• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Kızlar belki bana kizacaksiniz ama, ben bu çocuğun pembeyi begenmeden sırf annesi istedi diye aldığını sanmıyorum. İlla ki beğenmiştir yani. Ömrünü geçireceği birini seçmiş sonuçta. Beğenmeseydi, annesi istediği kadar konuşsun razı edemezdi.
Evde sürekli bir kavga tartışma ortamı var, ve bu ortamdan bunalıp karısına ilgisini zamanla kaybetmiş. Sonunda da afedersiniz öküzün tekine dönüşmüş. Pembecim nolur kızma ama aşağıda birkaç örnek:
-surekli telefonunu karıştırmak, girdiği sitelerin hesabını sormak (bana çok eskiden bir erkek arkadaşım yapmıştı bunu. Nasıl sogumustum anlatamam)
-surekli harclik, para mevzusu konuşmak, bunun sonucunda adamın kendini sagilacak inek gibi hissetmesi
-gunde 12 saat çalışmak, hafta sonları bile çalışmak, essek gibi çalışmak, eve geldiğinde tartışma ortamına düşmek, karısının sürekli mutsuz olmasi
-isten gelip karısıyla alışverişe gitmek, eve çıkarken karısına şu torbayı da alsana dedikten sonra karısının elindeki torbayı da yere atması , bana ne almiycam işte demesi
-yatakta karısına yetersiz gelmek, sürekli bir baskı hissetmek ve bunun sonucunda sekse ilgisini kaybetmek

Pembecim sen açık yüreklilikle anlattigin için, ben de açık yüreklilikle eleştiriyorum. Ne olur kızma. Sonuçta senin yanlışlarını soylemezsek sana bir faydamiz da olmaz değil mi?

Eee peki sence evliyken başkasiylabaşkasıyla gülüsgülüsmesi bakışması normal mi.

Ben ne yapayım ki artık.
Olan olmuş
Beni aldatirda bu.
Ayrıca şöyle bişey var güvenimi ona karşı kaybettim..

Eee peki sence evliyken başkasiylabaşkasıyla gülüsgülüsmesi bakışması normal mi.

Ben ne yapayım ki artık.
Olan olmuş
Beni aldatirda bu.
Haklı değil, kabul edilebilir de değil. Ama karsimizdaki kusurları ile hataları ile bir "insan" olduğu için, evet normal.
Başkasıyla gulustu diye seni aldatmış olmak zorunda değil. Ama yapmaz mı, evet bu ortamda yapabilir de. Çünkü evinde huzur yok. Ama yapsa bile kendini çok kötü hisseder muhtemelen ve huzursuzlugunuz daha da artar.
Ben sadece gördüklerimi söylüyorum. Belki bosanirsin, ileride tekrar evlenirsin. Belki o zaman işe yarar bu söylediklerim.
İstersen burda kocanı sabaha kadar kotuleyebilirim de, ama bu senin hiçbir isine yaramaz.

Haklı değil, kabul edilebilir de değil. Ama karsimizdaki kusurları ile hataları ile bir "insan" olduğu için, evet normal.
Başkasıyla gulustu diye seni aldatmış olmak zorunda değil. Ama yapmaz mı, evet bu ortamda yapabilir de. Çünkü evinde huzur yok. Ama yapsa bile kendini çok kötü hisseder muhtemelen ve huzursuzlugunuz daha da artar.
Ben sadece gördüklerimi söylüyorum. Belki bosanirsin, ileride tekrar evlenirsin. Belki o zaman işe yarar bu söylediklerim.
İstersen burda kocanı sabaha kadar kotuleyebilirim de, ama bu senin hiçbir isine yaramaz.

Bu saatten sonra ne yapacağım ki hicbiseuy yapamam.
Ilerde evlilik düşüncesi gozumu korkutuyor

Ekstra olarak birşeyleri uygulamaya koymazsam unutuyorum
Bu dediklerini uygulamaya koymam gerek ama suan hali hazırda bir kocam yok.

Hemen şu an olacak diye birşey yok ki, bunları 10 sene sonra da hatirlarsin.
Her tecrübe bizi olgunlaştıriyor sonuçta.
Sen de sürekli birşeyler öğrenmeye hevesli bir kızsın gördüğüm kadarıyla.

Ben ne yapayım ki artık.
Olan olmuş
Beni aldatirda bu.
Pembiiş o şuan kendi egosunu tatmin etme pesinde. Oda birsey gormemiski. Tüm gün işyerinde yada ailesiyle. Kendi kendine birsey yapıyorum saniyor. Sen ona yalvaracaksın saniyor. Şimdi güzel zamanlari. Sen onu arayıp sormazsan kafasına dank eder merak etme sen. Ama ozaman sen soğumuş olursun umursamazsin. Aynen onun yaptığı gibi. Ayrıca sen kaybetmedin o kaybetti. Sen boyle birini bulabilirsin ama o bidaha evlenirse senin gibi birini bulamaz. Şimdiki kızlar zehir gibi seni saf buldular kullandilar akillarinca

Onun yaptığı kötü şeylere değil de kendi mutluluguna odaklanabilirsin.
İş bulma girişimlerine baslayabilirsin.
Seni ne mutlu ediyorsa onları yapmaya calisabilirsin.

Kızlar hani biz ramazanda annem başka şehirden esiyle gelmişti. Iftar yemeği yenmiştik.
Sonra bie kafeye gitmiştik.
Orda benim esim yan masadaki kızlarla bakışıp gulusmus.
Biz kalkmistik bi ara masadan.
Neyse annemin esi ters ters bakınca önüne dönmüş..
Bunu da duydum ya...
Ama ben sana dedim sen hala onu geri istiyorsun ben artık bu konuya bir şey diyemem çünkü ben kocanın değişeceğine inanmoyorum

Ya söylemeyin diyorum hep ama tutamicam kendimi yanlış anlama bu benim düşüncem eşini en iyi sen bilirsin aynı evde kaldınız o kadar.ama bu adamın başka bir sevdiği olup seninle de annesini zoruyla evlenmiş olabilir mi?hani annesine başıma bela ettin demişti ya.yoksa 6 ay aynı yatagi paylastigi bir kadını her erkek azıcık da olsa umursar bence.bir de sana kötü davranması itip kakmasi falan ne.biliyim ışte yaa öyle..bu işin altından böyle birşey çıkarsa hiç sasirmam yani acikcasi
Valla aslında ben hiç dile getirmemiştim ama en başından beri bunu düşünüyordum. Zaten bu adam sana uzaktı hani ne kadar görücü usulü de olsa ısnır insan ama o sana hiç sahip çıkmadı annesine sen evlendirdin al şimdi der gibi seni hep oraya bıraktı. Pembe sana bu olayı kim söyledi kızlarla gülüştüğünü.

E bbunlar8n tüm sebebi ben değilim.
Iş ailesinden kaynaklı sorunlar bunlar..
Aslında zeynebin söyledikleri bir anlamda doğru ben bu mevzuya çok takılmıştım hatta pembeyede söyledim adamla ne zaman biraz iyi olsan hemen harçlık ve ihtiyaç mevzusunu dile getiriyordu alacaktım ama param yok gibi düşünsene adam senle biraz iyi olunca hemen senden para istese sende kızardın para için yakın sanardın bu bir erkek için biraz onur kırıcıdır. Birde hani gün içerisinde olan biteni anlatma dedikten sonra, anlatmıyorum ama sürekli soruyor diyordun. Demek ki surat ifaden sürekli kötü yani adamda hissediyor onun yerine kaynanan anlatsa bile sen gayet neşeli aman boşver ya yok bir şey diyebilirdin. Son olarakta oraya gitmek zorunda olduğunu ve gideceğini bildiğin halde neden gitmeyeceğim diye huysuzluk çıkardın gitmeyeceğin zaman gitmeyeceğim diyecektin. Oraya gittiğinde de ne olursa olsun surat ifaden asık olmamalı oralarda gelinin öyle yapması ayıp karşılanıyor ne yazık ki. Ben onları hiç onaylamıyorum ama(yani kaynanan ve kocanı) özellikle kocan ve kocam gibilerden nefret ediyorum. Ama zeynebin söyledikleride doğru.

Son düzenleme:
Kızlar bugün misafirliğe gittim. Güzel keyifli vakit geçirdim

Esimi Zaten artık içim almıyor

Birkaç tane de durum payllasmış.

Yok arayan ararım sorani sorarım seveni severim

Insanları tanıdıkça yalnızlığı daha çok seversiniz.

Bazı yolların donusu bazı yanlislarin özrü bazı insanlarin anlamı yoktur

Bana yapılanları ne unuttum ne yuttum
Terazi var tartı var herşeyin bir vakti var diye paylaşmış

Güldüm geçtim

Pembiiş o şuan kendi egosunu tatmin etme pesinde. Oda birsey gormemiski. Tüm gün işyerinde yada ailesiyle. Kendi kendine birsey yapıyorum saniyor. Sen ona yalvaracaksın saniyor. Şimdi güzel zamanlari. Sen onu arayıp sormazsan kafasına dank eder merak etme sen. Ama ozaman sen soğumuş olursun umursamazsin. Aynen onun yaptığı gibi. Ayrıca sen kaybetmedin o kaybetti. Sen boyle birini bulabilirsin ama o bidaha evlenirse senin gibi birini bulamaz. Şimdiki kızlar zehir gibi seni saf buldular kullandilar akillarinca

Haklı olabilirsin

Kızlar bugün misafirliğe gittim. Güzel keyifli vakit geçirdim

Esimi Zaten artık içim almıyor

Birkaç tane de durum payllasmış.

Yok arayan ararım sorani sorarım seveni severim

Insanları tanıdıkça yalnızlığı daha çok seversiniz.

Bazı yolların donusu bazı yanlislarin özrü bazı insanlarin anlamı yoktur

Bana yapılanları ne unuttum ne yuttum
Terazi var tartı var herşeyin bir vakti var diye paylaşmış

Güldüm geçtim

Geri zekalı kendi yanlışlarını senin miş gibi yazmış sende bakmasaydın dicem ama bende bakardım ne yalan söyleyeyim. Sakın sende o cahil sosyal öküz gibi bir paylaşım yapma.

Kızlar eşimin ınstagramda bir kızla mesajını buldum.
Kız bunu engellemiş.
Tanışmışlar. Resim istemiş evliyim demis. Kızda bekar bir tanıdığınız varsa bana ayarlayın yazmış.
Yok çok guzelsiniz bekar olsaydım kendime ayarlardim sizi falan yazmış.

Yaşadığı şehri kızla aynı söylemiş.
Yok yanınıza gelebilirim musaitseniz demis.

Birinin numarasını yollamış herhalde ama numara yok.
Bir de demis ki beni boş birakmazsiniz konuşursunuz demi demis.
Kızda evet demis.

Bu nasıl bir şey ya.
Her erkek böyle mi.

Kızlar eşimin ınstagramda bir kızla mesajını buldum.
Kız bunu engellemiş.
Tanışmışlar. Resim istemiş evliyim demis. Kızda bekar bir tanıdığınız varsa bana ayarlayın yazmış.
Yok çok guzelsiniz bekar olsaydım kendime ayarlardim sizi falan yazmış.

Yaşadığı şehri kızla aynı söylemiş.
Yok yanınıza gelebilirim musaitseniz demis.

Birinin numarasını yollamış herhalde ama numara yok.
Bir de demis ki beni boş birakmazsiniz konuşursunuz demi demis.
Kızda evet demis.

Bu nasıl bir şey ya.
Her erkek böyle mi.
Offf çok üzüldüm pembecim ya:(
Her erkek böyle değil tabii ki, ama geçimsizlik ve huzursuzluk bazı erkeklere böyle şeyler yaptırabiliyor maalesef :(

Back