri varsa.
Tabii ki açıkça seks istediğini belirtmeden, onu harekete geçirebilecek şeyler yapabilirsin. Örneğin güzel bir gecelik giyip elinde bir kitapla yatağa uzanmak gibi. Ya da gece çok sıcak oldu deyip yatağa çıplak girmek gibi. Ya da o duşa girdiğinde soyunup yanına girmek gibi. Bu örnekler çoğaltılabilir, ve hepsi bir derecede risk içeriyor. Burada seçeceğin yöntem, almaya hazır olduğun riske göre değişebilir.

Yorgunmus.
Oyle demisti.

Ne kadar dogru ne kadar hakli oldugunuzu anlatamam gercekten biz almaya hazir oldukca erkekler verici oluyor. Her yazdiginizda kendi hayatimdan bir özet göruyorum sanki. Esime aman masraf olmasin tutumlu olalim dedikce baktim zamanla esim istedigim seyleride almaz oldu aman ne gerek var elindeki neyine yetmiyor diye ama tabi bu arada kendi marka parfumler son model telefonlar kullanir olmustu ne zamanki ben kendime para harcamaya acımaz oldum artik o harcamalarina dikkat ediyor mecburen :)) bana sayısız cicek hediye alan esim artik hediye almiyor tabi bunun suclusu yine benim her seferinde niye bunu aldin bana versen bu parayi degerlendirirdim lafım yuzunden. bu alıskanligi nasil degistirebilirim simdi bilmiyorum

Back