Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Eee peki sence evliyken başkasiylabaşkasıyla gülüsgülüsmesi bakışması normal mi.

Ben ne yapayım ki artık.
Olan olmuş
Beni aldatirda bu.
Ayrıca şöyle bişey var güvenimi ona karşı kaybettim..

Haklı değil, kabul edilebilir de değil. Ama karsimizdaki kusurları ile hataları ile bir "insan" olduğu için, evet normal.
Başkasıyla gulustu diye seni aldatmış olmak zorunda değil. Ama yapmaz mı, evet bu ortamda yapabilir de. Çünkü evinde huzur yok. Ama yapsa bile kendini çok kötü hisseder muhtemelen ve huzursuzlugunuz daha da artar.
Ben sadece gördüklerimi söylüyorum. Belki bosanirsin, ileride tekrar evlenirsin. Belki o zaman işe yarar bu söylediklerim.
İstersen burda kocanı sabaha kadar kotuleyebilirim de, ama bu senin hiçbir isine yaramaz.

Bu saatten sonra ne yapacağım ki hicbiseuy yapamam.
Ilerde evlilik düşüncesi gozumu korkutuyor

Ekstra olarak birşeyleri uygulamaya koymazsam unutuyorum
Bu dediklerini uygulamaya koymam gerek ama suan hali hazırda bir kocam yok.

Hemen şu an olacak diye birşey yok ki, bunları 10 sene sonra da hatirlarsin.
Her tecrübe bizi olgunlaştıriyor sonuçta.
Sen de sürekli birşeyler öğrenmeye hevesli bir kızsın gördüğüm kadarıyla.

Pembiiş o şuan kendi egosunu tatmin etme pesinde. Oda birsey gormemiski. Tüm gün işyerinde yada ailesiyle. Kendi kendine birsey yapıyorum saniyor. Sen ona yalvaracaksın saniyor. Şimdi güzel zamanlari. Sen onu arayıp sormazsan kafasına dank eder merak etme sen. Ama ozaman sen soğumuş olursun umursamazsin. Aynen onun yaptığı gibi. Ayrıca sen kaybetmedin o kaybetti. Sen boyle birini bulabilirsin ama o bidaha evlenirse senin gibi birini bulamaz. Şimdiki kızlar zehir gibi seni saf buldular kullandilar akillarinca

Onun yaptığı kötü şeylere değil de kendi mutluluguna odaklanabilirsin.
İş bulma girişimlerine baslayabilirsin.
Seni ne mutlu ediyorsa onları yapmaya calisabilirsin.

Ama ben sana dedim sen hala onu geri istiyorsun ben artık bu konuya bir şey diyemem çünkü ben kocanın değişeceğine inanmoyorum

Valla aslında ben hiç dile getirmemiştim ama en başından beri bunu düşünüyordum. Zaten bu adam sana uzaktı hani ne kadar görücü usulü de olsa ısnır insan ama o sana hiç sahip çıkmadı annesine sen evlendirdin al şimdi der gibi seni hep oraya bıraktı. Pembe sana bu olayı kim söyledi kızlarla gülüştüğünü.

E bbunlar8n tüm sebebi ben değilim.
Iş ailesinden kaynaklı sorunlar bunlar..
Aslında zeynebin söyledikleri bir anlamda doğru ben bu mevzuya çok takılmıştım hatta pembeyede söyledim adamla ne zaman biraz iyi olsan hemen harçlık ve ihtiyaç mevzusunu dile getiriyordu alacaktım ama param yok gibi düşünsene adam senle biraz iyi olunca hemen senden para istese sende kızardın para için yakın sanardın bu bir erkek için biraz onur kırıcıdır. Birde hani gün içerisinde olan biteni anlatma dedikten sonra, anlatmıyorum ama sürekli soruyor diyordun. Demek ki surat ifaden sürekli kötü yani adamda hissediyor onun yerine kaynanan anlatsa bile sen gayet neşeli aman boşver ya yok bir şey diyebilirdin. Son olarakta oraya gitmek zorunda olduğunu ve gideceğini bildiğin halde neden gitmeyeceğim diye huysuzluk çıkardın gitmeyeceğin zaman gitmeyeceğim diyecektin. Oraya gittiğinde de ne olursa olsun surat ifaden asık olmamalı oralarda gelinin öyle yapması ayıp karşılanıyor ne yazık ki. Ben onları hiç onaylamıyorum ama(yani kaynanan ve kocanı) özellikle kocan ve kocam gibilerden nefret ediyorum. Ama zeynebin söyledikleride doğru.

Son düzenleme:
Kızlar bugün misafirliğe gittim. Güzel keyifli vakit geçirdim

Esimi Zaten artık içim almıyor

Birkaç tane de durum payllasmış.

Yok arayan ararım sorani sorarım seveni severim

Insanları tanıdıkça yalnızlığı daha çok seversiniz.

Bazı yolların donusu bazı yanlislarin özrü bazı insanlarin anlamı yoktur

Bana yapılanları ne unuttum ne yuttum
Terazi var tartı var herşeyin bir vakti var diye paylaşmış

Güldüm geçtim

Haklı olabilirsin

Geri zekalı kendi yanlışlarını senin miş gibi yazmış sende bakmasaydın dicem ama bende bakardım ne yalan söyleyeyim. Sakın sende o cahil sosyal öküz gibi bir paylaşım yapma.

Kızlar eşimin ınstagramda bir kızla mesajını buldum.
Kız bunu engellemiş.
Tanışmışlar. Resim istemiş evliyim demis. Kızda bekar bir tanıdığınız varsa bana ayarlayın yazmış.
Yok çok guzelsiniz bekar olsaydım kendime ayarlardim sizi falan yazmış.

Yaşadığı şehri kızla aynı söylemiş.
Yok yanınıza gelebilirim musaitseniz demis.

Birinin numarasını yollamış herhalde ama numara yok.
Bir de demis ki beni boş birakmazsiniz konuşursunuz demi demis.
Kızda evet demis.

Bu nasıl bir şey ya.
Her erkek böyle mi.

Offf çok üzüldüm pembecim ya
Her erkek böyle değil tabii ki, ama geçimsizlik ve huzursuzluk bazı erkeklere böyle şeyler yaptırabiliyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…