- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 18
- 38
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.661
Ben de merak ediyorum birşey yazmayincaB Bugunneselibirgun iyi misin?
B Bugunneselibirgun iyi misin?
Ben de merak ediyorum birşey yazmayinca
Bende merak ettim açıkçası
Belki yalnız kalıp kafasını dinliyordur
Evliliğimin ilk yılı kabus gibiydi canım.görücü usulüyle 20 yaşında evlendim.eşim 29 yaşındaydı.aynı bahsettiğin şeyleri yaşadım.hep beni sevmediğini öncelikleri arasında ben asla yoktum.ama hiç pes etmedim hep konuştum dertleştim.onun ne istediğini benden beler beklediğini anlamaya çalıştım ve benimde neler istediğimi aşılamaya çalıştım fark ettirmeden.çok şükür şimdi 6 sene bitti bir kızım var 4 yaşında 2.yi düşünüyorum inş.sana tavsiyem hep konuş dertleş
Allah yardımcın olsun cnm hakkınızda hayırlısı versin mevlam..Bu asamayi gectik..
Ayri evlerdeyiz..
Bende oyke dua ediyorum...Allah yardımcın olsun cnm hakkınızda hayırlısı versin mevlam..
Hayat çok kısa.eşini seviyorsundur eminim ama kimse için kendini yıpratma bu zaman geri gelmiycek.bunu yaşatan Rabbim senin için bir mükafatı vardır bence hep olumlu düşün bol tevekkül ve mutluluk canım..seni umursamayanı sen umursarsan;o hayatına mutlu bişekilde devam edip kahkahalar atarken,sen gözün yaşlı ömür tüketirsin boşuna bunu unutmaBende oyke dua ediyorum...
Ama esimin umrunds degilim..
Hayat çok kısa.eşini seviyorsundur eminim ama kimse için kendini yıpratma bu zaman geri gelmiycek.bunu yaşatan Rabbim senin için bir mükafatı vardır bence hep olumlu düşün bol tevekkül ve mutluluk canım..seni umursamayanı sen umursarsan;o hayatına mutlu bişekilde devam edip kahkahalar atarken,sen gözün yaşlı ömür tüketirsin boşuna bunu unutma
Evet öyle canım çocuk yok değilmiHaklisin ama bunu basarnak gerekiyor iste..
Suan o gucu kendimde bulmuyorum
Sevsemde ilerde sevecegim dahs iyi inssnlar olur mu diye düşünüyorum ama
Hayat imtihan iste..
Illaki bir zorlugu cilesi olmak zorunds.
Evet öyle canım çocuk yok değilmi
Eğer aradan zaman geçtikten sonra keşke birkere daha deneseydik dersen barışma zamanında eşine bütün kartlarını açık oynayarak (yani beklentilerini açıkça söyleyerek ve onun duygularından emin olarak) bir şans daha verebilirsin.ama eşinin senin için ne hissettiğini samimi bir şekilde öğrenmen çok önemli bence ilerde tekrar bu durumları yaşamaman içinYok..
Of sence bir sans olursa verilmeli mi evliligime.
Eğer aradan zaman geçtikten sonra keşke birkere daha deneseydik dersen barışma zamanında eşine bütün kartlarını açık oynayarak (yani beklentilerini açıkça söyleyerek ve onun duygularından emin olarak) bir şans daha verebilirsin.ama eşinin senin için ne hissettiğini samimi bir şekilde öğrenmen çok önemli bence ilerde tekrar bu durumları yaşamaman için
Yani bence de insanlar kavgada belli olumuş baksana iç yüzü çıktı meydana
Merhaba canım..iyi olduğunuz zamanları bilemiyorum aranızdaki ilişki nasıldı ama bir ay geçmiş ve hiç görüşmemişsiniz eşin hiç aramamış meraktamı etmemiş..seven insan bir ay ayrı kalamaz gibi geliyor bana sen ne düşünüyosun bilmiyorum ama..ayrıca kapının kilitini değiştirmesi senin geri gelmeni istemediğinden diye düşündürüyor beni.ilerde mutsuzluk yaşamamak adına şimdi üzülmeni tavsiye ederimiyi gunler arkadaslar. 1 aydir ben de kotu zaman geciriyorum ve buraya yaziyimmi yazmiyimmi diye dusunurken artik yazmaya ve burdan biraz fikir alisverisi yapmaya karar verdim.
1.5 yillik evliyim birbirimizi nerdeyse 2 yili biraz askin zamandir taniyoruz. Evliligimde hersey cok fazla hizli ilerledi ve annemin sen bununla yapamassin demesini aldiris etmeden "hayir ben bu adamla gecinirim" diyerek evlendim.. Fakat fazla zaman gecmeden aslinda kendisinin beni pek te sevmedigini 8 yas farkin aramizda cok buyuk bir engel oldugunu fark ettim..
Cocuk icin yanip tutusurken hasta olup kolay yoldan hamile kalamayacagimi ogrenmem pskolojimin bozulmasina sebep oldu ve esimin ilgisizligi buna iyice tuz biber oldu..
Internette oyun bagimlisi oldum ve evimi aksatmaya basladim. gun icerisinde kendimi halsiz hissedip evi bile temizlemiyordum ve boyle boyle gecinip giderken 1 ay once buyuk bir kavga patlak verdi..
Evi temizle resmini at ben de geri geleyim bukadar basitti benden istedigi fakat benim ona soyledigim. Yardima ihtiyacim var ellerim varmiyor. evimizi dip bucak temizlemek vaktimi alacak o yuzden beni itme bunu yapmaya yavas yavas halledelim biseyler..
evi terkedip gittikten sonra beni dinlemedigi icin zoruma gidip kendi ailemde yakinimda olmadigi icin ne yapacagimi bilemeyip kendimi yanliz ve uzgun hissettigim icin yakinimdaki teyzemin evine gidip (bos evde 4 gun saklandim) en sonunda esim evimize girip videosunu cekip kendi ve benim aileme yayinca herkesin haberi oldu ve esim acik acik. kizinizi istemiyorum dedi.
bosanma davasi acilmadi hicbisey yapilmadi ben babamin evine geldim. kendisiyle hic bisekilde konusmadim 1 aydir cunku geri donmedi ve bi yerde de bana tak etti. Bi ara eve gittigimde evin kapi kilidi bile degismisti ve cok canim sıkildi. O kapi kilidi olayindan sonra ozaman ben de bitiriyorum dedim icten. (fakat babamla abisi gorustu ve az zaman verelim sonra insaAllah duzelirler dendi)
bayram yakin, ben tamamen sogudum bosanmak istiyorum hayatima onsuz bi sayfa acmak istiyorum fakat acaba ben mi yanlis dusunuyorum. disardan birisi bu durumu nasil degerlendiriyor bilmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?