- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.621
Ayrilicam..Pembecim daha neler çıkacak Allah bilir.ben soylediklerimde israrciyim hala.
Offf çok üzüldüm pembecim ya
Her erkek böyle değil tabii ki, ama geçimsizlik ve huzursuzluk bazı erkeklere böyle şeyler yaptırabiliyor maalesef
Yok mesajı silmiş.B Bugunneselibirgun bu evlilik bitmiştir. Fırsat bulsa yatağa da atacakmış. Kaç saatlerinde olmuş bu konuşmalar evde değilken mi? Sen şifreyi daha önceden bilmiyo muydun?
Suç senin demedim hayatım yanlış anladın. Böyle şeyler olabiliyor kendini çok kötü hissetme diye söyledim.Yine suc benim mi oldu.
Ben niye aldatmadm.
Bi o mu huzursuz.
Suç senin demedim hayatım yanlış anladın. Böyle şeyler olabiliyor kendini çok kötü hissetme diye söyledim.
İstemiyorsan eğer gayet medeni bir şekilde, düşmanlık yapmadan, suçlama yapmadan ayrılma yoluna gideceksin. Eğer suçlama veya düşmanlık yaparsan o da sana hainlik yapabilir, ne bileyim eşyalarına el koyabilir.Ben hata etmism.
Zeynep..
Bu saatten sonra ne yapicam
Nasıl gitmeliyim artık.
Istemiyorum çünkü.
Herkes de diyor iftira atarlar bunlar.
Neyse ışte hala beklemeli miyim
Yoksa babama söyleyip kayinbabamla mi konuşsun
Kimle konuşacak
Konusmasin mi ya da artık
Of sinirlerim tepemde.
Bir de babaannemin
Lafları sınırımi bozuyor.
İstemiyorsan eğer gayet medeni bir şekilde, düşmanlık yapmadan, suçlama yapmadan ayrılma yoluna gideceksin. Eğer suçlama veya düşmanlık yaparsan o da sana hainlik yapabilir, ne bileyim eşyalarına el koyabilir.
Ne gibi iftira atıyorlar?Onlar vermemek için iftira atıyorlar.
İğrenç yazışmalar resmen aldatılmışsınYok mesajı silmiş.
Ama herhalde en son atınca mesajin tüm konuşması geldi..
12 pm de başlamışlar konuşmuşlar.
Neyse ben evliyim esim de sizinle aynı bölümden demis ama sisi görmeye geleyim
Bekar olsaydım sizi kendime ayarlardim demekten geri kalmamış.
Ne gibi iftira atıyorlar?
Sen yazışmaların ekran görüntüsünü aldın mı?Atarlar yani.
Bunlar böyle..
Aile olarak..
EVet aldimSen yazışmaların ekran görüntüsünü aldın mı?
Taaa 19 temmuzdan beri konuşmuşlar.
Insan utanır. Evliyken daha böyle
Ayrilicam..
Babam a akşam anlaticam bekleme kararimi erteliyorum.
Çünkü ietemito4um
Ama mantıklı olan karar ne bilmiyorum
Canım benim sen bu adamla (yani benim gözümde adam değil başka bir şey) barışsan bile için almaz belki de ALLAH seni korudu bak o evdeyken görmedin bari bunları. Bunlar mahkemede delil olursa tazminat alabilir misin acaba?
Bunları mahkemede delil olarak kullan.aldatma bir ayrılık nedenidir.bu evlilik bitmiştir bana göre.terbiyesiz herif
Ya ben çok karıştırdım kusura bakma kutu kutu içinde yazdım ama sinirden nasıl yaptım bilmiyorum. Sen hep sakin ol. Yapacak birşey yok. Belki seni annelerine gönderip eve de getirecekti töbe töbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?