Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Kizlar bugece ruyamda esimi gordum.

Barismisiz ama telefonuna yine askimli csnimli iki kisiden mesaj gelmis.

Bilmiyorum
Gecen hafta persembe gunu hasta oldugum icin bana gosterdigi yakinlik sefiat cok hosuma gitmisti...

Birbdaha bu hissi yaşamayacak miyim diye dusunuyorum.

galiba bütün erkekler böyle benim eşimde durduk yere gelip öpmez sarılmaz ben gider öper sarılırım uyuz oldum bak şimdi

Senin daha önce erkek arkadaşın olmadı mı? Ya bişey sorcam hadi kaynananlar seni istedi sen neden tamam dedin?

Simdi kaynanam bir komsu gondermis.
Gelin kustu gitti demis. Anlatmis iste esi birakti diye.
Onlarda anlamis. Esim kahveden cikmiyormis.

Gelin kendi evinde kalsin demis.

Iyide annesi bunu dediginde ben esime dedim esim istemememisti.

Halamda seninde kizin vardir onunda kizi var.
P.c gibi kapinin onune biraksalar olur mu. Kim biraktiysa o gelecek demis.
Bende gitmiyorim dedim zaten.
Babannem de onlar gelirse gitcen mi diyor yok dedim.
Yuvani mi yikcaksin diyor.
Ortads bir yuva mi var.

Babamda gecinceksen git diyor sana bırakıyorum dedi.

Oglunun bile haberi yoktur kesin birilerini gonderdiginden.

O denizlerde surtuyor.
Sosyal medyadan laf çarpıyor anca.
Komsu soylemis kahveden cikmiyormus.

Senin şartlarıyla kocan kabul ederse bir şans ver derim.denemekten birşey kaybetmezsin canım.seni almaya gelirler ve kendi evinde durmayi kabul ederlerse eger dene.

Esime guvenmigorum.
Baskasiyla olan konusmalarini gordim icim rahat etmiyor.
Yine eskisi gibi yakin olacagimi dusunmiyorum.

Ama hayirlisi...

Sizi kedi yavrusu gibi getirip baba evinize bırakan gelicek ve oturup tüm şartlarınızı konuşucaksınız..Yoksa kesinlikle gitmeyin komşuyla haber yollayana kadar kendileri zahmet edip gelselerdi oturup sizi bir dinleselerdi..Kedi yavrusu mecazi anlamda diyorum sakın kırılmayın sizi kırmak niyetiyle demedim..Ben olsam konu komşu kayınvalide dinlemem hayatımı paylaştığım kimse onu beklerim hele bir çıksın karşıma derdi ne anlıyım derim

O elalmein kizoyla konuşmasını sineye mi çekeceğim.

Bekliyorum asla da gitmiyoim suan

Kizlar icim almiyor.
Esimde gelmedi zaten.
Ailesinin zoruyla eclenmis simdi bu yaptıkları da birbir dokulunce sinir oldim açıkçası.

Herkes bir sans ver diyor
Canım senden şans isteyen yok ki neye şans vereceksin? Bu herkes de gidip kocanla konuşup kafasını duvara vursun bir zahmet saçmalayıp duracaklarına. Sanki koca gelmiş şans istemiş ayaklarına kapanmış da sen naz yapıyosun hayret bi şey.

Gelirse oyle yao diyorla
Ama bende katiliyorum sana. Sansnisteyen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…