- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
- #1.601
Kızlar belki bana kizacaksiniz ama, ben bu çocuğun pembeyi begenmeden sırf annesi istedi diye aldığını sanmıyorum. İlla ki beğenmiştir yani. Ömrünü geçireceği birini seçmiş sonuçta. Beğenmeseydi, annesi istediği kadar konuşsun razı edemezdi.
Evde sürekli bir kavga tartışma ortamı var, ve bu ortamdan bunalıp karısına ilgisini zamanla kaybetmiş. Sonunda da afedersiniz öküzün tekine dönüşmüş. Pembecim nolur kızma ama aşağıda birkaç örnek:
-surekli telefonunu karıştırmak, girdiği sitelerin hesabını sormak (bana çok eskiden bir erkek arkadaşım yapmıştı bunu. Nasıl sogumustum anlatamam)
-surekli harclik, para mevzusu konuşmak, bunun sonucunda adamın kendini sagilacak inek gibi hissetmesi
-gunde 12 saat çalışmak, hafta sonları bile çalışmak, essek gibi çalışmak, eve geldiğinde tartışma ortamına düşmek, karısının sürekli mutsuz olmasi
-isten gelip karısıyla alışverişe gitmek, eve çıkarken karısına şu torbayı da alsana dedikten sonra karısının elindeki torbayı da yere atması , bana ne almiycam işte demesi
-yatakta karısına yetersiz gelmek, sürekli bir baskı hissetmek ve bunun sonucunda sekse ilgisini kaybetmek
Pembecim sen açık yüreklilikle anlattigin için, ben de açık yüreklilikle eleştiriyorum. Ne olur kızma. Sonuçta senin yanlışlarını soylemezsek sana bir faydamiz da olmaz değil mi?
Eee peki sence evliyken başkasiylabaşkasıyla gülüsgülüsmesi bakışması normal mi.
Ben ne yapayım ki artık.
Olan olmuş
Beni aldatirda bu.
Ayrıca şöyle bişey var güvenimi ona karşı kaybettim..