- 16 Temmuz 2017
- 194
- 240
- 23
- 34
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
- #1.681
Ben dışarıdan bakan biri olarak sizin de hatalı olduğunuzu gördüm yazdıklarınızda. Oyun bağımlısı olmanız, evi ihmal etmeniz, eşiniz temizle demiş ama yine de inat etmeniz evi terk etmeniz. Sanki psikolojik olarak bir bunalımdaymışsınız o zamanlar ve mantıklı hareketler yapmamışsınız. Aslında bir psikologdan yardım alsanız daha iyi olurdu sanki. Eşinizle ilgili çok ayrıntı vermemişsiniz o da ilgisiz demişsiniz sadce. İletişim probleminiz vardı da ondan mı böyle oldunuz bilemedim.iyi gunler arkadaslar. 1 aydir ben de kotu zaman geciriyorum ve buraya yaziyimmi yazmiyimmi diye dusunurken artik yazmaya ve burdan biraz fikir alisverisi yapmaya karar verdim.
1.5 yillik evliyim birbirimizi nerdeyse 2 yili biraz askin zamandir taniyoruz. Evliligimde hersey cok fazla hizli ilerledi ve annemin sen bununla yapamassin demesini aldiris etmeden "hayir ben bu adamla gecinirim" diyerek evlendim.. Fakat fazla zaman gecmeden aslinda kendisinin beni pek te sevmedigini 8 yas farkin aramizda cok buyuk bir engel oldugunu fark ettim..
Cocuk icin yanip tutusurken hasta olup kolay yoldan hamile kalamayacagimi ogrenmem pskolojimin bozulmasina sebep oldu ve esimin ilgisizligi buna iyice tuz biber oldu..
Internette oyun bagimlisi oldum ve evimi aksatmaya basladim. gun icerisinde kendimi halsiz hissedip evi bile temizlemiyordum ve boyle boyle gecinip giderken 1 ay once buyuk bir kavga patlak verdi..
Evi temizle resmini at ben de geri geleyim bukadar basitti benden istedigi fakat benim ona soyledigim. Yardima ihtiyacim var ellerim varmiyor. evimizi dip bucak temizlemek vaktimi alacak o yuzden beni itme bunu yapmaya yavas yavas halledelim biseyler..
evi terkedip gittikten sonra beni dinlemedigi icin zoruma gidip kendi ailemde yakinimda olmadigi icin ne yapacagimi bilemeyip kendimi yanliz ve uzgun hissettigim icin yakinimdaki teyzemin evine gidip (bos evde 4 gun saklandim) en sonunda esim evimize girip videosunu cekip kendi ve benim aileme yayinca herkesin haberi oldu ve esim acik acik. kizinizi istemiyorum dedi.
bosanma davasi acilmadi hicbisey yapilmadi ben babamin evine geldim. kendisiyle hic bisekilde konusmadim 1 aydir cunku geri donmedi ve bi yerde de bana tak etti. Bi ara eve gittigimde evin kapi kilidi bile degismisti ve cok canim sıkildi. O kapi kilidi olayindan sonra ozaman ben de bitiriyorum dedim icten. (fakat babamla abisi gorustu ve az zaman verelim sonra insaAllah duzelirler dendi)
bayram yakin, ben tamamen sogudum bosanmak istiyorum hayatima onsuz bi sayfa acmak istiyorum fakat acaba ben mi yanlis dusunuyorum. disardan birisi bu durumu nasil degerlendiriyor bilmek istedim.