- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.641
galiba bütün erkekler böyle benim eşimde durduk yere gelip öpmez sarılmaz ben gider öper sarılırım uyuz oldum bak şimdiKizlaaar kızlar aynısı benimde başımda bu malları takmama çözüm anlayın artık saç kestirmek degil estetik de yaptirsak bunlar boyle.birakin kendi hallerine.ben gecen gun bosanmak istiyorum dedim biraz duzelir gibi oldu ama bilemiyorum tabi ki bu davranışlarının altında yatan neden anlayamıyorum.kardeşim neden evlendim o zaman tek yasasaydin değil mi ama.
Senin daha önce erkek arkadaşın olmadı mı? Ya bişey sorcam hadi kaynananlar seni istedi sen neden tamam dedin?Kizlar bugece ruyamda esimi gordum.
Barismisiz ama telefonuna yine askimli csnimli iki kisiden mesaj gelmis.
Bilmiyorum
Gecen hafta persembe gunu hasta oldugum icin bana gosterdigi yakinlik sefiat cok hosuma gitmisti...
Birbdaha bu hissi yaşamayacak miyim diye dusunuyorum.
Senin daha önce erkek arkadaşın olmadı mı? Ya bişey sorcam hadi kaynananlar seni istedi sen neden tamam dedin?
Bende gitmek istemiyorum...Boşver bırak kendi kuyularında boğulsunlar. Ben hiç tavsiye etmem gitmeni ama sen bilirsin
Senin şartlarıyla kocan kabul ederse bir şans ver derim.denemekten birşey kaybetmezsin canım.seni almaya gelirler ve kendi evinde durmayi kabul ederlerse eger dene.Bende gitmek istemiyorum...
Halamda bir sans ver olmazsa anlasmali bosancaz dersin.
Senin şartlarıyla kocan kabul ederse bir şans ver derim.denemekten birşey kaybetmezsin canım.seni almaya gelirler ve kendi evinde durmayi kabul ederlerse eger dene.
Sizi kedi yavrusu gibi getirip baba evinize bırakan gelicek ve oturup tüm şartlarınızı konuşucaksınız..Yoksa kesinlikle gitmeyin komşuyla haber yollayana kadar kendileri zahmet edip gelselerdi oturup sizi bir dinleselerdi..Kedi yavrusu mecazi anlamda diyorum sakın kırılmayın sizi kırmak niyetiyle demedim..Ben olsam konu komşu kayınvalide dinlemem hayatımı paylaştığım kimse onu beklerim hele bir çıksın karşıma derdi ne anlıyım derim
Geldiğinde o konuşmaları da yüzüne vurmalisin bence.ekran görüntüsünü gostermelisinO elalmein kizoyla konuşmasını sineye mi çekeceğim.
Bekliyorum asla da gitmiyoim suan
Geldiğinde o konuşmaları da yüzüne vurmalisin bence.ekran görüntüsünü gostermelisin
Namussuzun önde gideni sana göstermediği ilgiyi başkalarına gösteriyormuş. Sen bilirsin ama bence affetme herşey bir yana ama bu hep aklında olacak.
Kizlar icim almiyor.aferin iyi yaptın
Canım senden şans isteyen yok ki neye şans vereceksin? Bu herkes de gidip kocanla konuşup kafasını duvara vursun bir zahmet saçmalayıp duracaklarına. Sanki koca gelmiş şans istemiş ayaklarına kapanmış da sen naz yapıyosun hayret bi şey.Kizlar icim almiyor.
Esimde gelmedi zaten.
Ailesinin zoruyla eclenmis simdi bu yaptıkları da birbir dokulunce sinir oldim açıkçası.
Herkes bir sans ver diyor
Canım senden şans isteyen yok ki neye şans vereceksin? Bu herkes de gidip kocanla konuşup kafasını duvara vursun bir zahmet saçmalayıp duracaklarına. Sanki koca gelmiş şans istemiş ayaklarına kapanmış da sen naz yapıyosun hayret bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?