- 24 Eylül 2016
- 247
- 254
- 103
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
- #1.581
Iyi bari sizin evde aklı başında biri varmış.doğru söylüyor kadinÜvey anne de diyor ki seni kapıya bırakan kişilerle asla muhatap olma diyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bari sizin evde aklı başında biri varmış.doğru söylüyor kadinÜvey anne de diyor ki seni kapıya bırakan kişilerle asla muhatap olma diyor.
Vişneli ciiiiiizzzkeekk varsa burda olsan senin o sinirini gidiklardimIyi bari sizin evde aklı başında biri varmış.doğru söylüyor kadin
Üvey annen haklı.Seni kapıya atıp gitmiş,annesi sana o kadar eziyetler hakaretler ederken seni koruması gereken ailesine artık yeter demesi gereken (aslında hiç bu duruma getirmemesi gereken) adam seni atıp gitmiş.artik sen muhatap olursan,adım atarsan "nasılsa her yaptığımızı sineye çekiyor bize muhtaç" diye bu defa döndüğünde bin beterini yapacaklar.sen insansın sen kadınsın sen değerlisin hizmetçi değilsin besleme değilsin!
Yes baby.çok iyi niyetlisin.ben olsam varyaaa onlara neler neler yapardım.nasılsa öyle de böyle de konucam kapinin diye düşünüp :)Ben iyi niyetli miyim fazla
+100Tam olarak söylemeye calistiklarim bunlar ışte.ve zeynepin dediği gibi evde oturup kocam gelsin beni alsın diye depresyona girme.takma ya boşver.istiyorsa seni zaten gelir.ki ben istediğinden de emin değilim.
Kiz yine öyle dedin icerlendim.Yes baby.çok iyi niyetlisin.ben olsam varyaaa onlara neler neler yapardım.nasılsa öyle de böyle de konucam kapinin diye düşünüp :)
Bende nde sana sonsuz
Içerle diye söylemedim.olan bitenin farkına var.silkelen ve kendine gel rockyKiz yine öyle dedin icerlendim.
Aynen kapının önüne koyuldum
Ama ilahi adalet herkes bedelini öder
Herşeyde de bir hayır var diyorum ben
Içerle diye söylemedim.olan bitenin farkına var.silkelen ve kendine gel rocky
Ya söylemeyin diyorum hep ama tutamicam kendimi yanlış anlama bu benim düşüncem eşini en iyi sen bilirsin aynı evde kaldınız o kadar.ama bu adamın başka bir sevdiği olup seninle de annesini zoruyla evlenmiş olabilir mi?hani annesine başıma bela ettin demişti ya.yoksa 6 ay aynı yatagi paylastigi bir kadını her erkek azıcık da olsa umursar bence.bir de sana kötü davranması itip kakmasi falan ne.biliyim ışte yaa öyle..bu işin altından böyle birşey çıkarsa hiç sasirmam yani acikcasiYa ben bu adamın hala yüzgunu takiyoorum.
Ama adam evliyken gözle kas arasında yapmış yapacağını...
Eve o kadar geç geliyordu. Demek ki yaptığı birşeyler varmış da ben farkedememisim...
Ya söylemeyin diyorum hep ama tutamicam kendimi yanlış anlama bu benim düşüncem eşini en iyi sen bilirsin aynı evde kaldınız o kadar.ama bu adamın başka bir sevdiği olup seninle de annesini zoruyla evlenmiş olabilir mi?hani annesine başıma bela ettin demişti ya.yoksa 6 ay aynı yatagi paylastigi bir kadını her erkek azıcık da olsa umursar bence.bir de sana kötü davranması itip kakmasi falan ne.biliyim ışte yaa öyle..bu işin altından böyle birşey çıkarsa hiç sasirmam yani acikcasi
Ya söylemeyin diyorum hep ama tutamicam kendimi yanlış anlama bu benim düşüncem eşini en iyi sen bilirsin aynı evde kaldınız o kadar.ama bu adamın başka bir sevdiği olup seninle de annesini zoruyla evlenmiş olabilir mi?hani annesine başıma bela ettin demişti ya.yoksa 6 ay aynı yatagi paylastigi bir kadını her erkek azıcık da olsa umursar bence.bir de sana kötü davranması itip kakmasi falan ne.biliyim ışte yaa öyle..bu işin altından böyle birşey çıkarsa hiç sasirmam yani acikcasi
Hmm anladım canım.Canım ayrıca ben çok sordum ama olsa ıllaki söylerdi.
Hem bana da demezdi ben annem için değil seni beğendiğim için evlendim demezdi.
Öyle annem istedi diye değil dedi.
SoyLediklerin büyük oranda doğru ama.sürekli o eve gitmesinin daha çok payı var bu ışte.sürekli kocayı dolduran bir kaynana.ve kocası hiç vakit gecirmedikleri için bu kızı annesinin anlattığı gibi sanıyor.pembe değişse bile o kadından uzak durulmadığı sürece bu evlilikte gelecek görmüyorumKızlar belki bana kizacaksiniz ama, ben bu çocuğun pembeyi begenmeden sırf annesi istedi diye aldığını sanmıyorum. İlla ki beğenmiştir yani. Ömrünü geçireceği birini seçmiş sonuçta. Beğenmeseydi, annesi istediği kadar konuşsun razı edemezdi.
Evde sürekli bir kavga tartışma ortamı var, ve bu ortamdan bunalıp karısına ilgisini zamanla kaybetmiş. Sonunda da afedersiniz öküzün tekine dönüşmüş. Pembecim nolur kızma ama aşağıda birkaç örnek:
-surekli telefonunu karıştırmak, girdiği sitelerin hesabını sormak (bana çok eskiden bir erkek arkadaşım yapmıştı bunu. Nasıl sogumustum anlatamam)
-surekli harclik, para mevzusu konuşmak, bunun sonucunda adamın kendini sagilacak inek gibi hissetmesi
-gunde 12 saat çalışmak, hafta sonları bile çalışmak, essek gibi çalışmak, eve geldiğinde tartışma ortamına düşmek, karısının sürekli mutsuz olmasi
-isten gelip karısıyla alışverişe gitmek, eve çıkarken karısına şu torbayı da alsana dedikten sonra karısının elindeki torbayı da yere atması , bana ne almiycam işte demesi
-yatakta karısına yetersiz gelmek, sürekli bir baskı hissetmek ve bunun sonucunda sekse ilgisini kaybetmek
Pembecim sen açık yüreklilikle anlattigin için, ben de açık yüreklilikle eleştiriyorum. Ne olur kızma. Sonuçta senin yanlışlarını soylemezsek sana bir faydamiz da olmaz değil mi?
Kızlar belki bana kizacaksiniz ama, ben bu çocuğun pembeyi begenmeden sırf annesi istedi diye aldığını sanmıyorum. İlla ki beğenmiştir yani. Ömrünü geçireceği birini seçmiş sonuçta. Beğenmeseydi, annesi istediği kadar konuşsun razı edemezdi.
Evde sürekli bir kavga tartışma ortamı var, ve bu ortamdan bunalıp karısına ilgisini zamanla kaybetmiş. Sonunda da afedersiniz öküzün tekine dönüşmüş. Pembecim nolur kızma ama aşağıda birkaç örnek:
-surekli telefonunu karıştırmak, girdiği sitelerin hesabını sormak (bana çok eskiden bir erkek arkadaşım yapmıştı bunu. Nasıl sogumustum anlatamam)
-surekli harclik, para mevzusu konuşmak, bunun sonucunda adamın kendini sagilacak inek gibi hissetmesi
-gunde 12 saat çalışmak, hafta sonları bile çalışmak, essek gibi çalışmak, eve geldiğinde tartışma ortamına düşmek, karısının sürekli mutsuz olmasi
-isten gelip karısıyla alışverişe gitmek, eve çıkarken karısına şu torbayı da alsana dedikten sonra karısının elindeki torbayı da yere atması , bana ne almiycam işte demesi
-yatakta karısına yetersiz gelmek, sürekli bir baskı hissetmek ve bunun sonucunda sekse ilgisini kaybetmek
Pembecim sen açık yüreklilikle anlattigin için, ben de açık yüreklilikle eleştiriyorum. Ne olur kızma. Sonuçta senin yanlışlarını soylemezsek sana bir faydamiz da olmaz değil mi?