• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

iyi gunler arkadaslar. 1 aydir ben de kotu zaman geciriyorum ve buraya yaziyimmi yazmiyimmi diye dusunurken artik yazmaya ve burdan biraz fikir alisverisi yapmaya karar verdim.

1.5 yillik evliyim birbirimizi nerdeyse 2 yili biraz askin zamandir taniyoruz. Evliligimde hersey cok fazla hizli ilerledi ve annemin sen bununla yapamassin demesini aldiris etmeden "hayir ben bu adamla gecinirim" diyerek evlendim.. Fakat fazla zaman gecmeden aslinda kendisinin beni pek te sevmedigini 8 yas farkin aramizda cok buyuk bir engel oldugunu fark ettim..

Cocuk icin yanip tutusurken hasta olup kolay yoldan hamile kalamayacagimi ogrenmem pskolojimin bozulmasina sebep oldu ve esimin ilgisizligi buna iyice tuz biber oldu..

Internette oyun bagimlisi oldum ve evimi aksatmaya basladim. gun icerisinde kendimi halsiz hissedip evi bile temizlemiyordum ve boyle boyle gecinip giderken 1 ay once buyuk bir kavga patlak verdi..

Evi temizle resmini at ben de geri geleyim bukadar basitti benden istedigi fakat benim ona soyledigim. Yardima ihtiyacim var ellerim varmiyor. evimizi dip bucak temizlemek vaktimi alacak o yuzden beni itme bunu yapmaya yavas yavas halledelim biseyler..

evi terkedip gittikten sonra beni dinlemedigi icin zoruma gidip kendi ailemde yakinimda olmadigi icin ne yapacagimi bilemeyip kendimi yanliz ve uzgun hissettigim icin yakinimdaki teyzemin evine gidip (bos evde 4 gun saklandim) en sonunda esim evimize girip videosunu cekip kendi ve benim aileme yayinca herkesin haberi oldu ve esim acik acik. kizinizi istemiyorum dedi.

bosanma davasi acilmadi hicbisey yapilmadi ben babamin evine geldim. kendisiyle hic bisekilde konusmadim 1 aydir cunku geri donmedi ve bi yerde de bana tak etti. Bi ara eve gittigimde evin kapi kilidi bile degismisti ve cok canim sıkildi. O kapi kilidi olayindan sonra ozaman ben de bitiriyorum dedim icten. (fakat babamla abisi gorustu ve az zaman verelim sonra insaAllah duzelirler dendi)

bayram yakin, ben tamamen sogudum bosanmak istiyorum hayatima onsuz bi sayfa acmak istiyorum fakat acaba ben mi yanlis dusunuyorum. disardan birisi bu durumu nasil degerlendiriyor bilmek istedim.
Ben dışarıdan bakan biri olarak sizin de hatalı olduğunuzu gördüm yazdıklarınızda. Oyun bağımlısı olmanız, evi ihmal etmeniz, eşiniz temizle demiş ama yine de inat etmeniz evi terk etmeniz. Sanki psikolojik olarak bir bunalımdaymışsınız o zamanlar ve mantıklı hareketler yapmamışsınız. Aslında bir psikologdan yardım alsanız daha iyi olurdu sanki. Eşinizle ilgili çok ayrıntı vermemişsiniz o da ilgisiz demişsiniz sadce. İletişim probleminiz vardı da ondan mı böyle oldunuz bilemedim.

Iyi hos diyorsun da bana daha whatsaptan bir suru laf sokuyor.
Yok gidisime mal kaybi bile demis.

O da gorusmek istemiyor bence.
Gidişine mal kaybı ne demek onu anlamadım.o laf dokuyorsa kendini ezdirme derim..sorun sadece sende değil çünkü onun ilgisizliği seni bu hadde getiren şu erkekler ince düşünmüyorlar anlıyorum beyinleri basmıyor onlarında ellerinde değildir ama çok sinirleniyorum gerçekten...benim sevgisizliğe tahammülüm yok canım açıkcası eşimden bana karşı sevgi hissetmesen mecburi bir evliliği sürdürüceğimi hiç sanmıyorum..beni zamanla yıpratıp tüketicek birşeye bile bile lades diyemem ben

Merhaba canım..iyi olduğunuz zamanları bilemiyorum aranızdaki ilişki nasıldı ama bir ay geçmiş ve hiç görüşmemişsiniz eşin hiç aramamış meraktamı etmemiş..seven insan bir ay ayrı kalamaz gibi geliyor bana sen ne düşünüyosun bilmiyorum ama..ayrıca kapının kilitini değiştirmesi senin geri gelmeni istemediğinden diye düşündürüyor beni.ilerde mutsuzluk yaşamamak adına şimdi üzülmeni tavsiye ederim

ben de zaten aramizda sevgi kalmadigi icin bunlar boyle oldu diye dusunuyorum. Ben agir depresyon gecirirken bana boyle ceza vermesi. su anda aileme kesinlikle benim de sogudugumu soyluyorum ama babam sicak bakiyor konuya. Annem zaten bastan beri evlenme diyordu son gune kadar. Benim kendi fikrim olaki eger tekrar deneyelim dicek olsak sifirdan evlenmis gibi olacagi icin tekrar ayni hataya dusmemek acisindan ilk bastaki yaptigim hatayi silmek icin, bu yola hic girmemek. esim kendini tamamen kapatti ve insan bari 1 kez telefonla mesajla veya yuz yuze bu isi bitirelim demeli bence.. Cok merakli oldugum icin degil ama tek istedim gozunde bana karsi sevgisinin bittigini goreyim de icim rahat etsin (bastan beri sevmedigini gormus olurum cunku ozaman)

Ben dışarıdan bakan biri olarak sizin de hatalı olduğunuzu gördüm yazdıklarınızda. Oyun bağımlısı olmanız, evi ihmal etmeniz, eşiniz temizle demiş ama yine de inat etmeniz evi terk etmeniz. Sanki psikolojik olarak bir bunalımdaymışsınız o zamanlar ve mantıklı hareketler yapmamışsınız. Aslında bir psikologdan yardım alsanız daha iyi olurdu sanki. Eşinizle ilgili çok ayrıntı vermemişsiniz o da ilgisiz demişsiniz sadce. İletişim probleminiz vardı da ondan mı böyle oldunuz bilemedim.

ben zaten sadece esimi suclamak icin buraya yazmadim. Benim cidden sorunlarim vardi ve kendimi iceri kapadim tumden. Kendi ailemle bile nerdeyse gorusmuyordum. Fakat benim tek derdim esimden ilgi gormekti veya ona canımı sıkan seyi soyledigimde aman bu da bisey mi gibi tavirlar almasi beni daha da icime atmama sebep oldu.

Beni bukadar kendinden uzak birakmasaydi ve evin kilidine kadar degistirmeseydi. Sil bastan pskolog yardimi evimin duzeni herseyi duzeltmek istiyordum. Ama su anda onu esimle yapmak istemiyorum. Yine duzelirim ama onunla istemiyorum acikcasi..

ben de zaten aramizda sevgi kalmadigi icin bunlar boyle oldu diye dusunuyorum. Ben agir depresyon gecirirken bana boyle ceza vermesi. su anda aileme kesinlikle benim de sogudugumu soyluyorum ama babam sicak bakiyor konuya. Annem zaten bastan beri evlenme diyordu son gune kadar. Benim kendi fikrim olaki eger tekrar deneyelim dicek olsak sifirdan evlenmis gibi olacagi icin tekrar ayni hataya dusmemek acisindan ilk bastaki yaptigim hatayi silmek icin, bu yola hic girmemek. esim kendini tamamen kapatti ve insan bari 1 kez telefonla mesajla veya yuz yuze bu isi bitirelim demeli bence.. Cok merakli oldugum icin degil ama tek istedim gozunde bana karsi sevgisinin bittigini goreyim de icim rahat etsin (bastan beri sevmedigini gormus olurum cunku ozaman)
Doğru söylüyosun.sen arasan peki..anladım bir aydır arayıp sormuyorsun belliki merak etmiyorsun sevginde kalmamış sanırım ama bu işi yarım bırakıp böylece duramayız en azındab boşanmaksa bitirelim gibi konuşsan

Doğru söylüyosun.sen arasan peki..anladım bir aydır arayıp sormuyorsun belliki merak etmiyorsun sevginde kalmamış sanırım ama bu işi yarım bırakıp böylece duramayız en azındab boşanmaksa bitirelim gibi konuşsan
Dogru aslinda bayram yaklasti ne yapacagimiz belli olmasi acisindan konusmaliyiz. Ama ne kadar denediysem de kesinlikle cevap vermedigi icin korkuyorum acikcasi. Ve ondan bi adim gelmesini bekliyorum sahsen. Babama bile ben istemiyorum dedi benim ona ozur mesajlarimdan sonra aramalarimdan sonra. Simdi aradan zaman gecti ya iyice duruldu ya sogudu. Ama ilk adimi kim atacak o var iste.

Dogru aslinda bayram yaklasti ne yapacagimiz belli olmasi acisindan konusmaliyiz. Ama ne kadar denediysem de kesinlikle cevap vermedigi icin korkuyorum acikcasi. Ve ondan bi adim gelmesini bekliyorum sahsen. Babama bile ben istemiyorum dedi benim ona ozur mesajlarimdan sonra aramalarimdan sonra. Simdi aradan zaman gecti ya iyice duruldu ya sogudu. Ama ilk adimi kim atacak o var iste.
Canım burada önemli olan, kendine sorman gereken bir soru var: "ben ne istiyorum?"
Bir aydır ayriymissiniz mesela. Oyun bağımlılığından kurtulmak için birşeyler yaptın mı?
Sana kendini iyi hissettirecek birşeyler yapıyor musun?
Arkadaşlarım var mı? Dışarı çıkıyor musun?
Spor yapıyor musun, hareket ediyor musun? Bu süreçte kendine bebek gibi bakmalısın. Hiç suçluluk duymadan hem de.

Canım burada önemli olan, kendine sorman gereken bir soru var: "ben ne istiyorum?"
Bir aydır ayriymissiniz mesela. Oyun bağımlılığından kurtulmak için birşeyler yaptın mı?
Spor yapıyor musun, hareket ediyor musun? Bu süreçte kendine bebek gibi bakmalısın. Hiç suçluluk duymadan hem de.
Evet katılıyorum kendin ne istediğinden emin olmalısın önce ve onsuzken için ne kadar acıyo yada onsuz kafan daha mı rahat bunu bilmelisin

Acikcasi kaldigim yer cok kucuk oldugu icin ve biraz da ailemin istegi uzere disarida pek gorunmemek ve laf cikmamasi icin evdeyim. Bilsem ki ayrilacagiz hemen tekrar yapmak istedigim seylerin listesini hazirladim bile. Eger ki kalirsak birarada ozaman da kendime bi cizelge yaptim neler yapmaliyim nelere dikkat etmeliyim diye. Yinede bir araya gelmessek daha mutlu olacagimi hissediyorum.

Acikcasi kaldigim yer cok kucuk oldugu icin ve biraz da ailemin istegi uzere disarida pek gorunmemek ve laf cikmamasi icin evdeyim. Bilsem ki ayrilacagiz hemen tekrar yapmak istedigim seylerin listesini hazirladim bile. Eger ki kalirsak birarada ozaman da kendime bi cizelge yaptim neler yapmaliyim nelere dikkat etmeliyim diye. Yinede bir araya gelmessek daha mutlu olacagimi hissediyorum.
Çok güzelmiş.
O yapmak istediklerini şimdi yapabilseydin çok iyi olurdu. Listenin içinde dedikodu çıkmadan yapabilecegin hiçbir şey yok mu?
Kendini biraz mutlu edersen, geçmişe yönelik daha sağlıklı dusunebilirsin.
Şu an biraz bunalımda oldugun için beyninin kimyası bozuldu belki de.. Beynimiz anıları çarpıtarak gösterir bize çoğu zaman.

Çok güzelmiş.
O yapmak istediklerini şimdi yapabilseydin çok iyi olurdu. Listenin içinde dedikodu çıkmadan yapabilecegin hiçbir şey yok mu?
Kendini biraz mutlu edersen, geçmişe yönelik daha sağlıklı dusunebilirsin.
Şu an biraz bunalımda oldugun için beyninin kimyası bozuldu belki de.. Beynimiz anıları çarpıtarak gösterir bize çoğu zaman.

Aynen su anda kendisiyle gorusup kendisinden bisey duyana kadar hep olumsuzlar agir basiyor. Liste yaptim kendi negatif pozitif seylerinle onunkini. Sadece 1 tane pozitif ekleyebildim cunku cok kalbim kirik. Dediginiz gibo en dogrusu onunla konusmak. Bu sefer baba evine gonderilmekle de babam benden habersiz adim atilmicak diyor cunku bizi gorusturmek icin elinden geleni bizim taraf yapti. Karsi taraf geri donmedi cevap vermedi. O yuzden bize onlarin yaklasmasi en dogrusu su anda bence.

Aynen su anda kendisiyle gorusup kendisinden bisey duyana kadar hep olumsuzlar agir basiyor. Liste yaptim kendi negatif pozitif seylerinle onunkini. Sadece 1 tane pozitif ekleyebildim cunku cok kalbim kirik. Dediginiz gibo en dogrusu onunla konusmak. Bu sefer baba evine gonderilmekle de babam benden habersiz adim atilmicak diyor cunku bizi gorusturmek icin elinden geleni bizim taraf yapti. Karsi taraf geri donmedi cevap vermedi. O yuzden bize onlarin yaklasmasi en dogrusu su anda bence.
Evet kendini biraz mutlu edersen, onunla ilgili yazdığın pozitif şeyler de çoğalır.
Kendini iyileştirmeye çalış, bunu o yapamaz sadece sen yapabilirsin.

ben zaten sadece esimi suclamak icin buraya yazmadim. Benim cidden sorunlarim vardi ve kendimi iceri kapadim tumden. Kendi ailemle bile nerdeyse gorusmuyordum. Fakat benim tek derdim esimden ilgi gormekti veya ona canımı sıkan seyi soyledigimde aman bu da bisey mi gibi tavirlar almasi beni daha da icime atmama sebep oldu.

Beni bukadar kendinden uzak birakmasaydi ve evin kilidine kadar degistirmeseydi. Sil bastan pskolog yardimi evimin duzeni herseyi duzeltmek istiyordum. Ama su anda onu esimle yapmak istemiyorum. Yine duzelirim ama onunla istemiyorum acikcasi..
Anladım. Psikolog yardımını bunları yaşarken alsaydınız belki bu kadar dönülmez noktalara gelmezdi demek istemiştim. Şimdi eşinize sizin de sevginiz kalmamış anladığım kadarıyla ayrılsanız da ayrılmasanız da psikolojik yardım almanız sizi daha mutlu eder bence. Bunu eşinizle aranızı düzeltmek için değil kendi mutluluğunuz için yapın.

Gidişine mal kaybı ne demek onu anlamadım.o laf dokuyorsa kendini ezdirme derim..sorun sadece sende değil çünkü onun ilgisizliği seni bu hadde getiren şu erkekler ince düşünmüyorlar anlıyorum beyinleri basmıyor onlarında ellerinde değildir ama çok sinirleniyorum gerçekten...benim sevgisizliğe tahammülüm yok canım açıkcası eşimden bana karşı sevgi hissetmesen mecburi bir evliliği sürdürüceğimi hiç sanmıyorum..beni zamanla yıpratıp tüketicek birşeye bile bile lades diyemem ben

Durum olarak paylaşmış.

Gidisine illa bir isim koymak gerekirse mal kaybi diyelim.

Kızlar. Bugün eşimin teyzesinin kocası ameliyat olmuş . Teyzesi durum olarak dua bekleriz yazmış. Bende geçmiş olsun yazdım.
Konu bizim evliliğimievliliğimize geldi..

Konuşmayı aynen aticam.
[17/08 15:09] S. Çıktı sağol canım
[17/08 15:09 Durumlar nasil
[17/08 15:09] M: peki
[17/08 15:09] S: Uyu iyi ama
[17/08 15:10] M: Iyi Allah basinizdan eksik etmesin insallah
[17/08 15:10] S: Amin
[17/08 15:10] S: Sen nasaılsın
[17/08 15:18] M: Iyiyim şükür
[17/08 15:19] S: Canım eşiniara gesin seni alsın uzatmayın daha cazla bir birinizi üzmeyin
[17/08 15:20] S: Sen arasan gelir alır
[17/08 15:20] M: Ben onu bırakmadım o beni birakti teyze
[17/08 15:21] S: Tamada erkekler inatçı sen ara
[17/08 15:21] S: Teyzeni dile ben senin kötülüğünü istemem
[17/08 15:22] S: Sinirle her şey oluyo osen gelirsin diye bekledi
[17/08 15:23] S: Kim seyi araya sokmuyo yoksa halederdik
[17/08 15:23] M: Teyze evlilik cocuk oyuncagi değil inat yapsın kufur etsin sikisınca babasının evine bıraksın
[17/08 15:24] S: Evlilikte herşey olur canım takma bukadar
[17/08 15:24] S: Yapma böyle yazıksınız
[17/08 15:34] M: Benlik bir durum yok artık kendisi yaptı Allah sonumuzu hayra çıkarsın
[17/08 15:34] S: Ama sen dönersin diye bekledi
[17/08 15:35] s: Sen ara bence aramasan gelmez o
[17/08 15:42] S: Bak dile beni kızım bak şimdi ara gelir alır bu kadar gurur yapmayın evlilikte olur böyle şeyler sen ara gelmese ben onun hakından gelirim
[17/08 15:42] M: Iyi hos diyorsun teyzede bunu bana dicrgine yigenine de
[17/08 15:43] S: Onada diyom sen aramadan gelmezmiş
[17/08 15:48] S: Ne dicem arade harun enişteye uğramaya gicem beraber gidelimde bakalım ne dicek
[17/08 15:48] S: Belki aranızdaki buzlar erir bu sayede
[17/08 15:48] S: Bizde mutlu oluruz
[17/08 15:53] s: Bizde kavga etik. Zamanında harunda beni babam evine bırakmaya kaktı ama ne yapcan bitaraf hep fedakar olmak zorunda
[17/08 15:54] S: Yapmayın böyle akılı olun
[17/08 15:54] S: Mileti güldürmeyin kedinize
[17/08 15:54] s: Daha çok gençsiniz
[17/08 15:55] S: Akılı olun olmazmı
[17/08 15:55] S: Harın enişten yatıyo oyüzden arayamıyom
[17/08 15:56] s: Yoksa arıcam da
[17/08 15:56] M: Gecmis olsun teyze sonra görüşürüz
[17/08 15:57] S: Dediğimi düşün seni seviyoruz kendine iyi bak
[17/08 16:02] M Allah razı olsun sizde iyi bakin

Kızlar. Bugün eşimin teyzesinin kocası ameliyat olmuş . Teyzesi durum olarak dua bekleriz yazmış. Bende geçmiş olsun yazdım.

Konuşmayı aynen aticam.
[17/08 15:19] S: Canım eşiniara gesin seni alsın uzatmayın daha cazla bir birinizi üzmeyin
[17/08 15:23] M: Teyze evlilik cocuk oyuncagi değil inat yapsın kufur etsin sikisınca babasının evine bıraksın
[17/08 15:34] M: Benlik bir durum yok artık kendisi yaptı Allah sonumuzu hayra çıkarsın
[17/08 15:42] S: Bak dile beni kızım bak şimdi ara gelir alır bu kadar gurur yapmayın evlilikte olur böyle şeyler sen ara gelmese ben onun hakından gelirim
[17/08 15:48] S: Ne dicem arade harun enişteye uğramaya gicem beraber gidelimde bakalım ne dicek
[17/08 15:53] s: Bizde kavga etik. Zamanında harunda beni babam evine bırakmaya kaktı ama ne yapcan bitaraf hep fedakar olmak zorunda
Canım, burada dikkatimi çeken birşey var.
Sen bir kadın olarak kırılganlığını, uzuntunu ve korkularını gizlemeye çalışıyorsun gibi geldi (bu benim de eskiden sıkça yaptığım birseydi)
Çok üzüldüğünü, kırıldığını söylemekten kaciniyorsun, bunlar sana güçsüzlük gibi geliyor.
"Eşimi özlüyorum, konuşmak isterim ama yaptıklarına çok kırıldım. WhatsApp'ta veya diğer yerlerde yazdığı şeyler de beni çok kırıyor. O yüzden beni artık sevmediginden korkuyorum. O beni ararsa konuşurum ama ben onu arayamam, çünkü çok kirildim"
Bu şekilde kendini açığa vurduğun zaman seni hiç kimse suclamaz, hem daha bile sevimli ve kadınsı görünürsün.

Canım, burada dikkatimi çeken birşey var.
Sen bir kadın olarak kırılganlığını, uzuntunu ve korkularını gizlemeye çalışıyorsun gibi geldi (bu benim de eskiden sıkça yaptığım birseydi)
Çok üzüldüğünü, kırıldığını söylemekten kaciniyorsun, bunlar sana güçsüzlük gibi geliyor.
"Eşimi özlüyorum, konuşmak isterim ama yaptıklarına çok kırıldım. WhatsApp'ta veya diğer yerlerde yazdığı şeyler de beni çok kırıyor. O yüzden beni artık sevmediginden korkuyorum. O beni ararsa konuşurum ama ben onu arayamam, çünkü çok kirildim"
Bu şekilde kendini açığa vurduğun zaman seni hiç kimse suclamaz, hem daha bile sevimli ve kadınsı görünürsün.

Çok ezikce duruyor ama.

Onun urdadaki bir akrabasıyla araa sıra konuşuyoruz ama ona anlatmadim.

Konuşmayı aynen aticam.
Canım teyzesinin söyledikleri doğru olabilir belki senden bir telefon bekliyor..kadınlar biraz fedakar oluyor maalesef aramakta fayda var artık sanırım

Çok ezikce duruyor ama.

Onun urdadaki bir akrabasıyla araa sıra konuşuyoruz ama ona anlatmadim.
Hayır canım ezikce gibi geliyor ama hiç öyle değil. Sürekli önünde demirden bir kalkanla gezersen bu hayatta hiç kimseden istediğin sevgiyi ve şefkati göremezsin. Eşin dahil.
Hiçbirimiz demirden yapılma değiliz. Ara sıra insani taraflarimizi göstermek bize iyi gelir.
Zaten sen saklamaya calissan da görünüyor.
Eşinin yazdığı şeylerin gizli anlamını biraz okumaya calissan onun da aslında kirginligini ve üzüntüsünü karşısındakine laf atarak umutsuzca saklamaya çalıştığını göreceksin.
O şeyleri yazmasi zaten seni özlediğini ve evliliğinin bitmesine derinlerde çok üzüldüğünü ve kırıldığını gösteriyor. Ama ona erkeksi ve güçlü durması öğretildiği için bunları açığa vuramiyor ve saçma sapan şeyler yapıyor. Tıpkı ailesinden ilgi görmek isteyen cocugun evdeki eşyaları kırması ve yaramazlık yapması gibi..
Oysa ki sen kadınsın. Sen "üzüldüm, kırıldım" dediğinde kimse seni yumusaklikla veya eziklikle suclamaz. Aksine herkes sana kol kanat gerer. Herkes seni daha çok sever ve kendine daha yakın gorur. Kadın olmanın bence en güzel yanı budur.

Surekli telefonla oynaması, seninle ilgilenmemesi çok acı verici bir durum. Ama düzelmemesi, ilk tanıştığınız zamandaki gibi birlikte yürümek istememesi, seni el üstünde tutmaması için hiçbir sebep yok. Sen yeter ki kendi tutumunu değiştir.
Biraz empati kuralım mesela; sana "dişlerini fircala, kötü kokuyorsun" gibi şeyler söyleyen biriyle vakit geçirmek ister mısın? Gerçekten kötü kokuya tahammül edemiyor olabilirsin. Ben de öyleyim, bira kokusu, ağız kokusu hiç sevmem. Ama ne yapıyorum biliyor musun? Normal bir sohbet içinde mesela "ağzı nane kokan insanları çok seviyorum" diyorum, ya da dişini fircaladiginda ne kadar güzel kokmussun diyip gülümseyerek ufak bir öpücük veriyorum :KK66: böylece hem eşimi rencide etmiş olmuyorum, hem de ona kendini bana beğendirmesi için bir ipucu vermiş oluyorum :KK66: çünkü inan ki erkekler hep eşleri tarafından beğenilmek, takdir görmek isterler. Eleştirildiklerinde, "git banyo yap, üstünü değiştir, telefonu bırak" gibi şeyler söylendiğinde kendilerini geri çekerler. Sonuçta biz kadınız onlar erkek, aynı dili konuşmuyoruz :)
Ve unutmamak gereken birşey var ki, anne gibi davranmak bütün seksapelini alıp goturur insanın.
Herşey gönlünce olsun :)
Valla psikolog gibi kadınsın vesselam:KK50:
Surekli telefonla oynaması, seninle ilgilenmemesi çok acı verici bir durum. Ama düzelmemesi, ilk tanıştığınız zamandaki gibi birlikte yürümek istememesi, seni el üstünde tutmaması için hiçbir sebep yok. Sen yeter ki kendi tutumunu değiştir.
Biraz empati kuralım mesela; sana "dişlerini fircala, kötü kokuyorsun" gibi şeyler söyleyen biriyle vakit geçirmek ister mısın? Gerçekten kötü kokuya tahammül edemiyor olabilirsin. Ben de öyleyim, bira kokusu, ağız kokusu hiç sevmem. Ama ne yapıyorum biliyor musun? Normal bir sohbet içinde mesela "ağzı nane kokan insanları çok seviyorum" diyorum, ya da dişini fircaladiginda ne kadar güzel kokmussun diyip gülümseyerek ufak bir öpücük veriyorum :KK66: böylece hem eşimi rencide etmiş olmuyorum, hem de ona kendini bana beğendirmesi için bir ipucu vermiş oluyorum :KK66: çünkü inan ki erkekler hep eşleri tarafından beğenilmek, takdir görmek isterler. Eleştirildiklerinde, "git banyo yap, üstünü değiştir, telefonu bırak" gibi şeyler söylendiğinde kendilerini geri çekerler. Sonuçta biz kadınız onlar erkek, aynı dili konuşmuyoruz :)
Ve unutmamak gereken birşey var ki, anne gibi davranmak bütün seksapelini alıp goturur insanın.
Herşey gönlünce olsun :)
Psikolog gibi kadınsin vesselam:KK50: bunları pratige dökmek kolay olsa keske:KK73:

Back