• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Kızlar otobüsle evimin önünden geçerken kaynanami benim balkonumda çamaşır asarken gördüm.
Sizce ne yapmalıyım

Eşyalarımı almalı miyim sizce şimdi.
Dava falan açmadık daha.
Bir tepki de yok daha.

İlk önce polise danışmalısın demiştim ben daha önce polise danıştım çok yardımcı oldu avukata da gidebilirsin ama dava için baro sana avukat temin edecek zaten avukata anlat benim avukat tutacak gücümmyok diye

C

Canım ne yaptın son durum ne?

Son durum ben ınstagrama keyfimiz yerinde diye fotoğraf attım. Bu görür görmez hemen whatsaptaki fotoğrafını değiştirmiş. Nisan tarihimiz olan durumu değiştirmiş.
Sinemada yazmış ama o saatte sinemada olması imkansız.

Neyse sabah baktım durumuna.

Sn sni seveni gormeyecek kdar korsen sni sevn de sni sev meyecek kadar Onrludur!!!
Yazmış.
Bende güldüm. Onurluydun madem ne diye karını ezdirirkenki onurun nerdeydi

Faceboktan canlı yayın yapmis.
Yayın şöyle basliyor .
Izlemez herhalde ya
Diye.
Yanındaki kişide izler izler diyor.
Yayın 36 saniye.

Benim facebookum yok ya. Şifreyi de değiştirince goremicem sandi ama babamın facesini ben açmıştım ordan baktım.

Faceboktan canlı yayın yapmis.
Yayın şöyle basliyor .
Izlemez herhalde ya
Diye.
Yanındaki kişide izler izler diyor.
Yayın 36 saniye.

Benim facebookum yok ya. Şifreyi de değiştirince goremicem sandi ama babamın facesini ben açmıştım ordan baktım.
Ne demiş videoda?

Izlemez herhalde ya demis.

Yanındaki kişide
Izler izler demis..

Zaten araba sürerken yol çekiliyordu.

Zeynep inan ne yapacağım bilmiyorimmmmm
Yani sürekli onu takip etmek de işine yaramaz ki.. kendini dinlemek, bu süreçte canın ne istiyorsa onu yapmak iyi gelecektir.

Bravo.
Bir şekilde karsilasirsaniz veya görüşmek durumunda kalırsanız, güler yüzlü ve nazik davranmayı ihmal etme.

Ama isteklerimde kararlı olmaliyim diye düşünüyorum.
Oyle veya böyle barışma niyeti olur mu bilmiyorum gerçi ama adimi ondan bekliyorum.

Ne olur ne biter Allah bilir.

Ama isteklerimde kararlı olmaliyim diye düşünüyorum.
Oyle veya böyle barışma niyeti olur mu bilmiyorum gerçi ama adimi ondan bekliyorum.

Ne olur ne biter Allah bilir.
Adımı ondan beklemen çok doğru ve olgun bir davranış.
Ama bu süreçte onu bir şekilde cezalandırmaya çalışmak veya ilgisini çekmeye çalışmak iyi sonuç vermeyebilir.
Sadece bir şekilde karsilasirsaniz ona güler yüz gosterip halen ona değer verdiğini belli edersen, (hatta azıcık flört bile edebilirsin) isteklerini olumlu karşılaması daha kolay olacaktır.

Adımı ondan beklemen çok doğru ve olgun bir davranış.
Ama bu süreçte onu bir şekilde cezalandırmaya çalışmak veya ilgisini çekmeye çalışmak iyi sonuç vermeyebilir.
Sadece bir şekilde karsilasirsaniz ona güler yüz gosterip halen ona değer verdiğini belli edersen, (hatta azıcık flört bile edebilirsin) isteklerini olumlu karşılaması daha kolay olacaktır.

Yok ama o beni cezalandırmak için whatsaba sözler yazdı. Canlı yayınlar yaptı.

Ben sadece aynı şekilde hikaye paylaşıyorum ınstagramdan..

Kayinvalidemi gormek istwmedigim icin pazara bile gitmedim..

Adlı yardıma gittim. Bni eve bıraktılar. Eşyalarımı alamadım. Kayinvalidem de bana sürekli hakaret ediyorlar. Bir kere kapıyı üstüme kitlediler. Bosanirsan seni öldürürüz diye tehdit ettiler dedim. Ordaki bir avukat dedi ki dava açılmadan bişey diyemeyez üzerine konuşmayız. Terketti diye gosterselerde kanitlamak gerekicek.
Ama böyle tehditler varsa kadın haklarına başvurun dediler. Orda anlattım bunları kanitlyaabilir misin dediler. Hayır dedim.
Bunlar boşanma sebebi. Maddi manevi tazminat davası acabilirsin dediler.
Avukat talebi için gereken belgeleri verdiler.
Ses kaydı ise yaramiyodu ama kadın telefonda ses kaydedicisiinin açık olduğunu söylediği için iyi olabilir o zaman dediler.

Ayrıca eşyalar için de gidip alabilirim bir engel yok ama polisle falan gidemezmisim

Boşanma davası açılsa bile 7 ay olduğu icin çekişmeli 1 seneden sonra anlaşmalı bosanmaya dönebilirmis

Polise neden gidemezmişin ki. Sana demek istediğim oydu evi terketti diyebilirlerdi arkandan hakkında hayırlısı olsun. Adli yardım seni neden eve bıraktı.

Back